Nu blir det party.

foto0542 (MMS)

Nu blir det party.


Då har vi varit framme i ett par timmar. N...

foto0541 (MMS)

Då har vi varit framme i ett par timmar. Nu väntas mat på vår favorit restaurang.


Då var man påväg då. Har precis åkt förbi ...

foto0530 (MMS)

Då var man påväg då. Har precis åkt förbi liseberg och kommer snart ut på motorvägen som tar oss ner till helsingborg. Sen är det bara färjan och några mil till och så är vi framme. Uppdateringar kommer.


Ingen jätte överraskning kanske....Men...

...Jag överraskade ju Classe i går med ett litet sms där det stod:

Mia -Vad säger du om jag säger att jag bokat hotell fre-sön?

Classe -Inget :)

Mia -Så Lext ska ut och åka i helgen alltså?

Classe -Ja, det verkar ju inte bättre! :)



Kanske inte låter som den typiska komentaren när man precis blivit överraskad med en liten weekend rätt upp och ner... men eftersom jag känner Lext så vet jag att han tyckte att det var en MYCKET bra idé!

Och självkart (som vi gör varje vår) så åker vi ju till vår´t kära Köpenhamn och vår´t kära Admiral, som endast ligger ett stenkast från Nyhavn! :)



Det ska bli så mysigt! (även om vi varit där flera gånger tidigare). Det är väl det som kanske gör att det känns extra roligt...eftersom man har sina guldkorn, så att säga! :) Vi ska strosa där upp och ner och bara titta på folk, sätta oss på nå´n av alla uteserveringar, åka en båttur, äta god mat och bara ha det gött.

Classe åker ju på tisdag igen, så denna helgen passade ju bra att unna oss detta tycker jag!

Ful!

Min spontana reaktion när jag fick se inlägget, på Lina Rosing:s blogg, var att det förmodligen är en av dom fulaste tatueringarna jag sett. Huvudsaken är ju såklart att man är nöjd själv.. och det verkar det ju som att hon är och det är väl tur det åtmindstonde!

Att man SEN tatuerar in ett namn på sin sambo, maka eller maka, är för mig en gåta! Hur mycket man än älskar någon och tror att det ska hålla för evigt, så kan man ALDRIG vara säker. OCH HON...som dessutom har två långa förhållanden som spruckit innan!! Och ja... Faddes namn tatuerade hon ju också in. Och hur gick det där???

Nu säger inte jag att det kommer ta slut med Peter, men den där tjejen alltså....Hon kan inte ha alla bestick i lådan!!  (Vilket vi kanske alla nån gång upplever att vi inte har!! *ler*)

 
Här har Ni i alla fall länken till inlägget i hennes blogg där bilder finns på hennes kladd på armen!

Feul (M.Montazami uttal) tycker jag... vad tycker Ni... (och hur kan den ha tagit två timmar)??

Äntligen...

Så...
Då har jag äntligen fått i gång mobilbloggandet igen och kan blogga vart jag än är. :) Passar ju bra till helgen då jag överaskat Classe med en liten weekend.



Men mycket mer än så avslöjar jag inte just nu!


Vi gör ett test med en bild oxå. Detta är ...

foto0518 (MMS)

Vi gör ett test med en bild oxå. Detta är från branäs. Längtar tillbaka lite grann faktiskt.


test test test och åter test.

test test test och åter test.


Biltur utan tak...

Jag tänker återigen dra till med frasen att det är alldeles för dåligt med uppdatering här nu. Tittar på min blogg och ser att det är helt värdelöst tråkig. :( Jag ska försöka bättra mig, men det är svårt. Känns som att man inte riktigt har lika stort intresse längre. Men det där kommer ju och går.

I dag har varit smo dom flesta andra dagar. Jobbat och så kom vi i väg till Sandhems spåret och sprang lite efter jobbet. Tog även årets första cab tur idag, då det var jättefint väder efter jobbet.

FCT Trollhättan har spelat mot Hammarby idag på hemmaplan å det har varit fullt pådrag här med hur mycket poliser som helst... polisbussar som hästpatruller. Helt otroligt... men ändå lite rolgit att se när det händer något. Hoppas det inte blir nåt bråk nu i kväll bara.

Klockan är mycket och jag ska nu ta å gå och lägga mig.

Och just det ja.. Classe överraskade med nya fälgar till bilen idag...19 tum..skitsnyggt.haha... men egentligen tror jag bara att det är killar som förstår sig på det där. Jag håller mig till inredningen i lägenheten i ställe tror jagt! *ler*

God natt..

Panbiff & motorer!

Då var man hemma igen efter en dag på jobbet. Tog en snabbis in på Åhlens och köpte lite nödvändiga (och mindre nödvändiga) saker, innan jag tog hojjen och mötte upp C-H hos hans föräldrar. Vi har nämligen köpt en ny motor till gummibåten idag. Eller ja... Classe fick åka och hämta den i eftermiddags i Göteborg, då ju jag jobbade. Så nu ska vi bara göra i ordning och sälja den gamla. Vi gjorde ett riktigt kap på motorn vi köpte så kanske kan vi bli lite rika på kuppen också när vi sålt våran! Haha.. Många bäckar små... säger man ju!



Dagen har annars rullat på som måndagar brukar göra... och i morgon är det redan tisdag. Skulle behöva träna också känner jag... penicillinet tar slut på onsdag, och då ska jag ju vara frisk. Men jag ska nog fuska och dra iväg på spinning i morgon tror jag. Om vi gör nåt idag får vi se.

Nu främst står det middagsmat på schemat. Pannbiff ska här lagas. Mums!!



Öga

I går var Classe och gjorde synundersökning och jag var ju naturligtvis med för att kunna spana in lite nya bågar till mig själv. :) Jag hittade ett par Dolce Gabbana som det bara LYSTE Mia om. :) Rätt dyra, men nu har jag hittat bågarna på nätet för halva priset, så jag ska undersöka lite hur det går till när man sen vill ha glaset insatt!?

Här är dom i alla fall.

Dock måste jag köpa två bågar, då dom ju har en rätt skarp färg som inne passar till allt. Så ett par svart måste också inhandlas.


Rosa och bling bling!! Mia like...

Vet Ni förresten att om man skriver Mia med T9, så blir det öga... haha.. Det råkade det bli i går när Classe skulle skicka ett sms till våran kompis Isak. C-H skrev att han skulle äta lunch med Kippe och Öga... Isak undrade vem Öga:t var?? Hahha.. Erkänn kul!


Puss

Härliga lördag...vad bjuder du på idag?



Ja, vad som händer egentligen har vi inte riktigt bestämt än, men det är sol ute och i kväll blir det lite fest. :) I går var vi hemma hos Classes föräldrar och grillade och det blev en tre rätters, då Classe och jag stod för menyn.

Förräten blev avokado med räkröra och en hel kräfta.
Huvudrätten bestod av pepparbiff till grabbarna och färsk fjärils lax till tjejorna. :)
Och avslutningsvis en liten efterätt som bestod av mangosorbet och chokladglass!

Mycket gott och trevligt.

Nu ska jag ta och ligga lite i soffan en stund och titta på tv innan det är dags för Trollhättan att få njuta av denna vackra nuna!

Uppdate...

Ligger i soffan och slökollar lite på Lyxfällan och Hockeyn. Skiter ju egentligen i hockeyn, men hejjar nog ändå lite på HV71, då Classes mellanbror Carl-Johan spelat där. :) Tillägga bör att jag just nu höll på att skita ner mig, då Classe gjorde nåt jävla babianvrål i soffan... Tydligen blev det 4-4!

Men nog om det!

Det har blivit lite dåligt med bloggande efter Branäs få jag erkänna..behnöver även skaffa mig en ny dator snart. Jobbigt att behöva samsas om en hela tiden...då ju C-H gillar att vara ute på blocket och leta båtar vilken tid på dygnet som helst! :)
Men nu snodde jag lite tid för att göra en liten uppdatering.

Efter jobbet idag så fick Classe med mig ut till Slätthult. Meningen var att det skulle bli en promenad, men istället blev det en liten löptur på dryga 3,5km. Vet att jag fortfarande knaprar piller... men lite jogging har väl ingen dött av. Måste försöka hålla igång det lilla jag kan nu, då det blivit rätt dåligt med träning på sistonde. :( Konditionen drar neråt direkt känner man. Men nu är det återigen dax att bita i det sura äpplet å ta tag i skiten.

I morgon är det äntligen fredadg igen och jag har klarat av den här veckan trots att det kändes segt förra helgen då ångesten kom krypandes. Tjejlunch idag också på stålverket, då Maria fyllde år. Myspys... vi unnar oss det tjejer ibland. :) Man behöver komma iväg tillsammans och tjöta lite skit emellanåt. :)

Vi hörs i morgon!

Lycka!

Jag bara ÄLSKAR dom här ungarna!!! (Alwasalva också såklart).

Kom snart och hälsa på mig igen!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mia gillar just nu!

Myslåt


Ny färg

På lunchen i dag passade jag på att fixa till mina naglar...vilket var välbehövligt!! Och självklart ska Ni få en liten titt på hur dom ser ut denna omgång! :)

Aqua (skimmrande i turkos och grönt)... med silverkant samt några pärlor på pek och ringfingret!



Glans

Jag gillar inte Petra Mede Show...för jag gillar inte henne. Men jag älskar ju Johan Glans.. (och i kvällens program är han med)!



Jag tänker glömma min sjukdom en stund och räknar med att garva häcken av mig (med och åt honom alltså. :)

Finns det förresten NÅ´N som klarar av den där Petra Mede????

Min tur

Jajjamensan.. Då låg man här i soffan med halsfluss! Var väl iofs ganska vänta skulle jag vilja säga, då ju Classe är i mitten av sin kurering. Svårt att inte bli smittat när man delar på allt. - Oj då... var det här din tandborste? (Mmmm) Och Jessica...jag vet vad du tänker skriva (för det gjorde du på FB) men nej... vi håller inte på med sånt där tjaffs som pussar om du nu tror det! :)

Jaja.. hur som helst så började jag känna mig sämre i går kväll och inatt har jag sovit väldigt dåligt å haft såna där knepiga feberdrömmar Ni vet. Vaknat varannan gång svettig och varannan gång iskall. :( Trots denna skitnatt, så stack jag till jobbet, för att sedan sticka till vårdccentralen å sitta där i 3 timmar och vänta på att doktorn skulle konstatera att jag ABSOLUT hade halsfluss. Ingen provtagning behvödes där inte.

Nu har jag hunnit fått i mig 3 piller... vilket jag också ska fortsätta med i 10 dagar. Mööms!!


Lånad bild från google... men såhär jävla äckligt är och ser det ut.

Hemgång

Usch och fy säger jag. Varje gång.... VARJE VARJE gång jag har varit iväg och gjort något roligt så ska jag ha ångest inför hemresan. :( Visst ska det bli skönt att komma hem till sitt eget... men den där vardagen kan kvitta faktiskt.

Alltså... man är ju snabbt inne i det igen å jag har i vanliga fall en väldigt bra vardag, så jag ska egentligen inte klaga. Men tyvärr så kommer ångesten nu krypandes för at det i morgon är måndag och jobb igen.

Veckan har varit toppen och det var också kul att kompisarna kom i torsdags och har hängt med oss sista dagarna. I går gjorde vi  i och för sig inte många knop, men det vvar rätt skönt. Dels var vi lite sega från fredagens party, men dels för att vi alla kände oss lite sjuka. C-H har nog smittat. I alla fall mig... har känt mig hängig nu i några dagar och är även lite tjock i halsen, men än så  länge så klarar jag mig på alvedon och andra verktabletter. :) Hoppas bara det inte är halsfluss på väg!?
men efter lunch tog vi oss en liten rundtur här i Branäs och så kollade vi på när säsongarna hade lite avslutning med lekar å så.

På kvällen tänkte vi gå ut och äta å ha lite kul, men det slutade med hämtad pizza och öl i soffan i stället. Där vi till slut alla låg med stängda ögonlock. Skönt i dag eftersom vi nu håller på att städa och snart ska lämna.

Vi fick en extra timme på oss och det kändes gött, för då kunde vi ta lite sovmorgon trots allt.

Nä, det får vara allt för nu...

Hejdå Branäs.... Hej Trollhättan!

Skoter tur

Har precis stigit ut från bastun och är sådär lagom römosig. Dom andra sitter kvar lite till och då passar jag på att blogga lite om dagen.



Erika och Johan kom ju som sagt i natt och idag har vi haft en trevlig dag i backen med många skratt. Ett litet stopp i toppstugan såklart för att ta en öl hann vi också med. Killarna gick dit på en gång, medans jag och Erika passade på att åka lite i de lite kortare backarna. När vi sen skulle åka upp till toppen igen, hade (den enda) knappliften upp stannat. Vi väntade och väntade... och tull slut sa dom att det nog kommer att ta ett bra tag innan den är igång.

Vi passade då på att säga att vi måste upp till topstugan då våra medåkare beställt mat till oss. :) det var ju nästan sant... ölen var ju i alla fall bestämd. (Vilken sen visade sig vara uppdrucken av nån anledning). Killen i liften sa att dom skulle kalla på  en skoter. Och japp... Erika och jag kom helt plötsligt först i kön å fick åka skoter upp i backen.  Hihi... så jävla roligt!!

Nu har vi som sagt bastat och snart ska Johan och Erika laga lite mat till oss. Lyx kan man säga...och vad det blir är visst en hemlis.


Efter maten blir det utgång.. liveband på Brant´s som det heter här nere i dalen. Betydligt mycket mer folk här nu än vad det vart tidigare i veckan, vilken ju är kul när man ska ut, för annars är det ju mest bara barnfamiljer här.


Gäsp..

God morgon!

Våra gäster har anlänt!

Dom kom runt 03:00 i natt... så speciellt många timmar har man ju inte sovit. Men nu är det frulle och ut i backen som gäller.

Solen skiner som bara den ute och det är så himla skönt! Jag blir på så himla bra humör! (även om jag är trött som en gås på bilden)


Här bor vi (just nu)!

Välkomna till Backebogrända i Branäs!!! (Byggt 2009. 100 meter från backen)


Hallen

Badrum nr 1 (ingång från hallen, som vi inte använder just nu, men som kommer bli Erikas och Johans badrum)

Köket samt vardagsrum (sett från hallen typ)

vardagsrum/kök (sett från balkongen typ)

Master bathroom...med basu! :)

Dubbelhandfat är lyx...något man kan tänka över när man flyttar till hus! :)

Bastu är = med ett måste (när man flyttar till hus).

Skäms över två olika sängkläder... men nu råkade det bli så tyvärr! But this is (hur det än ser ut) the master bedroom!

Master bedroom nr 2. Erika och Johans blivande rum. (Om dom vill?)

4:a bäddars rummet från ena hållet....

....å så andra hållet. :)

Balkong...med sol fram till kl 18:15 ungefär sen tar fjället över. :(

Och till sist.... kök/vardagsrum/sovrum från "master bathroom". :)

Det var typ det... nu vet ni på ett ungefär hur vi bor här i Branäs. :)

Hope you like the "rundtur"! :)


Besök

Då var det färdigåkt idag tror jag. I alla fall för mig. Classe syla något om att vi kanske skulle ta en tur till, men nu har vi det så gött i lägenheten, så jag tror att vi nöjer oss med dom åken vi hunnit med idag redan.


Stirke a pose!

Vädret i dag har inte varit jättedåligt men det har heller inte varit nån direkt sol. Förmiddagen var lite sådär soldisig men efter några timmar, när vi käkade lunch uppe i toppstugan, började det faktiskt regna lite. Snön blev svåråkt å vi bestämde oss för att åket ner fick bli det sista (förmodligen) för dagen. Backarna stänger ju itne förens kl 19:00, så vi hinner kanske ändra oss. Vi får se.


Här åker vi varje dag...upp och ner... upp och ner.. :)

I kväll/natt får vi finbesök av Johan och Erika som ska spendera helgen med oss här i Branäs. Då blir det galej kan jag lova! :) Dom åker från Trollhättan  nu och ska äta middag hos Johans pappa på vägen, så det blir nog rätt sent idag, men sen har vi ju som sagt fredag, lördag och söndag kvar.

Ops.. nu kommer solen. Bäst att dra sig utåt på balkongen å kanske få lite färg i fejjan? :)


God dryck!

Den dagliga dosen av dryck uppe i topp stugan! :) Sol, öl och så lite jäger...


Ungefär lika suddiga som bilden är...är vi, när vi ska åka ner för backarna igen. Haha...

Men har man semester så har man!

Ok! Om Ni säger så...så!


Jorå... så att!

Ligger just nu ute på balkongen och solar lite. Inte helt fel vill jag lova! Bäst att ta vara på de sista solstålarna innan dom försvinner bakom fjället. Vilket är om ca en timma. Classe ligger inne på soffan och vilar lite... stackarn. Inte roligt att bli hängig när man är på semester. Men han har allt kört på fullt idag ändå, så nu ärhan allt värd att få vila lite.


Här har ni dagens temeratur i backen! :)

Ja, varmt och gött är det. Pälsade på mig alldeles för mycket kläder första dagen, men nu vet man ju hur det är i backarna, så nu är det lite lättare att välja kläder på morgonen. Vissa "tuffingar" åker tom i shorts... MEN riktigt så varmt är det inte när man "scwischar" ner i backarna. Dom tycker väl att dom är lite häftigare än oss andra. :)

Gjorde en test och bytte pjäxor idag.. dom andra har kännts lite för stora och jag har tyckt att det varit lite jobbigt att åka. Och shit vilken skillnad det blev när jag fick på mig ett par i rätt storlek. Thank good säger jag. Sen är jag ju fortfarande trött i benen mellan åken, men så är det väl när man inte är van. :)

Sjukling


Jahopp... då har man varit och besökt vårdcentralen nu på morgonen! Classe hade börjat känna lite i halsen och vi misstänkte halsfluss och mycket riktigt var det så!

Som tur är så känner han sig inte jättedålig och vi kan åka ut i backarna ändå! Sen skadar det väl kanske inte med lite vila heller...men vi får ta det lite lugnt.

Nu har vi hämtat ut piller på droghandeln och så hoppas vi på att inte jag ska åka på skiten också! :/

Jaja, vi är vid gott mod ändå och ska nu äta lite äggröra för att orka med ännu en dag i ett soligt Branäs! :)

(Mia bloggar och Classe lagar mat...Jag har det för bra!)


Sauna!!

This is the shit!!


Mätt

Det var den maten det. Satt som ett smäck!


Fläskfilegryta med sallad och ris. Mumsich!

Trötta lår..

Gårdagens första ankarliftstur! :)

Då var vi tillbaka i stugan igen då för lite lunch!

Solen skiner på häst och kaniner...och idag fick det bli solskyddsfaktor i fejjan. Kände mig lite extra svullen i morse när jag tittade i spegeln... ingen vacker syn direkt.. men men... det är bättre nu! :) Och sen så är ju alla lite svettiga å rödmosiga här så man smälter ju in i mängden!

Backarna är fortfarande ok att åka i, men framåt eftermiddagen blir det mer tungkört, så solen legat på. Men vi..eller rättare sagt jag... kämpar på trots onda fötter och NOLL muskulatur i låren. Haha.. det är satan i gatan vad jobbigt det blir så fort snön börjar töa lite. Och man förstår ju verklgien varför slalomåkare ser ut som dom gör runt höft och lårpartiet! :)

Nu ropar Classe på mig å säger att jag ska göra sallad...då det är bäst att jag gör det!
Hej så länge...


Classe påväg upp i en utav knappliftarna


Frukost och tarmsköljning

God morgon där ute. (Skum rubrik kanske, men jag kommer till det nedan)


Ännu en strålande dag där ute. Trots smärta i fötter (där pjäxorna suttit åt) så är jag laddad för en ny dag i backen. Även idag vaknade vi rätt så tidigt, och vet Ni vad? Det gör mig INGENTING... jag har semester och kan sova när jag vill. :) Å framför allt... bara vetskapen om att man inte MÅSTE gå upp och gå till jobbet gör att jag nästan blir ännu lite piggare på morgonen!

Har redan hunit duscha och kört en röj i köket med lite disk (allt gå rju tyvärr inte att köra i diskmaskinen) och nu bjuds det på frukost i soffan tillsammans med The Voice på 5:an. Inte den bästa kombon tillsammans med frulle, då de pratar om tarmsköljning! Något Ni tänkt pröva eller har provat föresten? :)

Nä.. nu har jag inte tid att sitta här och söla, men mer uppdatering kommer.


Det här är inte fel... jag lovar!! :)

Lunch

Då var dom första åkturerna avklarade. Takterna sitter i, men det var lite ostadigt och nervöst första åket. Har ramlat två gånger och det var i första åket... men efter det så har jag kommit in i det rätt bra. MEN... haha.. En liten insident har inträffat. Eller kanske rättare sagt tre...

Det börjar med att Classe glömt sin skidjacka hemma...Mycket bra start...men han kunde ha en jacka som jag hade med, så det ordnar sig. Lite tjejig.. men det funkar! Haha..

SEN... inför andra åket, när jag kliver ut ur gondol liften, då spricker min pjäxa under foten å jag får åka med liften ner igen. Väl nere har även den andra pajjat också! Tror Ni C-H Lext skrattade åt mig när jag kom ner med halva pjäxan på foten och andra i handen.

När det var avklarat och vi är påväg upp igen.. då inser jag att jag glömt mina stavar... Å herre gud.. inte lätt att freestyla när man inte är så van åkare tänket jag. Men..tji fick jag.. jag åkte nästan bättre utan stavar... eller så var det dom nya pjäxorna kanske?? :)



Modell lite äldre pjäxa...men ändå!! Haha..

Nu blir det köttfärsås och spagetti. Och till detta bjuds det på vitt vin. Ingen dålig måndagslunch det inte! ;)

Det blir en härlig dag!

God morgon...

Klockan är snart 08:00 och redan för en timma sen slog Mia upp sina blå! Lite halvtrött som Ni kan se på bilden...men det bjuder jag på...Det finns väl ingen som vanknar och ser superfräsch ut eller?

Tittar ut genom fönstret och solen lyser i dom nypistade backarna och om en timma ska jag för första gången på kanske 15 år stå på ett par skidor igen...för sist jag åkte, så åkte jag snowboard... vilket jag denna gång inte kommer att göra... Haha.. och det är dessutom för ca 8-9 år sen tror jag.

När vi var små åkte vi jämt skidor... å då var man ju fasiken duktig. Tror att åldern gör att man blir lite fegare och ostadigare... men å andra sidan så är det väl som att cykla??  Det sitter i!

Ja, hur det har gått får Ni veta lite senare. :)



Ha en bra dag... för der ska vi ha!

Vi är här!

Detta blir bara en snabb bloggning, då vi precis lagat mat och ska äta.

Vi kom hit vid 16:00 tiden och det vi möttes av var lite av en besvikelse till en början. Okej att vi visste att det är sitsa veckan på säsongen..men att det skulle vara så dött hade vi nog tnte räknat med! MEN.... nu när klockan blivit lite mer, har det allt dykt upp fler folk. :) Sen bor ju många även uppe på berget. Vi bor ju i Dalen.. (där allt händer såklart). :)

Det ska nog bli en bra vecka det här tror vi.

Vi startade kvällen med ett glas vitt vin på balkongen i solen, å vi har ett av de bästa lägena här i Branäs, Så vi är helnöjda. Att sen veckan är helt gratis klagar vi inte på heller!! :)

Ännu en rörig lägenhet.. men här håler vi fortfarande på att packa upp! Fler bilder kommer i morgon!!



Over and out!

Off we go!

Håller på och packar, samtidigt som vi tittar på reprisen av "grizzlymannen". Nåt stod itne riktigt rätt till där eller?? Ni vet... han som blev uppäten av en björn? Jaja.. strunt samma... rätt intresant ändå!

Vi packar ja...å det är rena bombnedslaget här just nu. När vi är klara med det, ska vi till övreby å laga min nagel som gått av, å sen bär det av mot en veckas semester i Branäs med massor av sol!!


Ledig!

Ja men det är ju helt underbart. Äntligen fredag och helg igen... och inte nog med det. Mia är ju även ledig nästa vecka!! Sol, sol sol och åter sol i skidbacken är vad som gäller för nästa vecka! Så se upp... annats får Ni sju hål i nacken!

Eller hur var det nu igen?? :)


Shopping & Mat

Har varit ute till Överby och shoppat lite....

....men nu är vi utsvultna, så nu blir det mat!


Packa pappas kappsäck!

Litter och tittar på när Classe är duktig och packar upp ur sin väska. Jag ska (o)villigt erkänna att om det hade varit jag som varit ute och kommit hem, så hade väskan förmodligen stått där ett par dagar till innan jag ens börjat petat i den.

Jag är verkligen sämst på att packa upp saker och ting ur väskor!! :)


He´s back!

Japp..  Om Ni inte redan förstått vad tiden går fort, så har nu, ännu, fyra veckor passerat.

Stack lite tidigare från jobbet i går för att åka till Landvetter och hämta min sailorboy. Kan Ni inte "riktigt se" framför Er hur der ser ut när vi träffas för första gången på 4 veckor.

Där står jag å väntar i ankomshallen med pirrande mage och ett leende som sträcker sig från ena hjärnhalvan till det andra..Väntan är lååååång och det enda jag ser är massa annat folk som kommer ut ur gaten!MEN... så kommer han (han med stort H).....med sin mörka uniform och med hatten under armen.
Jag börjar sakta springa (off course) i slowmotion för att sedan hoppa upp i famnen på honom, varpå han snurrar mig runt runt och runt tills vi är alldels yra av lycka!! Ja... ni vet!!

TROLIGT!!



NOT!!

Ledsen om jag gör Er besvikna nu, men tyvärr är inte hemkomsterna som på film (tyvärr)! :)

Verkligheten såg mer ut såhär:

Jag var försenad... det var grått,mulet och regnet öste ner. Där stod han ute i skitvädret och väntade(jag hann inte ens in i vänthallen..HALLÅÅ!!)... jag stressad över alla bilar + att ingen parkering fanns....Hittar dock en liten plats där han står. Öppnar baggaget... hoppar ur... säger hej.. är du hemma!(vad nu det är för en jävla fråga när han står mitt framför mig) Kul! Puss.... Classe sätter sig i förarsätet och kommenterar att det råkar (i hans tycke) vara lite för mycket grus på förarsidan ...+ att bilen inte är tvättad. *ler*

Jorå så att... välkommen hem!!

Men glad för att han är hemma... det är jag... kan jag lova!!


Vardag igen!

Haft en bra Påsk?

Min påsk har varit bra, trots varken påskakärringar eller påskmat. Lite konstigt måste jag säga att inte fira "den traditionella" påsken med familjen. Classe var ju inte hemma, svärföräldrarna var i Köpenhamn och till Karlskoga orkade jag inte åka en helg till. Inte för att det är så jobbigt att träffa familjen (ler), men det blir töligt att åka samma väg fram och tillbaka varje helg + att det faktiskt kan vara skönt att inte ha något speciellt att göra en helg också!

Nu har jag ändå haft fullt upp med träning, städning, besök och utgång...så jag har haft en bra Påsk trots allt! Å sen så fick jagju detta söta MMS från lillebror på Påskafton som förgyllde hela dagen! :)



Alwa som Påskkärring för första gången i hela hennes liv! :) Och som faster.... så var hon ju såklart den sötaste påskkärringen av alla! :)


Easter!


Näsan ser liiiite längre ut idag och vårtan på hakan är ett faktum....
Förvandlingen till en HÄXA har börjat! :)

Tjejer... vi ses på Blåkull!


Samba.... le le ville dansa...

Kastas... eller bortskänkes!!  (Och Classe...titta nu riktigt noga på detta inlägg! :))


4st olika samba och en adidas...samtliga 50ml från början.. vissa mer i... vissa mindre i. Inte den nyaste doften möjligtvis, men dom luktar fortfarande fräscht och gott!

Med tanke på att det försvinner 5st parfymer från badrumsskåpet nu, så behöver jag EN ersättare!!

Det är väl en bra deal?? ...... 5st bort och 1st in!!