Hemma igen...

Det var ju inga problem att få den här dagen att gå... och än är den ju inte slut. Men nu blir det inte så mycket mer i dag förutom (kanske) en liten promenad till... men vi får se vad klockan blir...måste äta lite och så får jag nog kolla tv tablån innan. *ler*



I Alingås var det trevligt. Vi fikade lite och pratade (mest) båt och hus! :)  Kul att träffa Classes avlösare + tjej då man ju oftast bara hör talas om dom. Nu lär det väl dröja innan vi ses igen eftersom att dom går om varandra.. men man vet aldrig.

Kunde ju inte gärna åka dit i myskläder så redan min första "lediga" dag fick jag spräcka min "mys"planering och snällt sminka mig och ta på mig vanliga kläder. :)

Men vet Ni... nu är mysisarna på igen!!

Alingsås it is!

Vi hann bara ut på en liten "prommis" på cirkus 20-25 minuter då det precis innan utgång blev bestämt att vi skulle åka och hälsa på Classes gamla klasskamrat samt avlösare (på båten) idag. Men det var ändå skönt att komma ut lite i den friska luften... man blir så mycket piggare då!



Nu står maten på bordet och det är bäst att jag piper upp å käkar innan det är dags att åka! :)

Uppdaterar mer i kväll!

Det får bli en prommenad!

Vid den här tiden brukar jag i vanliga fall sitta på jobbet..i dag gör jag det inte. Helgen är över och ny vecka har påbörjats.

Känns lite som att man "skolkar"...ha ha.. och vad gör man egentligen när man inte har ett jobb att gå till? Jag hade allt kunnat jobba lite till... men nån måtta får det ju vara. Man måste nog vila upp sig lite innan förlossning..vare sig man vill eller inte!  OCH den kan ju även komma i förtid!?

Vi har nu i alla fall njutit av en god morgon framför tv:n i sängen...frukost är intagen... och nu får det bli en liten prommenad på det! Det är jättetråkigt väder ute men man kan ju inte heller sitta inne hela dagen.

Ha en skön måndag...nu ska jag känna på hur det är att vara (icke mamma) "mammaledig"! :)

Slapparhelg!

Det är så skönt att inte behöva känna någon stress på helgen då jag ju nu inte har något jobb som jag behöver gå till i morgon. Sen vet man ju aldrig hur länge vi hinner njuta av denna "ledighet" men det är hur som helst väldigt skönt och jag tror inte att jag kommer hinna börja klättra på väggarna innan bebis kommer. Tror faktiskt  att det kommer bli rätt så lagom faktiskt!


Lite mys framför tv:n under tiden som bastun värms upp...

I går gick vi iväg till mitt jobb och basta och mös lite i relaxen. Lovely! Att bada bubbelpool är ju inte så bra när man är i slutet av graviditeten men bastu är inga problem... bara man lyssnar på kroppen och dricker ordentligt. "Mini" höll sig lugn, så han/hon tyckte nog också att det var skönt!


Svettigt i bastun!

Resten av kvällen spenderades framför melodifestivalen och idag ska vi "gratulera" Classes föräldrar som firar 30 årig bröllopsdag!

Hoppas Ni haft en skön helg!


Mysdag!

Det är ju visserligen lördag men denna dagen är ju ändå första dagen på början på min föräldraledighet kan man säga.

Ska ju försöka att inte förfalla helt, men jag förmodar att "dagens mammaoutfit" kommer bestå av samma idag.



En osminkad Mia med mysbyxor och någon skön tröja! :) Tycker faktiskt att det kan vara okej den sista tiden ändå! :)

Isigt!

Herregud... det är rena isgatan ute! Tur att jag har broddar för dom behövdes verkligen idag kan jag säga. Såhär såg bilen ut när vi kom ut tidigare i förmiddags! :)


Svårt att se kanske.. men hela bilen är täckt med IS!



Is is is....



Och så lilla jag som är "Is trött"! Här kan Ni även se att jag inte alltid är så "fräsch" som Ni tror... :)


Nu blir det lite skidor...eftersom man visst ska kolla på sånt när det är VM..EM.. eller vad det nu är? :)

(Ha ha... kolla på mitt pekfinger på blden... ser ut som att jag har väldens hårigaste apfinger!! Jag dööör va äckligt... Ha ha..)

Helgen är välkommen!

I kväll blir en riktig myskväll hemma i lägenheten! Det får bli köpe pizza och Lets Dance... som i säkert många andra hushåll runt om i Sverige idag! Ingen av oss orkade ens komma på vad vi skulle handla... så ut från Coop gick vi med en lite påse innehållande typ ingenting.

MEN... jag måste ju bara berätta!!!



Framför oss i kön sitter en tant i 80-90 års åldern i sin permobil. I handen har hon en tygpåse som hon ger kassörskan... Kassörskan öppnar påsen för att slå in varorna...Påsen innehåller två böcker!! Och inte vet jag.... men kanske är det för att det är bokrea.... Tanten framför håller precis på att köpa boken: Erotisk Massage!!!

Tror Ni vi höll på att tappa hakan eller.... det kallar jag krutgumma!! Hihi....

Gravid vecka 39

Ja.. såhär ser man ut när man nu går in i vecka 39!!

Känns så konstigt..och nästan lite ledsamt....att behöva bli av med denna stora otympliga mage snart!! I love it...ju!!  :)



Magen hänger
som en påse känns det som... och när man sitter är det hela tiden något som är i vägen. Men det är lätt löst genom att "sära" lite på benen och sitta som en RIKTIG karl!!!

Nu måste jag sticka till jobbet... Och vet NI!!! Ja... det gör Ni... men jag tar det en gång till.... I dag är det min sista arbetsdag innan föräldraledighet!!! ♥

HURRA till mig!!

Bishop Arms

Nää.. nu är klockan alldeles för mycket för Mia med bihang. Måste genast traska upp till sängen och försöka få några timmars sömn innan SISTA arbetsdagen vankas.

Inte har jag bakat något gott heller.. men det har ju sin anledning eftersom det varit visning här i kväll..så det får bli till att köpa något på konditoriet i morgon bitti.

Visningen hade gått bra sa mäklaren och det fanns flera intressenter... Nu gäller det bara att budgivningen kommer igång. Alla kunde inte komma idag, så det blir nog även en visning på måndag. Kul tycker vi!! Så vi fortsätter väl att hålla tummarna för att det blir en bra affär det här tillslut!



För att "förfira" lite stack vi till Bischop:s för lite mat och dryck tillsammans med vår vapendragare Kippe! Mia drack alldeles för mycket cola (2st) + en alkoholfri drink så nu har väl bebis fått en sockerchock där inne. Men men.. jag måste ju få fira jag med.

Hörs i morgon.. då går vi in i vecka 39....
HJÄLP!!! ♥

Ärtsoppa och Pannkakor

Jag och Anneli (på jobbet) brukar försöka komma iväg och äta ärtsoppa och pannkaka nån torsdag lite då och då.... och idag är en sån dag!

Det ska bli så himla gott och till det stället vi åker till kan man välja på både grädde och glass...plus att dom har världens godaste sylt där ockå!! Så känner jag mig svullen nu.... är det inte å tala om vad jag kommer känna mig sen! *ler*


Uhuu.. riktiga påsar under ögonen idag..vilket jag iofs tycker att jag har varje dag... men men.. det är väl så när man kommit upp i åren som det så fint heter... eller kan jag skylla på dålig nattsömn idag tro?? :) Klädeseln fick bli väldigt enkel idag.. en liten klänning + kofta. Bekvämt och bra!


En spännande dag!

I dag är ingen vanlig dag för det är faktiskt våran visningsdag.... Hurra hurra hurra!! *sjunger*

 

Ja, i kväll smäller det! Allmänheten ska hit och traska runt i vår lägenhet utan att vi ska vara hemma. Känns lite smått konstigt måste jag säga. Man vill ju gärna vara hemma och och höra och se vad folk säger. Visst... mäklaren berättar ju allt efteråt men ändå!! Vi har en liten plan på att skicka hit en "bulvan" för att "checka läget" som man säger och smyga runt lite och låtsas vara intresserad!! :) Men vi får se!

 

Annars är det ju en jobbdag som vanligt idag men jag har fortfarande inte kommit iväg. Klockan är 07:40 och jag brukar ju faktiskt redan sitta där på mitt kontor och köra gärnet! :) Men idag orkade jag liksom inte. Mini ville inte sova efter kl 04:30 och då ville tydligen inte jag heller. Och Classe hade inget annat val än att också vakna till och tjöta lite. Men sen... fram mot 06:00...DÅ skulle vi sova allihopa..  Och ja... sen kan Ni ju räkna ut resten själva...

 

Men nu ska jag ta och klä på mig för att göra näst sista dagen på jobbet!! Wohoo!

 


Hos barnmorskan idag!

Japp... I dag var det åter igen dags att besöka barnmorskan. Blodtrycket var normalt..ingen äggvita i urinen...vikten stod stilla från förra veckan och bebis hjärta tickade på för fullt.

Eva mätte även SF måttet (magen.. eller ja...livmoder...n så att man ser att bebisen växer ordentligt) och på två veckor har det stått helt stilla och jag låg nu under normalkurvan! Hon sa att det inte var något att oroa sig över men att om måttet står stilla även nästa vecka så skickar honen remiss för ultraljud!

 

Men som sagt.. inget att oroa sig över... Jag mår ju bra och bebis mår också bra om man ser till hjärtljuden!

Så jag/vi ska följa rådet att inte tänka så mycket på det!!

 


Mia av idag!

Onsdag och uppvaknade brevid killen... Härligt!!


Grrr... :)

Fast som vanligt var jag ju ändå tvungen att slita mig från sängen för att göra mig i ordning och gå till jobbet...
Men nu när det är så nära "avslut" så går det ändå rätt okej. Två mornar till.. sen byts väckarklockan ut mot barnskrik i ställlet... Spelar ingen roll om det är lika tidigt.. Jag slipper ju ändå att gå till jobbet! :)

♥ En underbar tisdag ♥

Med kladdkaka i magen (som jag annars inte är så förtjust i?) och ett léende på läpparna drar jag mig snart mot Landvetter för att hämta hem Classe.

Dock inte för gott men väl för 6 veckor! ♥



Sen måste jag erkänna att det fortfarande känns väldigt väldigt overkligt att det under dom här 6 veckorna kommer att komma en efterlängtad liten familjemedlem till oss... men ACK så underbart!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fika!

15:30 bär det av mot första "ensamfikat" med mammorna i föräldrargruppen.



Ska bli kul att träffas "utanför" föräldragruppen och prata lite. Förmodligen blir det massa prat om tankar och funderingar inför fölossning osv... Det är ju inte långt kvar för nån utav oss..

Ha ha.. tänk att man blivit den där "tjötmorsan" man inte trodde man skulle bli...Men nu är vi ju alla i samma situation så alla tycker ju att det är OKEJ att prata "gravid stuff"!! Annars försöker jag allt att hålla mig lugn på den fronten..(om inte folk frågar mig förståds) för det är ju faktiskt så att inte alla tycker att det är kul å höra om min mage och allt annat som kretsar kring "mini"!!!

Sen att det blir en hel del här på bloggen är en annan sak... man behöver ju faktiskt inte läsa om man inte vill! :)

Beige!

I dag fick det bli något så enkelt som svarta brallor...svart tröja å en beige kofta!!


Har ju sagt länge nu att kläderna börjar ta slut....och JA... nu börjar dom verklgien ta slut. Dels så har magen sjunkti så, så att toppar och linnen oftast slutar på halva magen.. ha ha.. skitsnyggt I know! Och sen så vill man heller inte köpa på sig för mycket kläder nu i slutet heller.. då man förmodligen inte vill ha på sig sina "mamma" kläder hur länge som helst efter förlossningen heller.

Nu har jag ju kunnat ha en del kläder ändå, då ju modet är som det är... men man vill ju såklart köpa på sig lite fina vårkläder snart och då är det lika bra att vänta tills bebis är ute.

I dag smäller det...

Inte i bemärkelsen att bebis anländer men i kväll landar Classe på Landvetter och jag får äntligen hem min sjöman igen!!



Två veckor har alltså redan gått och nu ska han vara hemma i 6 veckor! :)

Så nu du bebis... nu är du välkommen när som helst! ♥ Men först ska jag gå till jobbet... *ler*

Den är ute...

Jag har ju glömt att berätta....men....

....Vår lägenhet ligger nu ute för försäljning och på torsdag är första visningen! Nervöst och spännande på samma gång!!

----> Här hittar Ni annonsen <----

Håll tummarna för oss! :)

Nya naglar....igen...

Äntligen hemma!!

Har jobbat hela dagen lång (07:00-17:00) och dessutom börjat utbilda min vikarie... Lite väl sent kanske, men vad ska jag göra? Det är bara och hänga i och tänka på att jag på fredag kan lämna mitt kontor utan att behöva komma tillbaka på måndag igen.! :)

Efter jobbet kom jag på att jag ville (och behövde) gör mina naglar igen så jag stack ut till överby å såg till att det blev gjort! Å som vanligt ska Ni ju såklart få se hur det blev!!



Vit manikyr med rosa rosor och lite silverglitter.... Kanske inte den bästa designen jag gjort men det får duga. Det ser ändå rätt så "vårigt" occh fräscht ut tycker jag! :)

Jag kommer inte ur soffan!!

Råkade sätta mig här för att ta på mig strumporna och nu orkar jag inte resa på mig. Skulle lätt kunna somna på fläcken.....men tyvärr så måste jag snart släpa mig iväg till jobbet.

DOCK....för sista måndagen på väldigt väldigt många veckor! :)



I dag fick det bli pippi tröjan som jag nästan glömt bort om det inte vore för Era förfrågningar om vart den var köpt! Det enda som är negativt med tröjan är kragen.. är itne van med polo å det känns som att dubbelhakan veckar sig ännu mer när man har polo på sig... fast å andra sidan kan så kan man ju även gömma den!!

Nä, nu får jag ta tag i mig själv och sticka till jobbet!
Hejdå!

Vet ni vad...

Ni är många som undrar vart min "pippi" tröja är inhandlad och jag tänker nu berätta det chockerade svaret att jag stickat den själv!?



Nähä.. var det inge som trodde på mig... då kommer Ni inte tro mig nu heller....

Men det är faktiskt köpt på Gekås i Ullared för hela 99 pickadoller!
Det Ni!! :)

CandyGirl.

Fick syn på en påsa godis i köket som inte riktigt var uppäten sen helgen...



...så nu ser jag till att den verkligen blir det! ♥

Uppdatering!

Lite dåligt med bloggande i helgen men som Ni vet så har jag ju haft finbesök här och då kan man ju inte sitta och blogga hela tiden! Kusin vitamin kom ju i fredags och i går dök delar av min familj från Karlskoga upp samt lillebror + tjej från Stockholm!

Det blev en lite tur på stan med en mysig fika på eftermiddagen. Efter det tog vi en tur i bilen och smygkikade på vårat kommande hem! :) sen åkte vi hem och drack lite bubbel och gjorde oss i ordning för kvällens middag!


Jag & lillebrollan

Kristin stannade kvar tills idag och nu har hon precis åkte hem.. resten av folket åkte hem i går kväll efter middagen då ju bror + Kristin skull åka till Sthlm idag.

Helgen har varit supermysig och det har varti jättekul att ha Kristin här på besök.. det måste vi göra om nu när vi bor så nära varandra! :)

Och tack för dom fina presenterna.

Från pappa och Anna-Lena fick jag...ett 8GB minneskort till kameran samt ett par Reebook easy tone skor.. som ju ska göra att man får läckra ben och rumpa. Tänkte att det kunde vara bra sen när man ska gå promenader med det lill*. Från Kristin (kusin) fick jag jättetuffa salladsbestick från Saga Form och från Erik och Kristin blev det Carolina Gynnings parfym GO Girl.


Middag på Butler´s


Mina presenter


Skorna som ska ge mig benen och rumpan man drömmer om!! Ha ha..

Tack tack tack för en mysig helg allihopa! ♥

Prommenad!

Det blev en liten längre tur än tänkt... som jag trodde och vi har nu varit ute i dryga timmen!! Så friskt och skönt i solen. Lite kallt och snorgit, men vad gör väl det när man nu får hoppa in i en varm dusch! :)



Lite foto längs kanalen! :)

Humm..vad hände???



Jag touperade håret i går morse och blev utav misstag en svartrockare... Eller... nu för tiden kanske det är coolare att vara "en" EMO!? Vad vet jag?

Sol!

I går kom ju som sagt min kusin, Kristin, hit och vi hade en mycket mysig hemmakväll med tacos Lets Dance, Skavlan och parlamentet!

Frukosten är avklarad och nu blir det en promenad i det fina, men kalla, vädret runt spikön! En prommenad på ca 20-25 minuter... Inte så långt men tillräckligt för mig då det trycker på lite nedåt nu för tiden... men orkar jag så går vi nog lite till. :)

Sen kommer andra gänget hit och då får vi väl se vad vi ska hitta på... I kväll blir det ju som jag skrev lite restaurangbesök och i morgon blir det nog bara att ta det lugnt!!

Ha en bra lördag på Er!

Mia och Mini går in i vecka 38

Ja.. Ni ser.. jag växer och växer... åt alla håll och kanter (bjuder dessutom på lite kärlekshantag idag).


Gravid vecka 38


Barnet

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär sex procent föds före fullgågna 37 graviditetsveckor. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek samt om föregående fosterdel är fixerad eller inte har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram.

Mamma

Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en ilande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning.

Den allra sista tiden  brukar gravida kvinnor  ägna mycket tid åt att ”boa”. Städa, pyssla, gå igenom lådor och garderober. Samtidigt som detta är ett förberedelsearbete blir det också en bearbetning av det förgångna.


Ursäkta ordvalet...

...men faaan va skönt med FREDAG!!



Och idag kommer kusin, Kristin hit och hälsar på!

Hon stannar tills i morgon och blir då avlöst av pappa, Anna-Lena, Erik (min lillebror) och Kristin (hans tjej)..om hon inte vill stanna lite till såklart! Vi ska fira min födelsedag lite i efterskott... så jag har bokat bord på Butler´s här i Trollhättan! Dom har en jättemysig restaurangdel med väldigt god mat!

Det kommer bli en kalas bra helg det här!! :)


Dusch!

Nu ska jag ta en dusch, tvätta håret och lägga en ansiktsmask. Sen blir det lite mat tillsammans med Halv Åtta hos mig!!


Ena hållet.... och Andra hållet! :)

Efter två dagar i toffs står håret rätt ut. I dag ska det få självtorka å sedan plattas... I like!

Lysmask!

Hej jag heter Mia och har en finne på näsan!!

Ja, den lyser ju inte med sin frånvaro direkt.. snarare med sin närvaro! Och därför skyltar jag nu ut den ordentligt på bloggen så ingen ska tro att jag ovetande går runt med en pomperipossanäsa idag!!



Nu kommer Ni säga att: -Äsch...den syns ju inte.. men jo.. jag lovar! När man som jag, i vanliga fall är skonad från blemmor i ansiktet, väl har en liten rackare.. då lyser den extra mycket!! I alla fall LIVE!

Och så var det ju dom
där ögonbrynen också... Skulle vi ta och göra nånting åt dom eller ska dom få växa fritt hur som helst!?

På fråga 1 svarar vi: Ja.. det skulle vi!
Och på två svarar vi: Nej... Nej... Nej... Trots att man som gravid ibland gärna vill förfalla till den där sunkiga traschmorsan "Tabita" så går inte samhället med på det och därför blir svaret återigen NEJ...Ni kommer inte att få växa fritt framöver!!

Så hinner vi i eftermiddag får vi gå iväg och lida lide pin tror jag! Men bara om vi hinner och om det finns tid! :)
För jag är en mycket upptagen kvinna idag nämligen!!

Morgonstyr!

Nu börjar det faktiskt att kännas lite tungt å gå till jobbet på mornarna!!

Jag vet inte om det kan vara för att det börjar närma sig hemgång för min del? Men det är i alla fall jobbigt att gå upp...jobbigt att göra sig i ordning och välja vilka kläder som skall bäras för dagen... jobbigt att göra i ordning frukost som ska med till jobbet och sist men inte minst... att ta på sig skorna och promenera till jobbet. PHU...

Väl på jobbet går det väl ändå rätt okej ...men ändå... det är inte många dagar kvar nu och det är klart att kroppen och psyket börjar förbereda sig på vad som komma skall och jag ska verkligen NJUTA i fulla drag nästa fredag när jag går hem. Helst skulle jag ju fira med champagne... men det går ju inte.. Ha ha.. Fat å andra sidan har jag hört att det är en bra genväg till förlossning... så varför inte! :)

Skämt och sido... Vissa dagar är tyngre än andra och jag ska nog stå ut en vecka till... TÄNK... EN liten VECKA kvar bara?

Vad kostigt det blev helt plötsligt? :)


Off we go to bed!



God Natt! ♥

Vårat hem... som nu är till SALU! :(

Okej.. lovad ju eventuellt några bilder och så ska här bli...

Fotografen i morgon kommer ju ta ännu bättre bilder så man lättare ser hur rummen ser ut men här är ändå en liten förhandstitt! Några grejer ska fortfarande bort men det är såhär vi bor i alla fall!!

Välkommen in då... vagnen ska såklart bort, fyren ska bort..och så också jag i spegelbilden! :)



Nu går vi upp... och där hittar man kök och sovrum!



Ja, detta får väl räcka för nu.. och är det någon som vill flytta till Trollhättan och ha en lägenhet så vet Ni vem Ni ska kontakta! :)

Homestyling!!

Då har man precis kommit innanför dörren och stängt snöstormen ute! Nu är det dags för lite obligatorisk homestyling inför fotograferingen av lägenheten i morgon.



Känns jävligt löjligt då man ju nästan ser på en gång att det är stylat för foto/visning. Men samtidigt ser det ju även fräscht ut.... och jag ska inte göra några överdrivna saker. Vet inte om jag ens kommer att använda all rekvisita. Det får som sagt inte se för "tillgjort" ut!! Men blommor och ljus brukar jag ju ha... däremot inte 3000 lime och citroner på köksbänken... så förmodligen blir det kanske bara helt enkelt några gröna äpplen...Om ens det!!

Kanske kan Ni få se några smakprov senare. Och om inte.... så får Ni väl vänta tills länken till HEMNET dyker upp! :)

Kl 09:30..

..är det dags för mig och "mini" att gå till MVC!

 
Uppifrån ser man inte så jättestor ut.. men från sidan...POFF!! :) (i alla fall sittandes)

Endast rutinkontroll idag, så ingen mätning eller så...men vi brukar ju alltid lyssna lite på den lill*s hjärta och bara det gör ju hela ens dag! ♥

Trött..tröttare...tröttast!



Måtte vår lilla kiddo få pappas morgon humör för mitt är verkligen RUTTET!! Detsamma gäller även morgontröttheten! Det vore ju i och för sig rätt skönt om vi får en unge som sover bra på natten och länge på morgonen... men sen.. när den blir lite äldre hoppas jag att den slipper vara så morgontrött som jag är alltså! :) Både för min och mitt barns skull! Tänk va jobbigt att behöva tampas med både mig själv OCH en trött grinig liten sketunge som inte vill gå tilllekis/skola!!

Nej tack.. där får du gärna brås på din pappa... som kanske visserligen är trött emellanåt.. men som ändå tar sig upp utan att gnälla! :)

Och även om jag nu kommer att vara vaken flera hundra gånger om natten för att amma och trösta bebis så ska det bli så skönt att inte ha en klocka som ringer på morgonen!! :)

Efter träning...blir det mat!

Hemma igen efter vattengympa och bastubad !! Hungrig som få fick det bli lite tacos som jag redan hade i frysen och en rekordsnabb hacknig av grönsaker!!



Jag bara ÄLSKAR tacos!! :)
MUMS!

Besök...

...från mäklaren har jag haft nu!! Snart kommer han tillbaka in..han ska bara visa de andra utymmena för hon som var intresserad.


Blir det ett bra bud...blir det ett dåligt bud... eller lägger hon något bud över huvud taget??

Vi har varit justa å låtit en person få en liten förhandsvisning innan (eller om) vi lägger ut lägenheten på hemnet. Men vill hon ha den så får hon lägga rätt bud också, annars får det va!! :)

För övrigt så står vattengympa på shemat i kväll... och jag ska strax dra...om bara mäklaren kommer tillbaka med mina nycklar!! :)

Long time...

Måste ju rensa jobbdatorn nu när jag snart går hem på min föräldrarledighet och hittade då lite gamla bilder som var väldigt roliga att titta på!!

Bla hittade jag en mapp från en Ålands kryssning som jag fick av mina bröder i 30 års present. Vi hade så GALET kul och det syns verkligen på bilderna. (som jag dock inte tänker lägga upp så mnga av här)



Tänk va länge sen det var man var på en riktig fest..å tänk va lång tid det även lär dröja tills en sånhär balluns igen..

Jag vet inte om jag behöver säga så mycket mer än att vi körde så hårt att Classes axel hoppade ur led! :)



Ja.. guuud vilka minnen!! Så roligt..det måste vi göra om!!


Ring ring...

Telefonen ringer konstant och jag har väl aldrig hört så fin stämsång på en måndag.

Och jag som trodde att jag skulle behöva fira min födelsedag i ensamhet har inte hunnit med något av det jag skulle göra sen jag kom hem från jobbet. Inte ens ätit..å nu är klockan 20:00!!



Men jag tackar alla nära och kära för all uppvaktning trots att Ni är långt i från mig! ♥ Och just på det här kortet är det faktiskt min kära vän Helena som ringer och sjunger för mig!

Hur mycket jag fyller??  Ja Ni...det kan vi väl hålla tyst om! :)

Det kom även ett blombud hem...



Tre stora ROSA rosor!!! Min "Nanna-nena" och Pappa känner allt mig!!
Tack tack tack!♥

Till alla mina läsare...


Det kom ett blombud till mig på jobbet!!

Det var från min sjöman... tänk att man kan skicka blommor från en båt mitt ute i havet liksom! *ler*



Inte varje dag man får blommor till jobbet....Gissa om jag blev glad... ♥

Resultat!

Färgen blev jättebra mot löshåret och nu behöver det inte längre se "tvåfärgat" ut när jag har i det! :)


Färgning pågår!


Hoppas på bra resultat!!

Hårfråga..

Jag skulle behöva slänga i lite toning i håret men tror att det var färg jag köpte på Ullared i går. Har aldrig slängt i färg själv förut... bara toning..men jag tror inte att det spelar så stor roll nu när jag ändå är mörkhårig. Färg man köper i butik mattas säkert av lika snabbt som en toning typ ändå!!



Håret behöver i alla fall bli lite mörkare, då mitt löshår är en aningen mörkare än mitt eget, eftersom just förra toningen gått ur. Men då var bara frågan om jag orkar fixa med nu... och ja.. jag känner att det skulle vara skönt med en varm dusch dessutom då jag har lite sån "molande värk" i magen.

Intresseklubben antecknar eller??

Lugnt och ensamt...

har bror med familj åkt hem för den här gången och för mig blir det nog lite tv tid innan jag tar tag i plockningen och dammsugningen. :)

Samtidigt som det är skönt att det är lite lugnare igen så blir det också väldigt ensamt när man vart 24/7 tillsammans med 5 personer en hel helg. Nu har vi ju en övernattningslägenhet som dom bott i vilket är rätt så skönt då man slipper alla grejer runtomkring. Men tre barn klarar rätt bra att dra fram grejer så det räcker ändå!

Alwa (dryga 1år) lämnade också kvar en liten present till faster!!



Varför rita på pappret när man har en hel (målar) duk framför sig??


Jag tackar så mycket Alwa!! Men för säkerhets skull har jag nu varit nere och köpt en ny duk på Åhlens i fall det inte går bort i tvätten. Även en hel del matrseter finns kvar på duken efter denna lilla donna... så kanske är det lika bra att slänga den i soporna med en gång! :)

Nu måste jag ta och ta tag i lite bloggläsande.. har inte hunnit med en blogg i helgen knappt! :)

Kallt men skönt!

Vilket väder det är ute!!



Ser ju kanske inte så himla "happy" ut på bilden men jag skyller på den underbara solen som jag får i ögat! :)

En gravid PIPPI?



"Mami" fick sig faktiskt också en fin tröja! Men hon får passa på att ha på sig den nu.. för sen kommer magen förmodligen bara se degig ut i den. :(

Sicken tur att man är gjord av pengar...(öhum)!!

....För att åka till Ullared där ALLT ska va så (jä*la) billigt måste jag ju säga att hur man än gör... åker man därifrån med väldigt mycket mindre pengar på kontot! :) Förutom min vän Kecka... som jag tror är den enda, i hela detta avlånga land, som inte gjort av med en krona när hon var där... Tror hon liksom missupfattade hela den där grejen med Gekås liksom!! *ler*


Köpte faktiskt ingen skit alls utan nästan bara grejer till mini..men det pockar på ändå!! Barbapappa, Tummen, Nalle Phu och Laban är ju inga billiga märken (i de vanliga affärerna) och Gekås kan ju inte sänka deras priser HUR mycket som helst. Och jag ska inte klaga.. har sparat flera hundra på att köpa det jag köpte idag mot om jag skulle handlat detsamma på tex Babyproffsen!

Kaktus!

Jag har fått min obligatoriska godiskaktus.........

..........från dessa goa ungar!!! :)



Nöjda barn i bagageluckan (påväg till Ullared) där vi faktiskt upptäckt att vi har ytterligare 2 sittplatser!! :)

Jorå så att...

Klockan är nu strax efter 05:00 och jag har varit vaken sen kl 04:00!!
Min kropp och vår bebis förstår inte att jag behöver sömn!!!


Fler vuxenpoäng!

I dag har vi (hittills) gjort vår största affär!!

Vi har köpt hus!

J
ag har avsiktligt valt att hålla lite tyst om detta på bloggen... och även för dom flesta bekanta faktiskt. Endast våra familjer och några få vänner har vetat att detta varit på G. Men nu är det klart och jag kan stolt berätta att huset vi ville ha är vårat!!

Tänker inte gå in på några detaljer... och tyvärr är länken till hemnet borttagen. Men för Er som är nyfikna kan jag lova att bilder kommer pluppa upp framöver. Huset blir vårat i början på Maj och nu ska vi ut med vår älskade lägenhet för försäljning! Känns lite vemodigt men ändå bra då vi ju vet att vi kommer trivas super i nya huset. Det är liksom dags för det här steget nu.. och förr eller senare hade vi ju kommit till den punkten att vi varit tvungna att flytta ändå och då känns det nu skönt att vi nu hittat ett hus vi verkligen vill ha. Sen vet man ju i och för sig aldrig vad som händer i framtiden!

Jag är jätteglad för detta men innan jag kan fokusera helt på huset har vi en annan uppgift att slutföra!! Nämligen att få ut "kotten"! ♥


Nu ska jag släcka lampan och försöka sova lite.... Min bror med familj från Karlskoga kom hit i kväll och i morgon ska vi faktiskt ta en tripp till Ullared och då behöver man ju vara utvilad! :)

God Natt!!


Gravid vecka 37

Mina vänner!
Det är dags för Lilja/Lext att knata in i vecka 37 nu.... ♥

Barnet

Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.

Mamma

Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat. Den allra sista tiden brukar gravida kvinnor bli försjunkna samt kan ha svårt att sova. Kanske kan man se det som en förberedelse inför alla vakna nätter som väntar tillsammans med babyn.

 


Casual Friday!



Idag blev det riktiga tråkiga fredagskläder... men men.. man måste få va lite bekväm också!!


Åt jag ett bowlingklot till lunch idag tro?

Hej!
Min mamma och pappa kallar mig för "kotten" och "mini"....



...men från och med nu kan Ni kalla mig "kanonkulan" !!

//Hälsningar innifrån magen! ♥

Tandis!

Då var det gjort...



Tandläkarbesöket gick bra...inga hål och inte heller kostade det något. Eller jo... det har det ju gjort, men jag betalar årsvis och klarar mig då lindrigt undan varje gång jag blir kallad.

I dag vet jag inte riktigt hur jag sett ut.... men tydligen såhär!

Messy eyebrow DELUX!

I dag ska jag till tandläkaren kl 15:00! Önska mig lycka till!!! - Tack så mycket!

Sen ser jag även att mina bryn börjat leva rövare igen (se foto)... Hallå... såg jag inte det när jag tittade mig i spegeln i morse eller??  Vad har hänt egentligen... har jag sovit på ena ögonbrynet eller har jag dansat brakedance i sömnen och snurrat sådär fint Ni vet på huvud-panna-ögonbryn!! :)



Det här måste vi ta och göra något åt när jag gapat färdigt hos "tandis"!!

OCH OBS!! Dom är nu borstade till något som åtmindstonde ser ut som ett ögonbryn!


Efter all snö...

När våren kommer är nog denna lilla darling ett måste för MiaPiaFia! :)


Absolut lovely! 399 riksdaler från Ellos! Klicka hem eller vänta... det är frågan?

(Å nej Classe...du behöver inte ta dig tid att kommentera detta inlägg) ♥

Snö.

Tittar ut genom dörren och möts av snö!


Det som nästan hade smält bort... :(


Broddar på säger bara... man vet aldrig vad som döljer sig under snön


Men lika glá är jag för det... trallalla la la laaa...

 

Hejdå!


"Videoblogg... ansiktsmask del 2"



Sådär ja.. Peeled off kan man säga. Trots lite smärta vid borttagningen känns ansiktet nu rent,frächt och jättemjukt.

Nu ska man bara försöka upprätthålla detta vecka efter vecka... men då kommer jag nog variera lite bland maskerna tror jag. :)

"Videoblogg ansiktsmask 1"


Ansiktsmask!

Nu ska jag avnjuta min ansiktsmask jag precis tatt på!!

Först har jag självklart rengjort ansikten ordentligt för att sedan lägga på den avsvalkade masken. Nu återstår det bara att se om den känns bra eller ej?



Masken är som sagt på... syns lite dåligt då den ju är genomskilning, men jag försöker att rynka ansiktet så mycket som går för att "masken" ska synas men det är väldigt svårt då jag blivit helt stel i fejjan! :)

Det där var ju inga problem...

Spelade visst ingen roll att jag endast gick genom gågatan här i Trollhättan... Jag hittade ju visst lite saker ändå! Ett bälte och två ansiktsmasker samt två av dessa läckerheter. Och då var jag bara inne i TVÅ affärer.



Det går fort och lätt att shoppa om man heter Lilja! :)

Slarvig knut och för liten kjol!

Orkade inte greja värst mycket i morse och efterom jag var och badade igår vaknade jag i morse upp med ett krull utan dess like!!



Ja, just det... krull... inget annat!! :)

Somna för GUDS SKULL aldrig med lite halvblött hår om Ni har självlockigt mina vänner!! :) Eller ska jag kanske säga...Sov ALDRIG med någon som lägger sig med lite halvblött självlockigt hår för då kanske Ni aldrig mer vaknar!! Ni kan få en jättechock, när ni vaknar, så hjärtat stannar! Jag lovar!! :)

Så pga av mitt lilla missöde fick det bli en hög slarvig toffs vilket ju i och för sig passade alldeles ypperligt då jag slapp "hårtid" med plattången!

Sen var det klädprovardags... tog första bästa kjolen.. Visade sig ju inte vara en gravid kjol utan en vanlig gammal kjol som hängt där inne i garderoben och glömts bort. Fick ju i alla fall igen en kanapp utav två å kjolen har suttit uppe HELA dagen..så NÖJD är jag! Har dessutom dubbla strumbyxor på mig (pga vinter) om Ni tycker att det är lite konstiga sömmar här och där på magen! :)

Nu får det allt gå lite fortare tack!

HE**ETE vilken långsam dag!
Jag tror jag går och somnar någonstans. Rast har jag/vi inte heller tagit idag (som vanligt) så därför tar jag en nu!! Punkt slut!

Fick ett ENORMT shoppingbegär förut och jag tror minsann att det blir till och kika in i lite butiker på vägen hem! :)

Tur att det bara är Trollhättans centrum jag ska gå igenom då för där lär jag väl inte hitta något ändå!! Så, så värst dyrt lär det inte bli! Ska i alla fall köpa mig en skön och avkopplande ansiktsmask har jag bestämt mig för.

Jaja.. det var det roliga liksom... slänger in en dagens också! Svart kjol... svart tröja... svarta strumpisar... Helsvart helt enkelt!!

Tjing!

Jag söker...Nya "Buzzadorer"

Jag vet ju att det finns en hel del gravida och småbarnsföräldrar som läser min blogg och jag vill nu tipsa Er om att gå in och bli en Buzzador... som ju just jag är!!

Just nu... inför 2011 är det massor av spännande företag som knackar på dörren och vill göra kampanjer med Buzzador, och småbarns- och bebisföräldrar är som så ofta hett eftertraktade målgrupper.

Så vill du få chansen att pröva spännande produkter och tjänster (gratis) för att sedan diskutera dessa med dina vänner är detta något för dig?

För att få chansen till detta är det viktigt att Ni trycker på någon utav länkarna i inlägget för att anmäla Er!




Gratis är gott och som småbarnsförälder är det ju inte alltid fett i plånboken.... så JAG VILL självklart bli en Buzzador och tänker härmed anmäla mitt intresse!!!


Sovit gott!

I natt har jag fått sova HELA natten!!

Det är inte sensation men hör heller inte till vanligheterna nu för tiden! Att jag sen sovit så gott första natten efter att Classe åkt trodde jag nog inte heller...men det kanske är det som har stört min sömn innan!! Ha ha...



Närå... Jag fördrar nog att ha Classe brevid mig i sängen i stället för en nalle... men det får gå när han är borta! :)

Hej och hå..

Kvällens vattengympa pass är avklarat och jag sitter nu här hemma och äter lite kvällsmat! Kan informera att det smakar mums i min hungriga mage nu kan jag säga.



Var hos BM idag igen.... och ja.... as usual... så såg allt bra.

Vikt: + 1kg (Wohoo..inte illa pinkat)
Äggvita: 0
Socker: 4,9
Blodtryck: 135/70
Hjärtljud: 140
SF mått: 34

Mini ligger (fortfarande) med huvudet neråt och rumpan uppåt...på höger sida....vilket jag känt länge! :) Huvudet är fortfarande ruckbart, vilket innebär att det inte är fixerat än, men heller inte rörligt så att det kan ändra på sig!!

I dag!

Helgens inköp gick ju som sagt mest till "mini"...men jag glömde ju faktiskt att säga att jag faktiskt också fick fyndat lite.. eller ja.. fyndat och fyndat!? Jag fick i alla fall två tröjor med mig hem... från åtmindstone EN affär! :)

Här är ett av plaggen!



Inte världens mest smickrande figurbild, men det får jag bjuda på! Och ja...nu kan jag faktiskt inte annat än hålla med Classe när han säger "tjocksmock" till mig... :)


Nu går vi snart och lägger oss!



Classe packar och gör klart det sista.. "mini" och jag ligger i soffan och tittar på TV. Ja, lite vemodigt känns det allt och detta är ju en av dom där nackdelarna jag pratade om tidigare idag. :)

Men det är ju bara för två veckor.. och till helgen kommer familjen och hälsar på å sen är det ju typ bara en vecka kvar. Det kommer gå så fort så fort.. nästan lite för fort... för sen är det ju så nära att vi ska bli tre och jag vet inte om jag är riktigt beredd på det än! *ler*

Tänk att ha en man i byrån..

Sicken kille jag har! Eller ska jag säga sicken hemhjälp jag har! :)

I dag har mannen i hushållet nämligen skött sig exemplariskt och putsat alla våra fönster...tvättat och vikt i ordning all tvätt, tvättat bilen och sist men inte minst gjort matlådor till mig så att jag inte ska behöva tänka på mat nu när han åker bort!!

Och här sitter jag i soffan och säger att jag är trött.... :)
Tack darling! ♥


Trötta ben, trötta fötter,trött rygg...och en trött Mia!

Såhär såg det ut i går när vi ställde oss i kassan på IKEA!! :)

Det fanns några som tittade lite, men det struntade jag i... det var skönt att få sätta sig ner och vila lite efter två dagars prommenerande!!



Nu sitter jag här på min stol... visserligen mätt och belåten efter lunchen men... med sammandragningar (förvärkar?) i stället. Kroppen har fått vila i natt, men detta är ingen höjdare heller. Tur att det går över så fort än så länge ändå!

Måndag!

I morgon åker sjömannen till sjöss igen och detta för sista gången som två i hushållet! Nästa gång han åker är vi ju nämligen tre i familjen. :)

Ja, det finns många åsikter och kommentarer om detta om att inte "leva" ett riktigt "Svensson liv"! Men jag frågar mig hela tiden varför just Svensson livet måste vara det som är så PERFEKT hela tiden! Jag känner i dagsläget och har gjort (enda) sen vi träffades att jag inte har kunna haft det bättre... Det är såhär vi valt att leva.. det är det här vi är vana vid..och låt oss fortsätta så om vi vill!

Jag har sagt det förut och säger det igen.. Vårat sätt är inte heller helt perfekt och det finns (säkert) massa nackdelar med att ha en kille som jobbar på sjön men också en himla massa fördelar (som vi tar vara på)! Så man kan säga att vi är en riktig "Svensson" familj... fast på vårat lilla egna vis!

Hur som helst så åkar han nu endast ut två veckor och är tillbaka 22 Februari igen för att stanna hemma i hela 6 veckor. Bara det... jag har honom hemma lite mer än två veckor innan beräknad födsel...och 4 veckor efter bebis är född (beroende på när den kommer såklart). Det ser inte jag som en nackdel i alla fall!! Att jag sen kommer få ta hand om barnet själv i fyra veckor (när han åker ut igen) ser jag inte som något problem.. det är väl inte så stor skillnad från alla andra mammor i början av ett nytt liv...och jag kommer ju ha hjälp av alla möjliga människor runt omkring mig som vilka andra föräldrar som helst!



Men nu får det vara slutdisskuterat på detta för denna gången (igen) och så hoppas vi i stället på att Mia kan knipa igen så att inte kotten hinner ut inna pappa kommer hem... för det vore ju kanske lite tråkigt! :)

Tillökning!

"Mini" har fått lite tillökning i sin garderob i helgen. :)

Eller ja.. garderob och garderob.. Helgen har nästan gått i "minis" tecken skulle man kunna säga, trots att det var "mammi och pappi" som skule unna sig en helg i Göteborg! :)

Det blev dock inget båtköp...så vi får klara oss på den vi har ett år till. :) (vilket vi gott och väl gör) Om vi nu inte säljer den till våren och köper ny till hösten? Skulle dock kännas väldigt konstigt att INTE spendera sommaren i båten på kusten! :( Men men.. det finns väl annat att hitta på på semestern! :)

Hur som helst så blev det kotten som stod för inköpen på båtmässan!!


Ingen billig historia direkt..men ändå ett okej "båtmässepris" och jag KUNDE inte motstå den! Den är i STL 80 så kotten får vänta ett tag innan han/hon kan ha på sig den. Men erkänn så sööt! Kommer passa perfekt i båten!


Flytvästar är ju inte heller det något som går under kategori:n billigt!! Men vi vill ju vara säkra på att kotten flyter om något skulle hända! Hur bökigt det än må vara för den lilla, så skulle jag inte förlåta mig själv om man inte hade flytväst på barnet. Nu behöver man ju inte ha det hela tiden.. men när man ska i och ur båten i alla fall. Man vet aldrig om man själv snubblar eller något liknade! Två st bra "fiska upp" krokar finns det också!

Ja.. och på hemvägen i går blev det även IKEA där tusenlapparna rullade på barngrejer... men vi hade ju faktiskt en hel del presentokort sen tidigare så där klarade vi oss undan väldigt  bra ändå!!


Äta äta äta...

Min mage skriker (hotell) fruuuukooost!! Yippieee...



Hallå...är det bara mig det typ gått obemärkt förbi att Melodifestivalen började i går eller. Jag menar.. jag fick liksom syn på det i veckan? Brukar inte det va en massa ståhej kring det annars?

Ja ja... vi missade hela skiten i går och får väl kolla på nån slags repris i stället... synd bara att det inte kommer att ungå vilka som gick vidare eftersom ju pressen brukar va hysteriska med detta då "mello" (moget ordval) väl dratt i gång. :)

Några bra artister över huvud taget eller?

SAS Radisson..

Då har vi checkad in efter ett par timmars gående på båtmässan!! Det gick bra trots stor mage men det kändes lite i ryggen i slutet av vistelsen!

Här är vårat rum... med balkong (inne i hotellet)! :)




Sådär ja.. en liten inblick i hur vi har det just nu!!
Kram

Göteborg!

Nu ropar min sambo där uppe att frukosten är framdukad...men jag sitter ju rätt bra här och mumsar Gott & Blandat!! :) Vi trivs jag och kotten!!

 

Men det är allt bäst att gå upp snart eftersom vi ska åka till Göteborg i dag. Det vankas ju båtmässa, hotell och lite annat skojsigt!! Har inte packat än..och det beror väl lite på hur fort jag kan komma på vad jag ska ha med mig innan vi vet när vi kan komma iväg. Men runt lunch ska vi i alla fall vara i väg...

 

Ha en bra lördag!


Fredagkväll hos Lilja/Lext!


Verkligheten närmar sig!

Dom första blöjorna är inhandlade och igår la jag i dom första grejerna i "kottens" byrå!! OJ så konstigt (men underbart) det känns!!




Gravid vecka 36

Barnet

Om du väntar ditt första barn ligger det troligtvis i rätt position nu, uppochned. Tycker du att bebisen rör sig något annorlunda jämfört med tidigare? Det kan bero på att det är trångt därinne, men är du minsta orolig prata med din barnmorska. Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan det minskar snarare eftersom din kropp absorberar en del av det. Hjärnan är färdigväxt. En del psykologer säger att barnet redan nu är medveten om sitt "jag" eftersom det kan svara på saker med till exempel sparkar.

Vikt 2 800 gram.

Mamma

Din livmoder är 32-35 centimeter. Din mage kan börja sjunka ner lite och det blir lättare att andas, men det kan fortfarande vara svårt att hitta en bekväm sovställning. Många gravida upplever att de behöver kissa ännu oftare än tidigare. Det beror på att livmodern trycker på urinblåsan. Nu kanske din vikt stannar till förlossningen. Kolostrum eller råmjölk kan läcka ur dina bröst fast bebisen ännu inte är född. Glöm inte att börja ladda med kolhydrater. Pasta är bra mat inför förlossningen. Tankarna rör sig säkert mer och mer kring barnet kanske känner du oro inför förlossningen. Men en dag finner du att längtan efter att träffa barnet har tagit överhanden och att eventuell rädsla har bytts ut mot längtan efter förlossningen.


Äntligen!



Den här dagen startade inte alls bra... eller jo.. den startade bra FÖRST men fortsatte efter det väldigt väldigt dåligt! I bland kokar grytan över liksom!! Men frustrationen jag kände imorse är nu över och det kan bara bli bättre!

Det är ju för f*n HELG nu!!

Några små paket..

..är nu postade och Ni har Era vinster i nästa vecka! :)


Bling My Name...

"Mamma Mia" gillar bling bling... Alla tjejer gillar bling bling...Bebisar gillar också bling bling!

Så en sånhär blir det till att beställa när bebis tittat ut och vi hittat ett passande namn! (Bling bling kanske...) ;)


Finns med guld och silver tryck och även för lite större barn!

Så ful men ändå så söt...och här kan Ni köpa dom!!
UNDERBART!

Hej å hå...

Classe tyckte att jag skulle gå in på sidan "spara.se"  (någon sida han precis hitta på tror jag)i stället för att titta på brudklänningar!! Men hej... kan det bli mer Mia än såhär...

.... Ja, förmodligen kan det väl det (lite större...lite bättre...stor lång slöja osv..), men erkänn söt!! Rosa och allt!



Nej.. vi ska inte gifta oss.... än .... det är bara jag som drömmer mig bort och kollar läget lite.. Man måste ju vara beredd när det väl händer!! Har några andra modeller på lager också!! :)

Bilder hämtade från änglalikt.se


Jag är varm i hela HJÄRTAT!!


Ni är så snälla och gulliga allihopa som ger mig såna fina kommentarer titt som tätt. Både via blogg, Facebook och i det verkliga livet! Det värmer nå't så otroligt mycket ska Ni veta! ♥

Så tack tack tack!!



Något mer som gör mig alldeles varm i hjärtat är den där lilla (STORA) kulan på magen...Hur ska jag klara mig utan den kan jag känna nu?

Jag gillar den så mycket och den är ju faktiskt en del av mig nu!!! Samtidigt så finns det redan nu så mycket kärlek till "den lilla korv" som ligger där inne att jag inte tvekar på att det kommer komma ÄNNU lite mera kärlek när magen är borta och "kotten" är ute!

Ja...Vem kunde tro att jag skulle bli såhär "löjlig" över att få barn? Inte jag i alla fall.... men Ni som reda är föräldrar vet vad jag pratar om... Och Ni som är med om samma resa just nu förstår också vad jag menar...och till Er som ännu inte upplevt denna känsla än vill jag bara säga.... att Ni kommer bli precis likadana när det väl är dags för Er! :)

Slut på det roliga!!

Det var ju nu vi började bli på G liksom!! :)
Jag pratar naturligtvis om föräldragruppen...
Fyra tillfällen har nu passerat och det känns helt knasigt att det gått så fort!
Är det meningen att vi ska vara fullbordade föräldrar nu eller?


Welcome Thursday!

Japp.. här har Ni mig idag! Kan Ni tänka Er att jag studsa upp på första larmsignalen på telefon i morse... Eller var det kanske andra?

Ja ja.. hur som helst är jag stolt över mig själv och hoppas nu på en bra dag! I eftermiddag vankas det fika och föräldragrupp!! Sista gången i dag... Shit vad snabbt det har gått!


Soffmys..

Ingen Quiz eller utgång för min del ikväll.

 

Kom inte från jobbet förens ca 18:30 och det var inte långt ifrån ett 12 timmars pass idag. Ville ju gå "ut" och lyxa till det lite....men orkade inte.

I stället gjorde vi lite tacos här hemma och tittade på tv... men nu har jag skickat iväg Classe ut på krogen för att göra dom andra "pojkarna" sällskap. Det är han värd! 

Själv ska jag bara mysa lite i soffan med "mini" och sen ska jag gå upp och lägga mig!


Mellankontroll!

Var hos barnmorskan idag på en liten mellankontrol och allt såg bra ut även denna veckan... vilket  ju alltid är skönt att höra. Nästa vecka är det dags att ta socker, blodvärde och "mäta magen" igen och se om "Kotten" växt något sen sist...

Men för Er intresserade så kommer här info om dagens "resultat"! :)

Vikt: -0,1kg
Äggvita: 0
Blodtryck: 130/70
Hjärtljud på "Mini": 150



I kväll kanske vi ska iväg till Butlers på lite Music Quiz... men som vanligt så har vi inte bestämt oss. Det är väl inget att tveka på egentligen men man är rätt seg när man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag!  Och det är ju rätt skönt å bara sätta sig i soffan å glo på tv:n faktiskt. Och så ska vi ju iväg till Göteborg i helgen... och ja.. det är väl inga problem det heller.. men jag är hellre pigg och utvilad i helgen än att gå på Quiz i kväll.

Dessutom är det massor på jobbet då det är månadsbokslut! Sitter med papper över öronen känns det som..och stress är inte att rekommendera när man är gravid!! :(

Quiz eller Soffa och tv...Det är frågan??


Sneakpeak!

Ja...Såhär kan det se ut en morgon hos mig...



Hur ser det ut hos er? :)

Å så var denna dagen slut också...

Dagen är snart slut och jag ska spendera dom sista timmarna i soffan eller sängen framför tv:n tänkte jag! Först ut är Sofias änglar som just nu börjat på 5:an och sen tror jag att det blir Sommar i Sverige som går på 3:an!



Har varit på vattengympa i kväll som vanligt på tisdagar... Skönt men lite flum flum då denna ledare inte är lika bra som den andra(som by the way är min barnmorska). Dom har varannan gång och det känns som att hon idag liksom improviserar lite och ibland tittar vi bara på varandra där i vattnet och skrattar.

Tur att ingen ser oss säger jag bara... Ha ha.. men som sagt... det är verkligen jätteskönt och jag rekommenderar det varmt!!

Lunch tajm!!

Det var den lunchen ja!

Saker och ting börjar verkligen slinka ner lite för lätt i min mage nu för tiden.
Tur att jag inte kännt av "just den matlusten" allt för länge... för då hade det gått utför för länge sen. :)



I går tex när jag skulle handla lite så hamnade ett paket choklad rån i min hand!?!? När hadlade jag kex senast liksom? Bara en sån sak... Och hade jag inte vart så lat (att jag inte orkade gå upp å hämta paketet) så hade jag nog ätit upp alltihopa i går..in till sista smulan!

Inget kan stoppa mig! :)


Magen..

Jag vet inte.. men det känns som att magen börjat sjunka lite.. kanske är det bara en känsla eller "dagsformen" som gör det.

Hur mycket jag än älskar min mage nu för tiden så börjar den faktiskt, nu, att vara i vägen lite grann. Jag känner av den när jag sitter på vissa sätt... ligger på vissa sätt... när jag går... när jag cyklar... ja.. mest hela tiden faktiskt! 

Men samtidigt ska jag inte klaga för jag har ju trots allt mått oerhört bra under hela graviditeten och heller inte kännt av några andra krämpor. Så jag får liksom försöka pränta in det när det känns som jobbigast!



Så mina I-lands problem med att ha en kula i vägen och att kläderna börjar bli för små är egentligen bara lyxproblem!! Jag är lyckligt lottad och "mini" där inne betyder allt just nu.. Vare sig det är jobbigt eller ej!!! ♥


Vad tycker vi om tisdagar?

En bild säger mer än 1000 ord...eller hur är det man säger!?

Låt mig citera Classe, som med ett leende, i morse sa..(efter några av mina små utbrott på saker och ting)!

- Jaha.... positiviteten sprudlar på lilla Mia i dag... och
 n
egativiteten är som bortblåst hör jag...!!
NOT!!


Då kunde jag i och för sig inte göra annat än att le lite...men jag skyller min dåliga morgon på att det är tisdag och att magen är för stor så att jag inte kan ha några kläder längre... :)