Bra start på dagen!

Trots att Classe nu åkte i morse så blev det ändå en väldigt bra start på dagen! Solen sken utanför fönstret och jag stack ut på en timmes PW med vagnen!



När vi kom hem gick vi ut på altan och satte oss... och härliga sol säger jag bara!! Måtte den vara här för att stanna! Min kropp behöver verkligen byta färg nu... från vinterblek till sommarfräsch! Mina ben är EXTREMT jävla bleka och ska jag ens kunna visa mig i klänning så måste jag nu skynda på lite!!

Tyvärr kan man ju inte ligga och pressa hela dagarna eftersom jag nu måste ta hand om Lexie 24/7..men någon halvtimma då och då ska jag nog kunna få ihop! :)

Kommentarer
Emilie

Ja det gäller att njuta lite nu av solen innan bäbisen kommer, sen kanske man inte har tid att sola så mycket ;) Det där med pigmentfläckar är nog jätteolika.. har vänner som fått fläckar i ansiktet och det är ju inte så kul kanske! Men som tur är har jag inte fått nåt större än :P

Vad söt hon är Lexie.. börjar bli så stor nu!!! Hoppas ni haft en skön dag i solen och att du fick sola lite :D Kram

2011-05-31 18:55:22
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Natalie

Så söt hon är! Solen är väl underbar!

2011-05-31 20:41:30
URL: http://familjenefternamn.blogg.se/
Alexandra - mamma till Märta

Så söt hon är :)

Självklart är alla bäbisar olika och just kudde eller handdukstricket är väldigt bra. Och testa ställa saker framför henne med starka mönster och färger så hon vill kolla på dem o höjer sig mer.

Någon minut åt gången är bättre än ingen minut åt gången :)

2011-06-01 13:26:35
URL: http://riktiglycka.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0