Slut på det roliga..

Då var det ny vecka igen och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera måste jag erkänna. Men då jag spenderat nästan helgen ute i en stuga utan dator och internet,(med undantag av festen) så fick det bli så. Man måste ju försöka vara lite ledig "härifrån" också! Men jag får väl försöka att göra en liten snabb sammanfattning  nu då istället.

Åkte direkt ut till stugan i torsdags eftermiddag när jag kom från jobbet. Så härligt väder och så underbart att komma bort i från allt vad valborgsfirande hette...nästan. I väskan var det bara myskläder och badkläder packade. :) God grillmat och så även lite dryck! På kvällen gick vi ner till vattnet, å där visade sig att vi fick första plats till valborgsmässofirandet vid Öresjö. Vi satt på klipporna å så plötsligt så döl två kanoter upp med folk med facklor i. Jättemysigt.. vi satt där en stund innan vi gick tillbaka till stugan.

Jag skrev ju i förra inlägget om vår tradition om bad på valborg. Å ja.. även i år blev det ett dopp,och bildbevis finns. Det var ju inte skitvarmt, men jag hade nog räknat med att det skulle va kallare. :) Men nu är det avklarat å jag kan vänta hur länge som helst innan jag tar nästa bad!

På fredagen så degade vi bara i solen.. s¨å underbart skönt... Så skönt att vi bestmde oss att stanna en natt till. Vi åkte in till affären och inhandlade lite mysmat å så hade vi en lugn å skön kväll till där ute.

Men på lördag var det dags för hemfärd.. Classe skulle ju komma och vi skulle ju på fest. Det var nära flera gånger att det inte blev nåt, då Classe var nära på att inte komma hem. Först, för att båten fick ett nytt kontrakt som dom trodde att dom var tvugna att ta innan den andra besättnignen hunnit kommit... å sen för att Casses avlösare inte dök upp och till slut för att bilen typ pajade från landvetter. Det var liksom som uppgjort att vi itne skulle gå på den där festen.. å där stod jag.. uppklädd från tårna! :(

MEN.. tillslut kom han hem å vi kunde stressa iväg till festen...dock lite sena. Men det hade vi medelat.. å med ett kalas med 360 gäster så var det ju inte så att nån direkt märkte det! Och vilken fest..det var jättetrevligt och jättelyckat. Vi pratade, skrattade och dansade långt in på natten...å i går kan jag säga att mina fötter behövde en vilofri dag från höga klackar! :)

Bilder kommer, men nu är det jobb som väntar.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0