SOL

Måndagen är snart över och det är dags för mig att gå ut lite tror jag. Har suttit instängd på jobbet heeela långa dagen...längre än vad jag tänkt faktiskt. Men så är det ibland. Det är inte bara att gå. :( Fick iofs en trevlig lunch med Gunilla på stan. Alltid något.

I dag var det en andra visning på vår grannes lägenhet...Lite spännande att se vad det är för folk som är här och kollar. Mötte två yngre par idag... eller ja...det beror ju på vad man jämför med.. men två pra i vår ålder i alla fall. Tydligen så har ett örebropar lagt ett bud, så nu får vi se om det startar en budgivning eller ej. Hur som helst så ser det lovande ut för oss om vi nu skulle sälja våran! Å det är ju bra!

Annars har jag hunnit med att köpa lite nya fräscha blommor, så att det ska lukta gott här hemma,även hunnit slänga i en tvätt och ska nu åka iväg å handla lite små grejer.

Så det får väl vara allt för nu då!!

France!!

Tror Ni detta kommer bli en sommarplåga eller!!!

Jag är rätt så säker på det. :) Tyckte faktiskt att denna hade kunnat vinna hela skiten i lördags, men Tyskland var också bra. Och sen så höll jag ju även lite på min favorit Tom Dice, Belgien.

Men som sagt... den här låten blir man riktigt glad av att både se och höra!


Storrökare vid 2 år!

Ärligt talat... vad är det här!!

Att en två åring röker är ju helt sjukt!! Det förstår ju alla att detta är något som han inte kunnat lära sig själv!! MEN vem (fan) har då lärt detta stackars barn att röka som en vuxen??? 

Det sägs att han röker 40 cigaretter om dagen!? (uppladdningen kan ta en liten stund)




Usch...jag tycker så synd om pojken!

Hår



Håret klart... nu är det snart dax att dra!!


Skynda långsamt

Dax för Mia att sätta lite fart nu! det ska duschas, fixas hår, sminkas, kläs och fixa bilen. För i eftermiddag är det bröllop. Ska bli så mysigt å få gå in i kyrkan å bara insupa känslorna som finns där inne. Förmodligen kommer jag inte kunna hålla tårarna borta, då det ju är så fint med bröllop...spelar nästan ingen roll vem det är som gifter sig. Jag tjuter ändå! :)

Vi verkar också ha tur med vädret, för nu börjar det spricka upp å bli sol. I morses regnade det så att jag trodde taket skulle komma in. Det skyfallet hade man inte velat ha efter kyrkan. Nä...vi hoppas på sol så brudparet kan få åka lite öppet. :)

Okej... önska mig lycka till. Kan behöva det... skulle ju inte bli förvånad om biljäveln inte startade utanför kyrkan! Haha... vilken mardröm!!


Men nej.. bara positiva tankar... Klart det kommer att gå bra.

Nu blir det en rejäl makeover!
Tjing

Semifinal 2



I kväll är det åter igen dags för en semifinal i ESC. Vårat bidrag, Anna Bergendahl, kommer inte ha en chans. Tyvärr så tror jag det.

Jag HOPPAS ju såklart att jag har fel och att vi kommer vidare. Inte för att jag tycker att låten är bra, utan för att det är kul att få med Sverigie i finalen.  Men som sagt... det blir svårt.

Förra omgången var ju så att man kunde gråta.. fanns väl en eller två som satte sig hos mig. Bla Tom Dice som jag tidigare nämt i bloggen. Men den här gången är det tuffare motstånd och hade vi vart med i första semin, hade vi kanske kunnat haft en liten chans..

Men nu....njae...jag vet inte jag.

Vad tror Ni?


Inköp

Då jag var tvungen att lämna in min nya klocka, för justering av armband, hamnade jag ju självklart i stan och kunde ju då inte låta bli att gå i några butiker under tiden jag väntade. Meningen var inte att handla kläder, utan lite annat krafs. Men hux flux står jag där i kassan med en liten klänning i handen.

Ser kanske sådär rolig ut å bilden.. men i sommar när man är lite sådär sommarbrun och fräsch, kommer denna komma helt till sin rätt. :)

Vad tror Ni?


Mini svensexa för Marcus

I går hade vi arbetskamrater ordnat en liten överraskning åt Markus som ska gifta sig på lördag. Jag skrev ju om det i förra inlägget. Anledningen till att jag skulle in och träffa dom i tisdags var för at jag ska köra dom till och från kyrkan i vår bi.l Var då tvungen att kolla in lite vart jag ska köra osv.. då jag inte är så hemma i Uddevalla.

Men åter till gårdagen då Markus blev rejält överraskd när han trodde att han skulle åka hem men istället fick en påse kläder att ta på sig. Efter lite småtankande på jobbet begav vi oss in till stan för att äta och festa lite. Ingen direkt allvarlig svensexa utan alldeles lagom på en onsdag.

Fast...det var nog tur att brudgummen var ledig idag. ;)

Då jag inte vill hänga ut mina arbetskamrater i bloggen så är det kanske inte dom roligaste korten, men det är ändå ett litet smakprov från kvällen.


Lite förfest på kontoret


Detta bälte hade från början en hel del småflaskor påhängda...(många hade här redan druckits upp)



Markus kör en svärdshow


Delar av gänget


Massa god mat


Tomma glas tyder på en lyckad kväll... :)

Som sagt! Mycket lyckad kväll som avslutades i lagom tid för att i dag vara pigg och fräsch för att gå till jobbet.

Uddevalla



Sitter och lysnar på Joshua Radin:s nya skiva (som är SÅÅÅ bra) och ska nu åka till Udevalla och möta det blivande brudparen Jessica och Markus.

Men mer om det berättar jag sen....

Regn



Vilket jäkla skitväder alltså!!

Idag när jag tagit på mig långkjol och allt. Tur var väl iofs att den var lång och inte kort! :) Något positivt!


Glittersilver

I går fick mina naglar en ny omgång upp-piffning, denna gången blev det glittertoppar!


Glittret syns lite dåligt då jag tagit kortet med mobilen..men jag kan lovar at det "blingar" fint om mina naglar nu! :)

Det luktar gott hemma!

 


Sitter i solen vid kanalen och äter jordgu...

foto0675 (MMS)

Sitter i solen vid kanalen och äter jordgubbar. :)


Gå ut!



Tror det är dags att tag i sig själv och gå ut lite i solen. Halva dagen har ju redan gått. :( Men så går det när man sover till 12:30.

Jag måste ha varit i sjukt behöv av sömn, så det var förmodligen bra att jag sov så länge. Men som sagt... nu skiner solen och jag förmodar att det är rätt varmt ut. Det värsta är ju bara att man är så jäkla blek. Har inte förberett mig alls på bara ben och armar tvärr. :/ Men jag är väl förmodligen inte ensam heller...

Jaja... ha en bra lördag.

Vad händer?

Inte mycket! Orkade inte ens gå i väg till svärföräldrarna och grilla idag.

Luften gick liksom ur mig när jag gick från jobbet idag... ALLDELES för sent på en fredag. Tror det är lite därför suget på helg känns så lång borta. :(

Kanske får man dra på lite bra musik å bli på bra humör... eller så ligger man bara här i soffan och myser framför tv:n. :)

Vad ska Ni göra?

Lite uppiggande musik! :)



Var trött och opepp nyss... men nu blev jag pigg och sugen på träning och helg!

Så det kan bli..

Om några dagar dyker visst detta ner i min brevlåda!


Så tokigt att det just var rosa... :)


Lite bilder från helgen!

Var ju i Kga i helgen som var, och blev ju bland annat bjuden på en "spontan" fest (för min del) på lördagskvällen hos Helenas pappa som fyllde år.

Porträttbilderna haglade och här kommer ett fåtal.


Kurt, Kurt:s kompis och Johanna


Johanna, Helena och "pose"


Henka och Tolle


Hen(D)rik..Haha..


Henka lekte fotograf och tog närbilder...


Bästaste tvillingarna...


Kärlek... :)


Tolle och Kurtan


...och så söta Johanna och jag.

Det var det!!


Spinning

Japp.. Ni läste rätt.

Har precis kommit hem från ett jobbigt spinningpass. Har inte vart i väg på kanske två månader och jag räknade med att jag skulle bli RIKTIGT trött och kanske inte hänga med hela tiden. Men tro det eller ej... det gick förvånansvärt bra och jag hängde med rätt bra ändå tycker jag. Å det är ju gött, för då känner man att man kan gå iväg igen. :)

Men... jag ska inte sticka under stolen med att jag typ är helt DÖD nu i kroppen... Fast.. det kan man gött vara när man nu bara ska ligga i soffan och slappa! :)

Söt som socker..♥


Den här lilla söta goa tjejen var med mig ut på lite äventyr i går! :) Man kan ju inte annat än smälta när man ser ett sånt här leénde alltså! ♥

Måste brås på faster tror jag!? :)

Yoho..

Om jag har dött? Nej.. jag har visst bara gått i ide! :)

Inget speciellt har hänt direkt på dom här dagarna så jag har bara inte tänkt på bloggen så mycket. Var hos min PT i onsdags och fick ett nytt pass... och efter att han körde skiten ur mig så har jag nu gått med träningsvärk i 3 dagar. Torsdagen spenderades hemma...ledig... i soffan. :) Och i går blev det lite jobb på fm, för att sen ge sig av mot Kga.

I går var vi hos fredrik och Lotta och grillade. Mycket gott och trevligt. Och idag ska vi iväg till pappa och äta. I morgon blir det besök hos mamma... och så hade jag tänkt försöka klämma in några kompisar också. :)

Jaja... här har Ni mig! :)

Rydberg´s!

Har Ni provat den här potatis salladen???




Om INTE... och Ni gillar potatissallad, ska Ni prova denna med dill och gräslök!! Fick den i går på vårruset, och jag som tycker SÅDÄR om just potatis sallad tycker den är supergod!! :)

Try It!!

Gårdagen i bilder!


Den sedvanliga uppvärmningen med Friskis & Svettis


Vi närmar oss startfältet...



Vi trängde in oss bland de som skulle "springa", för att komma iväg så fort som möjligt...:)


Starten....lånad bild från ttela.se (ser Ni mig)


Några på andra sidan som inte kommit lite långt som oss...


Musik spelades det efter vägen.. här med ett finger i vägen!


Siepen var konfransier som alla andra år typ.... Självklart lika snygg som vanligt...


..och delade ut lite priser till folk som vunnit nån tävling eller vad det var! :)

Trevlig kväll med tjejerna helt enkelt och efter loppet blev det pickninc i det gröna! Och som tur var så sken solen på oss.

 

 


"Två sköna och mycket bra låtar"

Bjuder Er härmed två onsdagslåtar att börja dagen med! ♥





Låt nummer två här: Me and my guitar, tävlar förresten i årets Eurovisionsfestival... Den kommer kanske inte kommer att vinna, men jag tycker den riktigt bra faktiskt!

Hoppas Ni får en skön onsdag! ♥

Vi tog oss runt!

Skriver mer i morgon och lägger ev ut nån bild eller två om det blev några bra med mobilen. Men nu är det sovdags för MiaPia... Så det så!


Hahaaha... ser det inte ut som att jag tappat en tand här??


Vänersborg runt!

Jajjamen.. i kväll kl 19:00 går starten i Vänersborg där det årliga Vårruset hållet till. Jag har bara varit med ett år tidigare och tyckte då att det var väldigt kul så att jag även anmälde mig detta år. Nu är det visst en ny bana det här året, så vi får väl se vad vi tycker efter loppet.



Mitt mål har faktiskt varit att springa dom 5 km, men nu känner jag inte att jag tränat tillräckligt + att ingen annan av mina kollergor ska springa. Så det blir en rask promenad med lite tjejtjöt i stället. :) (Nästan trevligare faktiskt) Och efteråt dukar vi upp med picknick i parken, men denna gången ska vi ha med oss filtar och underlag att sitta på, då det blev så kallt om stjärten sist! Haha.. Det är ju faktiskt ingen direkt värme ute idag, trots att solen skiner.. minsta moln och det blir faktiskt kallt. Så det gäller att ta på sig lagom med kläder å sen ha något varmt när man väl kommer i mål!

Här är rutten om någon är intresserad??


Kvällsmat!

Thaimat är det godaste jag vet, men tyvärr är jag lite dålig på att se till att vällaga den! Men när ja väl gör det så blir det sååå gott. Idag gjorde jag förmodligen den godaste kycklinggrytan EVER!! Tur att det räcker till några matlådor också! :)


Mia:s hemmagjorda thaikyckling med jasminris.

Nu jäklar...

...är jag tillbaka.



Kameran är fixad och ny dator är köpt! Denna gången MED försäkring...då visst olyckor även kan drabba den bästa. :) Ska bli skönt att kunna blogga och surfa runt fritt utan att behöva gå ut via mobilen eller förlita sig helt på jobbdatorn. Och nu när Classe är borta är det ju katastrof att vara utan dator. Att jag har klarat mig såpass länge ändå är nästan ett under tror jag. :) Men...internet finns ju runt omkrong oss hela tiden och man har nästan tillgång till det på något sett, så på nåt vis går det ändå. Men nu är jag som sagt tillbaka, så nu kör vi!!

Jaha... någt är fel... antingen så är det fel på blogg.se, eller så är det nån inställning som gör att jag inte kan ladda upp bilder. VARFÖR....ska det alltid krångla. Lika fort som jag blev glad över ny fator blir jag nu less! :(

Uppdatering: Nu funkar det som det ska... det var nog blogg.se som hade nåt krångel!

Lunch med lillebror på italiensk restaurang.

foto0580 (MMS)

Lunch med lillebror på italiensk restaurang.


God natt får man säga nu. Har haft en supe...

foto0573 (MMS)

God natt får man säga nu. Har haft en super trevlig dag här i Sthlm. Det har vart många skratt i kväll och det får vi tacka REA gänget för. SEB har gjort ett bra jobb under eftermiddagen. Dagen kunde inte bli bättre. Nu väntar sängen, och i morgon blir det shopping och after work. God natt.


Lunch @ fridays vid kungsträdgården. Solen...

foto0560 (MMS)

Lunch @ fridays vid kungsträdgården. Solen skiner och vi har det gott. Snart är det möte på SEB, och sen blir det middag och show på det. Vi ska se REA. Blir nog jätte roligt.


Det blev ett par skor!

Två grejer är nu avklarade på listan... dock har en tillkommit!!

Hämta kameran som varit inne på lagning!

Men jag fick mig i alla fall  ett par skor i går, och idag har jag även hunnit hämtat bilen som varit inne på lackkonservering mm. Mycket fin är den nu! (Classe..jag får ta bild och skicka till dig om du vill se) Och två grejer är bättre än ingen. :)



Snart ska jag även bocka av en tredje grej på listan. Nämligen min nagel! Och kanske,om jag har tur, så finns det även en liten tvätt tid till mig.

Sen är det hem och packa inför morgondagen och så ska jag nog städa lite så att det är riktigt helgfint när jag kommer hem igen. :)

Hinner jag allt detta, så är ju nästan hela listan avbockad. Bara träningen som blivit lidandes. Och OJ så ledsen jag är för det! :)


Vad ska jag välja?

Jag har lite grejer jag skulle behöva göra i dag och i morgon, men tiden räcker inte riktigt till känns det som. :(
Åker till Stockholm tidigt på torsdag morgon och kommer inte hem förens fredagkväll, därav lite tight med tid.

Det som ska göras... eller som skulle behövas göras är:

Köpa en ny dator (Classe har lovat mig en ny dator och nu måste jag bara se till att köpa den också)

Kolla på nya skor

Hämta bilen... som varit inne på recond

F ixa en nagel som gått av...hinner nog inte fixa alla men måste ändå fixa den trasiga innan Sthlm

Träna

Tvätta

Sola

Packa

Vissa saker kan man ju kombinera, men vissa saker tar också lite längre tid än andra och vissa saker kan jag inte göra förens jag hämtat bilen + att vissa saker måste utföras inom en viss tidsram som är lite svår att hålla när man har mycket på jobbet också!!

How to do?? :/


I natt...

...blir en såndär konstig natt, när man inte kommer kunna sova ordentligt. :(

I morgon är det åter igen dax för Classe att mönstra på och jag blir ensam. Det känns alltid lika tungt dagen och timmarna innan, men samtidigt så går det ju också över ganska fort som tur är. Så fort han har åkt så går det ju bara fortare och fortare tills han kommer hem igen. :)

Många säger att det känns som att dessa 4:a veckor verkar ha gått så fort, men jag känner att den har varit helt perfelt. Denna omgången har vi ju hunnit hitta på massor tillsammans och haft det superkul. Och jag är verkligen lyckligt lottad måste jag säga.



Men nu har jag ju inte tid att spendera massa tid här.. det finns ju faktiskt någon annan som är värd att spendera dom på, så vi hörs när vi hörs!!


Rasmus har hittat en bekväm sittplats?

Varför sitta på stolen när man kan sitta direkt på bordet??


Då var det sista dagen och hemfärd i kväll...

foto0550 (MMS)

Då var det sista dagen och hemfärd i kväll. Helgen har varit perfekt. Nu väntas en båttur och sen blir det Ströget och lite annan sightseeing. Solen skiner och det är riktigt skönt.