Black and Gold

MEN.. jag blir tokig på blogg.se!! Hade i stort sett skrivit klart ett inlägg då allt bara försvann! Inte gick det att "backa" och inte ligger det som utkast... så det är bara att börja om! Åhåååå!!

Det har i alla fall kommit mer snö i natt...vilket inte är så bra kombo för mig!! Snö + isigt underlag = LIVSFARA! Classe brukar skoja lite med mig och säga att jag är klumpig då det har hänt (tidigare år) att jag gjort såna där fiiina vurpor som man helst inte vill göra. :) Men i år har jag "peppar peppar" klarat mig väldigt bra.. å den som halkat runt mest... det är nog Classe själv.

Men så i morse kom ögonblicket som kunde gått illa. Jag var påväg till jobbet, genom stan, som vanligt i godan ro... då jag helt plötsligt sätter ner foten i nån slags "grop" som bildas av is och snö. Och AJ säger jag bara. Faaan.. vad ont det gjorde...Foten vred sig 360 grader kändes det som. Jag ramlade som tur var inte men jag vrickade till foten och det räckte och blev över. (Fick ju snällt halta vidare utan större utsvävningar!) 

Tänk Er om jag ramlat då.. då hade jag ju inte kommit upp. Smidig som ett kassaskåp med ytterkläder på.. Kan tala om för Er att man känner sig lagom uppstoppad som gravid då..ha ha.


I dag kör jag helsvart med lite guldinslag...

Kommentarer
bella

Man är inte kaxig som gravid när det är glashalt ute. Själv går jag som en jävla pensionär... Sakta med små försiktiga steg... Bara broddarna under dojjorna som fattas...:/

2011-01-12 14:06:28
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
MANDY- Gravid BF 24/2

vad fin du och magen är :)

2011-01-12 21:13:17
URL: http://mandyys.devote.se
Anna-gravid i vecka 32

Fin du är i outfiten och magen är så fin och rund;)Kram

2011-01-13 13:54:40
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0