Monday morning...


Ögonen står fan i kors på mig nu!! Så varför jag sitter här och skriver detta inlägg kan man ju fråga sig? Men jag tänkte väl att jag kunde passa på när jag ändå var inne och skulle kolla vädret på YR. 18 grader och sol ska det bli i Trollis idag så det får nog bli kjol eller klänning i dag. Än ger jag inte upp.

Somnade i vanlig ordning i soffan i går... till ännu en film... ha ha.. men denna gången en film på tv:n. Mamma Mia.. vaknade 03:44 och gick då, hör och häpn,a faktiskt upp å la mig. Somnade om som en stock och ja... när klockan ringde var jag åter igen som i koma! Tur att vi har "RacerOlga" här i grannhuset som inte lärt sig hur man, varken, använder koppling, gas ellerväxellåda...annars hade väl jag aldrig kommit upp idag.

HERREGUUUD vad hon gasar... och HERREGUUUD vad hon gasar utan att ha någon växel i....jag var tvungen att resa mig upp å titta ut genom fönstret för att se vad fan som hände där ute(även om jag ju visste att det var hon)... och vips så drog bilen iväg med ett däckskrik! Å då är inte våran innergård speciellt stor!! MEN.. det var in kärringen som körde...det var någon annan....för hon stod utanför och glodde!! Säg inte att gubben också har fått problem med bilkörningen nu!!!??

Haha.. Men tack för det.. jag kom upp på fötterna i alla fall... och säkert resten av granarna också!!

Nu laddar vi för en bra måndag va!?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0