Anna Anka

Precis hemkommen från jobbet nästan... Tog en sväng förbi solariet innan jag gick hem bara.

Dagen har gått lika fort som den alltid gör på måndagar.Vilket ju faktiskt är rätt gött måste jag säga. Dagarna här framöver kommer säkert bli långa men också gå väldigt fort, då vi både har vanligt månadsbokslut.. men också årsbokslut. Så några tuffa dagar framöver blir det. Men men.. jag jobbar nästan som bäst när det är mycket att göra och det är väl tur att det är nu när Classe ändå är borta, för då behöver jag ju inte tänka på att jag måste hem.

Idag har jag pratat med storebror, då jag fortfarande väntar på att bli moster. I morgon har Karin gått över 14 dagar å nu är det änna dags tycker jag. (och Karin också) I morgon ska dom träffa barnmoskan å så får vi väl se om hon blir igångsatt. Hoppas hoppas hoppas. :) Längtar efter en liten trollunge till. :)

Har även pratat med min vän Helena. Ida och hon har tänkt att åka ner til Ullared i oktober, och kanske så följer jag med. Hur som helst, så kommer dom hit dagen innnan å sover här.. i stället för att gå upp så himla tidigt hemma i Kga. Förmodligen följer jag med som sagt, men vi får se. Kanske kan jag få med mig C-H också... eller vad säger du?? (Tror inte det va)!!

Nu ska jag äta lite kyckligsallad och invänta Hollywoodfruar. Go Anna...go Anna...Go Anka...go Anka... Haha...

Kommentarer
Classe

Jag tackar men avböjer vänligen men bestämt...du kanske köper ett nytt rakvatten till mej??:)

2009-09-21 23:12:12
Mia

Classe: Hahaha..jag dör!! Nej... Aldrig mer.. jag lovar. :)

2009-09-21 23:46:42
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0