Hur ska vi göra?

Nu är det två veckor sen Classe åkte till sjöss och samtidigt som det har gått fort så känns det ändå som väldigt väldigt länge sen!



Lexie och jag har ju större delen av tiden varit här i Karlskoga då vi ju åkte hit på fredagen efter att Classe åkt! Tanken var ju att bara stanna över helgen för att seda åka hem igen. Men med ändrade planer så blev det ju inte så och vi bestämde oss för att stanna kvar här ett tag till!

Men nu är jag kluven!! Ska vi åka hem eller stanna kvar ett par dagar till?



Samtidigt som det är skönt att komma hem till sitt så kommer det också bli väldigt tomt, tyst och tråkigt! I alla fall första dagen hemma. Sen kommer man ju snabbt in i gamla rutiner igen. Och det är just det jag saknar lite nu även om vi egentligen har några!! :) Det jag menar är att inte behöva bo i en resväska och full bagagelucka så fort vi ska förflytta oss någonstans!

Hur som helst så stannar vi tills i morgon å så tar vi en dag i taget... (och känner jag mig rätt så blir vi säkert kvar här ett tag till)!!

Kommentarer
joi

äsch klart ni ska stanna kvar. Vem vet när ni kommer dit nästa gång? Lika bra att passa på att njuta av att kunna bli lite uppassad och få lite barnvakt om det krävs.. och icke att förglömma kunna äta mem o zin pizza ;) kram kram

2011-08-09 16:16:06
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Emilie

Ja det är klart att det är skönt och ha henne nära då han är borta :) Har hon alltid sovit i sin egna säng sen hon var liten? Hur ofta brukar hon vilja äta på natten? Ammar du i sängen och lyfter tillbaka henne i spjälsängen sen? Många frågor.. men det är kul att få lite tips om hur man ska gå till väga :) Kramis

2011-08-09 16:55:50
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Anna-mamma till Vincent

Om du trivs med det så var kvar:) kram!

2011-08-09 17:07:51
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Caroline och hennes två V:n

Jag åkte till Ikea idag för att fynda lampan MEN här i Uppsala är den på ordinarie pris. Frågade personalen om det skiljer mellan olika varuhus och visst är det så... Buuu! Så det vart alltså ingen lampan för min del.



Angående örngotten så vet jag inte vart dom är köpta. Fick dem nämligen i present. Kikade på tvättrådslappen men ingen ledtråd till vart dom är köpta. Kram kram.

2011-08-09 20:58:04
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Linda

Så fina ni är :)

2011-08-09 21:21:42
URL: http://linchisblogg.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0