Att måla med en bebis!

Det är inte lätt att måla och greja när man har en 5½ månaders bebis i huset!!Om hon pockat på uppmärksamhet innan så är det här världsrekord tror jag!! :)

Det är som att hon märker att vi är upptagna och då måste stjäla lite uppmärksamhet från målarpenslarna! I går fick vi lite hjälp av Classes mamma som tur var men idag har hon varit med hela dagen.

Klart att det funkar... men man får hela tiden avbryta å leka lite med henne för att sedan försöka få några penseldrag gjorda!

Lexie och jag tog en promenad i morse på 7 km så att Classe skulle kunna greja lite i fred. Kanske tar vi oss en liten promenad hela familjen sen igen.... bara för att komma hemifrån lite!

Glasrummet är nu vitmålat och fint och nu har Classe även börjat med taket i vardagsrum och hall!! :) Det går undan trots en liten förvirrad bebis som inte vet om hon ska skratta eller gråta emellanåt!!

Jaja...hon är ju söt där hon ligger trots allt!

Kommentarer
Timjan o Akleja

Haha, ja de märker när man vill göra nåt annat! G brukar alltid vakna/börja gråta när jag ska äta, slår aldrig fel...Kram

2011-08-29 19:35:13
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Elin - Mamma till My

Haha ja, man får inte avvika från att ge dom uppmärksamhet en sekund :PVilken söt bild på skruttan :D Charmis!

2011-08-29 19:44:08
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

haha...kan tänka mig att allt tar lite längre tid ;)

2011-08-29 21:53:08
URL: http://evelina84.blogg.se/
Emilie

Ja men det är ingen fara.. det är lätt hänt att glömma svara på allt :) Jag får kika på ikea.. Hoppas ni får en bra dag :) Kraaaam

2011-08-30 09:10:52
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0