Tisdag!!


Underbart att tisdagen snart är över faktiskt.

Jag gillar ju inte tisdagar värst mycket som Ni vet, men nu är ju i alla fall mer än halva redan gjord, så nu är det lugnt. Resten av veckan kommer gå som ett kick å fortare än vad vi vet av det så kommer det att vara helg. Härliga helg!! :)

Vi ska på kräftskiva i helgen ute på Hamburgö. Det kan nog bli ett riktigt kalas tror jag mig minsann veta. *ler* Kul ska det bli i alla fall. För min del kommer det nog mest ätas räkor.. men några kräfter ska jag allt få i mig.  Vi får se om vi tar båten dit, eller om vi kanske åker bil. Hur som helst, så har vi bokat "lillstugan" till oss. Gött å slippa vakna upp bland en massa annat folk dagen efter. :)

I går var jag ju hos sjukgymnasten igen. Han mätta omkrets och rörlighet och taladeom för mig att jag har full rörlighet igen och kan avsluta min träning hos dom. Han berömde mig även för att det gått så fort. :) Tydligen kan det ta upp till den dubbla tiden å mer därtill innan man är i mitt skick. Å det var ju roligt att höra. Har väl bra "läkkött" å får väl tacka mina muskler å leder för fint sammarbete.. :)

Självklart så har jag ju lång väg kvar innan allt är som det var innan, men nu kan jag i alla fall börja träna på riktigt. Han sa att jag inte får bli besviken om jag måste ta det lite lugnare än vanligt, men också att det kan vara lika bra att börja nu..det blir ju liksom inte bättre... Spinningen har ju funkat bra, så nu får vi väl se om jag kan komma iväg på nån annat pass också. :)

Det är jättefint väder här i Trollhättan idag, dock kanske det blåser lite mer än vad man önskar. Men i stället för att sitta här inne å tråka så får vi väl ge oss ut lite. Kanske kan ta en tur med bilen...bäst att cabba  ner nu medans man kan.. för snart kommer hösten å då dröjer det länge innan vi kan cabba ner igen.

Tjo!

Kommentarer
Mikaela Urbom

Å va skojj med kräftskiva :D

2009-09-01 18:10:54
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Blondinenfrida

Hej! Skulle bli väldigt glad om just Du ville hjälpa mig att välja kläder inför morgondagens fotografering. Förslag finns på min blogg! Om du skriver får du en länkning senare ikväll <3



Kram // Blondinenfrida

2009-09-01 18:28:21
URL: http://blondinenfrida.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0