Å så blev det kvällen...

Det blev rätt sent från jobbet... å en jätte jättesnabb sväng på stan. Sen var Mattias och Vera snälla och körde med mig ut å lämna bilen i Väne Åsaka, så att jag kunde komma hem sen också.


Nu ska jag ta och äta lite kvällsmat.. grillkorv i bröd blir det idag. Väldigt snabbt och enkelt.. som jag sagt tidigare är det tråkigt att laga mat när i C-H är hemma. :)


Bildörr


Ja.. såhär ser det ut i våran bil just nu.

Snyggt va. :)

Kom på mig själv att försöka öppna bagageluckan när jag hämtade bilen..... Men tji fick jag.. för det gick ju inte!! Haha... Inte heller tanklocket går att öppna.. Haha. Men någon utav sladdarna är det ju, så det är väl bara att testa sig fram. :) 3 minuter efter upptävkte jag såklart att det var en jädrans fluga i bilen (händer väl aldrig annars) å jag dit med handen igen för att trycka ner rutan... Haha.. något handikappad man blir eller!!

Men nu ska jag åka in med bilen i kväll igen å så ska dom se vad dom kan göra. Förmodar att jag blir av med den ett tag. Så typiskt.. inte för att jag använder den så mycket, men bara för att man inte har någon så behöver man det ju säkert.

Jaja.. nu ska jag traska ner ett kvarter till staden och fixa lite grejer och sen bär det av med bilen.. å efter det får vi väl se vad som hinns med!


I morgon är en annan dag...

Inte vart på något vidare blogghumör dom sista dagarna. Det är på något sett som att om man struntat i att skriva något en dag..blir det så himla mycet att skriva dagen efter....å då struntar man i det bar för att det blir så jobbigt att återberätta allt. :) Men en anledning varför jag bloggat så dåligt i helgen är ju för att jag var i Kga. Då finns det så mycket annat roligt att göra att bloggen fått vila lite.

Rutan på bilen i går var ju ingen rolig historia... Ett litet hjul har gått sönder i själva hissanordningen och kostar väl i sig inte många kronor.... Problemet är bara att den inte går att köpa löst. Utan man måste köpa en helt ny elhiss för endast 6000:-. WOhoo...precis vad jag längtat efter. Men efter lite kikande på nätet har Classe hittat en billigare, så vi får väl se vad notan hamnar på i slutänden.

I dag var jag nere på stan lite efter jobbet, men bara en snabbis. Inhandlade en lite finare fest väska å två armband. Sen stack jag å handlade lite mat, käkade å tittade på tv. Nu är det sängen för jag är helt slut.

Gud vilket tråkigt inlägg....
God natt.

Tired..


Slappar i soffan framför tv:n.....Lär nog somna här i kväll. :)

Fel av mig!!

Haha... Tack storebror för att du rättar mig! :)

Inte var det för att få in vatten (H2O) i bilen jag drog ner rutan... utan för att få in syre... som är lika med O..eller kanske O2 som man oftast skriver!!

Vet inte om jag ska skylla på tillfällig sinnesförvirring, minnesförlust eller bara kort och gott att jag är blond??

Skitkorv också..

Åkte i från Karlskoga i morses kl 06.00, som jag brukar göra när jag varit där över helgen. I morses var det såklart extra tråkigt att åka därifrån när man bara vill gosa med den "lillen". :)

Jaja, hursomhelst så gick väl gick väl resan bra, förutom att jag körde på en fågel... Den hamnade i grillen, å jag kom på nu att jag glömde å titta om den satt kvar. Hoppas inte.. för då börjar jag nog att gråta lite tror jag!! :(

Bra gick det ja, förutom fågeln..... men nu står bilen på verkstaden!!!

Ca 4 mil utanför Trollhättan, känner jag att jag blir lite trött.... vevar net rutan för att få in lite H2O...Inbillar mig att jag blir lite piggare då. :) Brukar funka fin fint. Men idag ville inte fönstret åka upp igen. Så där åkte jag på motorvägen med en halvt nervevad ruta. Jättekul. NOT!! För det första så är det ju inte direkt någon värme ute... å ljudnivån i bilen blir ju inte heller någon höjdare. Men men.. men värmen i bött å radion på töpp... så fick jag styra kosan till verkstaden det första jag gjorde när jag kom hit.

Så nu får vi se vad som händer... Det ska alltid krångla med nåt!! :) Tur att det ändå inte hände tidigare, för då vet jag inte vad jag hade gjort... Såhär dåg det ut!!


  


Rasmus å...

059026436bd8c3718ee34639b93b3872.png

Rasmus å jag är på gympa. I min gamla gympasal dessutom. Men gud va länge sen det var. 1-6:an på stråningstorp. Vilka minnen. Haha...


Så liten så liten...


Endast tre dagar gammal...

Ojojoj så söt hon är.


Man blir ju helt bebis sjuk när man sitter med ett sånt litet liv i händerna. Det är ju helt sjukt att ett sån liten människa kan växa i ens mage och sedan komma ut med precis allt som en annan har. Fast det är ju också tyvärr så att inte alla kan få helt friska barn, och det är så orättvist, men så är det bara och man får skatta sig lycklig när man får ett friskt barn.

  

Hur som helst så är hon helt underbar och det  känns som att jag skulle kunna ta med mig henne hem. :) Och lika stolt blir jag varje gång jag tar upp henne, då hon skriker, och blir helt tyst när hon kommer till min famn! Men jag tror att många känner igen sig i detta. Haha...

Här är hon i alla fall sötnosen....

 
Kläderna på bilden till höger är från faster och farbor Classe. :)Carola och Andrea

Fredagslåten den här veckan blir inte direkt någon partylåt, men den är så himla bra å jag kan lyssan på den om å om igen. Vilka röster dom har!! Ryser i hela kroppen när jag hör detta! :)Så himla bra!!!

Brandvarnaren...

Alltså.. jag har ju glömt att berätta om min skräcknatt häromdagen, men jag ska försöka ge en liten bild av den nu tänkte jag!

Som vanligt så låg jag ju å drömde... och i drömmen kom ett jobbigt tjutande ljud in och störde. Der värsta var ju att vi inte kunde få tyst på det. Det pågick inte hela tiden, utan kom med jämna mellanrum. Högt var det också! Så höll det på ett bra tag i drömmen och jag vet att jag höll på att bli tokig.

Tillslut så var jag väl i det där tillståndet när man är vaken, fast sover... å inser att det är i lägenhetn det låter i från. Något var det som PEEEEEEP helt klart i alla fall. Mörkrädd som jag är i vanliga fall, blir man ju fan livrädd när det kommer ljud ifårn lägenheten. (speciellt höga också). Det visar sig i alla fall vara brandvaranaren som varnar för dåliga batterier.

Lagom trött och grinig får jag gå ut till köket å försöka få ner brandvarnaren... vilket inte är så lätt. För när jag är yrvaken så är jag YRVAKEN... Och att ställa sig på en stol mitt i natten med en tjutandes brandvaranare är inget jag rekomenderar.

Problemet är ju också att jag knappt får ner den... paniken stiger då det tjuter så jag blir tokig. Får i alla fall ner den till slut å slänger mig i sängen under täcket med den för att dämpa ljudet. Det står att manska skruva på den...om det är för att få tyst på den eller inte det vet jag inte.. å skit samma.. för det givk ändå inte att vrida på den... Vände på den å hittar batterifacket... men det är inget vanligt batterifack... Man måste ha skruvmejsel för att öppna...

Herregud.. hur hittar man en pytteliten skruvmejsel mitt i natten då. Äsch tänkte jag.. jag provar med en kniv.. men det gick absolut inte.(Kunde ha blivit ett blodigt avslut också) Så jag blev tvungen att gå ner å börja leta där nere. Som tur var så hade jag ändå en aning om vart det kunde vara, så det gick ju bra. Väl uppe igen skulle jag försöka få upp den där jädra luckan där bak. Notera att det fortfarande tjuter!! Jag slänger den under täcket igen för att täcka tjutljudet, men råkar komma åt en liten knapp som gör att det riktigt larmet utlöses.

HERREGUUUUD... Nu var jag i nån slags chock, samtidigt som jag var så förbannad att jag var nära på att hämta hammaren å slå sönder den. Började tänka på om grannarna kunde höra å fick ännu mer panik. På något sett fick jag i alla fall slut på tjutandet.. men inte pipandet.

Började skruva upp baksidan å fick tillslut ur batterierna som inte heller var dom lättaste att få ur...

Tror Ni att det slutade pipa?????

Nej...

Men tillslut... efter en liten stund... dog den. Nu ligger den isärplockad i alla delar som går under madrasser, täcken å kuddar. Å där kan den allt ligga ett tag å skämmas. (Men självklart ska jag  köpa nya betterier å sätt i. Den är ju där för att rädda våra liv.)

Men ändå.. den natten var inte rolig. Det började kl 03.45..och 04.00 fick jag tyst på den.. Känn på den Ni!!

O´learysI kväll är vi några stycken på jobbet som blivit bjudna på en liten smyginvigning på nya O´learys här i Trollhättan. De har flyttat till nya lokaler och det blir idag lite buffé och uppträdande.

I morgon är det premiär för allmänheten... men det ska bli kul å se det före alla andra + att ju jag åker till Kga i morgon :)

Nä, nu kommer Anneli och Maria hit så tjing!!

Onyttig lunchJapp... det fick det bli idag. :)

Lunchade med gamla kollegan Mattias idag. Vi är fortfarande vänner såklart, men det blir ju inte lika många luncher som förr, å då får vi ju se till att göra det nån gång lite då och då ändå.

Han och Vera har varit i Thailand i nästan tre veckor och kom hem i söndags, så det var roligt att träffa honom. Hade egentligen ingen lust med det, då man i jämförelse med dom ser ut som en snöhög.. men what the heck lixom... (eller hur det nu stavas) nästa gång är det tvärtom!! :)

I alla fall stack vi ut till Mc Donalds å lyxade till det lite. Mycket gott då det var ett tag sen.. eller ja.. kanske inte gööör länge sen.. men nästan 1 månad sen i alla fall. :)


Men man får akta sig....så man inte hamnar på en sån här "photosession"! :)

Sambal

AAAAAAJJJJJ.....

Jag vet inte om Ni vet hur det känns när man sväljer sambal ner i fel strupe? Men jag kan lova att det inte är ett dugg skönt. Känns som att jag svalt tre miljoner spikar ungefär!! Ärligt alltså... jag tror jag döööör...


Wohoo...

Nu har bebisen ÄNTLIGEN kommit till världen och jag har blivit faster för tredje gången! :)

Jag är så lycklig!! Haha...

Så på fredag är det  jag som åker till Karlskoga och titta på den lilla prinsessan!

Humm.. undrar om jag ska köpa något ROSA till henne! :) Tror att det förväntas lite av mig nu!! Hehe.. undrar varför?

Fråga mig inte vad hon vägde eller hur lång hon var för jag var så till mig att jag glömde att fråga det. Tyckte visst det var viktigare med att kolla så hon hade alla fingrar och tår på plats, samt hår och ögonfärg! :)

Wohoo... Grattis till mig själv och framförallt till brorsan och Karin... å så såklart till dom stolta syskonen Amanda och Rasmus. :)Två av mina gosungar.. och nu kommer det även en tredje... Wiiiee...


Vinterjacka...

VS

Den svarta jackan ser snyggare ut på bilden, men de var båda lika snygga, så jag köpte den röda. Kanske köper jag en till vinterjacka.. hittade nänligen en annan jäkligt snygg svart som jag blev sugen på. Men det känns ändå roligt att för en gång skull ha köpt en jacka med lite färg. :)

Vad tycker Ni?

Friskis & Svettis


Före träning...

Än har ingen bebis kommit. :( Värkarna håller på lite till och från, men händer inget i natt, så blir Karin igångsatt i morgonbitti kl 07.00. :) Så nu när det väldigt nära...

Jaha.. annars så har jag faktiskt varit å tränat idag. Får tacka min arbetskamrat Gunilla som bjöd med mig på ett gratispass på friskis. Riktigt kul faktiskt. Synd att vi inte trnar på samma ställe... är ju alltid ilte lättare  när man har någon att dra med sig.. eller nån som drar med en. :)

Nu har jag pratat i telefonen med de flesta jag känner känns det som, samtidigt som jag försökt få i mig lite kvällsmat i form av fil å knäckebröd. Vilken lyxmiddag måste jag säga. Idol har stått på i bakgrunden, å nu är det visst slut.. det var inte mycket jag hörde därifrån inte. Jaja.. strunt samma... nu är det väl kändisdjungeln eller nåt. Ska slänga mig raklång i soffan nu känner jag. :)


Efter träning...

En liten knodd är på G!

Wohoo... Fick precis ett samtal från min storebror. Jag fattade ingenting när han helt lugnt säger att: Än har inget hänt.. utan bara att vattnet ju hade gått.

-VA...sa jag... Har det gått redan... av sig själv??

-Ja... fick du inte mitt sms?? Jag skickade det kl 03,00 i natt ungefär...

-Nej.. sa jag. Jävla skitmobil!

Så nu är det alltså på gång. De skulle ju in idag för att träffa barnmorskan då Kakan gått över  14 dagar... men i natt så kände väl bebisen att något var på G å kände då att hon (för det blir en prinsessa) ville komma ut av sig själv. :)

Wohoo... Nu väntar jag bara med spänning på dom nästkomande samtalen från BB.Lyx lyx lyx...

Jag gillar ju att lyxa till det i bland och det gör vi väl alla.. men några som riktigt lyxar till det å som blivit lite utav mina indoler är ju helt klart Hollywoodfruarna: Anna, Maria och Agnes-Nicole.

Min far och storebror håller nog inte riktigt med mig nu, men jag tycker att det är så himla underhållande. Dom har förmodligen inte sett något av programmen då de redan innan insett att det bara är "skit", men jag däremot kan inte missa ett program hedan efter. Haha...

Nu har det bara visats två program hittills, men som jag sa till Elin på FB, så önskar jag att jag är likadan när jag fyller 40. Haha... Blond, rik, smal, blåst och helt underbart underhållande... *ler*

Nä....
kanske inte riktigt så blåst som vissa är.. men så länge man har ett gott hjärta så tycker jag ändå att allt är ok. Den enda som kanske verkar lite kaxig är ju Anna Anka, men innerst inne är nog hon också rätt snäll tror jag. Det handlar nog bara om lite osäkerhet... eller vad tror Ni!?

Men vem vill INTE kunna köpa en gräsmatta för flera hundra tusen... gå till hundfrisören för ett par tusen... å sist men inte minst... få en ansiktsmassage med guld för 2500:-??

Å den bästa kommentaren i kväll är ju när Maria ska surfa på vågorna!

Jaaag haaaar hööööört.... aaaattt maaaaan innnnnnteeee.... skaaa haaaa juveler på siiiig... För då kan haaaaajaaarna komma å taaaaa sig ett beeääätt!!!

Ärligt talat!!! Man kan ju bara skratta och låta sig underhållas!! :)Anna Anka

Precis hemkommen från jobbet nästan... Tog en sväng förbi solariet innan jag gick hem bara.

Dagen har gått lika fort som den alltid gör på måndagar.Vilket ju faktiskt är rätt gött måste jag säga. Dagarna här framöver kommer säkert bli långa men också gå väldigt fort, då vi både har vanligt månadsbokslut.. men också årsbokslut. Så några tuffa dagar framöver blir det. Men men.. jag jobbar nästan som bäst när det är mycket att göra och det är väl tur att det är nu när Classe ändå är borta, för då behöver jag ju inte tänka på att jag måste hem.

Idag har jag pratat med storebror, då jag fortfarande väntar på att bli moster. I morgon har Karin gått över 14 dagar å nu är det änna dags tycker jag. (och Karin också) I morgon ska dom träffa barnmoskan å så får vi väl se om hon blir igångsatt. Hoppas hoppas hoppas. :) Längtar efter en liten trollunge till. :)

Har även pratat med min vän Helena. Ida och hon har tänkt att åka ner til Ullared i oktober, och kanske så följer jag med. Hur som helst, så kommer dom hit dagen innnan å sover här.. i stället för att gå upp så himla tidigt hemma i Kga. Förmodligen följer jag med som sagt, men vi får se. Kanske kan jag få med mig C-H också... eller vad säger du?? (Tror inte det va)!!

Nu ska jag äta lite kyckligsallad och invänta Hollywoodfruar. Go Anna...go Anna...Go Anka...go Anka... Haha...

Kvällen!

Klockan är 21.40 ch snart är det väl dags att gå upp å lägga sig.

Helgen är alltså redan över med andra ord. Fort gick den måste jag säga. :( Fredagkvällen ute var trevlig som väntat och vi var på Bishop å sen på Butlers.

Lördagen gick åt till att sova, slappa, städa å titta på tv. :)

Idag har jag vart ute på Överby (som jag skrev tidigare) och shoppat.

Det blev en ny vinterjacka... en röd.. skitsnygg... Fanns i svat också, men jag bestämde mig för att köpa något med färg denna gång. Å en svart vinterjacka har jag redan. :) Så jag hoppas verkligen att detta blir bra. Det blev också lite "bas"tröjor å en kofta. Å så blommor som jag var först å främst var ute efter.

Har kollat på Ensam mamma söker i kväll, å ja.. lite pinsamt är det ju. Men så är det ju med många program. Nästa vecka visas det förmodligen lite från gamla hemstaden Karlskoga å vi får väl se om vi känner igen nån eller några när dom är där??

Nä.. nu blir det natta... I morgon är en ny dag och veckan kommer bli spännade... :) Det är en sak som är säker!!

Naglarna..

Nu har jag tillslut fått fram en laddare till kameran. Men jag funderar fortfarande på vart den andra kan vara. Är den inte på jobbet, så måste den vara kvar i Danmark. Får väl ta å ringa dit och kolla om de har hittat någon laddare på rummet!?

Jaja...här är mina naglar som jag gjorde häromdagen i alla fall. :)


Ny dag...

...nya möjligheter som man säger.

Haha... detta är ju inget nytt, då det ju händer lite titt som tätt, men jag vaknade i alla fall upp i soffan nu i morses. Tror kl var 07.30 eller nåt, men jag känner mig ändå ganska pigg nu. Förmodligen kommer jag att slumra till lite till om jag ligger kvar i soffa, så om en liten stund får jag nog gå upp å hitta på något.

Tror jag ska försöka mig ut på en liten promenad.. och sedan blir det nog att åka ut till Överby köpcenter å strosa omkring lite. Tänkte köpta lite nya blommor till fönstret nere i vardagsrummet kanske. Får se vad jag kan hitta.

Nä, nu ska jag titta på Biggest Loser på 5:an. Det var inte igår man såg det. Men nu när man är vaken så tidigt får man passa på! :)


After Work..


Skål

Ja.. vi skulle ju på after work har vi sagt, men det tog lite tid för oss båda att komma från jobbet och nu är vi precis klara.

Ska gå ut å handla lite mat nu, å sen bär det av. :)

Hoppas Ni har en bra kväll!

Ps..Ni får stå ut med dom dåliga bilderna, då jag inte hittar min kameraladdare... Ds

Fredagslåten...

..Höll ju på att glömma idag med... Men här kommer dagen fredagslåt! En riktig partylåt enligt mig.


Mycket nu...

...fast ändå inte.

Men ändå såpass mycket att jag inte hunnit blogga något idag. Så här kommer en snabb liten sammanfattning.

I går efter jobbet så åkte jag direkt ut till Överby för att fixa mina naglar. Å såhär snygga var länge sen dom var. Det blev fransk manikyr med lite bling bling på! :) Rosa såklart. Bilder kommer när jag laddat kameran! :) Efter det åkte jag hem och dammsög och plockade lite, för att sedan lägga mig i soffan å glo på tv.

I dag har jag varit på massage å är sådär lagom go i kroppen nu. Det blev en lunch på högskolan här i Trollhättan, då vi hört så bra om deras mat. Å det stämde.. gott och billigt. Lax fick det bli. Ungstekt med fetaost. Mums... Efter det var det dags för lite jobb igen och nu under eftermiddagen hann jag även ner till salongen nedanför jobet och plocka brynen. Så nu är jag fin igen... :)

Nu är det snart hemfär.. har plockat undan och stängt ner alla program å de flesta är redan härifrån och då innebär det att det är dags för mig också.

I kväll blir det After Work med min kollega Maria. Men först ska vi hem till mig å ta ett glas vin å käka lite thaimat..

Så ja.. jag hoppas på en trevlig kväll med andra ord, och så får vi väl höras i morgon eller nåt! :)

I dag fyller ♥ år...

Dags för ett födelsedagsbarn till i September då.  Å det är ingen mindre än darling himself!! :)

Tråkigt att han behöver vara borta när han fyller...

Men Classe... du bryr dig väl inte så mycket ändå!? :)

Vi har ju redan firat med en helg i Köpenhamn och så blev det ju även lite presentöppning i tisdags med middag å tårta också. :) Så bortglömd har födelsedagen inte blivit i alla fall.

Så nu klämmer vi i å säger: Hurra hurra hurra...

Grattis!!♥♥ Love this song ♥♥

Lyssnade på denna låt tidigare idag, då jag verkligen älskar den. Lite roligt att den nu även dök upp i Idol i kväll. :)

Så nu tänkte jag att jag skulle dela med mig lite (av en) utav mina favorit låtar.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dåligt..

Har visst kommit in i en såndär dålig bloggperiod igen... Men får väl försöka bättra mig lite!!


Veckans mittendag är över och nu ligger jag här i soffan och tittar på Idol.

Tomt är det....

Classe åkte ju i morses igen och dom här första dagarna kommer att kännas lite konstiga och ensamma. Efter helgen kommer jag inte att tänka på det på samma sätt, men dessa dagar kan vara lite jobbiga, då man ju just känner sig så ensam.

I dag har jag inte gjort något speciellt efter jobbet, då jag kände mig rätt trött å hängig när jag kom hem. Bättre blir det säkert i morgon och då tänkte jag ta tag lite i garderoberna ute i hallen. Skulle behöva stuva om lite där å det passar ju perfekt när man inte har något annat att göra. Kanske ska man ta å besöka gymmet också...om det nu finns nåt bra pass??

Jaja.. vi får se vad som händer i morgon helt enkelt. Men en sak är säker...hihi...Men om den saken tänker jag inte berätta för Er än!! :) Många tankar som far runt i vissas huvuden nu vet jag, och ja......Ni får tro vad ni vill!! :)

Hurry hurry hurry......I eat my rice and curry!! Kommer Ni ihåg den låten med Dr Bombay? Han sjöng ju även I'am a taxi driver in Calcuta!! Haha.. Tänkter på Thailand när jag hör dom låtarna. :)

Är i alla fall hemma på en väldigt snabb lunch. Ska åka in till kontoret i Göterborg nu på eftermiddagen, men kom ju på att jag måste hinna käka lite innan dess också.

Direkt efter Götet, blir det till att handla Classes sista present/er. Å efter det måste vi ju fira lite i kväll också. Så i dag blir det ingen rast... ingen ro! Tjoho!!

R.I.P

No more Dirty Dancing.. :(Stora tjejen...

Vi måste säga Grattis till Amanda som fyllde 8 år i går. Herregud vaad fort det går. Är det nu man ska känna sig gammal eller!!?

Synd att vi inte kunde vara med på kalaset i går, men vi kommer en annan helg å grattar med stora paket såklart! :)


Grattis grattis 


Fredagslåten...

...som blev måndagslåten..

Missade ju helt bort att lägga in fredagslåten, som ju skulle tillägnas Danmark då vi ju var där i helgen. Och eftersom Danmark suger ut varenda krona för en, så var vi snåla och inte köpte internetanslutning. :) Tycker att det ska ingå i priset när det är ett så stort hotell. Men men...

Ni får lyssna på den i dag måndag i stället.


DANMARK!!

Kom hem till Classe med en liten överraskning idag efter jobbet. :)


Admiral Hotel

Fick ett litet infall idag och bokade en hotelövernattning i Köpenhamn i morgon.

Köpenhamn ligger oss ju varmt om hjärtat och detta fick bli, en liten del av, Classes födelsedagspresent. Å han blev helnöjd! Vi har bott på detta hotel förut å det är jättefint.(å nära till nyhavn) Tyvärr har vi inte bott där varje gång, då det är rätt så dyrt...men nu var det ett helt okej pris pga någon kampanj. Å lite får man ju unna sig när det ska firas födelsedagsbarn! :)

Det finns ju många fina hotell i Köpenhamn... men nu vet vi ju vad vi får...å förresten så behöver det inte vara 5 stjärninga hotell bara för det... Absolut inte!! För man är ju inte så mycket på hotellet förutom när man ska sova. (I alla fall inte vi) Men ibland får man ju lyxa till det. Huvudsaken tycker jag är att det är ok pris å att hotellet är fräscht!!

Så nu är det bara till att ta fram resväskan igen.. för här skall åkas på miniwekeend! :)

Husvisning!I dag efter jobbet blir det husvisning nr 2.

Detta är objektet... Samma gata som förra huset faktiskt. Dock, en aning dyrare... Men den som spar han har... :) Eller kanske mer... det kostar att ligga på topp...

Gå in här om Ni är nyfikna!!


Opera när den är som bäst!

Jag måste ju bara dela med mig av den här filmsnutten från IDOL. Jag skrattar så jag gråter när jag tittar på den.

Haha... killen ger sig verkligen inte...


Bio!!

Nu har vi bestämt oss och bokat nice platser på bion. Haha.. det var inte så svårt när det bara var 4:a till som hade förbokat. Blir nog inte så många på bion idag tror jag, då filmen gått ett tag.

Beck fick det bli, å det ska bli så mysigt att gå på bio tycker jag. (Fast det är det ju alltid). Pop-Corn är (tyvärr) ett måste för mig när jag går på bio... det hör lixom till... så det får det bli.

Kl 21.00 börjar filmen så det är en timma kvar nu... får väl kolla om det är IDOL eller nåt annat skoj på tv: tills dess.

Ha en go kväll!

Paket på posten..

Idag efter jobbet kom Classe och hämtade mig med bilen. Självklart var vi ju tvugna att cabba ner, då det varit jättefint väder idag. Det är ju verkligen på sluttampen nu, så vi passar på så mycket vi kan. Visst är det kallare i luften. Men när man drar upp vindskyddet, så känner man nstan ingenting. :)


Classe sjunger med i låten: Sekret key..om Ni kommer ihåg den... haha.. (klicka för större bilder)

Anledningen till att Classe hämtade mig var för att vi skulle hämta ett paket som jag fått. Det var nämligen så att jag för ett tag sen svarade på några frågor gällande dryckesvanor på jobbet. Typ om vi hade kaffemaskiner, vatten, läsk osv... Visst sa jag.. klart jag kan ställa upp. Så en dag ringde dom till jobbet å jag svarade på deras frågor som tog typ 5 minuter. Och för det fick jag ett sånt gåvokort från Delicard.

Vad jag fattade som så kunde man välja en grej.. det brukar i alla fall vara så. Så i förra veckan kom jag på att... jädrans... jag får nog ta å beställa nåt innan koret går ut. Å det var tur, för det var bara nån månad kvar. Så.. jag beställde en ungfast form som första val...ett par höganäs skålar i andrahandsval...och till tredjehands val valde jag ett par fräcka mingelbestick med liten tallrik. :)

Tyckte att paketet var lite väl stort när jag hämtade, men tänkte inte så mycket på det. Förens vi öppnade å det låg tre paket till där i. Öppnade dom en efter en.. Å ja.. jag hade fått allt jag ville ha. Haha.. Dom måste ha gjort fel, för jag såg ingenstans att man skulle få alla grejer. Och var det så, så blev det en glad överraskning  i alla fall.


Nu får det väl göras gratäng, soppa, å bjudas på någon fin liten förätt framöver då!! :)

"Lunchtajm"Då var det snart helg igen då.

(Oj oj oj... tida går... som en taxichaufför sa till oss i Oslo. Haha.. han var rolig han)

Vad som händer i helgen är inte bestämt än, men något kommer vi väl på. Ut till båten ska vi inte i alla fall, för den åker upp på land idag. En hel lååång höst, en hel lååång vinter å så en härlig vår innan vi sjösätter den igen. Känns som evigheter nu,men går ju som vanligt fortare än vad man anar. :)

Nu är jag hemma på lunch igen..som typ blivit lite av en vana de sista veckorna... men när C-H åker ut igen, blir det nog ltie sämre med det. :) Men då kan jag ju i alla fall försöka ta med mig matlåda till jobbet. Men det är rätt bra att man kan välja lite. För har man inte med sig mat, eller orkar gå hem, så vet man att det alltid finns några som alltid går ut å äter. Å har man med sig mat så är det oftast nån mer som äter på jobbet. Det är fördelen nu när vi "växt" på kontoret. :)

I eftermiddag/kväll... kanske vi slår till på en bio, jag och C-H. Det var ett tag sen nu och vi tänkte att vi skulle passa på nu innan han dra igen. Kanske att det kan bli Beck! Nån som sett den nya??

Simfötter...

Dagen är typ slut nu.....eller ja.. ......i alla fall arbetsdagen.

Återigen sitter jag i soffan framför datorn och kollar de obligatoriska sidorna. :) Kan inte förtå att FB är så beroendeframkallande. :) Inte för att man sitter där hela dagarna... men man måste änna hålla sig lite uppdaterad varje dag på vad folk har för tankar och funderingar.

Själv sitter jag nu och funderar på om jag ska våga gå iväg på lite kvällsim. Missade spinningpasset som började kl 17.00, då jag spelade in nya röstmeddelanden på jobbet. (blev ju ett par omtagningar kan man säga) Ärligt taat.. man låte ju inte klok när man pratar.. Å vad har jag för en konstig dialekt då... TrollhätteVärmländskaNärkinska... Ja.. ni kan ju tänka Er.. haha. Men grabbarna på "staffingen" tyckte tydligen att det var charmigt, eller rättare sagt så var det det nog mest för att det skulle vara en tjejröst å inte en killröst, och att jag typ var enda tjejen kvar. :)

Men åter till det där med simningen nu då... ska jag ge mig iväg eller inte... Känns ju som att det kan vara ett rätt skönt avslut på dagen. Det är ju himla gott på mornarna... när man nu väl orkar sig upp.... så det borde ju vara lika skönt där på kvällen. Men det känns på någon vis att det är mer folk där på kvällen och man är ju löjlig.. men man har ju sina komplex! Hemma i Kga hade jag förmodligen INTE gått i väg till badhuset nu, men här känner man ju inga, å då spelar det inte så stor roll kan jag tycka.

Jaja.. C-H kommer inte komma hem förens sent idag, så något skulle jag ju kunna hitta på. Fint väder är det ju nu också, så en promenad skulle också sitta fint. Önskar att jag vore så hurtig så att det kunde bli både en promenad och simning....

...Men den dagen är inte idag. :)Halvtid


Här kan, ju, Ni få lite att skratta åt i allafall...åt nå´t konstigt till lunch tror jag. :)


Då har halva dagen gått och det är dags för uppdatering.

Classe är ute på kusten, så någon nylagad lunch blev det inte här hemma. Dom andra skulle ut och äta pizza...men jag kände inte för att följa med idag bara. Så jag gick hem ändå.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på den gamla serien 7:e himlen på 5:an... haha...Det var tider när den gick det.

Vädret har artat sig och nu skiner faktiskt solen å det är rätt varmt ute. Det känns ju i alla fall lite upplyftande. Efter jobbet skulle jag egentlignen passa på att fixa lite saker, då ju Classe inte är hemma, men han har tagit bilen å då blir det lite krångligare. Hade behövt åka ut å fixa naglarna.. (för det är ju inte C-H så intreserad av) och så skulle jag ha behövt köpa lite presenter till självaste Mr Lext också, då han fyller år i nästa vecka.

Skräll att han inte är hemma på sin födelsedag va?? Han mönstrar på dagen innan han fyller, så vi får väl passa på att fira lite till helgen? Vad vi nu ska hitta på! :) Presenten/presenterna är i stort sett klara.. förutom inhandlandet då, men jag är rätt nöjd att jag vet vad som ska köpas ändå :)


Ingen rolig början...

Jaha.. då var det dags för en sånhär dag igen.... :(OKej.. det är inte varje dag, men det händer allt oftare nu. Vet inte om det är hösten som börjar göra sig påmind eller vad det är. Jag vill ju inte ha såna här tråkdagar när allt bara känns tråkigt och trist. Jag vill ju vara sprallig, glad och positiv. Men men.. man kan inte vara på topp jämt å härifrån så kan det ju bara bli bättre idag.

Vädret utanför fönstret är grått... nästan så att man tror att det är påväg att skymma ute... men klockan är ju bara 09.00. Herrgud!! Kan ju vara mysigt ibland, å vissa dagar uppskattar man såna här"mysdagar".. men inte idag.. Idag skulle det ha vart sol å 25 grader varmt i stället. Då hade nog humöret vart på topp! :) (Jag kan ju inbilla mig det i alla fall)

Nej.. nu ska jag ta å rycka upp mig själv å så återkommer jag lite senare om hur dagen utvecklades! :)

Ännu en dag..


Det nya sovrummet börjar ta form i bakgrunden...(+spegeln som ska målas)

Snart är det läggdags och det ska bli riktigt skönt faktiskt. Det har änna gått i ett efter jobbet idag.

Var och letade efter nya sängbord i går och det var ju lättare sagt än gjort... men till slut hittade vi ett par i ek, som vi gillade båda två. Classe har varit duktig att skruva ihop dessa i dag och nu har vi ställt in dom i sovrummet.

Vi har också vart ute i dag och köpt nya lampor, lite nya blommor och krukor, samt färg till en spegel som vi ska måla å förhoppningsvis snart få upp på väggen. :)  Känns som att vi fått ett helt nytt sovrum efter målning å lite nya grejer där inne. :) Tänk att man med så små medel kan förändra så mycket. :) Härligt!!!

När vi kom hem var det dags att ställa sig vid spisen. I dag blev det thaimat. Kyckling med grön curry och biff med grönsaker och cashewnötter. Satan i gatan vad gott det var.

Sovrummet är ju inte riktigt klart än, så Ni får vänta lite till på bilderna...om det nu blir några bra bilder vill säga... Oftast ser det ju bättre ut i verkligheten än vad det gör på bild. Men Ni som kan får ju se det när Ni kommer hit nästa gång.

Fel fel fel...

Okej.. Något är fel med min "design" här inne på bloggen, bara så Ni vet!! Ser okej ut när man förhandsgranskar... men inte när man går in på bloggen!!

Så Ni får ha ite överseende med att det just nu ser helskumt ut!!

Myggbett

Jag blir snart tokig. Jag har väl aldrig varit med om ett par myggbett som kliar så myckt som dom jag vick i helgen. Hela benen är uppätna känns det som.

Räknade ett utav benen i går, å kom fram till MINST 10 bett... å ni vet ju själva hur det är när det kliar runt fotknölarna. Det är en pina. Tur att man har långa naglar... för då river det åtminstonde gött när man väl kliar. Försöker ju såklart att inte klia, men det gååååår ju bara inte ibland.

Jag har annars ett knep som brukar funka.. men inte nu. Annars så är det så att man ska göra ett kross i bettet.. med tex naglarna... då slutar det att klia efter en liten stund. Kanske inte funkar på alla.. men det på mig brukar det funka i alla fall. Sen om det bara är inbillning eller inte..det är skit samma.. :)

Nu är det dags att ta sig igenom den härliga tisdagen också! :)


Här är bla två av (världens största myggbett) som som kliar... (till höger på bilden kan Ni även se lite uppkliad hud) :)


Trötter..

Inåt land var det dåligt väder...men vi hade kanonfint!!
(Hamburgsundskanalen)


Har precis ätit lunch och ligger nu bänkad i soffan för att titta på kort från helgen. :)

Hinner inte skriva så mycket mer än att det var skitkul. Kvällen kunde dock ha sutat lite bättre än med ambulansfärd och en natt på akuten. :) Men men... slutet gott alting gott i alla fall!

Ska försöka bjuda på lite bilder senare i kväll, för nu blir det jobb, sen spinning och efter det blir det färjan i kväll! :)


GitarrMiaHaha... Jag hade passat bra i ett band på 80-talet..eller hur!!

Å pappa...här ser du mig i kort hår som du så många gånger velat... haha...

Kräftskiva

I kväll är det dags för kräftskiva ute på Hamburgö.

Dags att börja ladda nu tror jag. :) En rejäl frukost och en ordentlig lunch... och inga snaps. Möjligtvis EN. Sen tänkte faktiskt jag snapsa i vatten eller någon annan dricka. Något säger mig att det går lite vildare till på kusten, och jag vill vakna så fräsch som möjligt i morgon känner jag. :) Det ska bli himla roligt och vi hoppas ju såklart på att vi kan sitta ute en stund innan vi måste gå in. Är väl OK väder nu men jag tror att det kanske kan blåsa lite där ute, så det får bli tjocka, varma kläder.

I går gjorde vi klart sovrummet..Det belv LJUST minst sagt. Men väldigt fint. Nu ska vi bara hitta något som passar på väggen också. För just nu ser det lite kalt ut. Förut var det tvärtom... då kunde vi inte sätta uppnågton som passade ...pga att tapeten var mönstrad. Har ju lovat bilder å det kommer... men inte just nu.

Nähä... dags för lite frulle då..sen packa... köpa lite "gå bort presenter" å sen åka!Dagsfärska kräftor samt räkor är betäsllt av en fiskare ute i Hamburgsund också. Det blir grejer det!! :)
Fredagslåten...

Nu är det fredag IGEN.... tiden går fort måste jag säga! :) Men det är ju roligt.. för då får jag ju lägga ut en fredagslåt! :)

I dag kommer en typisk "Mialåt" igen å denna gör mig så otroligt glad och på helghumör! :)


Puffeli puff


Ärligt talat.. ibland har kvällstidningarna inget annat att skriva än skvaller. Herre gud.. vad är detta!

Denna tjej är väl inte mer än människa.. vad är problemet liksom?? Bara för att hon råkar tillhöra kungahuset blir det stora rubriker! :)

Ja visst.. dom ska vara förebilder.. men ingen är perfekt! Så är det!!Priser

Nu är priserna nerpackade och ska snart ner i brevlådan för att nå VINNARNA... En utav Er vet inte än att den har vunnit, men det lär personen se på bilden...

Personen i fråga hade två förslag varav ett var rätt... så jag är snäll idag. :)

Anledningen till två röda gubbar på stopljusen i Norge är för att de synskadade också ska kunna se när det är ok respektive inte okej att gå över övergångsstället! (Varför man nu inte bara kan lära sig att gubben överst betyder RÖTT och den understa gubben betyder GRÖNT)

Men grattis till Er som har vunnit då..


Det går bra för systrarna Lernamn.. :)


 


Gårdagen

Ja, som Ni såg på förra bilden så blev vi ju bjudna på middag i går hemma hos Classes kära far. Eva-Britt är på turne med "tjej-gänget" och då passade Janne på att bjuda på lite gott käk. Lax och pressad potatis med kräftor och räkor. Sicken onsdagsmiddag säger jag bara. Tack för igår! :)

Vi hann även med, fter jobbet, sticka ut till Överby för att hitta och köpa färg till sovrummet. För nu ska det fasen i mig bli gjort. Lättare sagt en gjort var det, men vi valde tillslut en färg som heter äggskal.. man skulle nog kunna kalla den off-white också.. Inte helt kritvit helt enkelt. Vi får väl se hur det blir när vi målar, och tycker vi att det blir för kallt.. köper vi bara ny färg. :) Kostar att ligga på topp ni vet. Närå.. men blir inte detta bra, så är vi ändå tvugna att måla två gånger.. å då kan vi ju använda en burk som grundfärg å så lämnar vi tillbaka dom andra å köper en ny kulört! Simpel as that!!

Stack ut en sväng på lunchen å köpte med mig en sallad för att sedan sätta mig i trägården å titta på Classe när han vaxade bilen. Jag käka han jobba!! Helt rätt på något sätt tycker jag.

I kväll blir det som sagt till att börja måla sovrummet.. före, under och efterbilder bjuds det naturligtvis på under vägen.. :)

  


Middag serverad...

7ea5fe598091f1d2dcb76ba685e91802.png

Middag serverad hemma i Lext huset. Lax å pressad potatis å ett glas rött. :-)


Ska pappa amma??Han vill skapa en diskussion!!

Å ja.. det lär han ju göra, eller vad säger Ni?? :)

Först ut? Ragnar Bengtsson stimulerar sina bröstvårtor med e

Läs artikeln här....


Stoppljus i Norge

Vet Ni varför stoppljusen ser ut såhär i Norge??

Jag kunde inte fatta vad vitsen med detta var, men nu vet jag.. å det är rätt smart faktiskt.

Ska vi kanske köra en tävling till eller... Den som kommer på det först vinner en liten vinst.
(PS. Till tidigare vinnare, Jenny och Helena(som fick tröstpris), Era priser ligger färdiga å klara.. har bara inte fått iväg dom än. Får skylla på min lathet och tankspriddhet :)! DS)

Okej.. Gissa på!! Men Classe... du får inte vara med å tävla!!


Dubbelrött lixom!!


Slut..

Sitter i soffan och myser lite innan det är dags att gå å lägga sig.

Efter förra inlägget så gick vi ut, eftersom det var så fint väder. Man kunde nästan tro att man var utomlands så varmt och kvavt var det ute. Tog en sväng ner till slussarna och efter det stack vi å handla. Sen var det bara raka vägen hem och packa upp all mat å sen direkt till träning.

Det blev spinnig idag med.. ett bas pass.. men det var jobbigt det med. Det började inte förens kl 20.00, så vi var först hemma efter 21.00 och så skulle det ju ätas mat. Lite sent kan jag tycka.. men men.. Det var väl bättre än inget i alla fall.

Nu sitter vi här vid varsin dator å väntar på att bli trötta.... Man får ju lite energi efter ett sent träningspass.. var trött innan... men nu känner jag mig rätt så pigg faktiskt. :)

Men jag ska ändå gå upp å göra ett försök att sova snart... så sov gott allihopa..

Tisdag!!


Underbart att tisdagen snart är över faktiskt.

Jag gillar ju inte tisdagar värst mycket som Ni vet, men nu är ju i alla fall mer än halva redan gjord, så nu är det lugnt. Resten av veckan kommer gå som ett kick å fortare än vad vi vet av det så kommer det att vara helg. Härliga helg!! :)

Vi ska på kräftskiva i helgen ute på Hamburgö. Det kan nog bli ett riktigt kalas tror jag mig minsann veta. *ler* Kul ska det bli i alla fall. För min del kommer det nog mest ätas räkor.. men några kräfter ska jag allt få i mig.  Vi får se om vi tar båten dit, eller om vi kanske åker bil. Hur som helst, så har vi bokat "lillstugan" till oss. Gött å slippa vakna upp bland en massa annat folk dagen efter. :)

I går var jag ju hos sjukgymnasten igen. Han mätta omkrets och rörlighet och taladeom för mig att jag har full rörlighet igen och kan avsluta min träning hos dom. Han berömde mig även för att det gått så fort. :) Tydligen kan det ta upp till den dubbla tiden å mer därtill innan man är i mitt skick. Å det var ju roligt att höra. Har väl bra "läkkött" å får väl tacka mina muskler å leder för fint sammarbete.. :)

Självklart så har jag ju lång väg kvar innan allt är som det var innan, men nu kan jag i alla fall börja träna på riktigt. Han sa att jag inte får bli besviken om jag måste ta det lite lugnare än vanligt, men också att det kan vara lika bra att börja nu..det blir ju liksom inte bättre... Spinningen har ju funkat bra, så nu får vi väl se om jag kan komma iväg på nån annat pass också. :)

Det är jättefint väder här i Trollhättan idag, dock kanske det blåser lite mer än vad man önskar. Men i stället för att sitta här inne å tråka så får vi väl ge oss ut lite. Kanske kan ta en tur med bilen...bäst att cabba  ner nu medans man kan.. för snart kommer hösten å då dröjer det länge innan vi kan cabba ner igen.

Tjo!