Home sweet home.

var man tillbaka i Trollhättan igen då!



Resan hem gick bra och Lexie sov sig igenom hela resan! Egentligen skulle jag ju ha stannat å "rastat" henne från babyskyddet... men när hon ändå sov så passade jag på att köra hela vägen. Resan tar ca 2 timmar och skulle den vart längre hade jag faktiskt tagit en paus där någonstans då ju bebisarna inte skall sitta ALLT för länge i babyskyddet!

Väl hemma och jag stängt av bilen vaknade Lexie och ville ha mat DIREKT! :)



Nu har jag varit duktig och packat upp allt utom min väska!! Men nu känner jag faktiskt att jag är värld att passa på å ligga lite i soffan framför tv:n då Lexie somnat om i sin vagn igen! :)

Kommentarer
Ela

Vad skönt att läsa att det inte bara är en annan som inte gillar att ha sin ögonsten alldeles för länge i babyskyddet :o)..



Har flera i min omgivning som inte kunde förstå varför vi inte köpte adaptrar till barnvagnen så man "bara klickar på" babyskyddet på barnvagnsunderedet..



KRam kram



Men lilla Alice somnar ändå alltid i bilen o störs inte närmvärt när man lyfter över henne i vagnen när man ska in o handla nån stans, tycker hon verkar gilla det, sträcker på sig för fullt :o)..

2011-04-26 22:49:58
URL: http://elarecur.blogspot.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0