Är Ni berädda??

Så här såg Miapiafia ut innan hon åkte till Linda och gjorde en makeover! :)


Sista bilden ever (i alla fall på ett bra tag) som blondin...

Å såhär såg Miapia ut när hon åkte därifrån!!




Å såhär såg jag ut när jag kom hem! :)



Känns VÄLDIGT annorlunda och det kommer ta ett bra tag innan jag vänjer mig att vara brunett och inte blondin!! :( Men va fasen.. nån gång måste man ändra sig lite!!

Tack Linda för en härlig eftermiddag!!

Time to move on...

Nu säger vi hejdå till detta... Ut med det gamla och in med det nya!! Dags att vända blad helt enkelt!!



I morogn kommer en bättre version av mig själv att dyka upp...Jag kommer va lite bättre....lite smartare...lite roligare...lite snällare...ta lite mindre skit...

....och jag kommer framförallt vara lite snyggare!!

Så hejdå!!

Tjejkväll

I kväll bär det av till Maria på jobbet för lite tjejkväll...det blir jag, Anneli, Gunilla och så Maria såklart. Vi ska käka lite mat och snacka en massa skitsnack.. som bara vi tjejer kan göra!!

Och så ska vi kolla på en riktig tjejfilm som jag ska ta med mig!!



Girls Just Want To Have Fun!! Är inte det en riktig tjejfilm så säg.... :)

Min morgonpromenad till jobbet!

När jag kliver utanför dörren möts jag av det här!!!!

Såna här dagar är det helt underbart att bo precis vid kanalen!! Finare promenadväg till jobbet är nog svårt att hitta... i alla fall här i Trollhättan! Hade kunnat gå i flera timmar känns det som!!

Nu låter jag ju som en (natur) tönt.... Men visst är det vackert!



Bättre start på morgonen än så här kunde jag nog inte fått....




Inte till mig....

Det har dimpt ner ett paket i brevlådan idag!!



Dock inte till mig som Ni kanske ser.... Buhu!!!

Jag gjorde ett försök och ringde till pappi och frågade om man kunde få öppna det....men pappi sa att jag inte fick det....då det ju inte är till mig. :(

Så nu måste jag sitta här och undra vad det är för något i paketet ända tills på fredag när Classe kommer hem från Norge.

Tycker faktiskt att det är lite orättvist att inte jag också fick ett paket.. Jag menar.. skickar man ett paket, kan man väl lika gärna skicka två paket? Sen om man fyllt år nyss eller inte...spelar väl inte så stor roll. :)

Smycka = Lycka

"Råkade" visst gå in på GLITTER i dag på lunchen och OJ vad det fanns grejer som ropade på mig. Fick allt hejda mig lite... men en liten gottepåse kom jag allt ut med därifrån!! :)


En mycket löööövely rosa hjärtering! :)


Ett par nya ankar earrings... ett måste som sambo till en sjöman!


Döskallar....syns sådär kanske...men läckra är dom.


Lite bling bling..


Och till sist... ÄNNUMERA lite bling bling!!!


Den här ringen får också vara med dåjag köpte den i förra veckan... På lindex!!

Uppskattad men FUL!!

NEJ!! Jag ska INTE bli tårtdekoratör... jag lovar!! Fulare tårta än såhär får man nog leta efter... Men god var den och upskattat var det!!! :) Får nog lägga ner lite mer själ i det nästa gång!! Och övning ger färdighet säger dom ju!! :)



Men ska jag vara ärlig så gick jag tillslut in för att göra den så ful som möjligt då jag redan från början insåg att den inte blev som jag tänkt mig! :)  Så i stället för att försöka göra det bästa av situationen gjorde jag den ännu fulare!!

Men visst... vill Ni lägga en beställning så var så goda!!! :)


När katten är borta dansar råttorna på bordet!

Då var det dags för jobb igen då!! En härlig tisdag som det ju är!

Ja, jag var ironisk... Ni vet ju redan vad jag tycker om tisdagar! Men jag tror ändå att den här dagen kommer att vara bra....men varför tänker jag inte skriva här!! :)

Nä.. här har jag inte tid å sitta.... Ha en bra dag!


Lunch

Måste man äta så att man håller på att spy av mätthet??? NÄ...det behöver man inte... men nu gjorde jag visst det ändå!!!



Ska faktiskt passa på att ta en liten vil på soffan och slå på tv en stund innan jag sticker tillbaka till kontoret!!

Sänghäng!

Nästan så att man får säga god förmiddag....för morgonen har nog passerat vid det här laget. Men trots att det i vanliga fall börjar närma sig lunch nu så ligger vi fortfarande i sängen. Men snart ska i alla fall JAG gå upp!!

I går var en rätt lugn och trevlig kväll... Kippe var här och åt lite fredagsmiddag med oss och senare under kvällen bestämde killarna sig för att göra stan osäker. Själv somnade jag i soffan!! :)

I dag ska vi bjuda Classes föräldrar på mat och dryck eftersom Classe var borta när han fyllde år. Det blir trevligt. Men först ska vi se om jag kan få med mig Classe ner på Trolldagarna här i stan...Tveksamt... men jag får väl gå själv i så fall. Det är ju alltid kul att det händer något å det lär säkert vara en hel del folk på stan...Axels tivoli är här också å har varit i ett par da´r. Inte för att jag kommer hänga där direkt.. men det är väl kul för ungdomarna... men vet ju själv hur det var när man var i 13-15 års åldern å höll till på Nobels grusplan när det var tivoli!! Ha ha...

Nä... nu är det dags att ta tag i den här dagen....hej så länge!

Luften har gått ur...

Vilket konstigt avslut på en jobbvecka.



Fredagar brukar ju ändå vara bra dagar då alla är glada för att det just är fredag och helg. Men idag har alla varit lite små låga på jobbet. Trots försök med Thailunch å lite fredags eftermiddagsmys så infann sig aldrig fredags stämningen riktigt...

Tror att vi alla behöver den här helgen och ladda om batterierna faktiskt.


Liten blir stor!



I dag fyller denna lilla snuttilutta 1år. Och om jag tycker att tiden har gått fort.. vad tycker inte hennes mamma och pappa då tro?? :)

Men STORT grattis till Alwa....för idag är det DIN dag! Hurra hurra hurra!! (Är säker på att hon läser detta)



And Alwa LOVE'S PINK... precis som sin faster!! :)


Bara att gilla läget!

Jorå.. då har man precis fått ett samtal från "sailor" där han säger att han kanske inte kommer hem idag.

I dag är/var annars hemkomstdagen, och självklart har man ju sett fram mot detta. Nu kanske det handlar om en dag hit eller dit.. Och det kan väl kvitta kan många tycka!

Men när man varit ifrån varandra i en månad och ställt in sig på hemkomst, är det inte lika roligt. Nu är det tyvärr så att det är problem på Shiphol...flygplatsen i Amsterdam. Nästan varenda flyg är försenat. Och då avlösarna kommer med försenade flyg idag kan ju inte nuvarande besättning bara lämna båten, för att hinna med sina egna flyg. De måste ju ha avlösning å tala om vad som hänt och är på gång.

Nu går inte Classes flyg förens i eftermiddag, så än finns chansen att han kommer med som planerat... men jag räknar inte med det..för då blir man bara besviken.

Så, så var det med den planeringen.. jag som skulle överraska honom på Landvetter å allt. :(


This is life as a "sailorwife"!!!


Sköna söndag!

Solen sipprade in genom persiennerna när jag vaknade i morse... eller ja.. inte första gången jag vaknade, för då var kl 05:04!!!

Men efter att ha sovit några timmar till och drömt om Thailand, så var klockan 08:20 och DÅ sken solen. Det gör den fortfarande... och när jag tittar ut genom fönstret mot kanalen så ser det rätt lockande ut att ta en liten promenad runt spikön! Så jag tror minsann att jag ska göra det!!


Sen ska man väl rösta också... och så ska jag nog städa lite också tror jag!

Yes baby... Ullared is the shit!! (Or not)

Ja.. några gissade rätt på att det var Ullared jag skulle till. Och jag är nu stolt att kunna tala om att jag överlevt...även om det nu var JÄVLIGT mycket folk!! Fast det var ju det som var så bra att vara där själv.. att man bara kunde strosa igenom utan hets och sen åka hem.... och jag hade faktiskt inte så ont av att det var mycket folk. Tror min vistelse i varuhuset varade i ca 3 timmar och det räckte alldeles utmärkt bra för mig. Ska ju förmodligen dit i november också, så jag hade ingen panik!! Vad jag handlat skiter jag i att berätta... men här kommer ändå lite bilder från min lilla tripp i ensamhet!! :)


Redo för avgång...


Inte så roligt bilväder framför mig....


Men jag fick lite sol på mig innan spöregnet....


Jag såg typ nada... (jävligt bra att fota samtidigt då)


Och då blev jag såhär trött och cp....


Väl framme var det ännu mera regn och dessutom en pisskö för att komma in... men det tog ca 15minuter å jag hade världens största "parra" med mig.. så det var lugnt.. lite blöt om fötterna dock.


I butiken var det massa julsaker.. men jag köpte inte en enda...för tidigt!


Sen stötte jag på denna söta kille som jag fick skämmas för att stå i kö till.... En tjej i lite mognare ålder tillsammans med en sissodär 3 miljoner skrikande fjortisar runt mig... Men hey...det var ju OLA liksom! Ha ha..


Och jag gjorde det ju såklart för att två små sketungar ska få en liten surprice! (inte nu längre eftersom jag avslöjat det..men dom kanske inte ser detta... Öhööö... att BLUNDA är ett förslag!)


Sen kom Anneli Rydé upp på sen... lever hon??


Min vagn...mer än så blev det inte...vissa saker syns dock inte. :)


Kösystem..Intressant..inte sant! Ha ha..


Hemma...

Nu ska jag unna mig en pirkolo!! (PIZZA för Er som inte kan mitt språk!!!)

Ha en bra lördag!

Klara... färdiga... gå...

Klockan börjar närma sig 08:00  och jag är sminkad och är snart redo för denna lördag. :) Man skulle ju kunna tro att jag mixat ihop dagarna och tror att det är en arbetsdag i dag.



Men no no... Idag ska Mia göra något som hon ICKE trodde att hon skulle göra!! I alla fall inte ensam... men va fan... ibland måste man chockera sig själv lite och göra det som faller en in!! :)

Några kommer tycka att jag är knäpp (bla jag själv), några kommer säkert vara avundsjuka... och några kommer inte tycka någonting alls!!

Är hur som helst beredd på ett antal telefonsamtal idag!

Ha en bra lördag, för det har jag bestämt mig för att ha!!

Fredagsmys

Det blir en lugn hemmakväll denna fredag. Några på jobbet skulle på AW, men ingen från kontoret skulle med, så då sket jag också i det. Fast...det hade nog vart himlans trevligt ändå när jag tänker efter! :)

Men herregud....vad sägs om småköttbullar och snabbmakaroner till fredagsmiddag... Jag blev superhungrig när jag kom hem och det var det snabbaste jag kunde komma på. Så jävla tråkigt...jag vet. Men jag får lyxa till det med lite popcorn sen också så att det riktiga fredagsmyset infinner sig.



Och självklart har jag ju myst till det med lite ljus också... det hör ju liksom hösten till! ♥


Hurra hurra hurra hurra!!

I dag fyller darling 29 år! ♥

Fast att han är långt borta från mig så får jag ju försöka fira honom så mycket jag kan ändå!! Det har blivit några mail, sms och telefonsamtal idag. :)

Grattis igen då sketunge!!


Grrrrrrr..

I dag skojar vi till det lite med Leopardtema!!!


Myselimys

En sån här får det bli nu när hösten kommit!! Undrar just bara vilken jag ska klicka hem?? :)






Kanske vill Classe ha en också??? :)


Belive...

 I believe that everything happens for a reason.

"" People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you learn to appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself...and sometimes good things fall apart so better things can fall together.""

Då var det dags...

Jahopp!!

Då var det dags för en fuldag idag då!! En torsdag till ära... tur att det inte är fredag i alla fall, för då hade det nog kännst ännu värre.

Det största problemet med mina fuldagar är antingen mitt hår... eller mina kläder. Just nu är det en kombination av allt känns det som. Jag står där framför spegeln och det finns INGET.....ABSOLUT INGET att ta på sig. Eller jo.. det kanske det finns, men idag ska det bli kallat och regnigt.. och jag ville ha ett par brallor.

Har ju typ bara använt leggings, kjol och klänning hela sommaren så att stänga in sig i ett par jeans kändes inte alls bra. Klämde tillslut i mig i ett par "bagyjeans" å ser nu mer ut som en tattare än en tjänsteman!! :(



Det får bli shoppingtur i helgen!!!

Days goes by...

Har verkligen inget att skriva idag (heller).

Dagarna går av bara farten och det är inte mer än måndag och fredag i mitt liv just nu!

MILKO!

Är man snäll får man choklad... och är man lika snäll som jag så får man världens största choklad!!

Men den får väntas lite på att ätas upp, för nu ska jag iväg på spinning. Varför jag nu bokat in mig på det... jag vet ju ändå hur det blir i slutändan... jag går några gånger å så blir det inget mer sen... men men...skam den som ger sig.


Monday morning...


Ögonen står fan i kors på mig nu!! Så varför jag sitter här och skriver detta inlägg kan man ju fråga sig? Men jag tänkte väl att jag kunde passa på när jag ändå var inne och skulle kolla vädret på YR. 18 grader och sol ska det bli i Trollis idag så det får nog bli kjol eller klänning i dag. Än ger jag inte upp.

Somnade i vanlig ordning i soffan i går... till ännu en film... ha ha.. men denna gången en film på tv:n. Mamma Mia.. vaknade 03:44 och gick då, hör och häpn,a faktiskt upp å la mig. Somnade om som en stock och ja... när klockan ringde var jag åter igen som i koma! Tur att vi har "RacerOlga" här i grannhuset som inte lärt sig hur man, varken, använder koppling, gas ellerväxellåda...annars hade väl jag aldrig kommit upp idag.

HERREGUUUD vad hon gasar... och HERREGUUUD vad hon gasar utan att ha någon växel i....jag var tvungen att resa mig upp å titta ut genom fönstret för att se vad fan som hände där ute(även om jag ju visste att det var hon)... och vips så drog bilen iväg med ett däckskrik! Å då är inte våran innergård speciellt stor!! MEN.. det var in kärringen som körde...det var någon annan....för hon stod utanför och glodde!! Säg inte att gubben också har fått problem med bilkörningen nu!!!??

Haha.. Men tack för det.. jag kom upp på fötterna i alla fall... och säkert resten av granarna också!!

Nu laddar vi för en bra måndag va!?

Off...

Jag har faktiskt ingen större lust, men nu tar jag mitt pick och pack och drar ut på lite shopping. Hur man nu inte kan ha lust med det??

Frågan är bara... ska jag åka till köpcentret här i Trollhättan.. eller ska jag skoja till det och åka till Torp i Uddevalla! :)

 


I´ts a new day!

I morse var jag verkligen uppe med tuppen. Vaknade faktiskt redan strax efter 07.00 tiden nån gång. Låg visserligen och drog mig en stund, men var ändå ganska snabbt uppe tycker jag.

Nu har jag kollat klart på en film som jag försökt titta på 5 gånger nu under två dagar. Problemet har varit att jag somnat hela tiden.. haha.. men varje gång har jag kommit lite längre... å nu så har jag äntligen tittat klart på den! Solisten heter den.. helt okej film, men lite speciell och kanske ingen jag skulle kolla på igen direkt.

Har drömt så konstigt i natt, att jag är alldeles förvirrad av vad som är sanning och inte... men det klarnar nog så småning om! :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning och sticka ut och hitta på något. Lätt att man blir liggandes i soffan annars.

Tårar!

Åhååå...jag är alldeles matt i kroppen efter allt tjutande!! :( Har nämligen kollat på en film nu på kvällen som tydligen var tvungen att vara så fin och sorglig att Mia bölat konstant sista halvtimmen!


Heltäppt i näsan blev jag på köpet också!! Nu funderar jag på att sätta i en till film.. som också har potential till att vara en tjutfilm!!

Men jag vet faktiskt inte om jag orkar mer nu! :)

Jorå så att....



Om två månader drar vi..förhoppningsvis... men inget är helt bestämt än!!! Uppdatering kommer. :)

Flugornas herre??



Ärligt talat..

På jobbet har jag en jävligt jobbig (asstor) fluga som flyger omkring i mitt rum....

På vägen hem cyklade jag in i en fluga....(rätt i pannan)

Och när jag kommer hem möts jag av en jävla massa banan(äckel)flugor....

Jaja.. en sak vet vi ju alla... och det är ju att flugor drar sig till skit!! :)

Pink it is! (Fasters tjej)



"Alwis" och jag var på promenad i söndags!

Snällare unge få rman leta eftera alltså. Inte ett pip...fast hon nästan spenderade hela dagen endast med faster! :) Här var vi påväg ner till mamma och Olle för att sedan gå vidare till min kära vän Emma och hälsa på och där Alwa fick leka av sig lite me deras supersöta Saga 1år. Dom är ju i stort sätt jämngamla så dom kom väldigt bra överrens! :)

Helgen var hellyckad, men igår när jag kom hem från jobbet däckade jag direkt i soffan. Det tar på krafterna att vara i Karlskoga. :) Åkte ju direkt från Dfs i går morse (till jobbet).. och man blev allt lite seg av att starta dagen på ett tåg.

Karlskoga!

Då var man "hemma" i kära Karlskgoa igen då!! Den här gången har jag riktigt längtat efter att få komma hit och hälsa på familje(r)n(a)!

Storebror och Rasmus kom och hämtade mig på stationen i Karlstad och när vi kom hem till Kga så blev jag bjuden på 3 rätters middag. Det är lyx det. Idag har vi varit och tittat på Amanda när hon spelat tennis i Stråhallen.. ha ha.. där är det sig likt. :) Känns inte som att det var så jätte länge sen man själv sprang dit och köpte godis i kiosken och spanade på killar som spelade badminton och tennis. :)

Sen åkte jag, Karin, Rasmus och Alwa till stan och köpte skor. Det var egentligen Amanda som skulle ha, men jag kom visst hem med två par jag med. :) Tokigt va!?

Nu gör vi oss i ordning för kalas nummer 1 som ska hållas nere på strandkanten för Olle som fyllt år.. och sen bär det av till Lillebror i kväll för att fira hans födelsedagl!

Så nu är det bäst att jag tar tag i mig själv och försöker göra mig (åtmindstonde) lite söt! :)


1..2..3...

I morgon, direkt efter jobbet, bär det av till Karlskoga för fröken Lilja.

Och jag borde verkligen packa nu så jag slipper den paniken i morgon. Men tyvärr känner jag mig själv lite för väl och VET att jag kommer göra det i morgonbitti samtidigt som jag svär över mig själv varför jag inte gjorde det nu i kväll för!! Samma visa varje gång.

Lilja i ett nötskal!!



Har ju haft hela kvällen på mig, men nej.. det har jag faktiskt inte. Först var jag nämligen tvungen att titta klart på en film som jag måste lämna in i morgon! Mycket viktigt!! Och sen ringde Classes föräldrar och frågade om jag vill komma dit å äta lite skaldjur med dom. Och "dålig som jag är på att laga mat när jag är ensam" är, tackade jag naturligtvis ja. Så därav ingen packning innan 22.30.

Nu börjar även ögonen att stänga sig själva.. så det är nog bäst att jag går och lägger mig. Men just nu funderar jag på hur jag ska få plats med allt jag ska ha med mig i en liten trolly med tillhörande beautybox??? Måste gå... för jag ska åka tåg!! Och jag har ingen lust att återigen se ut som en packåsna när jag stiger på och av tåget!! :) Och självklart åker jag 1:a klass!!

Kände att det var rätt viktig information att dela med mig av då jag tycker att alla ska göra det. Eller nej.. förresten.. det tycker jag ju inte alls det kom jag på. Jag åker ju just 1:a klass av en anledning... och det är för att göra mig lite märkvärdig!!! Ni som känner mig vet ju att jag är lite mer... än vad Ni andra är!!!

Men det säger jag tack och godnatt!!


Pimp my.....fläta!!


Lite torsdagsbling har ingen dött av! :)

Raj raj...på en onsdag!

GÄSP!!


Dags att sminka av sig och gå upp till sängen tror jag.

Dagen har rullat på i ett... då det är en hel del att göra...som vanligt i månadsskiftet. :)
Efter jobbet var jag och Anneli bjudna på en liten kundaktivitet med mat, dryck och underhållning. En utav våra leverantörer inom konferens och catering som ville gjöra lite reklam för deras ombyggnation och utbud.

Jätte god mat, dryck och roliga aktiviteter och ett duktigt band som spelade. Totalt var vi nog närmre 80 personer där tror jag. Som sagt riktigt kul... och Anneli och jag fick tjötat lite i lugn och ro utanför jobbet. :)

Men nu är vi trötta så nu blir det i alla fall sängen för mig.