Nya earrings!


Tuuut tuuut...

Dåligt säker jag är på att tanka då!

Precis när jag kör in i Trollhättan börjar denna, härligt tråkiga, lampa att lysa..men jag kunde ändå inte låta bli att småle, när jag precis på strecket klarar mig fram och tillbaka på det jag tankat innan jag åkte till Kga. Men nu är pärlan fulltankad och fräch igen! :)


Åhåååå...

Vilket jävla oflyt man kan ha då!! Det sista jag gör är att ha sönder strumpbyxorna jag ska ha på mig. Som tur var, så hade jag ett par svarta med mig också...men det var ju inte så jag tänkt från början!!!

SKIT!


Vatten på huvud!

Söndagen är redan här och helgen är ett faktum! After worken i fredags var riktigt lyckad och det var skitkul. Roligt att träffa och tjata med dom som vanligtvis inte träffar dagligen. Men det blev en lååång kväll... Vi började redan kl 17:00 och slutade vid 02:00 tiden nån gång! :) Men det är väl så det ska vara.

I går så var jag nere på stan en sväng för att fixa lite grejer till brorsbarnen. Man måst eju ha paket med dig när man kommer "hem" och hälsar på!! För jag är just nu i Kga. Åkte i går eftermiddag och kom fram lagom till tacosen sattes fram på bordet. Ungarna blev glada som vanligt. :)

Och anledningen till att jag är här är för att det är dop för lilla Alwa idag. Ska bli mysigt att träffa hela släkten mfl. Ca 50 pers kommer.Amanda ska få bära korset i kyrkan och Rasmus ska få hälla upp dop vattnet. Det blir spännande å se hur detta ska gå.

Får rapportera med lite bilder i kväll....för nu är det dags för Miapiafia att göra sig i ording!

Puss


After Work!

Tjo!

Nu bär det av mot After Work med jobb och kunder. Premier och Saab ska nu fira Spyker affären och våra förlängda kontrakt. Det kommer bli en jädrans massa fölk!

Så.... klackarna i taket! Kanske blir det dessa på dansgolvet idag! :)



Ha en trevlig fredag!


Tjing!!


Oversize!

Erkänn snygg ring jag hittat!!


Just love it!!


Black Jack!

Ja, gårdagens eftermiddag/kväll sprang iväg som jag anat! Först blev det som jag skrev våfflor med grannarna...Mums! Lyckades trycka i mig 2 ½ st... eller granntanterna lyckades trycka i mig 2½ kanske man ska säga. :) Snabbt efter det så blev det en tur ut till Överby för att fixa naglar! Resultat ser Ni här:



Svart manikyr med silver och strass!! (syns sådär iofs)

Efter naglarna var gjorda sprang jag in och tittade på en väska jag sett på vägen in till ProfessioNails, men när jag tittade närmre på den så kändes den sådär.. så jag avvaktade. Hann med CUBUS också där jag var tvungen att inhandla lite kajalpennor och läppglans och shit! (det är dyrt att se snygg ut). Sen var det bums iväg hem för att hinna till spinningen 19:30. Och jag hann...

Resten av kvällen spenderades i söffa!!


Våffla hit och våffla dit!

I dag bjuds det på våfflor nere i våran festlokal hemma, då det ju är våffeldagen idag! Det ser jag fram emot...i alla fall våfflorna.. Grannarna kan kvitta! :) Sen står det träning på menyn också... å så skulle jag behöva fica mina naglar innan helgen. Men hur ska jag hinna allt detta?? Våffla kl 16:00...direkt till nagelfabriken å så efter det spinng 19:30... Det skulle kunna funka!


Klick!

Det bev en sån här! :)


Mycket nöjd!


Kamera...

Kanske skulle jag gå å  å köpa mig en ny kamera såhär innan lön! :) Den här Olympus E-PL1 PEN/14-42 Svart skulle passa mig perfekt. En lätt systemkamera men som ändå har storleken som en vanlig kompaktkamera! :)



Inte så fasligt dyr heller! 5.990:- (på nätet.) Som hittat skulle jag vilja säga! C-H..är du med å sponsrar..förmodar att du kommer få vara med på ett eller annat kort om denna nu blir min! :) 

Guetta...I Like!

Slänger in en sjuhelsikes bra låt såhär på lill lörda'n!! Något att stoppa i öronen vid träning eller varför inte som uppvärmniing innan utgång!!



Party!!


I'm back!!

Ni är allt några tappra själar som varit inne å hälsat på trots mina icke upplagda inlägg! :)

Hoppas NI har saknat mig.. för nu är jag tillbax!


VINSTEN!

Okej, då ska jag berätta lite mer om min vinst som jag skrev om i går.

Det var nämligen så att DOCKSPOT hade en tävling på båtmässan som hölls i år. Classe och jag fyllde i en liten talong där man skulle skriva in tre hamnat som tyckte skulle skaffa dockspot. (Det är en sida på nätet där man kan förboka båtplatser i vissa hamnar längst kusten) Tyckte att det var för en bra sak och tänkte inte så mycket mer på det.

Men så igår då, så ringde en kille och sa att jag var vinnare i deras tävling. Jag som knappt uppfattade att det var en tävling. Jag blev ju såklart jätteglad bara att jag var en vinnare. Men så kom beskedet om VAD jag vunnit!!

Ett presentkort på 10.000:- att utnyttja i Branäs!!

Skämtar du nu.. sa jag till killen.. Nej.. det är helt sant. Du får spendera det precis hur du vill… på boende, mat, dryck, skidor, liftkort, hundspann mm..you name it!!…

Ärligt talat…det hände ju liksom inte.

Vi som prata år efter år att åka på skidsemester....men aldrig kommer iväg. Nu finns det inga hinder längre…Nu är det ba´ å åk!



Funderade lite  på hur vi ska kunna sätta sprätt på 10.000kr på två personer och hade en tanke att kanske bjuda med lite folk.. men då är frågan.. vilka ska man ta med å vilka inte. Å blir man för många så kanske man får stå för en hel del själv. Men det hade vart kul att få bjuda sina nära och kära på en weekend! Men till slut så kom jag/vi nog fram till att jag och Classe ska åka själva en vecka å verkligen leva lyx…

BRANÄS….. here we come! Å tack DOCKSPOT för vinsten!! (reportage i deras nyhetsblad kommer att skrivas efter ”utförd semester”)


Plötsligt händer DET!!

Jag fick ett samtal för 10 minuter sen där en kille presenterar sig å säger att jag vunnit ett presentkort på 10.000:-!!

Hinner inte berätta mer nu, men det är inget skämt som man kanske kan tro.... Var nämligen med i en liten tävling på båtmässan i Gbgsom var för några helger sen...och det var just i den tävlingen dom ringde från nu!

Haha...vilken onsdag!! Det ska jag fira med ett besök hos min PT och köra gärnet!!!


Alwa...

Detta är ju lycka!


Alwasalva och jag ute på promenad!

Lite bloggande...

Jo.. jag tänkte att jag kanske skulle berätta om att det kanske blir lite lite bloggande från min sida nu, då min bärbara dator verkar ha fått dåndimpen. Jag måste helt enkelt ta å lämna in den för att se om den går att fixa till... Och om inte.. jag då får det bli att handla en ny för fröken Lilja.



Gött att jag inte ens hunnit haft den över ett år... :)

 


Karlskoga VS Trollhättan

Okej.. Det har varit sjukt mycket snö denna vintern..och speciellt i Trollhättan, där det typ inte brukar komma nåt. Nu har det ju vart extremt i hela landet kan man ju lungt säga och de flesta är väl rätt trötta på det och har klagat dagarna i ändan!

Jag är faktiskt INTE en utav dom, utan tycker att amn ska passa på att njuta..för vi gör FAN inget annat än att klagar hela tiden. Är det inte för mycket snö...så är det för mycket regn.. å är det inte för kallt.. ja då är det för varmt. Nej.. vi måste sluta att klaga. Tänk på va bra vi har det som ändå har 4:a årstider.. några man tycker mer om å andra man tycker mindre om. Dessutom så har ju vi (de flesta) ändå chansen att kunna resa utomlands..Det är inte all som kan. Många kommer inte ens att få uppleva snö i hela deras liv.

Men hur som helst...Om man nu klagat på att det varit mycket snö i Trollhättan så är det inget mot vad som fanns i Kga...Eller rättare sagt... vi ska sluta klaga nu.. för vi har ju knappt något kvar här nu (även om det varit MASSOR)... bilderna är tagna med 2 dagars mellanrum! :)

Först ut är Kga!

Härligt med SOL!!

Helt plötsligt tittar jag ut genom fönstret på baksidan hos mamma och Olle...å vad ser jag?
Å här går det en liten katt...

Och så kommer Trollhättan...

Barmark...

...bara lite snö..

...och massa grus!

Nu kanske det är lite skillnad på att gå inne i stan och ute i ett villa område (det finns allt "snöiga" vägar kvar här också.. Men ändå.. Här BÖRJAR det i alla fall att bli vår. :)


Det som göms i snö...kommer fram vid tö!


Jag hittade en "lyckotjuga" höromdagen...


Tjing

Ja, god morgon får man väl säga. Pigg och alert som en stjärt! Eller ja.. det var bara för att det rimmade! :)

Men pigg är jag. Somnade framför tv:n igår och gick sedan och la mig strax före elva. Å det mina vänner är inte vanligt på en fredag. :) Nu skrattar nog Classe, för det är som han säger att jag vägrar att lägga mig tidigt bara för att det är helg. Han frågade en gång på en fredag om vi skulle gå upp å lägga oss..jag kollar på klockan och säger.. att..nej, det går ju inte..klocken är ju inte ens elva. Haha...

Men det är ju så kostigt.. när man måste gå å lägga sig så är man pigg... å när man vet att man kan stanna uppe längre.. ja då däckar man i soffan!! Mycket konstigt!

I kväll är det Mello... som det ju så tufft heter! (Humm..) Jag hejjar i alla fall på DARIN..och kanske Salem.. men jag tror mer på Darins låt i den stora tävlingen.

Köpte, by the way, melodifestivals skivan i går som jag ska ge till Amanda och Rasmus...hoppas dom blir glada? Har en liten aning om att den kommer gå varm i både stereon hemma å i bilen!  Själv lyssnade jag lite på den igår å jag insåg att jag inte ens kände igen vissa låtar.. medans andra faktiskt växte i mina öron. Å några som jag tyckt va kass innan.. var ändå ganska svängiga! Men det är väl så att ju mer man lyssnar ju bättre blir dom å så VIPS... så är man trött på dom!

Vem/vilka hejjar Ni på??

Färgklick

Var å köpte mig ett par nya tavlor till mitt kontor på jobbet. Tyckte jag behövde en liten färgklick på de stora tomma vita väggarna! Å såhär blev det! :)


God morgon!


Torsdag idag och tredje dagen ensam!

I tisdags morse stack ju C-H iväg igen. Jag har ju skrivit förut att tiden gått fort, men denna gången har det gått extremt fort.

Jag vet inte vart tiden har tagit vägen? Vi hann åka till Göteborg en helg.. å sen var det typ som att han skulle åka igen. Känns som att vi inte hunnit med nå´t! Konstigt det där med tiden! Men jaja.. nu är det ju bara att hoppas att tiden då han är ute går lika fort! :)

C-H har det bra i alla fall! Den nya båten verkar jättebra och folk trivs tydligen skitbra. Och det är ju kul att höra... fick även ett mail från honom där han berättar lite om hur det funkar på båten.
Om det är ok för honom så ska jag lägga ut det han skrivit istället för att återberätta det! :)

Vet att alla kanske inte är så intreserade av han jobb som sjöman, men det finns faktiskt vissa som är det.. å är man inte intreserad så behöver man heller inte läsa! Svårare än så är det ju inte! :)

Nä...nu ska jag jobba vidare!

Lägg en röst och hjälp flickor i U-länder!!

Jag tycker att ni ska gå in och rösta på det här.. och kanske rent av själva komma på en idé att lägga upp. Vinner man så kan man bli lycklig ägare av 100.000:- för att kunna förverkliga sitt projekt!!

Gå in och Rösta här tack! ♥


Det går inte att skriva..




Mitt tangentbord, på min bärbara dator, har slutat att fungera och därav har jag inte kunnat blogga så mycket. Jag har nu fixat ett externt tangentbord som får duga så länge. :) Jag bara väntar på att det ska komma också...

Sen.. så kör vi igen!


Sol

Kanske inte världens roligaste utsikt, men visst är det härligt när solen lyser in genom kontorsfönstret! :)


Fredagen i bilder...

En bild säger mer än 1000 ord...och TREVLIGT hade vi! :)


Stopp och belägg...

Classe säger att jag inte får blogga nu för att vi ska städa. :) Men jag är ju snabb i fingrarna så jag hinner lite grann i alla fall.

Anledningen till att vi ska städa lite är att vi får spontan gäster idag. Vi kom fram till detta för ca 1 timma sen. Gästerna kommer om 1½ timma å tills dess ska det dukas fram skaldjur och gott vitt vin, Mia ska göra sig i ordning och så ska vi som sagt dammsuga lite.. Men det ska nog gå vägen.

Efter skaldjursmiddagen så bär det av till Buddys, där vi har bokat bana kl 21:00. STRIIIIIIIIKE!! :) Satsar på vinst i kväll! :)




"Sköna fredag"

I stället för sköna söndag tog jag idag en sköna fredag. :)

Vaknade innan klockan ringde i morse och då var klockan 05.54! Jag tänkte att det är ingen idé att jag vänder på mig och somnar om nu, för då vet jag hur det slutar, så jag gick upp och bestämde mig för att gå bort till älvhögsborg som öppnar 06:15.

Det blev en liten simtur på 30 minuter.. vilkan är ganska lagom på morgonen faktiskt.. hade tänkt 45 minuter.. men eftersom jag planerat att sola också, fick det räcka med 30. :) Efter solningen var jag fortfarande lite frusen så det fick även bli 10 minuter i bastun innan det var dags att göra sig i ordning och gå till jobbet.

Efter en vecka med tidiga mornar, sen hemgång å lååånga dagar på jobbet, tyckte jag att det var okej att komma hit vid 08:30 i dag. Det var jag värd helt enkelt.

Today's gonna be a good day!

Spinning around...



I dag kom lite av min motivation tillbaka. Även om den inte var jätte stor, så kom jag i alla fall iväg på ett spinningpass i kväll.

Å det är ju alltid nåt! Nu hoppas vi på fortsatt motivation framöver...

Tack min kära vän... Helena!!

I går kom ett litet paket på posten!



Denna söta lilla tavla står nu på jobbet så att jag kan se den varje dag. Det är ju ändå här man spenderar mestadelen av sin tid! :)

Tusen Tack! ♥


Den roliga nyheten...

...Är att Classe fått nytt jobb..på ny fin båt! :) (I alla fall om man jämför med den senaste) Jag tycka att dom ser lite roliga ut dom här båtarna, men dom ser ju ut så också av en anledning. :)



Det har ju varit lite upp och ner med den andra båten, då den inte haft några jobb. Sist åkte de ju ner till medelhavet, men dom är redan påväg tillbaka därifrån och det ryktas om att fler och fler har blivit uppsagda. Dock inte Classe än, men när han fick detta erbjudande kunde han inte tacka nej...

Så nu åker han ut igen.. en vecka för tidigt.. (synd om mig) SÅ på tisdag drar han i en månad igen!

Här kan Ni se lite mer bilder...(ni får skrolla ner en liten bit för att se alla bilderna)


Halv åtta hos oss!

Ett glas vin för att fira.... men vad...säger jag sen. :)


Salta pinnar och tacos!


Jamen.. visst är det bra.
Salta pinnar till förrätt och tacos till efterrätt...och så tar vi bort träning från det också!
Satan vilken höjdardag...är så nöjd över mig själv alltså!!

Why?

Vart har min motivation till träning tagit vägen?? Jag som varit så duktig (enligt mig själv)... Nu helt plötsligt har det gått en vecka sen jag tränade!

Förra onsdagen kom ju iofs barnen och i helgen var det ju också fullt upp... men i måndags...i går.. å idag?? :( Varför har jag inte bara tvingat iväg min kröpp å tränat?? Hur svårt ska det vara?

Jaja.. inget att älta... nu är det såhär men jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka...MIN MOTIVATION!

Helgen!

Snabb resmué av helgen som varit.

Som alla vet så har ju Amanda och Rasmusvarit här och  förgyllt tillvaron lite grann i Trollhättan. Och vilka änglar dom har varit...det har inte varit några problem, inga slagsmål eller tårar och heller ingen hemlängtan som tur är. Man vet ju aldrig med barn.. även om dom har det jättekul, så kan det ju hända att dom längtar hem på kvällarna å så. Men inte här inte.. frågan är om dom ens ville åka hem över huvud taget? *ler*

I lördags kom resten av familjen för att fira mig lite i efterskott. Det blev fullt hus kan man säga... då vi blev 13 personer. Men som tur är, så har vi ju en jättebra festlokal som vi kan använda. Festen blev trevlig och vi åt och drack gott.

Efter min hemmagjorda äppelpaj (första gången i hela mitt liv jag gjort äppelpaj) så stack vi in till oss igen för att titta på OS och Melodifestivalen. Grabbarna där uppe och vi "tjejor"där nere. :)

Blev väl inte så jättemycket tittat då man ju pratar en hel del under tiden, så jag har faktiskt ingen koll på hur låtarna var i helgen.. vad jag vet var att hon Anna var kass i alla fall. Helet fel låt att gå vidare.. tål inte den rösten alltså!!

Ja.. sen var det söndag och hemgång för gästerna OCH vilodag för Classe och mig.

Tack för en trevlig fest!


Vad är det för dag?

Fick just fundera på vilken dag det var idag. Kom fram till att det ju är den där jäkla tisdagen..

Men eftersom jag knapt visste vilken dag det var så är den kanske inte så himla jäklig idag ändå då! :)