Skitkorv också..

Åkte i från Karlskoga i morses kl 06.00, som jag brukar göra när jag varit där över helgen. I morses var det såklart extra tråkigt att åka därifrån när man bara vill gosa med den "lillen". :)

Jaja, hursomhelst så gick väl gick väl resan bra, förutom att jag körde på en fågel... Den hamnade i grillen, å jag kom på nu att jag glömde å titta om den satt kvar. Hoppas inte.. för då börjar jag nog att gråta lite tror jag!! :(

Bra gick det ja, förutom fågeln..... men nu står bilen på verkstaden!!!

Ca 4 mil utanför Trollhättan, känner jag att jag blir lite trött.... vevar net rutan för att få in lite H2O...Inbillar mig att jag blir lite piggare då. :) Brukar funka fin fint. Men idag ville inte fönstret åka upp igen. Så där åkte jag på motorvägen med en halvt nervevad ruta. Jättekul. NOT!! För det första så är det ju inte direkt någon värme ute... å ljudnivån i bilen blir ju inte heller någon höjdare. Men men.. men värmen i bött å radion på töpp... så fick jag styra kosan till verkstaden det första jag gjorde när jag kom hit.

Så nu får vi se vad som händer... Det ska alltid krångla med nåt!! :) Tur att det ändå inte hände tidigare, för då vet jag inte vad jag hade gjort... Såhär dåg det ut!!


 



 


Kommentarer
storebror

förlåt syrran men är inte h2o vatten och för att få in det genom rutan vetja inte hur du lyckas med

2009-09-28 14:51:08
Mia

Haha... Jo, det är det ju. Jaja.. minnet sviker.. eller är man blond så är man! Haha..

2009-09-28 15:27:11
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Linda

Fy vad tråkigt med bilen!!



Vi bor på nr 4, inre :)

2009-09-30 12:51:02

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0