No balls!

Jag tror att den här killen har blivit av med sin juveler... då han sjunger både som kille OCH tjej! :)


Min fredagskväll so far...



Nu blir det kyckling med rotgrönsaker och en kall singha!! Mums!

Header..

Denna header är bara tillfällig och ett test!! Bara så Ni vet!! :) Ska försöka få fram någon bättre framöver...

Jag fryser om händerna!!

Sitter med en nygjord kall smoothie i handen. Det är min nya grej. :) Perfekt efter träning och när man inte orkar ställa sig att göra någon avanserad mat. På kvällen lägger jag även till en smörgås eller nåt, så att man verkligen laddar kroppen igen.

Får man skriva såhär...?? ja.. det får man... Det är änna tur att Classe är ute nu, för det är inte många rimmar jag spenderar hemma efter jobbet och läggdags nu. Har ju blivit en del träning, men sen måste det ju även hinnas med att gröa andra saker. Såsom att handla och uträtta andra ärenden.

I dag blev det i alla fall vattengympa 1 timma och sen spinning 45 minuter. Jag kan säga att jag kände i kroppen på spinningen att jag var tröttare än vanligt.. å det kan nog bero på vattengympa passet innan som var riktigt jobbigt.

Haha.. jag har ju inte varit på några vattenpass tidigare, men bestämde mig ju igår för att testa.... och jag gillade det! I dag när jag skulle boka så fick jag en reservplats.. å när jag kom hem fick jag se att jag fått platsen. 45 minuter tidigare, när jag gick från jobbet, så var jag fortfarande reserv. Hur som helst så fick jag ju bara kasta mig iväg, så det är tur att det bara ligger två kvarter bort. :)

När jag kommer ut i bassängen så ser jag typ BARA kärringar.. och några gubbar. Jag bara OMG!!! Men jaja.. skit samma.. jag är där för träningen och då är det skit samma om det bara är gamlingar där. Men så kom en tjej till.. å det kändes änna gött. :)

Nu ska jag kolla klart på Robinson å sen ska jag ta å plocka lite här i lägenheten så att det fint i morgon när det är fredag.

Kan ju dessutom tala om till alla där hemma att det INTE blir nåt Kga för mig i helgen. Känner att jag behöver en helg hemma nu efter tre fullspäckade veckor sen C-H åkte.

Med detta säger jag god kväll då!

Tid...

Den här förmiddagen har gått sååååå seeegt hittils. Varje gång jag kollar på klockan så tror jag att hon är mer än vad hon är!

SEEEEGT är vad det är! :)



Jag bor numera på Älvhögsborg!

Nu är jag fan värd lite mat alltså!! Efter tre timmar på Älvhögsborg är jag rätt hungrig. Även om jag tryckte i mig en banan efter sista passet. :)

Har idag kört:

Spinning 30 minuter...
Vattengympa 1 timma
Simning 30 minuter...

Efter detta blev det såklart lite solning och en lång skön dusch. Bastun orkade jag inte gå in i idag.

Det här kan ju låta skumt, men nu ska jag verkligen NJUTA av makaroner och köttbullar. Satan i gatan vad gott det ska bli. Jag tycker det är så gott alltså..Haha.. enkelt och snabbt att göra med.

Så nu blir det mat för hela slanten!!
Gött mos!! Eller ska jag kanske säga... God makaron!! *ler*


Den lilla svarta..

I dag har det varit viktigt folk på kontoret och i samband med det så fick det bli kvaj idag. Haha.. när jag var liten så var min största önskan att jobba på kontor. då det för mig innebar.. mycket knappande..höga klackar...och snygga snäva kjloar. Ja.. Ni vet...

Nu blev det inte riktigt så.... Eller jo.. det blev det ju faktiskt... förutom det där med den lilla svarta. Men det kanske kommer när man blir äldre.. *ler* Hur som helst så trodde jag att man skulle känna sig lite fin i denna dress, men i stället känner man sig helt felplacerad och nästan lite obekväm. Spelar ingen roll att folk nämner att man "är fin".

Fast... det handlar väl egentligen bara om att man är osäker på sig själv och tycker att alla andra ser bättre ut än vad en själv gör!? :(


Men jag fick till en fin liten fläta i alla fall... :)

Dax för en liten uppdatering kanske..

Dagarna flyger förbi och i balnd varken hinner eller orkar man blogga... Även om man nu inte behöver skriva så mycket varje gång.

Hur som helst så hade jag ju besök hela helgen...och det var full fart hela tiden.

På fredag kväll kom klanen och då stod thaimat, bus och mys på schemat.

Lördagen spenderades ute på överby för att leta skidor till Amanda... äka korv, dricka dricka, dricka slusch och äta glass... Haha! Rasmus ville ha allt han såg! Efter det åkte vi hem och laddade lite innan vi gick iväg och spelade (disco)bowling. Alwa har nog aldrig haft så stora ögon tror jag. Stackare.. vilka intryck..får hon inte epelepsi efter detta, så är det ju bra.

Kvällen skulle spenderas med tacomys....och det gjorde den, men strax före midnatt smet jag ut på bröllopsfest. Vi hade tackat nej till den då ju C-H inte är hemma + att jag inte känner brudparet jätte väl. Men efter några samtal på kvällen så ringde jag en taxi och åkte dit. Även om det var för et kort tid, så var det trevligt så länge det varade. :)

På söndagen var Mia lite trött... inte många timmars sömn + vin på det. Men men.. det var bara att dra sig ur sängen och stappla iväg till badhuset. Vilket var mycket bra...gött att bada lite dagen efter.. man vaknar liksom till liv. Sen kanske det inte är att rekomendera med 3000 ungar runt omkring än.. men det gick! Mycket plask och många åk i rutchbanan (eller hur det stavas).

Efter det blev det faktiskt pizza eller max...beroende på vad man ville ha.

Å ja.. sen var helgen slut. :)

Då sticker jag och tränar då...



...får skriva mer sen.

Godmorgon säger Amanda, Rasmus & Alwa!





Snart kommer mina älskade små troll! ♥


Rasmus och C-H kör båt...


Olle och Amanda buggar....


Å så lilla Alwa som inte "fattar så mycket"! ♥

Fredagslåten...

Nu var det ett tag sen.. men här kommer en riktigt skön fredagslåt att slå på.... för att kunna ladda upp på rätt sätt inför kvällen!



Mia like a lot!! :)

ENERGI!!!

Min godaste kvälls smoothie...Vanilj, hallon, mango, jordgubb och rabarber!! Mumsisch.. kan jag LOVA....

Jag har väl aldrig känt såhär någon gång efter ett spinningpass tror jag.... så detta är viktigt att sätta på pränt.

Det var så himla sköööönt!!

Då passet inte börjar förens kl 19.30, så är det ju lätt att man hinner bli lite förslappad där hemma i soffan, å jag kan ju meddela att jag var sådär sugen på att gå iväg när klockan började närma sig träning. Men det var bara pallra sig iväg.

Jag kände redan under uppvärmningen att detta skulle bli ett bra pass.


Visst.. passet är bara 45 minuter.. men det är ju det som är så bra med spinning.. att man kan göra det till sitt eget. Å jag körde verkligen gärnet. Så skööönt!

Nu blir det väl ingen mer träning förens på måndag igen.. förutom simning i morgon bitti...för i helgen kommer ju familjen Lilja/Lindqvist hit..

Å då blir det bara BUS!! :)

Gammalt & Nytt...

Var nere i förrådet förut och letade efter en grej... när jag fick syn på en påse med grejer i från mormor. Då det snart gått ett år efter hennes bortgång, var jag tvungen att kika lite... å lukta lite... på några saker. Tänk att lukt kan finnas kvar så länge... :)

Jag hittade en liten ask som jag öppnade... och där i låg ett av mormors silverarmband. Jag kände genast att jag nu skulle börja använda det.

Jag kommer, varje gång jag sätter på mig armandet, att tänka på mormor.. och jag tror mig veta att hon tänker på mig också vid dessa tillfällen. :)

Å se så fint det blev.

Mormors armband är det som "ligger" ned...

Visst är det underbart när man kan blanda gammalt och nytt. (Obs..mobilkort)


HAHA.. va roligt!!


Kolla in gänget, bakom, i slutet...Haha.. Stackar tjej!!


Lite pengar till kassan..

Haha.. Det lönar sig  och klaga!! :)

Jag berättade ju om min hemresa efter jul.....Från Kga tillbaka till Thn! 

Och när jag kom hem hit, så drog jag iväg ett mail till Sj på prov.. för att se om jag kunde luska ur dom lite pengar.

Nu blev det ju inte speciellt mycket.. men det är ändå nå´t för lite sveda och värk! Och jag måste ju säga att jag hade klarat mig utan dessa pengar också.. men ändå! Detta känns ändå rätt.. så mycket krångel som dom orsakar hela tiden! :)

Med risk för att låta snobbig kanske.... men jag ser det som såhär.. Förseningar är ok.. men sketungar i 1:a klass Det går bort! Så denna fjuttiga 100 lapp är för min frustration från Karlstad till Åmål där jag satt och störde mig på "töntiga tonåringar". Därefter böts det ju till buss.. å det var väl ändå ok... förutom "chipstjejen".. Men men.. det kan jag leva med! :)

Brev från SJ

Tack för att du har kontaktat oss.

 Vi beklagar den försening som uppstod i samband med resan 2009-12-28.

 Beroende på hur stor förseningen är ersätts du enligt följande:

  • 60 - 119 minuter ersätts med 25 %
  • Mer än 120 minuter ersätts med 50 %

Enligt vår restidsgaranti återbetalar vi 109 kronor. Ersättningen beräknas på SJ-delen av biljettpriset och omfattar inte eventuell resplusdel. Pengarna kommer att betalas tillbaka till det konto som biljetten köptes med.

Med vänlig hälsning

SJ AB


En snabbis..

Sov som en kratta i natt, då jag max sovit 4,5 timmar. Låg och vred och vände på mig hur länge som helst kändes det som.. tills jag gick ner till soffan å slog på tv:s musik kanaler... Där somande jag invaggandes till lugna favoriter.

Dagen har sedan gått i ett... Jobb, handling, tvättning och städning... träningen föll tyvärr bort idag, men man måste ju ha en vilodag också.. å¨det fick bli idag, då jag ska iväg i morgon igen.

Nu ska jag sooooova...OCH DRÖMMA MIG BORT TILL NÅGOT VARMT OCH UNDERBART LAND.... bara så Ni vet!

Snark!


"Hairy Scary"

Det här är inte ok alltså!! :)

Okej att man kan ha orakade ben... MEN.. att gå på röda matta, på Golden Globe, med dessa spiror är lika med döden typ!!

 

Den amerikanska skådespelerskan och programledaren visade skrattande upp sina orakade ben på röda mattan inför Golden globe-galan.

Sedan fick hon skratta igen.
Mo’Nique vann en Golden globe för bästa biroll i dramat ”Precious”.

My good säger jag bara...

YES! ♥ YES! ♥ YES! ♥

Nu spelar jag så högt i högtalrna att jag knappt hör vad jag tänker... men det gör inget.. för jag blir ialla fall på väldigt bra humör när jag hör den här låten!

*Skriker lite... så att Ni verkligen hör mig*

Så bra!! ♥



Snart så...

.....är det inte långt kvar innan den här sketagen är över. Vill du inte höra den här informationen igen så kan du sluta läsa nu. För så här kommer det vara dom flesta av tisdagsinlägen.

Jag har egentligen inget att säga här heller, så varför jag ens sätter mig här och bara pratar massa skit har jag ingen aning om. :) Avslutade i alla fall denna dagen med ett spinningpass där jag tog i så jag trodde att min vad skulle spricka ett tag... men det gjorde den inte. VILKEN TUR!! :)

Nu ska jag duscha..men funderar egentlgen på att gå å sola... känns lite skumt att duscha å sen sola.. för att sen duscha igen.

Vilka I lands problem alltså...Men jag tror jag skiter i solningen å minskar risken för canser..jag kan ju alltid kleta in mig i lite brun utan sol... eller ta solningen en annan dag.

Nu ska jag försöka bli på lite bättre humör och ladda infö onsdagen... för det är minsann en bra dag det. ;)

Men SKIT också.....

..Nu kom jag på att jag glömt at handla idag OCKSÅ...Ni ser.. Tisdagar är INTE min dag. Nu har jag ingen frulle tills i morgon bara för det. Jaja.. jag får gå förbi pressbyrån i morgon å köpa lite mjölk.. för på kontoret har jag i alla fall så att jag kan göra mig lite havregrynsgröt. :)

Hej för nu då!



Passar på att lägga in en skitsnygg bild såhär på tisdakvällen också... bara för att göra allt lite jävligare till!!

Mätt...

....och belåten. Nytränad och nyäten. :)

Dessutom fick jag 4 matlådor på köpet. Suveränt! Sen kanske jag inte orkar äta spagetti och köttfärsås 4 dagar i rad, men det är ju ändå måltider jag slipper att laga.

Måndagen har gått i en jäkla fart som vanligt.. och efter jobbet blev det som sagt lite träning. Skulle ju gå på mitt zumba pass tänkte jag.. men där trodde jag fel! Då man inte kan förboka detta pass, så behöver man vara där i tid.. vilket i vanliga fall räcker med ca 15 minuter... men icke idag. De släpper nämligen de "bokningslösa" biljetterna 30 minuter innan passets början å ja.. när jag kom var dom slut.

Så det var bara att ställa sig crosstrainern i 5 minuter å sen löpbandet i 30 minuter.. Körde lite intervaller då jag inte sprungit på ett tag och det var nog en bra början.... Jävligt jobbigt med skönt. Körde 30 minuter och efter det ett core pass så att magen och ryggen fick en omgång också. Så jag känner mig rätt nöjd ändå...Trots ZUMBA missen!!



Nu har jag som sagt lagat mat och fixat till i köket... Diskmaskinen är på och allt är skinande rent. :) Har även hunnit ta bort stjärnorna från fönstren också och ställt dit de vanliga lamporna.

Herregud vad jag har varit effektiv idag. Det går ju som på räls måste jag säga. Haha..

Men NU.... Nu ska jag bara lägga mig i soffan och slöa och titta på tv.

Ha det gött!

I´m back..

Då var man hemma på svensk mark igen å jag pratar nu som vanligt igen..haha! Vet itne vad det är, men jag rycks så lätt med i det norska språket. Men det är väl bara för att jag tycker att det låter så fint med Norska. :)

Men Fredrik.. du kan va lugn.. Nu är det Svenska som gäller igen. :)

Resan gick bra även om det typ var fullt på bussen. Det tar ju endast två timmar, så det funkar hur bra som helt. Billigt var det också! Så tummen upp för det!

Nu ska jag glo lite på tv:n å sen ska jag gå och lägga mig å ladda inför en ny vecka!

Ha dé!!

Yo....

Nå er jeg i Norge å snakker så mye gott me di svenske guttar som pleir å drikke ein go öl..... Å jeg er bli!! (Ni har ingen aning om vad det betyder!?)

Fredrik, nå er jeg Norsk FOR REAL!!!! Å de er greit. Vordan morendagen blir er okjent....?!?!? 

Ellers er alt grei!!'


 
Pokker, jeg er SÅÅÅ fornojd me mi NORSK!!!!!

Nya Frillan!

Inte så bra kort kanske.. (tagit med mobilen) men det är i alla fall en liten glimt på hur det ser ut. Ska, på måndag, gå tillbaka till frisören och lägga i lite fler slinger, då jag tyckte att det blev lite för lite där fram.. å när det är gjort blir det nog superduper bra! :)



På det här sista kortet kan Ni se vad jag menar....Det är lixom nästan ingenting där fram.. Känner att jag behöver lite färg där för att få lite mer "färg" och liv" i ansiktet!

Färgerna gör sig kanske inte riktigt rättvist i detta ljuset.. men det är ändå något så ni vet på ett undefär! :)

Varva ner..

What a day!!

Dagen har gått i 180 i dag känns det som. Lämnade lägenheten kl 07:15 i morses och kom hem nu.. lite mer än 13 timmar senare. Så just nu tycker jag att det är rätt skönt att bara få äta lite mat och slappa i soffan.

Flyttöasset från kontoret i Gbg kom idag, så det har vart full rulle på jobbet... Det blev dock ingen låång dag, då jag gick från jobbet strax före 16:00. För just kl 16:00 satt jag i frisörstolen på Thn nya frisörsalong Hair & Fair.. en kedja från Sthlm. Blekte lite å la in lite kopparröda slingor. Blev nöjd med blekningen, då den böev sådär silveraktig.. men hade kunnat tänka mig att få in lite mer folieslingor i den snygga röda färgen... Men jag tar det nästa gång. Det blev rätt fräckt ändå. Bättre att det är lite för lite än för mycket till att börja med. Bild kommer när jag fixat i ordning håret.

Direkt efter frissan så sprang jag till träningen å nu har jag kört ett 45 minuter spinningpass... Har också hunnit med att prata med Mattias, då jag åker till Norge i morgon å hälsar på dom... om nu inget annat kommer i vägen. Ska bara kolla om någon kan köra mig till Uddevalla så jag kan hoppa på bussen där.

Nej.. nu ska jag duscha å få i mig lite mat... glömde att äta upp min macka i mellanmål innan jag gick från jobbet, så nu har jag inte ätit på snart 9 timmar...

Herregud.. Det är inte bra det.. Men men.. nu råkade det bli så!

Ha det gött!

today... AND.... tomorrow..

Idag nya naglar...



I morgon... NY FRISYR!

Do you know....?



....I know! ♥


Tack och god natt..

Låååång dag i dag faktiskt. Själva dagen på jobbet gick rätt fort i dag faktiskt, men sen ...efter lite handling och stress till gymmet, så har kvällen kännts VÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT lång måste jag säga. Och jag kom ju på varför..Det är ju Tisdag. :)

Men nu är den över och vi går mot onsdag å nedräkning för helg. :) Jag gillar mitt jobb, men det är allt göt tå va ledig lite alltså! :)

Ja, idag efter jobbet blev det ett spinningpass på 45 minuter och jag var halvt (observera..ej HELT) död efteråt som vanligt eftersom jag tydligen hela tiden måste börja om...sluta...börja om... sluta och börja om hela tiden... Jag kommer ju lixom aldrig in i någon rutin. Det blev ju inte heller lättare när min kollega Marcus sa till mig att det tar 12-13 veckor att få in en rutin (sådär lite på skoj).Tack Mackan!! Inte konstigt att det är så lätt att ligga på soffan då! :) Men men...jag gör som tidigare och ger det en chans. Jag är väl en av dom "tjockisar" som återigen tittat mig i spegeln (som många uttrycker sig överallt) och insett att någon nu måste hända. Det är inte många som tror på oss direkt, men det är väl bara att visa motsatsen!! Så det så!

Nu har jag krupit ner i sängen för att försöka somna och brevid mig ligger två stora kuddar som Ni ser.... Dom symboliserar Classe nu när han är borta...



Är det gött att sova sked med två kuddar??

Det kanske Ni kan få svar på en annan dag. :)
God natt...

Mjölk någon??

Jag är inte riktigt säker.. Men den här mjölken har stått på kontoret i några dagar...Och jag vet som sagt inte.. Men det kan hända att den är lite sur??

Eller?



Jag vet... så jävla ÄCKLIGT!!


Hemma hos mig...

...tittas det på halv åtta hos mig och lagas mat. Det blir kyckling sallad till lunch i morgon, så det är bara att ge sig på kycklingen och grilla den. :)

Har annars i dag jobbat.... as usual...och efter jobbet bar det av till Älvhögsborg för träning. ZUMBA stod på schemat idag. Det var skitkul... men oj så svårt det var i bland att få till den där rätta höft och "pupp" vickningen... Haha..

Här kommer förklaring av ZUMBA:
Ett latininspirerat konditionspass där steg från bla salsa, merengue & cumbia ingår i en härlig koreografi.

Mycket folk var det där, vilket ju är ganska så vanligt på första passet efter julschemat. "Nu ska fläsket bort" tänker nog alla.. så också jag. Så det får nog bli ett par ZUMPA pass framöver varvat med lite annan träning också!

När jag kom hem körde jag 25 minuter på cykeln också... för att bränna lite extra kalorier. Så, så duktig har jag varit idag. :)

Nu ska jag fortstätta göra min sallad och sen ska jag titta på spårlöst och gråta lite till borttappade familjemedlemmar. :)

Kram

The Hangover...


...eller Baksmällan som den heter på svenska är ta mig fasen den roligaste filmen jag sett på väldigt väldigt länge!! Jag skratta så jag skratta!

Ni måste hyra den om Ni inte sett den alltså!!


Här har ni en förhandstitt på trailern som Ni kan skratta lite åt till att börja med. :)

Isprinsessor mitt i natten..

Vi har en liten isbana på torget här i stan, och den var vi ju såklart tvugna att testa mitt i natten!! :)


Hej då gran...

.....Hej barr!!!

Fick hjälp att bära ut granen i fredags när Mattias ändå var här. Det får allt vara en karl till sånt. :) Men därifrån ut till vägen ska jag väl kunna släpa den i veckan, då de kommer och plockar upp dom.

Skönt att bli av med granen, men satan i gatan vad barr det är överallt. Det tar liksom ALDRIG slut. Jag hade till och med barr isängen i morse när jag vaknade.

Dammsugaren har "barrat" igen flera gånger och jag har haft en o annan dust med slangen.

Nu har jag dammsugit ännu en gång.. men ändå så ser jag barr överallt. Hur är detta möjligt??



Det blir ju inte bättre av att man drar med sig barr varje gng man går in genom dörren heller...Men det är bättre än salt på backen. Jag behöver i alla fall inte halka när jag går där. :)

Hej,

Tänkte bara tala om att jag är vi vid liv och har det bra. :)

Mattias och Veronika är ju här och bor hos mi, så igår blev det lite kalas med goda vänner. Veras syster med tjej och kompis var här också! Mycket kul. Vi stack ut en sväng på O´learys...tog några danssteg och en drink, för att sedan gå till Ammis och köpa nattamat! Efterfesten blev lugn tack och lov.. vi satt och tjötade lite till ögonen inte orkade mer. :)


Måste fixa min laddare till kameran så jag kan ta normala kort snart igen...webbkamera och dåligt ljus blir inte så bra som Ni märker.. Annars tycker jag at jag och Elin är rätt snygga! Moget och ha två ölflaskor i varsin näsborre också för övrigt. :)

I dag är vi pigga och krya och ska nu ut och titta på stolar till V & M:s nya lgh i Norge. Jag följer med som första experthjälp! :) Sen blir det nog pizza och kanske en rolig film i kväll. Har tänkt hyra baksmällan.. det ska vara förbannat rolig har jag hört.

Nä... nu är det bäst att jag klär påmig lite så vi kommer iväg nån gång.
Ha en skön lördag i solskenet.

*Kramelikram*


Go to sleeeeep...

Mmmmm... det ska jag göra nu. Kan lika gärna gå upp i sovrummet och titta lite på tv:n tills jag somnar. :) Ska linda in mig i duntäcket och bara mysa, då jag är lite frusen. :)

Höll på att frysa halvt ihjäl förut (trots att det är varmt i lägenheten)....så jag satte mig (kors i taket) på spinningcykeln och cyklade i 35 minuter.. och efter det kan jag lova att jag INTE frös.. Men efter en dusch och lite kvällsmat på det, så börjar fingrar och tår tappa värmen igen. :)

Jaja.. i morgon är det fredag å det ska bli gött! Vera och Mattias kommer hem från Norge och hälsar på mig, och jag har lovat att bjuda på mat. Det blir något enkelt.. typ lövbiff.

Ska bli himla trevligt med lite sällskap!

God Natt!

Om jag har TrÅkiGt....Nä...Inte jag inte!


Prinsessan på ärten..

Hur mycket jag än skulle vilja vara en prinsessa, så tror jag mig nu kanske veta att jag inte är det!

Jag sov nämligen ovanligt så bra i natt... vilket jag inte trodde. (eftersom det var första natten ensam...) Så nån prinsessa det är jag nog inte. :(

Fast det är klart.. när jag vaknade i morse så hade jag ju allt lite ont i ryggen och det kanske är ett tecken trots allt??

Vad tror Ni?
Prinsessa eller inte?


I´m a strong GIRL!


En liten förklaring tilll min sena frukost i dag är att jag inte sovit så mycket i natt (när man ska sova). Classe:s klocka ringde vid tre tiden i natt och till saken hör väl att vi kanske först somnade framåt midnatt och hade i det fallet bara sovit i tre timmar. Och vetskapen om att Classe nu skulle åka bort i fem veckor gjorde ju så att jag såklart blev klarvaken.

Efter att vi sagt hejdå vid 03.30 kunde jag som vanligt inte somna om, så jag blev liggandes och titta lite på tv i en timma, för att sedan ligga och vrida och vända på mig i en timma till. Men sen... när jag öppnade mina blå hade klockan redan hunnit bli 10.00. Så jag hade lyckats få några timmars sömn till och därav min sena frulle.

Direkt efter fukosten så har telefonen ringt i ett. :) Tur att man har folk som bryr sig om en och undrar hur man mår och har det en dag som denna. ♥

Först tingde C-H:s pappa å sa att allt hade gått bra, trots det dåliga vädret ner mot Gbg. Sen ringde min kära vän Helena...och vi blev sittades i en timma och tjöta om allt och inget. :) Och efter det var det Anna-Lena och pappa...och sist men inte minst mamma! :) Men nu är jag färdigpratad och ska försöka göra mig i ordning för att gå ut i snövädret lite. :)

Under omständigheterna så tycker jag ändå att det känns rätt så bra idag. Skönt att få vara ledig å inte behöva göra sig till på jobbet när alla frågar hur man mår och så vidare. Nu vänjer jag mig på en gång vid att jag är ensam hemma och behöver (i alla fall inte idag) känna någon tomhet när jag kommer hem. :)
Men sen så har jag säkert inte heller hunnit känna efter och förstått att darling inte kommer att finnas här på 5 veckor...men det kommer väl såna dagar också och dom är ju inte jätteroligta.

Men men... this is our life!! Det är bara.....Take it or leave it!!

11:30



Sen frukost...eller kanske tidig lunch! Kalla det vad Ni vill!
Havregrynsgröt,macka, nässpray och en apelsin! :)

Yesterday

Gårdagen var första jobbdagen på det här året, och även om det kändes okej, så gick förmiddagen väldigt sakta av någon anledning....så också idag känner jag, men snart är det lunch och då ska jag och baby äta en sista lunch innan han sticker mot sydligare breddgrader! :(

Och vad vi ska äta är redan bestämt sörrni! THAI såklart! Godaste maten!!

I går stökade vi ut julen.. Stjärnor och sånt får stå kvar i fönstren ett tag till, men det andra åkte ut...kvar står nu en tom, lite småbrun, barrig gran. Vågar inte slänga ut den på gatan riktigt än, då det inte brukar vara förens i nästa vecka dom börjar plocka upp granarna, så den får väl stå å barra lite till då våran så (förra) fina gran. :)

 
Före och efter...


Tåget smiter...


Hejdå vinkar tomten för den här gången.. :)


Förkylningen håll i...vad annars.. Dumt att tro något annat! Snörvlar som aldrig förr och dagen till ära har jag även glömt näsprayen hemma! Typiskt! Så du ditter jag här och varken kan andtas eller pradta! :)

I kväll hade vi tänkt att gå på bio.. antingen den där filmen Luftslottet.. eller Göta Kanal 3, men vi skiter nog i det och spenderar kvällen hemma i stället. Ska ju vara ensam i 5 veckor framöver, så jag har lite mys att ta in i förväg! :)

Nä, nu har jag inte tid med detta längre.. Tjing så länge!

 

 


Det blev en promenad ändå...


Vi sket i våra förkylningar drog på oss långkallingarna och gav oss ut i kylan trots trötthet!!

Och vi kan ju inte direkt klaga på vårat läge.... när detta är det vi möter så fort vi kliver ut från vår lägenhet.







Jag vill... men jag orkar inte... :(

Ute skiner solen och det är så fint när man tittar ut mot kanalen så att man skäms för att man sitter inne. Men jag har verkligen ingen ork till att gå ut. Något som jag bara trodde var lite allergi från nyår (då värdparet har två katter) visade sig vara en riktig förkylning.

Hur mycket snor finns det egentligen i en liten näsa som min?

Nu har det till och med gått så långt att jag varken känner lukter eller smaker heller. Och hur kul är det på en skala?? Näs sprayen går i ett och jag är överlycklig när jag för en liten stund kan andas med båda näsborrarna. :)

Kanske ska jag trotsa min tunga huvud och gå ut ändå... det kan väl itne bli värre så länge jag klär mig ordentligt?


Snö


Innegården.


Alltså... så här mycket snö som det har kommit här i trollhättan på bara några dagar, har det nog aldrig gjort sen jag flyttade hit. Det är ju helt underbart, men det som är lite jobbigt är att innan denna snön kom, å hann den andra snön att börja töa... och vips blev det iskallt... Å så kom snön igen.

Detta innebär att det under snön är rena isgatan... och eftersom dom itne hinner med att ploga gatorna, så är det livsfarligt att vara ute å gå. :)

Men kul är det....


Utanför våran dörr..

Kör även en favorit i repris av insnöad cykel... Skulle ju ha tagit bort den innan jul, och sen tänkte jag att jag skulle tagit bort den i veckan.. å igår.. Ja, då var det försent! :)


Gårdagens snö.

En HISS(nande) upplevelse! :)

Då var det nya året här. Två dagar in på det dessutom. Hade en bloggfri dag i går...tyckte jag kunde unna mig det efter nyårsaftons bravader. :)


Tack Johan och Erika för en supertrevlig kväll!

Gårdagen spenderades frisk (förutom min förkylning) i soffan, med film och pizza på kvällen. :) Det blev en liten promenad i stan också, men mer än så blev det inte.

Men hur var nu nyår då?

Jo, det var jättebra.. God mat och trevliga vänner. Precis som det ska vara. Det var bara EN liten detalj som höll på att gå snett. Nämligen det att vi höll på att få fira tolvslaget inkllämda i en hiss.


1, Gratinerade havskräfter. 2, (utomhus)Grillad oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås. 3, Cheesecake

Klockan var bara några minuter innan tolvslaget då vi tog på oss kläder och samlade ihop skumpan för att ta oss ut i kylan. Självklart så skulle vi ju alla in i hissen...som inte var jättestor. På något sätt, så hade hissen åkt ner ett hack.. så att inte en liten grej i dörren inte klickade till. (inte pga övervikt...för då hade den sagt till)
Johan kom då på den smarta idén att trycka till den här lilla knappen så att dörren i alla fall stängdes. Och det gjorde den... men hissen gick varken upp eller ner... och dörren satt NU fast.

Paniken började krypa sig fram hos oss alla.. medans vi ändå försökte småskratta lite åt det. Men tillslut blev det för mycket för vissa och vi käånde nog alla att. Här vill vi INTE sitta under tolvslaget. Det var nu en kamp mot klockan för att hinna ner och ut för att fira det nya året.


Åhååå vad vi är glada här... (precis innan vi insett att vi sitter fast)


Paniken infinner sig...


Överlyckliga över att vara ute igen!!

Precis när vi tänkte ringa 112 (efter många rigningar på hissklockan), så får Erika in en PANIK spark på dörren och hissen går i gång. :) Ner kommer vi precis i rättans tid å fick fira det nya året som vi tänkt, med skupma och raketer.


GOTT NYTT ÅR!

Ni kan ju tänka Er själva hur det sett ut när brandmännen hämtat oss i hissen... Ett gäng nyårsfirare med varsin skupa i handen.. och rödgråtna ögon, medans några skert suttit och skrattat hysteriskt!! Haha.. det kunde ha varit en rolig syn såhär i efterhand. Men tack gode gud för den där sparken alltså! :)