Nya skor!

I dagarna kommer det hem nya skor till Strandgatan!! Dom vita har jag redan i svart och cerist och jag gillar dom massor. Den andra skon däremot blir helt ny! :)


     

Världens minsta bilder... ha ha...Ni får se dom live sen när dom kommer i stället!


Mia dricker äckelkaffe i hopp om at...

foto0899 (MMS)

Mia dricker äckelkaffe i hopp om att bli lite piggare. :)Tror Ni det hjälper? Tveksam faktiskt.. det rinner ju inte direkt ner som vatten i strupen... Blä!


Naglar naglar naglar...


Mitt i veckan...

Tyvärr är det inge sol i Trollhättan idag.

Däremot är det rätt kvalmigt. Det kom en riktig regnskur i gårkväll och det har även regnat lite nu på morognen. Hur det ska bli resten av dagen har jag inte riktigt koll på, men jag tror det skulle bli lite växlande. MEN.. imorron skulle det fina väderet hitta hit igen å på lördag ska det bli 30 grader.

Så gött!


Lite kvälls sol i Kungshamn

Hoppas Ni har en bra onsdag! :)

ÄNTLIGEN!

Hurra hurra hurra!!

I dag kom den älskade lilla kära ägodel tillbaka till mammi.

Jag kan inte förstå hur jag klarat mig i över en vecka från detta underbara ting. Nu har jag visserligen haft en plattång i reserv. Men den är kass å gör inte så att håret blir lika rakt och bra som med denna.

Tänk om man ändå kunde ha fått spikrakt hår när man föddes! :(


Gubbar gubbar gubbar vi gillar...


Jordgubbar = Godis! Mia = Inte godis. :)


Marängtårta som Classes mamma gjort...

Dessa två "ingredienser" tillsammans är lika med LYCKA!!

Aaatjhoooo!

Det är inte töpp kan jag lova när man både är förkyld och allergisk. Tror jag äter varenda piller..och tar varenda nässpray som går nu. Ärligt talat alltså. jag ser ju ut som Rudolf med röda mulen snart. Vill bara att denna skiten ska ta slut.

Allergin är den värsta... det finns inget värre när ögon rinner... näsa rinner... man känner sig tjock i hela huvet och det kliar i hals, gom och öra. Jag blir tokig. Men från och med nu ska jag bli duktig att preparera mig med en tablett om dagen å så får vi se om det blir bättre!?

Midsommar har annars varit bra.. den spenderades ute på kusten som planerat, men tyvärr inte i vår båt. :(  det blev ju bra nu med, men eftersom det var lovat och planerat att vi skulle få i den å hinna göra i ordning den nu innan Classe åker, så blev man ju rätt besviken. Men men.. det är inget att göra åt nu.

Nu väntar 4 veckors jobb till å sen är det semester... Classe åker ju ut i morgon igen.. Tro det eller ej... å när han kommer hem är vi väl förtjänta av lite semester på kusten. :)


Vi kom aldrig till vår båtplats igår. Varf...

foto0896 (MMS)

Vi kom aldrig till vår båtplats igår. Varför orkar jag inte mobilblogga om, utan det får jag ta sen när vi drar igång datorn. Classe har nu tagit premiärturen i lillebåten och snart är det min tur. Sen... Bär det av mot vår plats.


Våran båt blev tyvärr inte klar i tid, men...

foto0894 (MMS)

Våran båt blev tyvärr inte klar i tid, men har man snälla svärföräldrar får man låna deras båt. Så nu är vi påväg till vår båtplats i kungshamn och så får vi se vad som händer. Solen gick precis ner bakom berget, men annars är allt som vanligt här ute. Fullt ös med andra ord.


Rasmus 4år


Våra paket till Rasmus


Kusinerna


Vad kan det vara i det stora paketet? Det  var intebowling set...

....utan en vattenskoter med motor!!


Bryggan nere hos pappa och Anna-Lena... här har man badar många gånger.

.
Mia nybadad! :) Årets första dopp blev 20 juni!! DÅLIGT!

Alwasalva...


....bus!


Rasmus förösker pricka sniglar...


Å är inte detta sommar?? Nyplockade blommor!


Kuckelikuu..

Da´n före da´n nu då kan man säga och guud så skönt det ska bli med lite långledigt igen.

Känner mig mycket friskare idag men snuvan is still going strong tyvärr. Behöver ta en sväng till apoteket innan vi sticker ut till kusten för midsommarfirande. Nässprayen slukas med hull och hår just nu.

Vädret visar sol, men just nu är det rätt mulet i Trollhättan... fast tittar man ut så ser det ut som att det börjar spricka upp liiiiiite i alla fall... å det gjorde det ju igår, så jag tror nog att solen visar sig här också snart. Huvudsaken är iofs att det blir fint i morgon.

Vad ska Ni göra i morgon nu då... några planer??

Ahaa... nu kommer ju fasiken solen... Gött!! :)

Host och snuv...

Då var det konstaterat.

Ingen halsfluss denna gången som tur var!

Efter en kväll och en natt jag helst vill glömma, så ringde jag till jobbet i morse och sa att jag idag stannar hemma. Efter det släpade jag mig upp och iväg till vårdcentralen där jag blev sittandes i en timma innan jag fick träffa doktorn. Kändes som en evighet, men har man otur så kan man bli sittandes ännu längre, så jag ska väl inte klaga. Hur som hest så är det nu bra för mig att vila och ta det lugnt.

Har precis fått i mig en 1g alvedon och jag känner nu att den börjar verka...vilket är skönt. Kanske att man snart kan orka sig upp ur soffan och tag i nånting. Men vi får se..det blir väl inga större ansträngningar.

Tråkigt att vara sjuk... men huvudsaken är att jag blir frisk tills på fredag då det ju är midsommarafton!

Ingen förbättring

Buhuu... precis hemkommen från en mardrömsdag på jobbet. Vad jag gjorde där övre huvud taget kan man ju fråga sig, men är man envis och rastlös som jag, så går man dit och gr sitt bästa ändå.

Gick dock hem tidigare för att jag kände att jag behövde hem och vila...och förhoppningsvis känns det bättre i morgon igen. Vaknade i natt och hade över 38 i feber. Yr och nyvaken letade jag upp lite verktabletter och kunde sedan somna om igen. När jag vaknade strax före 06.00 igen, hade tempen sjunkit till 37,5, så då täönkte jag att jag ändå gör ett försök att komma iväg.

Och tack vare verktabletter har jag faktiskt klarat igenom mig dagen...men nu...blir det inget annat än soffan och sängen. Det är en sak som är säker... Kanske att jag ska ta mig en varm whiskey...det ska ju va bra har jag hört.


Blääää...

Usch och fy vad jag känner mig hängig. Vet inte om det är för att jag börjar bli förkyld, eller om det är allergin som spökar.

Allergi har jag haft ta mig fan hela dan idag, så visst spelar det in, men jag känner en annan slags "sjuk" känsla i kroppen och det bådar inte gott. Kan ju inte gå och bli sjuk nu lagom till midsommar.

Helgen spenderades i Karlskoga i alla fall och Miapiafia var på statt!! Never again säger jag... kände ju inte en kotte. Visserligen kom vi väl inte dit förens framåt 01.00 tiden, så man hann ju inte gå runt så mycket.. så visst kanske man hade känt någon, men jag hade änna räknat med att träffa massa gammalt folk att tjöta med. :)Men men... nu har jag gjort statt för ett tag framöver känns det som.

Bilder från helgen får komma senare, för nu måste jag vila... och så får vi hoppas att "sjukheten" går över. :(

"Hälja"!

Då var dagen kommen då... dagen som inleder helgen! efter den här skitveckan så ska det bli riktigt skönt måste jag säga.

Tanken var att vi skulle ha åkt ut till båten idag men tyvärr är den inte färdig ÄN!! :( Phu... att det ska ta sån tid. Nu ska det ju inte bli någe bra väder i morgon ändå, så på ett sätt gör det inte så mycket, men i nästa vecka måste den vara klar, då vi ju ska fira midsommar på kusten.

Dagen har gått rätt så snabbt idag...men det tycker jag alla fredagar gör. Man får liksom den där fredagskänslan i kroppen direkt på morgonen och ingenting känns sådär jätte jobbigt. Gunilla, Jag, Maria och Markus var å käkade thai på lunchen och som efterätt blev det en mjukglass. Behöver jag säga att jag höll på att spy efteråt?  (Nej...tänkte väl det) Glassen kunde verkligen ha kvittat... blev propppppamätta! :)

Efter jobbet köpte jag lite presenter till Rasmus som fyller 4 på söndag... eller på fredag som han själv sa.. om det typ var i dag han menade...eller nästa fredag vet jag inte.. Haha.. hur som helst så har lillemannen inte koll på veckodagarna! :) Måste köpa nåt till storebror också, för han har också fyllt. men till honom blir det lite svårare. fast jag brukar ju kunna komma på nåt till slut, så det blir nog bra.

Och ja... helgen är alltså inte helt spikad än... Trollhättan...Kusten ( i Classes föräldrars båt) eller kanske Karlskoga??

I don´t know!!

Inte på töpp inte...

Nej..livet leker inte just nu med Mia... eller livet lekte inte i går med Mia kanske man ska säga. Är fortfarande besviken och lite arg, men det mesta har gått över då jag fått sagt min mening i det hela.

I blands försvinner respekten från folk... i bland kommer den tillbaka..

Hur det blir i detta fall vet jag inte.

Guud va jobbigt när man skriver A och inte B...jag vet. Men jag vill inte hänga ut några/nå´n/ nå´t här på bloggen, men måste ändå få skriva av mig. Och nu kommer förmodligen telefonen gå varm här hemma. Å ja.. självkart ska jag berätta för Er..och det är egentligen inget (jätte) allvarligt.

Jaja.. i dag känns det i alla fall lite bättre och jag är glad att jag tog tag i saken och inte bar det inom mig själv...för det gör allt bara ÄNNU värre.

Tänk på det!! :)

Tog en tur till slussarna. Å så kom det en...

foto0865 (MMS)

Tog en tur till slussarna. Å så kom det en båt helt lägligt.


Hej..

Har inte så jätte mycket att skriva idag, då inget speciellt har hänt direkt.

Men då det har varit fint väder, var man ju ändå tvungen att hitta på något. Så det blev en liten biltur ut till Överby, där Classe köpte nya löparskor och sen bara det av till Slätthult för lite motion. Classe sprang 7,5 km medan jag på samma tid sprang 5 km. Är bara glad att jag ens orkar ta mig runt joggandes hela varvet. Målet är ju såklart at jag också ska orka 7,5..men det kommer att dröja kan jag lova. Nu blir det en eller två löpfria dagar, så benhinnorna får vila lite.

Fick hem ett litet paket i dag i brevlådan, med en klänning och ett par leggings jag beställt. Nätshopping är riktigt roligt. :)



Nu är det snart läggdags och det ska bli himla skönt med onsdag då det ju inte är så långt kvar till helgen. :)
Kanske kan jag få användning av något av mina nya inköp... fler paket är nämligen på väg hem till mig.

Kommer sova gott...

Jag slutar inte att förundras över mig själv alltså. Klockan 21.40 sa jag till Classe att: Nää... nu måste vi gå ut å springa. Sagt och gjort så cyklade vi ut vi till knorren och sprang i 30 minuter.

Måste säga att det var Nilla:s kommentar som gjorde det. Fick så dåligt samvete för att jag somnat i soffan och inte gått ut som jag skrev, så det var bara att bita i det sura äpplet å sticka ut. Det har ALDRIG hänt att jag gått ut så sent och gjort någon, men jag dog ju inte av det heller. :)

Nu är det snart bums i säng å så tar vi nya tag i morgon.

Tjipp tjopp

Då ska man bestämma sig för vad man ska hitta på resten av kvällen då.

Behöver köra en liten röj i klädhögen som ligger i vardagsrummet men måste även hitta på någon slags träningsform idag tror jag. Helgen har ju inte direkt bjudit på några nyttigheter kan man säga, så det lär kännas trögt i dag. dessutom är jag hungrig som en varg. Åt fisk till lunch... gott men tyvärr alldeles för lite fisk. :(

Kanske att vi får ge oss ut i löparspåret idag...är änna dags för det nu. Vill ju komma igång med löpandet men det är tufft i början. Man är ju tyvärr ingen atlet, har aldrig varit..och kommer aldrig att bli...men man kan alltid bli lite bättre på vissa saker.

Jag får helt enkelt ta och diskutera lite med min andra hälft här vad vi ska göra... Han sa dessutom förut att det är lite roligt och spännande, för i bland så får man gå in på din blogg för att se vad det är vi ska hitta på.

Kommunikation??? Vad är det?

Party lika a rockstar!!

Inte mycket gjort idag inte. Men en liten cykeltur har vi ändå hunnit med....och så stack vi till matmor och hyrde en film. What doesn´t kill you fick det bli.


En actiontriller såhär på söndagskvällen sitter inte helt fel.

Gårdagens inflyttningsfest var jättetrevlig och huset var jättefint. Man blir ju inte dåååålitgt sugen på att bygga nytt nu för det. :) Ska bara hitta en bra tomt först å sen kan planeringen starta! :)
Det var rätt många på festen och det var många som man inte kände, då "ena gänget" kom från Henriks bekantskapskrets. Så man kan säga lite att festen var uppdelad i två läger.. inte på nåt surt och konstigt sätt, utan det liksom bara blev så. Men själv försökte jag mingla runt och prata lite med alla...roligt med lite nytt folk.





Sådär ja... nu ska slå på filmen och käka lite grillad kyckling!

Inflyttningsfest!

Det blev inflyttnignsfest tillslut.

Trevligt!!

Nu ska vi bara göra oss i ordning, ta lite Sangria, käka lite och sen bär det av. Ska bli kul och se hur de har fått det i huset. Vi har ju tidigare bara vart utanför, men jag är säker på att det är superfint, då det är helt nybyggt!

Dags att svida om från handduk till partystrass och dölja sina skavanker med lite spackel!

Hoppas Ni får en trevlig lördagkväll! ♥

Brun utan sol...

Japp... kan man inte få bli lite brun av den riktiga solen så får man fuska sig till den... och det är vad jag gjort nu!



Den nakna sanningen..

Skönt var det.

Längtar såååå tills det blir såntdär riktigt sommarväde igen. Tror det skule komma tillbaka till veckan och det är ju bara att hoppas att det stämmer.

Cykeltur

Precis hemkommen från en cykeltur som inte blev någon cykeltur då det blåste och regnade så. Tog oss dock igenom stan och hem igen. Och när vi var påväg hemåt, så kom det en hel parad av konstiga små söta bilar.



Ha ha... så jävla fula....men ändå så söta! :)

Nu sittar vi här i soffan och funderar lite på hur kvällen kommer att bli. Inflyttningsfest eller inte?? Det är frågan.

Classe spelar lite gitarr och jag tittar på Extreme Home Makeover och tjuter lite som vanligt, samtidigt som jag försöker sjunga med i låtarna.

Går sådär måste jag säga.

Lite fredags SANGRIA! :)


Aj aj aj...

Om 7 minuter börjar spinningen, som jag i början på veckan planerade att gå på, och när jag är klar med detta inlägg så har den redan börjat. :)

Sicken otur!!

Egentligen så är det ju rätt gött att avsluta  helgen med lite träning, men man bli också så jäkla seeeeg efteråt.

Men nu var det faktiskt så att jag kom hem lite för sent för att hitta den rätta motivationen och vad som händer i dag är fortfarande oklart. Båten är inte färdig än och dessutom ska det inte bli nåt höjdarväder där ute heller, så till kusten åker vi nog inte.

Lillebror tyckte att vi kunde komma och hälsa på i Sthlm och det vore ju kanske något, men då får vi först åka i morgon i såna fall.

Jaja.. det visar sig snart vad som händer.

Erik och Kristin har, by the way, köpt lägenhet i på Kungsholmen. Den såg jättefin ut, så grattis till dom!!

Det är inte lätt när det är svårt!

Ha ha.. det här passar väl bra så här på en fredag!! 



Ta det lugnt med spriten i helgen!!


Överraskning..

I morse när jag kom till jobbet stod detta på mitt kontor!!









Ett litet tack från Jessica och Markus för att jag ställde upp och hjälpte till på deras bröllop. :)

Det var väl gulligt...

Städa och träna!

Nä..nu får jag lägga på ett kol och plocka in lite kläder i garderoben och röja upp lite här innan det är dags för dagens motion.
Spinning står på schemat och Classe är redig och står och gör i ordning kötfärsås som vi ska äta när vi kommer hem.


Ny klänning?

Vad tror Ni om denna??

Funderar på att klicka hem den lite senare idag!! :)


Lite nya accessoarer!


En salig blandning.. Sen så skickade (internet)företaget fel marina färger som ni kan se på örhängen och armband. Men det får vi väl väga upp med att köpa motsvarande i rätt färg. Dom kanske gjorde fel med flit. :) Ring + 80-tals örhängen köpta på Glitter.



Fruktstund på jobb!

Nä, nu får det allt bli en liten eftermiddagsfika!!!



Tror jag ska ta mig en nektarin!!
(60kr kilot.. så dom ska fan ätas med omsorg!!)


Skatteåterbäring?

WHAT??



Är det bara jag som inte fattat att skattepengarna börjar ramla in på kontonen eller vaddå? Om så är fallet så blir det en trevlig överraskning för det hade jag änna glömt bort. Jaja.. pengarna ska ändå plaseras för framtida bruk, så om jag får nån speciell glädje av dom vet jag inte....men lite rikare blir man ju!!

Nu ska Ni få höra...

MiaPia har idag avverkat 5 km i spåret!!

Och vet Ni vad??

Hon sprang HELA vägen!! Tror fan aldrig det har hänt förut... eller rättare sagt. Det har ALDRIG hänt. Men nu vet jag... jag klarar det. Jag förundras varje gång. Sen att det inte är någon mästar tid får man försöka strunta i och bara kämpa sig till en bättre tid framöver. (Om Mia nu kan vara duktig att hålla i detta..Och det är hon väl förmodligen inte)

Men skit samma... 5 km låter ju inte så mycket, men jag är helnöjd!!

Du och jag Carola!!

Jag gillar verkligen inte all uppståndelese runt omkring TÖNT Viktoria och TÖNT Daniel. Jag är så trött på det så jag kan spy!! Att dom dessutom ska ha första parkett när jag borde haft det stör mig ÄNNU mer! :(

Vad jag däremot gillar.... är den här underbara människan. (vet att några nu skakar på huvet och skrattar åt mig) Kan inte råför det, men I just LOVE her. Och i detta fallet hade jag önskat att det var jag som satt där och fick denna sången sjungen till mig ♥ (och inte till "domsomfårmestuppmärksamhetihelavärldenjustnu")




Carola är bäst!

Prima ballerina..

Tvätten ligger i maskinen och jag vänat på att det ska bli klar... Och under tiden jag väntar så funderar jag på om jag ska ta ett eller två ballerina kex??

Är ju inget kakmonster i vanliga fall, men bara för att det stod på bordet när jag kom hem kan jag inte hålla mig.

Dålig karaktär... JA!


Lunch uppdatering!

Underbara helg... vart tog du vägen??


Eftersom det var nationaldag var vi (eller jag) såklart tvugen att flagga! :)

Det är ju så skönt att vara ledig...och speciellt när det fint väder och man får umgås med trevligt folk! Men underbart är kort och allt är tillbaka i sin vanliga ordning. Jobb, mulet väder och andra massa måsten! :(

Var ju som sagt ute å fxade med båten i går och då jag ju är tjej (som ni kanske vet) så föll ju änna myntet på min sida att fixa insidan av båten. Ett måste och självkart gör man det även om det är strålande sol "ute". Man gör det ju för en bra sak framöver.

Fast några solstrålar fick jag allt på min bleka kröpp då jag då och då hittade på lite ursäkter för att krypa ut från ruffen. Och när jag var färdig där inne så hjälpte jag till och målade bottenfärg + att drevet var tvungen att få sig en omgång polering och då fick man ju njuta lite av den härliga värmen.


Jag vet... roligare ställe att spendera en solig dag finns ju, men så är det...


Drevet skulle fixas och det blev Miapiafia:s lilla projekt!


När jag tröttnade gick jag och klappade hästarna som var precis bredvid oss.


Före och efter bottenfärgen kom på


En blekfis med lite rosa inslag! :)


Nu kurrar det i magen och jag måste iväg och käka lite mat så att jag orkar med eftermiddagen. Men vad ska jag äta...det är frågan?


Baksidan med att ha båt! Det är inte bara ...

foto0845 (MMS)

Baksidan med att ha båt! Det är inte bara att sjösätta när sommaren kommer. Men efter idag väntar vi bara på att motorn ska i och sen i nästa helg är det dags. Gud vad jag längtar.


Hurra

God morgon och Grattis Sverige. :)



Nationaldag i dag då!! Wohooo... det här ska firas med buller och bång!! Eller inte!? Fy fan va tråkiga vi Svenskar är... såhär är det ju varje nationaldag...man vet knappt om att den är. Nä...bättre att flytta denna dagen till midsommarafton. För då jäklar firar vi ju minsann!!!



Classe och jag håller just nu på att göra oss i ordning för att åka ut till kusten. Vi måste greja lite med båten innnan sjösättningen och sen ska vi bara sola och det gött. Det var länge sen jag var där ute nu, så det ska bli så himmla mysigt.

Så jag säger bara... Kungshamn-Smögen... here I come!!

Lördag

Precis inkommen efter en heldag ute vid kanalen med Classe, Mattias, Veronika och Erika mfl. Axlarna har blivit sådär tjusigt grisrosa ni vet...tros att jag smorde in mig. Dock gjorde jag väl det kanske ltite för sent. :)

After worken igår var mycket trevlig. Sköj hade vi och var man öl sugen så gick det ingen nöd på oss. Som Ni kanske ser på bilderna innan, så beställdes det in en hel del...men så var vi iofs ganska många också. Började på Bishop och slutade på Olearys...eller ja slutade å slutade...det slutade med att vi hamnade hos Mattias och Vera:s kompis Erika på eftrfest. Eller ja... matintag, tjöt och musik, innan det var dags att slå igen dom blå i några timmar.

Efter att vi vaknat å tjötat lite om gårdagen tog vi alla vårt pick och pack å gick in till stan igen. Köpte oss lite och äta och gick som sagt sen ner till kanalen för att ha det lite gött.

I kväll blir det grillat hos Classes föräldrar. Carl-Johan är hemma också. Så det blir trevligt. vad som händer i kväll är väl inte riktigt bestämt än, men förmodligen blir det lugn, då vi tänkt åka till båten och kusten i morgon kanske.

Festen fortsätter!

foto0844 (MMS)

Festen fortsätter!


Vad händer eller? :)

foto0842 (MMS)

Vad händer eller? :)


Festen i gång! :)

foto0839 (MMS)

Festen i gång! :)


943100 AW:n har börjat.

foto0837 (MMS)

943100 AW:n har börjat.


Lunch vid slussarna.

foto0833 (MMS)

Lunch vid slussarna.


Torsdagsmys!


Champagne på ingång


Johan beställde in för att fira....


...att dom sålt lägenheten och köpt en gård ute i Linveden!


Sen åt vi hamburgare för hela slanten...


..och så kom en båt fårn ena hållet....


..och en från andra hållet!

En mycket mysig kväll måste jag säga. Efter Swania (där vi åt) gick vi upp till allén och satte oss på Bishop och tog en varisn öl också. Men då några utav oss skulle jobba idag, blev det inte så sent som tur var.

Värre bir det nog i kväll då vi ska ha After Work med jobbet. Plus att det är studenten här idag. Vet inte hur det är runt om i landet, men det brukar väl vara samtidigt va!? HUr som helst så kommer det bli kökafullt på uteställena i dag.

Fint väder och fredag... HALLÅ... det kan ju knappast bli bättre!

  

Kippe, Classe, Mia, Erika och Johan... The gang liksom!!

Nu blir det mat.

foto0832 (MMS)

Nu blir det mat.


Slut för dagen!

Gött...då var denna arbetsdag över!! :)



Nu drar vi ut i solen va??


Födelsedagsbarn!!

Grattis till min kära vän Jessica som idag fyller år!!




Var det 22 eller??? :)


Det är gött nu...

Guuud vilket skönt väder det är ute nu alltså! Man har ju ingen motivation till att jobba över huvud taget. Gunilla och jag var ute nu på lunchen en sväng och satte oss på en uteservering i solen med en varsin sallad på bordet. Jag kan ärligt lova att vi var nära att inte komma därifrån. Såååå himla skönt alltså!



Men men.. nu får man bita i det sura äpplet och sitta inne å jobba lite till innan hemgång. Det ärj u inte allt för långt kvar, så det ska nog gå bra.

Sen i kväll ska vi gå ut å äta lite med Johan och Erika på Strandgatan. Nära och bra hem om man nu skulle få för sig att ta ett glas rosé eller två. :)

Trevligt ska det bli i alla fall!


Frisk luft

Precis hemkommen från en helt underbart skön kväll ute.

Tog bilen ner till Gamle dal vid slussarna och satte oss vid vattnet och käka lite. Mycket folk där nere såhär innan studenten och självklart också för att det är så fint väder. Folk sitter på filtarna överallt och här och där står grillarna upptända för att grilla nåt gott.

Härligt säger jag!!

Nu sitter jag i soffan och surfar runt lite, men måste snart se till att få i en toning i håret. Det är dags nu känner jag. Ser fan förjävlig ut i skatboet. :) Känns som ett jobbigt projekt just nu men resultatet kommer förmodligen vara värt mödan. Och hur jobbigt är det....egentilgen!! :)

Bilder får jag bjuda på i morgon, då mobilsladden är kvar på jobbet.

Lukta gott

Titta vad sjöbusen släpade med hem i går till Mia! ♥




Mums...:)


Fyra veckor...

....går fort.

I dag kom han hem....



Tilläggas bör.....

....precis lika skäggig som man tror att en sjöman ska vara efter 4:a veckor.