Välkomna hem....

Oj vilken kort vecka detta blev helt plötsligt.

Dels för att det är röd dag i morgon, plus att jag förmodligen tänker vara ledig på fredag. Skulle ju egentligen jobbat, men nån  måtta får det allt va!! Nästan alla andra ska ju va lediga och sen är det ju även sista helgen med Classe, då han ju åker på onsdag. Så lite långledigt är vi ju värda faktiskt.

Dagen idag på jobbet har gått riktigt fort i jämförelse med gårdagen. Den var verkliogen kass. Men idag har vi varit å handlat inför brännbollen som ska hållas på fredag (för dom som vill). Efter det åkte vi å hämta tårta och blommor tilll en anställd som fyllde 50 idag och till sist....så åkte jag och Anneli ut till överby för att fixa naglarna.Så nu är det gjort också. Fransk maikyr blev det idag.. Fina fisken måste jag säga.

Nu är vi precis hemkomna från Classes föräldrar där vi var å hälsade på Classes bror Per-Anders å hans tjej Emma som precis är hemkomna från en 4 månaders resa. Bruna å härliga var dom. Kul att dom är hemma igen, men jag hade förmodligen haft värsta ångesten för att vara hemma igen. det är kanske kul dom första timmarna... men sen.. ja.. då skulle man nog (i alla fall jag) vilja ligga där i en hängmatta på stranden igen.

I kväll får vi se vad som händer... antingen så håller vi oss hemma eller så åker vi bort till Fam Lext och grillar...vi får se vad vi känner för.

Just nu ska jag vila fötterna för jag har haft ett par skor med HÖGA klackar på mig idag.. Just den dagen när jag gått som mest också. Å är man inte supervan med skyhöga klackar så får man lätt lite ont i fötterna. :) Men men.. vill man vara fin får man lida pin!! Så sant som det är sagt!

Ha en skön onsdag!
Ps. Classe dammsuger just nu....Husmor som han är Ds. :)

Kommentarer
fredrik

ja du syrran naglarna var ju snygga .å sen tycker jag att det är bra att du hunsar med mannen i huset där hemma ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

2009-05-20 20:56:51
Mia

Freddan: Ja.. fast där hade jag rosa nagellack fortfarande.. :) Men jag ska lägga upp en bild på dom nya.. dom är finare.

2009-05-20 21:14:32
URL: http://miapiafias.blogg.se/
fredrik

hoop

2009-05-21 09:45:49
Linda

Det kostar att ligga på topp, klackar e ju snyggt :)



Prova brudklänningar är riktigt kul fakttiskt, men svårt att välja just en bland alla tusentals.



Hopppas ni får en bra helg!! Kram

2009-05-21 19:32:55
URL: http://lindamagnus.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0