Bara att gilla läget!

Jorå.. då har man precis fått ett samtal från "sailor" där han säger att han kanske inte kommer hem idag.

I dag är/var annars hemkomstdagen, och självklart har man ju sett fram mot detta. Nu kanske det handlar om en dag hit eller dit.. Och det kan väl kvitta kan många tycka!

Men när man varit ifrån varandra i en månad och ställt in sig på hemkomst, är det inte lika roligt. Nu är det tyvärr så att det är problem på Shiphol...flygplatsen i Amsterdam. Nästan varenda flyg är försenat. Och då avlösarna kommer med försenade flyg idag kan ju inte nuvarande besättning bara lämna båten, för att hinna med sina egna flyg. De måste ju ha avlösning å tala om vad som hänt och är på gång.

Nu går inte Classes flyg förens i eftermiddag, så än finns chansen att han kommer med som planerat... men jag räknar inte med det..för då blir man bara besviken.

Så, så var det med den planeringen.. jag som skulle överraska honom på Landvetter å allt. :(


This is life as a "sailorwife"!!!


Kommentarer
carolina

JAg förstår dig precis!!!Bara det att inte ha några raka besked. Daniel har ju sin avlösningsdag imorgon, men icke! De är ute i skogen mitt i ingenstans så han hinner inte med något flyg hem utan kommer på torsdag (som det ser ut nu iaf)kom på nu att du frågade efter mailadress: carolina.elenbrant@yahoo.se

2010-09-21 15:21:23
URL: http://sjomanshustrun.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0