Simfötter...

Dagen är typ slut nu.....eller ja.. ......i alla fall arbetsdagen.

Återigen sitter jag i soffan framför datorn och kollar de obligatoriska sidorna. :) Kan inte förtå att FB är så beroendeframkallande. :) Inte för att man sitter där hela dagarna... men man måste änna hålla sig lite uppdaterad varje dag på vad folk har för tankar och funderingar.

Själv sitter jag nu och funderar på om jag ska våga gå iväg på lite kvällsim. Missade spinningpasset som började kl 17.00, då jag spelade in nya röstmeddelanden på jobbet. (blev ju ett par omtagningar kan man säga) Ärligt taat.. man låte ju inte klok när man pratar.. Å vad har jag för en konstig dialekt då... TrollhätteVärmländskaNärkinska... Ja.. ni kan ju tänka Er.. haha. Men grabbarna på "staffingen" tyckte tydligen att det var charmigt, eller rättare sagt så var det det nog mest för att det skulle vara en tjejröst å inte en killröst, och att jag typ var enda tjejen kvar. :)

Men åter till det där med simningen nu då... ska jag ge mig iväg eller inte... Känns ju som att det kan vara ett rätt skönt avslut på dagen. Det är ju himla gott på mornarna... när man nu väl orkar sig upp.... så det borde ju vara lika skönt där på kvällen. Men det känns på någon vis att det är mer folk där på kvällen och man är ju löjlig.. men man har ju sina komplex! Hemma i Kga hade jag förmodligen INTE gått i väg till badhuset nu, men här känner man ju inga, å då spelar det inte så stor roll kan jag tycka.

Jaja.. C-H kommer inte komma hem förens sent idag, så något skulle jag ju kunna hitta på. Fint väder är det ju nu också, så en promenad skulle också sitta fint. Önskar att jag vore så hurtig så att det kunde bli både en promenad och simning....

...Men den dagen är inte idag. :)



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0