Karlskoga VS Trollhättan

Okej.. Det har varit sjukt mycket snö denna vintern..och speciellt i Trollhättan, där det typ inte brukar komma nåt. Nu har det ju vart extremt i hela landet kan man ju lungt säga och de flesta är väl rätt trötta på det och har klagat dagarna i ändan!

Jag är faktiskt INTE en utav dom, utan tycker att amn ska passa på att njuta..för vi gör FAN inget annat än att klagar hela tiden. Är det inte för mycket snö...så är det för mycket regn.. å är det inte för kallt.. ja då är det för varmt. Nej.. vi måste sluta att klaga. Tänk på va bra vi har det som ändå har 4:a årstider.. några man tycker mer om å andra man tycker mindre om. Dessutom så har ju vi (de flesta) ändå chansen att kunna resa utomlands..Det är inte all som kan. Många kommer inte ens att få uppleva snö i hela deras liv.

Men hur som helst...Om man nu klagat på att det varit mycket snö i Trollhättan så är det inget mot vad som fanns i Kga...Eller rättare sagt... vi ska sluta klaga nu.. för vi har ju knappt något kvar här nu (även om det varit MASSOR)... bilderna är tagna med 2 dagars mellanrum! :)

Först ut är Kga!

Härligt med SOL!!

Helt plötsligt tittar jag ut genom fönstret på baksidan hos mamma och Olle...å vad ser jag?
Å här går det en liten katt...

Och så kommer Trollhättan...

Barmark...

...bara lite snö..

...och massa grus!

Nu kanske det är lite skillnad på att gå inne i stan och ute i ett villa område (det finns allt "snöiga" vägar kvar här också.. Men ändå.. Här BÖRJAR det i alla fall att bli vår. :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0