Vi har det bra i Trollhättan! :)Heldag i badhuset...

Efter fyra timmar i badhuset sitter nu två rätt mosiga barn i soffan och tittar på barnprogram. :) För att vara sportlov så var det rätt okej med folk ändå tycker jag, men man märkte framåt eftermiddagen att det blev rätt stojjigt. Vi har simmat, hoppat, bubblat, åkat rutchkana, busat,bastat och haft det helbra. Jag vet i alla fall två som tyder det.

I morgon bär det av igen.. fast då blir det äventrsbadet i Vbg. :) Kände att jag behöver ha med mig en till vuxen för att kunna ha koll och uppfylla båda barnens behov när vi är där, så i morgon följer Classe med också.

När vi kom hem blev det pannkakor... känner mig som värsta morsan... kan nästan det receptet utantill nu.. (inte så svårt iofs) plus att dom också börjar bli rätt perfekta i stekningen. Haha... Men som sagt.. torsdag i dag å då är det ju pannkakor som gäller.

Efter det har det spelats dator, palystation och busats med C-H. Nu är det mys å snart blir det tacos.

Förresten... hittade två försvunna barn förut också! :)


Bara massa skåp?
Undrar just vart Amanda och Rasmus tog vägen?

Vad är det som händer här egentligen?

Jo.. såhär är det.

Jag har tagit semester idag, torsdag, och i morgon fredag, då jag fått hit mina älskade skitungar från Kga. Vi hämtade dom i Götene i går kväll, då vi brukar åka halva vägen var när som ska hit, och vi ska ha så mysigt i dagarna 4:a.

Men nu är det ju såhär va... att... Jag vaknade klockan 06:30 i morse..dels pga av liten plats i sängen, då barnen visst dras till den sidan man själv ligger på...+ att Classe kom upp i köket...+ att jag då kände att jag tvungen att gå på toan. Ni vet hur jobbigt det är att ligga där å vara kissenödig å försöka somna om igen. :)

(Ärligt talat... nu gjorde Tjeckien 4-2. Skitmatch)

Okej...vaknar alltså skit tidigt... och istället för att lägga mig igen, går jag med på att köra Classe till jobbet. (han jobbar lite xtra nu när han är hemma för dom som inte vet det).

(Gött.....Nu gjorde Sverige 3-4:a..nu börjar det likna nåt)

Lämnade barnen sovande (jag vet!!) själva i 10 minuter... kanske inte så bra gjort, men nu gjorde jag det å jag hade ändå skrivit en lapp till Amanda som hon kunde läsa om hon skulle vakna. Men nu vaknade dom inte och dom sover fortfarande. Så det är bra med det.

Men jo.. efter detta, så skulle jag ju i alla fall kunna lägga mig och sova igen... Men vad gör jag.. jo jag lägger mig och tittar på hockeyn. Det har väl aldrig hänt på en morgon förut? Jag som ju är så morgontrött. Dessutom så tycker jag att det är jävkligt spännande också!

(Bar 4 minuter kvar..ser inte bra ut..men hoppet finns)

Haha.. vad hände egentligen.. Trodde jag hade semester??

Skärpning!

Nu har det vart bloggtorka på hög nivå här.

Vet inte vad det har varit, men jag har varken haft tid eller nån speciell lust. Det blir ju så ibland när man är B-bloggare, eller kanske snarare C-bloggare! Haha... Som A-bloggare måste man ju mata in inlägg om mode, de senaste trenderna, dagens outfit osv... för det är ju det läsarna vill ha. Men jag är ju bara en sketen "svenssonbloggare" och då får man ha små down perioder emellanåt. :)

Men nu ska jag försöka skärpa mig lite igen!Kom igen...nu kör vi!! Är Ni med?

Mer snöbilder


VÄLKOMMEN!Färdigskottat!!


Jag har bara en liten påse under ena ögat... haha..va fan har hänt! Jo..jag har passerat 30. :(

Nu drar vi till Classes mormor på kalas!

Det är kaos..

...i Trollhättan.. å i övriga landet också... förutom i norr. Där verkar dom ha klarat sig från snökaoset. Det är HELT sjukt mycket snö här... Ingen nyhet för det är det ju över allt.. men i Thn har det väl inte kommit så mycket snö på 20 år. :)Nu ska vi gå hem till Classes föräldrar och hjälpa dom att skotta och det får bli dagens träning faktiskt. Sen måste jag bara få säga en sak som jag är så glad över... för det trodde jag INTE...var möjligt just nu.

Men.. jag gick i alla fall i väg och tränade igår.. ställde mig på löpbandet i hopp om att orka springa 10 minuter.. gå 5...springa 10 osv... VET NI VAD... jag sprang i 55 minuter...och gick av dom 3 minuter i början av passet då jag fipplade med musiken.

Jag var så jävla glad efteråt... 5 veckors blandad träning har gett resulterat ( inte så mycket på vikten tyvärr) i kondition. Och då har jag inte tränat löpträning sen i höstas. Tyvärr ledde mitt" maraton"löp (haha) till en förbannat ond blåsa efter ca 15 minuter.. och den blev bara värre och värre. Annars hade jag kanske orkat springa lite till... vem vet.. Men nu har jag nått att jobba på! :) Wiee..

(Tryck på bilden för att se den STORA blåsan)


Oops..

Hahah... Jag har gjort årets första vurpa. :)

Helt plötsligt så bara stog jag där på knä... Ja.. jag gled liksom ner på knä "som när man friar". Måste ha sett rackarns snyggt ut!

Om man nu måste halka... så ska man helt enkelt göra det med stil!;)

BURR!

Det är förjävla kallt på kontoret nu.......så därför täker jag gå hem nu!

Snåljåp!!

Ärligt talat... snålare människa får man leta efter. Eller ja.. det kanske inte är det SNÅLASTE... men ärligt talat alltså!! Läs annonsen från blocket och bedöm själva!!

**************************************************************************************

Melodifestival deltävling nr 3, Scandinavium

Sökresultatet  |  Nästa »
Säljes av Elisabeth. Insänd 5 februari 07:32. Ta bort, ändra, förnya din annons.
 

Jag har fått en biljett över till deltävling nr 3 i Scandinavium, lördagen den 20/2. Platsen är sektion D Höger, rad 0 och plats 1. Priset för biljetten är detsamma som jag har gett för den, 530,- + att jag vill ha 20,- för annonsen + fraktkostnader.

****************************************************************************************

Alltså... hur kan man med att ta betalt för annonsen på 20:- + frakt.. Det är väl för fan frivilligt att lägga upp annonsen eller... vill hon ha sin biljett såld eller inte?? Och sen till frakten.. va kostar det att skicka en biljett.. JO.. som ett vanlgit brev.. typ max 6:-

Sånt här får jag panik på.... skulle aldrig falla mig in att köpa en biljett från/av henne.

Punkt slut!!!!!

No more pain.....

...Nästan!!

Trotsade min onda nacke och stack iväg på ett step up pass. Efter värktabletten så kändes det faktistk bättre efter en liten stund.... Inte så att jag kunde klara ett pass med vikter.. men lite kondition har väl ingen dött av. Ska lägga mig på "spikisen" sen också å då tror jag att det kommer kännas bättre i morgon! :)

Nu funderar jag på att äta lite semla... fast jag inte är så förtjust i det!! Men det hör ju liksom till att, i alla fall, äta en halv om året när man heter Mia. :)

Head off...

Om jag kunde kapa mitt huvud... säg... vid typ axalrna idag, så hade det varit bra. Jag har en sån fruktansvärd värk och jag vet INTE vad jag har gjort. Förmodligen har jag väl legat på en hel drös med kuddar i natt å haft nacekn VÄLDIGT högt upp. Men jag vet inte?

Jag har nu, i alla fall, fått en volatren av min kollega Maria. Det känns lite bättre men inte helt ok så jag funderar på att ta en till...men vill inte ta för mycket i onödan. Detta är alltså receptfria voltaren... bara så Ni inte vet!! *ler*

Jag ska gå hem och ligga lite på spikmattan sen och går det inte över tills i morgon får jag ringa massören och boka in en akut tid.

Träningen får jag nog hoppa idag tyvärr. Måste komma igång ordentligt med mitt program som min PT gett mig.. annars blir han nog arg på mig.. eller han skiter väl idet.. det är ju jag som betalar..så det är ju min förlust. Men det känns ju väldigt pinsamt å komma tillbaka å säga att man knappt kommit igång (med just det programmet).Men när jag känner såhär i nacken är det nog inte världsbäst att börja lyfta massa vikter?

Ja.. det var ett litet "tycka synd om mig själv" inlägg...Nu ska jag ta lite mellanmål å sen gå hem!
Tjing!


Tyckte det här kortet passade då det ju ser ut som att jag gjort i brallan.. å jag kan erkänna att det typ är den minen jag gått runt med idag så fort jag vridit på huvudet lite för mycket... Sen kanske jag inte brukar ha cowboy hatt på mig på jobbet.. med vid detta tillfälle hade jag ju tydligen det! :)


Just shoot me..

Åhåå va skönt det var å slänga sig i doffan då.

Men här får jag inte ligga länge för idag måste jag iväg och träna.... Classe ska också följa med.

Tyvärr är vi väl sådär sugna, men efter denna lyxhelg med allt vad det innebär finns tyvärr inga undanflykter. Det är bara att bekänna färg.

Helgen har annars varit helt suverän, men mer om det får jag berätta mer om sen...

Off we go...

"Liten frukost" på sängen...

....lite i förskott.. för i morgon blir det hotell frukost!! :)Och så kom det...

...ett till blombud!! 


Även det till mig!

Så nu är det dubbel glädje!
Tack så mycket! ♥

Härliga fredag!

Ja, det får man ju lov att säga faktiskt! Så himla skönt att veckan är till ända och att C-H har kommit hem. Jag har sagt det förut, men säger det igen. Det går så SJUUUUKT fort när man tänker tillbaka på de senaste 5 veckorna. Även om man tycker att vissa saker hände för väldigt länge sen så går tiden ändå väldigt fort. Känner Ni inte igen det??

Om ca 1½ timma ska jag påväg på massage och efter det tänkte jag faktiskt ta helg. Försov mig visserligen i morses, så att jag inte kom hit förens strax före 09.00, men det är ju ändå fredag och rätt så lugnt. Så jag unnar mig det idag.

Jo.. jag vaknade lite sent idag kan man ju säga.. Haha... Hade ställt klockan på strax före 06.00, så att jag åtmindstone kunde hinna med några snoozningar innan Classe skulle börja skälla ut mig. *ler* Det ar bara det att jag kommre inte ens ihåg att klockan ringt över huvud taget. Inte heller C-H hade hört något. SÅ frågan är om den verkligen ringde??

Jaag vaknade i alla fall av mig själv å tänkta att åhååå så skönt.. jag vakande utan klockan...Men tyckte att det var liiite för ljust ute för att vara kl 06:00! Tittade på mobilen å såg att hon var 08:00.

Snacka om sovmorgon! Tur är ju ändå att jag inte har nån speciell tid att passa på morgonen.. (även om man nu kanske inte skall dyka in vid lunch) Men jag skyndade mig i alla fall upp, gjorde mig i ordning å rusade till jobbet.

I kväll blir det tacos och tv...för i morgon bär det av! :)

Det kom ett...

...blombud till jobbet idag!! :) Och vem var dom blommorna till tro??Jo till mig såklart! :)

Eftersom att jag inte är hemma på söndag (när jag fyller), så fick jag dessa fina "tullipaner" till kontoret idag! Man blir ju så glad!!
Tack tack tack!! ♥

Det är trångt!

Jaaa... då satt man här i soffan igen tillsammans med sin andra hälft!

Kan säga att vår soffa är rätt stor.... men efter att ha kunnat brett ut sig själv i 5 veckor tycker jag mig nu känna lite cellskräck här unde täcket! Men det går nog över snart. :)

I dag blev det en ganksa lång dag på jobbet och jag fick tyvärr avboka mitt pass kl 18.00 idag. Men jag säger (nog) tack å lov för det, för jag har fått sån träningsvärk så hälften vore nog. Men i gengäld för detta, så får jag ju slava mig dit i morgon i stället, för i helgen blir det minsann ingen träning....

Min tid som 30-åring börjar ju tyvärr lida mot sitt slut, å i helgen bjuds det på lite överraskningar. Jag vet vart vi ska å vad vi ska göra på da´n... men sen har jag ingen aning... vart vi ska äta.. eller vart vi ska bo blir en överraskning. :)

Börjar nu undra varför jag hade en kris för att bli 30..när jag nu blir ÄNNU ett år äldre. My goood.. detta slutar inte bra. Tur att jag börjat med rynkkräm!!

I morgon är det äntligen helg igen å dagen bjuder på bla jobb och massage. Som jag har längtat. :)


Nu blir det mys i soffan å fotmassage... som vist nå'n ligger och tigger om.....

- Jajaja.... jag kommer... som askungen sa!

Have a nice torsdag då!!

This is the day...

Nu är det inte många timmar kvar tills Classe dyker in genom dörren... Heregud.. 5 veckor är redan över. Det är sjukt vad fort det går alltså.

Han kommer ju hem väldigt sent, men fick ändå åka med ett tidigare plan än planerat.. så i stället för att komma hem vid 03.00 tiden i natt så kommer han hem runt midnatt i stället. Får väl se om jag orkar hålla mig vaken eller om jag somnat. Men om jag nu somnat så lär jag ju vakna...förhoppningsvis.. så jävla hårt kan jag ju inte sova, så att jag inte hör att nån kommer in i lägenheten. För då måste jag nog sätta upp larm. :)

I morses var jag å träffade min PT..så nu jävlar köööör vi!! Har en upföljning om ca 3 veckor och då ska vi göra konditionetest å lite andra tester.. SÅ nu gäller det att ligga i och prestera.. Även om nu C-H har kommit hem. Jag får helt enkelt dra med mig honom också!

Kvällen har bjudit på spinning och vattengympa mage/rygg och så lite sol på det. Nu har jag käkat lite kvällsmat å kollat på tv. Och så  mycket mer tänker jag inte göra idag.

Ha en bra kväll... I morgon är jag inte gräsänka längre!! ♥

Bähäää...

Dagen till ära, då det är onsdag och hemkomst för C-H, har jag tagit på mig finstrumporna..Haha...


Orkar inte....Vill inte....

.....Men måste!


Är så trött så hälften vore nog... Om jag inte hade bokat in mig på ett pass om 30 minute så hade jag förmodligen somnat i soffan och sovit tills i morgon. *gäsp*


Spik i ryggen

Som Ni vet så har det ju strålat ordentlgit i min nacke å skuldra sen i lördags.

Inte så skönt....var berädd att ringa massören och be om en tidigare tid nu i veckan. Men.. så kom jag ju på att jag lägger mig på spikmattan... Gjorde detta i söndagskväll och somnade samtidigt som en stock. Och i går var det redan bättre...

I går tränade jag vattenbox och det funkade hur bra som helst med "slagen" vilket innan gjorde "sketont". La mig på spikmattan i går kväll också och nu är smärtan nästan borta! :) Inte helt som sagt så det ska bli skönt att gå iväg till massören.. men spikmattan har i alla fall hjälpt mig överlvea dessa dagar! :)
I dag är jag glasögonorm...Sitter i soffan och har precis laddat med lite mellanmål innan träningen ikväll. Det blir vattenbox i dag. Är huuur sötsugen som helst... och vetskapen av att det finns en påse med godis där uppe gör mig ännu mer sugen. :( Men.. inget godis idag.. i alla fall inte innan träningen. :) Och efter träning är det liiite lättare att stå emot faktiskt.

Första dagen på arbbetsveckan gjord.. och det är gott.. nu får vi bara se hur tisdagen går också. :) Nu ska ja läsa lite reklam som låg i brevlådan å sen ska jag sticka..Have a nice monday!!

Nya fräscha naglar..
Då blir jag glad och glömmer min onda rygg lite grann...


Ont..

Det är inte bra att det gör ont i min nacke/ena skuldra... Det är inte det att det gör ont hela tiden.. utan mer när jag ska vrida huvet åt ett håll... eller vrida kroppen...det går liksom inte utan tar bara stopp. Massage är inbokad på fredag tror jag.. men jag får nog kolla om jag kan komma tidigare om det inte ger sig. :(

Tyck synd om mig tack!WOW!

HUR....kan man få så många människor att dansa samtidigt? Det är så att man får rysningar... och Oprha fattar ingenting till att börja med, där hon står med sin mobil och filmar. :)

Coolt!


Fixa naglar och köpa blommor...

God morgon får man väl ändå säga fast att klockan börjar närma sig 11.00! I dag står det på min lista att jag ska åka ut till överby en sväng och fixa mina naglar och och titta på nya krukor och blommor till fönstret i vardagsrummet. Kan bli ett dyrt kalas, men blir det bra så får det vara värt det. :)

Helgen som gått har varit bra. I fredags hade vi öppet hus för alla antällda och det var lyckat. Vi fixade med snittar, snacks och lite blandad dryck, å det var mycket uppskattat. Direkt från jobbet, stack vi sedan på after work...Där  blev vi ett jäkla gäng och det var jättekul!! På köpet fick jag två nattgäster också. :)

I går gjorde vi inte många knop... jag har dessutom gjort nåt med min rygg. Dansade kanske lite för mycket.. haha.. Nä.. men jag har väl legat konstigt eller nåt, men det liksom strålar i hela ryggen när jag sitter eller ligger på ett visst sätt.

På kvällen blev det pizza, godis och melodifestivalen. Najs. Jag tyckte rätt låtar gick vidare.. men hade gärna sett Pain of salvation direkt till final med Salem.. men Ola:s låt var ju en riktig ""mello-låt" å det var okej ändå!

Nä..dags att ta å göra sig i ordning  lite.... Svärföräldrarna och Calle (C-H:s ena bror) ska kanske åka in till Gbg idag å frågade om jag ville med... hade gärna gjort det, men mina naglar behpöver sig en omgång nu, å till veckan är det ju fullt upp med jobb och träning. Och så kommer ju Classe hem också. Å då finns ingen tid till för sånt!! :)

Ha en skön söndag.


Det är fan inte sant!! ♥

Jag hittade PRECIS min älskade klocka!! Jag hade det på känn alltså!!

Det var bara det att jag inte ville leta för mycket.. för OM.. det nu skulle va så att jag leta och leta och inte hittade den.. skulle jag få börja inse att det verkligen var borta!!

Nu hade jag sånt jävla flyt... hade jag inte tänkt en gång till hade jag förmodligen inte hittat den på VÄLDIGT VÄLDIGT länge... :)

Jag skiter till och med i att jag är ful och osminkad på korten....Så glad är jag just nu! kan ju låta töntigt.. men tänk Er själva att tappa bort något man tycker om och som man fått i present. :(

WOHOOO!


Tror jag ska sova med klockan på i natt!!


Snön är snart borta...

...från vår innegård!

En av grannarna hade lite kontakter och fick hit ett par killar som plogade gården nu ikväll. :)

Wohooo säger vi... och ÄNTLIGEN säger min cykel.... som ju stått bakom en snödriva sen innan jul! Stackarn!! :(

Men NU.....nu ska den bums ner i förrådet. :)


Classe (DU) behöver INTE läsa det här...

...fär då ska han bara börja tjata om vilken liten plats han har i badrums skåpet och hur många parfymer jag har OSV....

...och det slutar inte där... utan sen ska det börja klagas på att han har för lite plats i sko garderoben... och för lite plats i (vad han kallar) sin garderob. :) Sen att jag har några egna...hör inte till saken.. för jag är tjej! :)

Hur som helst C-H.. har du läst hit.... kan du sluta nu!! :) ♥

Hade ett litet ärende idag på lunchen å "råkade" visst slinka in på Åhléns då jag hade en kupong på 20% rabatt på valfri vara som gick ut idag. Behövde en grej, men den var så billig, så jag tänkte att jag var tvungen att hitta nåt dyrare för at verkligen uttnyttja rabatten ORDENTLIGT!! Haha.. Jag vet att det hade vart billigare att inte köpa nåt.. men jag kände ett behov av lite lunchshopping.

Så jag hittade denna goda doft som jag kikat på tidigare...och slog till!!!Så nu kommer jag lukta mums + att parfymhyllorna är ännu lite trängre. (Kanske kan slänga nåt från Classe:s hylla!)

Annars har det varit mycket på jobbet + träning efter det (vad annars). :)

Nu soft i soffan!!
Bye!

När tar detta slut?

Jag gillar ju snö...men jag HATAR när det inte är plogat på vägarna. Äen om jag inte har mer än ca 5-10 (gående) till jobbet, så är det så himla jobbigt att pulsa i snö alltså! Jag var ju typ helt DÖD när jag kom fram i morse. Men men.. jag får se det som lite extra morgonmotion.

Sen blir jag så förbannad!!!

I går när jag kom hem från träningen, så gick jag å hämta snöskyffeln för att skotta upp lite på gården, så att det i alla fall blir lite lättare att skotta idag. Visserligen kommer dom med plog, men dom har ju lite svårt framför vår och grannens dörrar (vi har ju egna ingångar). Så jag tänkte i alla fall att jag skulle hjälpa till lite.. Så jag skottade utanför våra dörrar.. å så en gång till dom som går in i lägenhetshuset...

SEN.....När jag gick å la mig, så ser jag ner från sovrumsfönstret att nån mer varit ute å skottat efter mig.. eftersom det snöade så. Men va har dumhuvet gjort då? Jo.. han/hon har skottat upp för alla andra...förutom hos oss!! Om det var ren lathet eller vad det var, det vet jag inte.. Men sånt gör mig jävlig förbannad.

Jag är fan själv nu.. kan dom inte vara snälla å ta lite utanför mig också då eller?? Jag orkar väl inte hålla på å skotta upp hela innergården.... å det är det ju ingen annan som gör heller....men ändå en liten gång så att man kommer ut.

Långsint?? JA.. i detta fallet.

Jag blir bara mer och mer irriterad på vissa grannar att jag önskar att dom ramla i en snödriva å inte kom upp!!!

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag har inte sagt nåt tidigare (tror jag), men idag så hade jag bokat tid men min PT. Vi skulle gå träffas och gå igenom hur jag vill lägga upp min träning och vad jag vill få ut av den samt bol in alla möten. Jag hade sett fram mot det som fan... samtidigt som det var lite nervöst...för man får ju en viss press på sig att prestera.

MEN.. så ringde dom från Älvhögsborg å sa att han varit tvungen att gå hem pga sjuka barn. Så HIMLA typiskt. Jag som var så laddad. Jaja.. nu fick jag en tid i nästa vecka i ställer och så hoppas vi på bättre tur nästa gång.


Daniel.. min PT!


Men tro inte att det inte blev nån träning för det. ;) Stack i väg på ett spinningpass och avreagerade mig lite. Så nu är jag svettig och härlig och ska gå in och ta mig en lååång dusch.

Annars har dagen flytit på bra... faktistk andra tisdagen i rad som kännst helt okej.. för att vara tisdag. Det gör mig glad! :)

I morgon skulle Classe ha kommit hem... men det gör han inte.. jag får vänta en vecka till. *prutt* Men men.. en bra tjej reder sig själv.. Heter det inte så! :)

Dom ligger förresten i Palermo nu.. på Cicilien... Tydligen en riktig maffia stad.. med, jag vet inte hur, många hundra tusen boende. Verkade rätt stort i alla fall... Så ikväll skulle dom ut å äta Italiensk pizza och dricka öl. :) Låter rätt nice faktikst.. Till helgen åker de vidare upp mot Levorno, som ligger i norra Italen. Och på onsdag i nästa vecka mönstrar dom av.

Nedan kan Ni se en liten kara där man kan se hur de tagit sig från Norge ner till Cicilen. Och det får faktiskt avlsuta dagens inlägg.

Punkt slut!!


Hur gick det sen...

Jo.. jag tog allt min trötta kropp å gick å tränade trots allt. Eftersom jag var så trött, så tänkte jag att det kunde vara skönt med ett vattenpass. Å kl 19.00 fanns ett boxningspass, så det bokade jag in mig på. På något sätt så känns det inte likajobbigt att gå på ett vatten pass, som på ett vanligt pass. Men tji fik jag. My goosch va jobbigt det var. Men det känns riktigt bra nu efteråt. Ledaren kom faktiskt fram till mig efter passet å sa att: Herreguuud vilken energi du har. :) Det är inte många som har..det är tungt med vattenboxing.

Det var ju roligt sa jag, för det är ju alltid svårt att veta om man gör rätt.. men jag sa att jag körde så gott jag kunde och jag blev ju trött... så det är bara att fortsätta. Skönt att jag tagit mig över rädslan för vattenpass faktiskt. Bra och skonsam träning.

Men i morgon blir det spinning i vanlig ordning. :)

Nu har jag ätit några sprödkex och druckit en banan/melon smoothie. Nu ska jag glo på Spårlöst å tjuta lite som jag brukar göra på måndagar.

Dessutom är dom ju i Thailand... my second home! ♥

Träna eller inte träna?


Det är dax nu!

Är riktigt dålig på att blogga på helgerna måste jag säga. Men jag måste skylla lite på att blogg.se låg ner i lördagskväll när jag FAKTIAKT bestämt mig för att blogga lite.

helgen har varit relativt lugn måste jag säga. Fredagen spenderades som Ni redan vet hemma i soffan med ett glas vin och Let´s Dance. Lördag fm tog jag det bara lugnt, för att sedan göra mig i ordning för att träffa några kompisar och käka på kvällen. Efter mat och dryck gick vi vidare till Backstage... men där var det alltför mycket rockers och allt för mycket folk i allmänhet, så då tog vi vårat pick och pack och hamnade på ett säkert kort. O´learys!

Söndgen spenderades i soffan mestadels, förutom lite plock i lägenheten samt letning efter min klocka. :(Alltså.. jag brukar inte vara så slarvig att jag tappar bort saker och ting, men nu har det värsta hänt mig. Min klocka är borta...Min fiiina klocka som ajg fick i 30-års present. Det gör ont i hjärtat. Men någonstans är den.. jag vet bara inte vart jag kan ha lagt den. Jag hade den senast i fredags, när jag var å tränade... vet att jag tog upp klockan från golvet, då den halkade ner då jag drog ut minakläder från skåpet.

Men sen.. efter det är det svart.. tog jag på mig den... la jag den i väskan.. eller la jag den på bänken å helt enkelt GLÖMDE den?? Hur som helst så är den inte upphittat på Älvhögsborg i alla fall. Å är det nu så att jag glömde den..då har nog nån sketunge snott den förmodligen.

Fast störst sannorlikhet är väl att jag fått hjärnsläpp och lagt klockan där jag ABSOLUT inte ska lägga den å så kommer den väl fram om nån dag. Får gå hem å leta lite till...Men det är så himla irriterande. Det är nu man skulle vara spåtant. :)

Skulle jag nu inte hitta den, så antar jag ju att den är snodd och då får jag stå mitt kast, göra en polisanmälan å se om jag kan få ut nåt på hemförsäkrningen... Tveksamt.. men man vet ju aldrig. Annars blir det helt enkelt till att köpa en ny! Men extra jobbigt känns det ju förståds eftersom det var en present! Men om jag nu MÅSTE köpa en ny, så kommer det fortfarande att vara just min 30-års present! :)

Och idag är det måndag... en väldigt seg sådan! Har ingen lust med träning och behöver också ta en sväng på stan! + att jag skulle behöva vända upp & ner på lägenheten som Ni kanske förstår från tidigare text! Vi får se hur det blir.

Hoppas Ni har en bättre måndag än mig i alla fall!