Nu blev det kvällen!!

Oj oj oj... Nu är jag nytränad och mätt. :) Ni kan vara med penseln nu, för denna vecka har vi ätit fisk två gånger. Det händer ju inte jämt direkt. Men jag har upptäckt vad gott det faktiskt är med fisk.. Eller ja.. jag äter typ tre fiskar. Torsk, Lax och en thailändsk fisk som heter Pangus. Men man kan ju göra så många olika recept så det funkar bra med dom tre fiskarna.

Träningen gick bra. Det var skit jobbigt, men jag hängde med hela tiden å körde stenhårt. Sen att jag såg ut som en tomat ifrån salen är en anna sak. :) Det är ju fler som ser lika dana ut och det visar väl bara att man tagit i!! Men jag är allt lite avis på dom som det knappt syns ett skit på! :)

Nu tittar vi på mammas pojkar och jag undrar egentligen vad det är för ett program. Den ena tjejen är ju jobbigare än den andra. Men.. det underhåller ju lilla Mia i alla fall. Sen blir det lyxfällan för att se vem som denna vecka inte vet hur man ska hålla i pengarna. :)



Lille Rasmus ringde förut.. så glad blev jag. Han ringde alldeled själv och sa att han vill komma hit till oss och vara här i helgen. Så vi får se hur det blir.:) Oss skulle det passa perfekt, men det var lite pusslande från Kga..så får vi se.

Oj.. nu ringer det på dörren... Isak och Erik.

Får väl sluta blogga å vara lite trevllig nu då.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0