Är det något Ni vill veta?

Det dyker då och då upp lite frågor här i bloggen och jag är lite dålig på att lägga upp svaren här på bloggen..men försöker ändå svara i Era bloggar. Men även där missar man ibland... plus att en del är anonyma!

Så därför har jag nu samlat ihop några frågor som Ni ställt till mig som jag också tänker svara på nu..och har Ni fler frågor är det bara Ni lägger en kommentar i detta inlägg så ska jag svara på dom också!

Men Ni kanske får alla Era svar här?

♣ Gör du dina naglar själv?
-
Nej, även om jag är intresserad och tycker att det är kul att ha fina naglar är jag nog för lat för att sitta och pilla med sånt. Jag gör dom på en nagelsalong här i Trollhättan som heter ProffesioNails.

Oj, är din sambo ute 4 veckor i sträck?
- Japp, på denna båten ser turerna ut så!

Är det alltid så?
- Det är olika på olika båtar...men de senaste båtarna har det varit så. I början när vi träffades var han ute 10 veckor i stäck! Det funkade bra hela tiden...men ändå kände vi väl båda att det var liiite för lång tid att vara i från varandra. Men kärleken är stark som Ni kanske förstår!! :)

Är det inte jobbigt att vara ifrån varandra så länge?
- Till och från skulle jag vilja säga. Det är väl aldrig roligt att behöva säga hejdå och veta att man inte ska ses på 1 månad. Men å andra sidan är det det här vi är vana vid. Sen finns det så himla bra kommunikation på alla båtar i dag att vi dagligen kan hålla kontakt via, telefon, mail, FB, MSN mm.

Har Ni bestämt Er för vilken barnvagn Ni ska köpa?
-Nej...inte riktigt än, men hoppas bli klara med det i helgen!! Det är verkligen en djungel!! Men vi är väl lite inne på BRIO Happy (duo), Brio Sing (duo) Emmaljuna Edge (duo) men vi kan också ha sållat bort den!?! Sen blev vi lite intresserade av babyproffset egna märke.. någon som vet nåt om den?? Så svaret är helt enkelt NEJ! :)

Har Ni tagit reda på vilket kön det blir på barnet?
- Nej, det får bli en överraskning!


Har Ni några namnförslag?
- Ja..några har vi väl, men inget är bestämt än! :)

När har Ni BF (beräknat födelsedatum)?
- Enligt RUL (rutinultraljud) är BF 10 Mars 2011


♣ När är det dags för föräldrautbildning för Er?

- I går startade första träffen och som nu pågår 4 torsdagar i rad. (3 kvar alltså)

♣ Vad jobbar du med?

- Jag jobbar som ekonomiassistent och sköter den löpande redovisningen på ett företag här i Trollhättan.

 


Kommentarer
Anna-gravid i vecka 33

Hur länge är han hemma när han inte är på någon båt?

2011-01-14 16:17:52
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Att bära ett knytte

Ang barnvagn, har ni kollat på Emmaljunga CityCross? Vi har beställt den men inte fått den än så jag kan ju inte säga hur den är "på riktigt", men den verkar väldigt bra! Vad innebär duo? Vi har en sittdel och en liggdel till vår.



Förstår att det är jobbigt när sambon är borta så mycket, min svärfar jobbade så när min man var liten, men fördelen är väl att när de väl är hemma har man mycket tid tillsammans!



Kram

2011-01-14 16:24:03
URL: http://mittlillaknytte.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0