Cykla cykla cykla...

God Kväll!

Släpade bort mitt feta arsle å gick på ett spinningpass efter jobbet idag. Kände mig jäkligt peppad och det gick faktiskt vädigt bra måste jag säga. Det är ju alltid lite segt innan man kommit till gymmet, men när man sen väl är där, så är det ju så gött. Så nu när motivationen känns bra, så blir det nog ett Step Up pass i morgon. Men det här har jag ju sagt så många gåner och ändå så blir det bara sporadiska besök lite då och då. :/ Så jag säger inget denna gången... Tar det som det kommer helt enkelt! :)

I morgon är det redan torsdag, och fredagn är nu väldigt nära. Härligt härligt. Längtar redan till sovmorgonen jag tänker ta mig.

På fredag kväll spelar våran vän Crille på O´learys,  kanske går vi dit. Vi får se lite hur Classes axel känner sig. Annars så har vi inte något planerat denna helgen heller.

I nästa vecka sticker jag och Gunilla till Ikea. Det ska bli lite roligt. Det var länge sen. Får väl se vad man kan komma hem med....inte för mycket skit bara hoppas jag! Classe är helnöjd att han slipper följa med i alla fall. :)

Nä...nu ska jag kolla klart på halv åtta hos mig å så ladda inför Bonde. Haha.. Ni har väl sett reklamen... Det är ju så man dööör när man ser han bonden som bor med mamma o pappa i badbyxor. Jag kommer skratta ihjäl mig. :)

Jaja.. ha en fortsatt trevlig lill lördag!

Kommentarer
Classe

Redig redig Mia!!!

2009-11-19 09:36:45

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0