Det var det...

Nu är snart veckans värsta dag över och jag är så glad för det... (mindre glad att Pernilla Wahlgren med son är med på Fångaran På Fortet dock.)

Och guuuud vad skönt det var att få träna av sig lite. Två timmar vattenpass blev det. Först vattenkondition 55min.. och sen vattenstyrka 55min efter det. Perfekt kombo och jag är RIKTIGT trött nu. Det är allt jobbigare än vad man tror att vatten gympa.. (för dom som aldrig prova det) sen kan man givetvis se till själv HUR jobbigt det ska vara. Men det kan man ju i "vanlig" träning också!!

Men det är verkligen sant att man mår bättre av att träna... jag känner redan att massa negativa tankar försvunnit... så nu är det bara att hoppas att natten blir god och att morgondagen känns bättre!! Kanske skulle ta och gå iväg och simma i morgon bitti.. det är ju verkligen en bra start på dagen.... men jag tror inte att jag kommer orka det. *ler*  Hur som helst så kommer jag att åka hem till familjen i Karlskoga i helgen.. och det ska bli mycket skönt!! ♥

Uschochfyochbläää...

Ännu ett inlägg om ännu en förbannad skittisdag!!



VARFÖR???

Jag är ju (egentligen) inte den som går runt surar och är bitter (även om jag kan tända till om jag tycker att saker och ting är orättvist)...Men av nån jävla anledning så tycker jag mig ha varit det alldeles för mycket på sistonde!! Det går i perioder.. och i bland handlar det bara om enstaka dagar.. men det är jobbigt nog då negativiteten tar alldeles för mycket plats!! 

Men jag vet att jag är värld så mycket bättre!!

Jag kommer inte att gå in på detaljer i detta inlägg men på något sätt så tror jag att saker och ting kommer att lösa sig automatiskt. Eller rättare sagt... JAG VET!  :)  

Bara det att en del personer och en del saker gör att man faller pladask ner på mage så man knappt orkar ta sig upp igen.. Behöver inte vara så nu.. men oftast är det så. Och när jag känner mig nere så är det oftast för att jag är arg och besviken... Nu vet jag inte riktigt.

För att få bort lite irritation och ilska över mitt negativa tänkande ska jag snart dra iväg på ett dubbelpass på Älvhögsborg. Känns som att jag skulle kunna vara en liten duracellkanin som aldrig slutar att "slå". :)

Låter som att jag är på havets botten just nu.. men så illa är det inte.. i morogn är det ju onsdag å då är säkert allt lite bättre igen. :) Och igår fick jag även en fin  present från Classe som gjorde mig på lite bättre humör!! :) Fast jag vet inte om jag kan med att ta emot det, men TACK, jag vet att du bryr dig om mig....även om du är många många mil bort från mig just nu! ♥

Sorry för ett skitinlägg... men sluta läsa om det inte passar! Det här är min blogg och min så kallade dagbok!! Oftast är jag väldigt glad.. ibland är jag ledsen...och jag tror faktiskt inte att jag är ensam om att känna så emellanåt!?


Plask plask..

Fan.... jag hittade badkläderna i garderoben så nu finns det ingen återvändo!!



Bokade in mig på ett vatten box pass i går, men tänkte att jag ju alltid kunde avboka om jag inte hittade baddräkten! :) Men tji fick jag. Nu tycker iofs inte jag att det är lika jobbigt att gå iväg på ett vatten pass som tex ett spinningpass... men det är nog så jobbigt.... det ska gudarna veta.

Sen var det ju inte i går man var och tränade heller...jag vet precis när sista gången var och det var i Maj!!!

Fast skit samma... nu börjar jag lite smått igen och så får vi se hur det går. Ska inte sätta upp några mål...eller någon press... utan bara gå dit och njuta! Det är jag värd tycker jag!!

Så önska mig lycka till... kanske sjunker...har nog glömt bort hur man flyter... det har ju inte varit överdrivet mycket badande i sommar!! :)

Dumlemuffins!

Okej.. jag är över 30 år och kan räkna dom (få) gånger jag bakat på en hand tror jag. :) Men i dag har jag shockat mig själv och bakat muffins för första gången i mitt liv.

Och inte vilka muffins som helst... utan dumlemuffins...


Förberedelse


Dumle att proppa i muffinsarna....


Klara för ugnen...räckte visst bara till 10 st


Klara! Dom ser jäkligt tråkiga ut... men det är väl så dom ser ut när man inte fyllt dom med bär!?



Nu ska jag bara ta hand om skiten och så ska jag ta mig ett provsmak... Om dom är goda tar jag nog med mig resten till jobbet i morgon och bjuder min grupp på mötet i morgon fm. :)

Då kanske dom blir lite glada!!

Rubriken är överskattad i detta inlägg...

Livet är kort, bryt reglerna, älska innerligt, skratta okontrollbart....



....... och ångra aldrig något som fått dig att le.

Nu är det jul igen...

Tomtegröt till frukost är inte del såhär på söndagen! Mums!



Nässprayen och det dagliga "nyttghetspillret" är givetvis också med! :)

Lite bättre frulle än i går kan man säga.... hihi.. Fick snällt bege mig till affären idag i stället... men idag är det sol ute, så det gjorde mig faktiskt inte så mycket. Det var alldeles tyst och stilla ute... stan har liksom inte vaknat än. Och på affären var det jag och dom söta små pensionärerna som rota i diskarna. :)



Fick även handlat kaustiksoda samt toapapper... Kaustiksodan är för att det rinner lite dåligt i handfatet just nu....och jag rensar INTE i sån skit.. Bara så Ni vet!! Och toapappret är för att jag just nu kör med mitt lyxpapper som är rosa och doftar blommor!!! :) Jag använder det ibland när Classe är borta.. för han får ABSOLUT inte använda det. (han vägrar iofs också att vi har det framme när han är hemma) Men hur som helst så är det bara till för tjejer!!
SÅ DET SÅ!!

I've spend some money.....(again)



Regnet verkligen ÖSER ner ute just nu. Åskan har tyvärr också hittat tillbaka till min förskräckelse... det åskade nämligen lite för någon timma sen, men den hann liksom dra bort innan det blev alltför otäckt... men nu är den här för att stanna verkar det som! :(

Var i väg och körde ett race på stan förut. Då var det strålande sol...

Hittade lite kläder som just nu känns nödvändigt inför hösten. :) Tröjan på bilden är bla ett av nyinköpen.. syns ju inte så jättemycket.. men en vanlig svart tröja med puffärm.. köpte även en i vitt.. samt en randig oversize kofta. Och så fick det bli en svart pupphållare också när jag ändå var i farten!!

Sen drog jag vidare till hemmakväll och hyrde tre filmer.. om det blir någon film idag.. eller om det blir något annat, har jag inte riktigt bestämt än... Mattias och Vera är ju i stan.. så man vet ju aldrig. :)

Ha en skön lördagkväl då!

Brunch fick det bli!!

Dom där nektarinerna gjorde ju inte direkt någon positiv inverkan på min tomma mage... tvärtom.. jag blev bara hungrigare....


Men det blev aldrig någon promenad till affären!! Det fick bli en nudelbrunch i  soffan i stället!! :)


Fruktmorgon?

Klockan är strax efter 09:00 och det är dags för frukost.  Mia öppnar frysen för att ta fram lite bröd, men vad finns där då...

...jo.. bara sånt där äckel päckel jätte brunt nyttigt bröd!!!

Jag är inte ett dugg sugen på det just nu. Jaha.. tänker jag...jag får väl ta lite fil och några hårda mackor då istället. Men när jag öppnar kylen så kommer jag på att jag ju tagit med allt till jobbet. Yiha...

Nu återstår det bara till att gå till affären... eller att äta upp all frukt som finns i lägenhetn.... och om jag ska gå till affären är jag ju inte hemma för frukost förens runt 10:00... å då känns det så sent... fast å andra sidan.. det är ju lördag! :)

Men jag börjar med två nekatriner... å så får vi se hur det blir.


Clean as cotton!

Fredag, helg och nystädad lägenhet!!



Ser nästan lite tråkigt ut tycker jag... tror jag får ta å stöka till lite igen :)

Njutning

Åhååå...

....jag fick precis ut dom sista dropparna ur nässprayen som egentligen var slut, och OJ...vilket totalt lyckorus jag just hamnade i. 

Nästäppan (snoret) börjar luckras upp och det är nog bäst att jag får tag i ett papper innan det händer olycka här... :)

Sådär ja... nu kan jag ANDAS genom näsan igen.

HÄLRIGT!!!


Jag ser ut som en råtta!!!!

Det var ju inget att vara orolig för (eller ja.. för att jag skulle bli brunett alltså)... Inte hände det mycket i alla fall!! Men det är klart.. man blir ju aldrig lika snygg som tjejen på framsidan av förpackningen. :(

Skämt och sido... det som hände var typ att jag fick en lite mer svensson färg i håret nu.. det vill säga... RÅTTFÄRGAT.

Yippi....Det vill man ju verkligen ha... Haha...





Vad som händer med detta nu får vi se... ska jag bleka det... eller ska jag lägga i en ännu mörkare toning.. Help meeee....

Hairy Scary!!

Bad hairday??

Japp... och därför kan hända att jag inom 30 minuter sitter här som en (lite ljusare) brunett!!! Köpte en toning som är mörkare än vanligt och jag vet ärligt talat inte hur det kommer att bli... och nu är det försent... för toningen sitter redan i!

HJÄLP!!!


Jag är (s)nuvig...

Oj.. nu börjar fångarna på fortet på 4:an så detta blir inget jätte inlägg direkt. Tänkte att jag skulle försöka ta å titta på hela programmet idag nämligen. har liksom kastats in mitt i dom andra dagarna...  Hade gärna vart med där själv om jag sluppit spindlarna... fast förresten.. jag hade förmodligen inte klarat en enda cell. Gåtorna däremot hade jag nog kanske klarat av någon. Har faktiskt klarat dom sista jag sett... :)

Dagen har rullat på som vanligt... förutom att jag typ blivit förkyld... och nu ligger jag här med alvedon i kroppen och en näsa som är fylld med snor. Viktig information... jag vet.

I morgon är det redan torsdag och snart är det helg. Ska jag åka "hem" till Karlskoga eller ska jag stanna "hemma" i Trollhättan. Har upptäckt att hemma fått en helt ny innebörd sen man flyttade från barndomsstaden. :)

Impulshandlade 3 par skor i går på lunchen.. det tog nog mindre än 5 minuter så hade jag plockat på mig allt jag behövde för att tillfredsställa den dagen.  Ett par skit snygga bruna stövletter med kilklack.. ett par höga svarta stövlar... å så ett par gråa sneakers typ... (som jag bla invigde i går på linedancen) Tur att C-H åkte i går så han slapp oroa sig för plats i garderoben...Det får bli mitt problem :)

Nä.. nu börjar det här...
Tjing.

Sådär ja!!

Då var jag hemma igen efter min debut som "linedancare"!! TVÅ timmar blev det... körde på även på fortsättningskursen efteråt då nybörjar kursen var as tråkig.

Nybörjarkursen var alldeles för enkel för mig... haha.. Ja ja...det låter lite skrytigt...jag vet.. men eftersom jag är gammal drillflicka och jazzdansare, så sitter faktiskt både takt och minne kvar, även om man självklart är ringrostig. Så nybörjarkursen var inget för mig.. tyckte inte att det var kul alls... men så bestämde vi oss för att stanna kvar även timman efter å köra med fortsättningsgruppen... och då jäklar mina vänner blev det fart på benen. Snurrar hit och snurrar dit... klapp här å två klapp där...

haha.. I bland kände man sig allt som en virrig höna, men sen i slutet när man övet ett par gånger flöt det på bra. Riktigt kul faktiskt.. OCH jobbigt framförallt. Herregud.. jag får fan ta en dusch nu... riktigt svettigt.

Sen ska jag ta någon att äta, då jag inte fått i mig något sen lunchen klockan 12:00, förutom en frukt....så jag är rätt så hungrig nu!

Men om jag tänker fortsätta att dansa linedance vet jag inte riktigt... jag måste nog tänka över det lite... Min gamla arbetskamrat Sanna, från sjöfartsverket, var där också å det skulle ju vara roligt om hon också ville börja i så fall... men vi får se hur det blir.

Nu har jag i alla fall provat på det. :)

I'm a cowboygirl...

Här kommer äntligen en liten uppdatering från fröken "intesåduktigpåattblogga"!!

I kväll ska jag göra något som jag aldrig gjort... eller jo förresten... en gång tidigare har jag gjort det som en plojgrej på en företagsfest vi hade. Vi gjorde ett litet roligt uppträdande för våra kollegor...men förutom det... har jag aldrig provat på det "på riktigt"!!

Jag ska prova på att dansa line dance för typ första gången i hela mitt liv. Ha ha.. jag vet... Det låter astöntigt, men ska enligt dom som provat på det vara skitskoj. Och ja... jag gillar ju att dansa.. och vad jag minns av vårat lilla uppträdande för personalen för flera år sen....så hade vi rätt så jäkla kul då vi övade in vår lilla countrydans! Ha ha...


Jag vet så himla fult kort... men det passar ju så bra så jag kunde inte låta bli!!! :)

Hr det gick???

Det får Ni väl reda på lite senare i kväll!! :)


Fredag!

Dagen idag har varit bättre än i går tack och lov...och det är skönt att det är lite helg så man får vara lite ledig igen.

Måste ju säga att det var gott med en liten mjukstart såhär efter semestern. Skulle inte göra mig nåt att endast jobba tre dagar i veckan. :) Mailade lite med min "elaka styvmor" idag och hon höll med om att 2-3 dagar räckte faktiskt. Men det vi också kom fram till var att det kanske skulle bli lite tomt i plånkan då tyvärr kanske...I alla fall mot det man är van vid. Så det är bara att köra på 5 dagar i veckan. :)

I kväll serveras här ugnsgratinerad lax för den som tycker det är intressant att veta? Och i morgon ska vi förmodligen iväg till ett par kompisar och ha lite kräftskiva. Det blir inget ute på Hamburgeö detta år.. vilket kanske är bra med tanke på hur förra årets kräftskiva slutade!? Ambulansfärd och några timmar på Uddevalla Sjukhus mitt i natten. :) För att sedan (smarta som vi var) ta en svart taxi hem till Trollhättan. HALLÅ ELLER... man begär väl sjuktransport när man vart på akuten eller?? Haha....

Men det finns ju inget som säger att det inte kan bli fest bara för att vi är i Trollhättan. Jag känner mina vänner rätt bra vid det här laget och det är ju ingen som direkt spottar i glaset när det är till att kalasa. Så det kan sluta hur som helst ändå!!



Humm..

Den här dagen har inte varit den bästa direkt...

...så nu går jag faktiskt och lägger mig.

Nya tag i morgon... fredag och allt...

Gone gone gone..


Det blir inte alltid som man tänkt sig.



Pajen som skulle tillagas i går blev aldrig av...MEN... vi håller på med den nu! Kippe är här och grabbarna dricker lite öl. Själv tar jag det lugnt, då jag jobbar i morgon.

Gick in redan idag då jag kände att jag lika gärna kunde spara på semestern när man ändå inte gör något vettigt. Det var dock ett hel**te att gå upp i morse, men det var ju ingen surprise direkt. Men upp kom jag och faktiskt så var jag på jobbet redan vid 07:00. Blev en rätt lugn första dag då man ska tjöta igenom hela semestern med resten av kollegorna och inte minst gå igenom ALLA mail. tiden gick och vips var klockan strax efter 15:00 och det var dags att gå hem.

I kväll blir det till att glo på tv för min del.. killarna går väl ut.. Tror även att Forsen skulle komma hit också, så lite sällskap får jag väl i några timmar till i alla fall. :)

Nu ska här lagas paj!

God kväll!

Hemma i Trollhättan igen för att börja ladda inför jobbstart igen... Tråkigt men sant och alla ska vi tillbaka... förr eller senare... :) Nu när det är så tråkigt väder så kan man ju lika gärna spara några semesterdagar och ta ut dom när man ska göra något vettigt istället. Men vi får se hur det känns när klockan ringer kl 06:00...kanske att jag då bestämmer mig för att ändå ta några semesterdagar till. :)

Nu har vi bestämt oss för att laga lite paj... det var alldeles för länge sen, så det ska bli gott. Kan bli två stycken... en med kassler, broccoli, fetaost och cocktailtomater... och så en  vanlig taco paj med fetaost och peperoni... Om vi nu har alla ingredienser hemma??

Får la gå upp å kolla!

Tja på Er!


God morgon...

Ligger i ruffen och försöker vakna till liv...brevid mig ligger en trött C-H, som fortfarande sover faktiskt. Det brukar vara tvärtom annars. :)

Vädret är pissigt....blåser typ storm ute..., så vad vi hittar på idag vet jag inte. Kan ju inte säga att vädret har varit sådär jättebra den här semestern. Lite tråkigt även om det itne är allt. Huvudsaken är ju att man får vara ledig. Och sen har vi pratat om en resa nu i höst, och då har vi ju den att se fram emot....men vi får se lite! :)

Dagarna två i Karlskoga var mysiga och vi hann träffa alla vi skulle + kusin Ullis och Petter, Walter och så lilla Oliwia. Guuuud vilken söt liten docka...som ett litet troll och med massa svart hår på huvet. :)

I går startade dagen med fint väder här ute på kusten, men efter lunchen kom molnen för att sedan på eftermiddagen bjuda på lite sol igen...okej dag, men den kunde allt ha bjudit på sol hela dagen tycker jag. :)

Nä...nu har min sovkamrat vaknat, så nu blir det frukost å så får vi se vad som händer som sagt!!

Semester = Bloggtorka

Jag märker att jag inte är den enda som är "dålig" på att uppdatera bloggen under sommaren/semestern och lite skönt känns det faktiskt (att man inte är ensam). Men jag måste även erkänna att jag får lite dåligt samvete... fast för vem kan man ju fråga sig??

Hur som helst så bir det lite sissodär när man är ute i båten och även om vi har trådöst så har man inte alltid tillgång till el, och som alla vet så dör ju datorn efter ett litet tags användande. :) Samtidigt som att man ska njuuuuuta och inte känna någon press eller stress på semestern.


Men i slutet av nästa vecka ska jag nog komma tillbaka så smått igen. Får se lite när jag går tillbaka till jobbet...beror lite på vädret faktiskt..men som sagt...bloggandet kommer nog bli bättre i alla fall.

Är hemma i Trollhättan nu, då vi behövde tvätta och fixa lite andra ärenden. Och eftersom vädret är som det här, har vi bestämt oss att ta en snabb tur till Karlskoga idag. Vi stannar tills i morgon och åker sen vidare till kusten igen.


Ska bli kul att träffa familjen igen! ♥

I går var den bästa soldagen på hela semestern...

Ja!

Så var det faktiskt. Klarblå himmel (men inte in över land..så ibland är det bra att kunna ge sig ut på havet) och en lagom skön bris så att man inte frös arselet av sig så fort det kom en vindpust. :) Då vi varit uppåt längst kusten stannade vi på nervägen till vid "lilla Mallorka"...eller "lilla Thailand" som vissa kallar det. Det ligger strax efter Havstenssund och mitt där ute i havet viker en liten sandstrand ut sig mellan kliporna.

Supermysigt.



Ja... dagarna har ju gått och sen sist jag skrev så har vi hunnit med att göra både Grebbestad och Smögen i helgen. Och på vägen "hemåt" tog vi även en övernattning på Syd Koster. En helmysig ö där man nästan får barnasinnet tillbaka. På ön finns inga bilar what so ever...och vill man ta sig runt så får det bli, gång, cykel, elbil eller packmoppe. Och dom flesta cyklar faktiskt. Så vi gjorde slag i saken å hyrde oss två cyklar och började utforska ön lite för att sedan lägga oss vid havet och sola...trots att det just då..blev mulet såklart. :)



Ja... det var i alla fall lite kort om vad vi gjort sen sist.

Nu ligger vi åter igen på vår plats i Kungshamn och idag är det lite växlande och blåser.. så jag har legat inne i ruffen och läst ut min TREDJE bok denna semester. Jag som ALDRIG brukar läsa böcker annars. :) Så nu får det bli till att knata in till bokhandeln och köpa några nya. Tips??


Här kommer lite andra blandade bilder från Grebbestad och Smögen...



Sådär ja... det får räcka för nu, för nu kommer solen och jag måste gå ut och sola... Här vänder vädret snabbt minsann!!

Njuter av semestern...

...därför har det varit lite dåligt med bloggande de sista dagarna. Men nu ska här uppdateras.... (under dagen)

Nu ska vi kolla klart på Beck som vi inte orkade kolla klart på i går kväll!!

Nu drar vi till Grebbestad!

Sitter i båten och är nu än en gång påväg uppåt.... vi var tvugna att åka tillbaka till båtplatsen i går för att få hjälp med att sätta i en ny startmotor i båten.

Men nu är vi som sagt påväg igen. Åker just nu genpm sotekanalen och det är faktiskt rätt mycket båtar ute. Vi har ju en bit upp till Grebbestad med på någraq ställen kan man ju dra på lite, så det ska väl inte ta så mycket mer än 1½ timma.

Som jag skrev i förra inlägget så firade vi ju 7 år jag och Classe i onsdags... å vet Ni... han hade smusslat in blommor och gömt i båten som han överraskade mig med.

Själv hade jag inte köpt nå´t! :) Men så är det när man är prinsessa!


Dagens goda gärning....



På vägen från Kungshamn/Smögen plockade vi upp två stackars tjejer som frått motorstopp mitt ute på havet...  Dom satt och rodde förbrilt och kom typ ingenstans... så vi beslöt oss för att bogsera dom in till hamnen.

Lyckost dom att vi var påväg till samma håll :)

Åren dom bara går och går...

I dag är det precis 7 år sen jag och Classe blev "tillsammans".



Vi träffades ju första gången 1 mars 2003, på grqan Canaria och höll efter det (trots hans seglateser) hela tiden kontakt. På sommaren bjöd Classe ut mig till kusten och båten....å ja... på den vägen är det. :)

Nu är det ju inte riktigt så att man helt plötsligt bestämmer att i dag ska vi bli ihop... utan detta är ett datum vi i efterhand båda två tycker äår den dasgen som passar bäst på det hela. :)

Så idag blir det väl till att fira lite med champange och jordgubbar här i Hunnebo...där vi just nu befinner oss!



Lata dagar i solen




Äntligen har solen kommit till Kusten och det är ju så gött! I förrgår började det med lite växlande väder, följt av gårdagen som bjöd på ännu mera sol... och idag.. har vart den bästa dagen hittills... Sol hela dagen nästan.

I kväll blir det restaurang och i  morgon drar vi oss uppåt mot Hunnebostrand...

(Båt)Fender VS Mia:s nagel = 1-0



Detta händer MINST en gång om året... är det inte en fender som sliter av nageln, så är det en tamp eller något annat på båten som gör att dom går sönder. Men jag tänker inte klippa av dom för det...

Så det så!!