Morgonfis!

Rubriken är flera timmar bort nu då det är kvällen och läggdags för Mia.

Vad gäller Lexies nattning de här två dagarna så har det gått bra. :) Jag fick i går eftermiddag avlastning i ca 3 timmar av Classes snälla föräldrar som kom hit och hämta upp Lexie.... och när jag stängde dörren hoppade jag nästan jämfota in till vardagsrummet för att dra på en julskiva med Shirley, Sonja och Sanna! Vilka röster och så mysigt med lite julmusik faktiskt. HOME ALONE för fasiken! :)

Några timmar själv.. vad ska jag göra? Jo.. jag städar... och jävlar vad jag städa...jag städa så mycket att det gick en propp! Huset kände väl inte riktigt igen att tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, tv, stereo och dammsugare, alla, var i gång samtidigt och fick då en chock! :) Såna grejer är ju männen till för, men eftersom jag inte har någon just nu fick jag ge mig upp till proppskåpet själv. Å ja.. jag löste det (med lite handledning..men jag hade löst det ändå...så det så)!Hur som helst.. när klockan var 18:30 kom lilla stumpan tillbaka och fast jag inte vilat något så hade jag mer energi än på länge! Detta tillsammans med ett samtal från min kära vän Helena gjorde att jag i går provade på en variant av 5 minuters metoden och efter ca 12 minuter sov hon. Hon vaknade vid 23:00 tiden för mat och sov sen till strax efter 06:00!

I dag gick det inte lika bra och mitt mammahjärta pallade inte hennes seperationsångestskrik så efter ca 2 omgångar på tillsammans ca 8 minuter tog jag upp henne i min famn där hon somnade! Det får vara okej tycker jag. Jag kommer markera framöver ocskå men huvudsaken är ändå att hon somnar.. inte var. Det får bli lite blandat helt enkelt!

Det är inte det att jag inte klarar av att höra henne gråta.. för det får hon göra en hel del ändå då ju jag inte alltid kan passa upp på 2 sekunder när jag är ensam... Utan det är det här med seperationsångesten som gör mig mer ont i hjärtat.

Grejen är ju den att barn kan känna av när någon försvinner...och kommer då inte personen i fråga tillbaka inom en snar framtid tror den att den blivit övergiven. Lexies pappa har inte kommit tillbaka på länge... :(... och nu är hon även rädd att hennes mamma ska försvinna!

Det mina vänner.. det gör ont!! ;(

Men åter till rubriken...

Lexie tyckte att jag kunde nämna detta i bloggen så att Ni alla kan få ett gott skratt också... så ja...

Lexie fes mig i ansiktet i morse! ♥

Some news!

Sprang in på H&M i helgen och hittade en hel del fins som jag tänkt köpa, men kom då på att jag hade en rabbatkupong på 20% hemma, så jag väntade med dessa inköp då det ju finns pengar att spara. :)  Brukar vara dålig på detta annars.. men nu kände jag ändå att det var onödigt! Duktigt!? JA!

Men.. jag hittade ändå dessa gråa "trasor" för det ynka reaprisen 35:- styck!!


En liten tunika och en liten kofta! Grått kan ju kanske kännas lite tråkigt, men då får man pimpa upp det med någon annan klatchig färg i stället! :)

Sen kunde jag inte motstå denna lilla söta spetskjol! Hur söööt är den inte då å hur sööööt kommer inte Lexie att vara i den? :)Ja... å denna ursöta lilla sak hittar Ni på Åhlens för 99:-


Vlogg!

Dags för ett litet video inlägg igen!Som jag säger i inlägget så tack så jätte mycket för Er stöttning, tips och råd!

Jag tycker också att man ska vara "hård men rättvis" mot barnen.... och det gör inget att dom får skrika lite... MEN.. som jag även skrev i går så har jag inte alltid den orken och det tålamodet när jag är ensam!

Något jag kanske måste träna på men vissa dagar är värre än andra helt enkelt!

När Classe kommer hem ska jag/vi försöka oss på den där (jävla)  5 minuters metoden, hur jobbig den än är. Men då är vi två och förhoppningsvis kan då jag stötta Classe som förmodligen kommer tycka att det är as jobbigt!

Själv vet jag ju då att det kommer vara för en bra sak... å för min egen skull framöver.. så blir det som sagt inte bättre så är det den vi får köra på!

TUSEN TACK än en gång! ♥

Morgonwalk!

Ny dag, ny vecka och nya tag!!

Lexie och jag steg upp vid 07:30 och gjorde oss då i ordning för att köra ner bilen till stan där den ska in på lackering! Någon klant (läs jag) har backat in i en postlåda och repat upp en liten fin reva precis under tanklocket och därför ska nu detta åtgärdas. :) Så om jag och Lexieloo ska ta oss någonstans dom närmsta dagarna blir det per fot!

Undra hur många gånger jag kommer glömma bort att jag inte har någon bil tillgänglig. Vi har visserligen cabben ståendes i garaget.. men den har vi ställt av... onödiga pengar på vintern när vi inte använder den.. men som sagt.. skulle något hänga så har ju trots allt den ändå!I går var det i stort sätt storm här på kvällen och under dagen blåste å regnade det också! Inte så jätte rolig första advent..men i dag är det bättre. Blå himmel och sol!

Att väder kan skifta så på bara några timmar. Sjukt.. men ingen är gladare än jag för jag gillar inte när det blåser. Det knäpper så i huset och så är jag hela tiden orolig att ett träd ska komma farandes in genom något fönster! :( Att det sen även är mörkt och regnar... är ju inte heller det något "hit" när man är mörkrädd som jag! :)

Blev svettig på promenaden, då jag tog en liten omväg på vägen, hem (efter att vi lämnat in bilen) och har nu duschat och klivit i min OnePiece!  Sen så får vi väl se hur dagen slutar. Tror det får bli en promenad till nu när vi ändå inte kan göra så mycket annat! :)

Nu är tårarna sådär nära igen...

Kusin Kristin har åkt hem och nu är jag och Lexie ensamma igen!

Dryga två veckor kvar tills killen kommer hem och faaaan vad jag längtar rent ut sagt! Lexie är mitt allt men kväll efter kväll tar mitt tålamod slut och jag blir så frustrerad att jag känner trycket av "energilöshet" över bröstet, vid vissa tillfällen, vilket gör att jag nästan får svårt att andras. Det kallas visst STRESS har jag hört!?

VARFÖR VILL INTE UNGEN SOVA???Lexie nattas runt 19:00 tiden varje kväll med ersättning eller 50/50 med välling. När hon ätit upp kurar hon in sig mot mitt bröst och man känner hur hon slappnar av och faller in i drömmarnas värld! Jag lägger försiktigt ner henne i sin säng och där... BANG... slår hon upp ögonen med ett stort (hånfullt) leende på läpparna.. snurrar runt.. sätter sig upp för att sedan dra sig upp ståendes!

Och där var den kvällen förstörd! Efter ett antal ner stoppningar med misslyckade försök tar jag till slut upp henne för att söva henne bredvid mig i vår säng. I bland funkar det.. men många gånger är hon för uppspelt att detta inte heller funkar!

Jag blir så trött och tappar tålamodet att jag tar upp henne ur sängen å sätter henne här ute i vardagsrummet så att hon får leka av sig lite till! Oftast funkar detta... men varför ska hon alltid vinna!!

Jag vet att det finns TUSEN sätt att "utöva" för att få nattningen bättre.. men som jag innan skrivit... JAG HAR VARKEN TÅLAMOD ELLER ENERGI KVAR NÄR KVÄLLEN KOMMER....det är i alla fall midre av den varan då!!

Jag är verkligen DYGNET runt med Lexie
... får inte sova på nätterna... måste varje dag gå upp tidigt på morgonen för att sedan sköta om både vårat barn och vårat hus.. Detta tillsammans med alla andra vardagliga uppgifter så som att handla..sköta räkningar.. fixa tider på olika ställen.. hälsa på släkt och vänner...Ja.. ni vet..jag kan rabbla upp hur mycket som helst!!

Om vi bara var två.. då hade jag orkat lite till... men nu gör jag inte det å det gör att jag känner mig misslyckad som både person och mamma!! :( Som tur är laddas batterierna lite varje gång när Classe är hemma och detta gör att jag på något sätt trots allt klarar av allt ändå!!

Men i bland måste jag bara få tycka att ALLT verkligen är SKITJOBBIGT! :(

Uppdate är ändå att Lexie nu kl 20:00 äntligen sover!! Tack!!

Advents stök!

Då är det första advent i morgon då och många är det som redan, i veckan, tjuvstartat med att pynta i både buskar och fönster! :)

Själv väntade jag tills i dag (till min hjälp har jag även haft min kära kusin som är här på besök över helgen )och här ska Ni få se några smakprov på hur det nu ser ut i några av våra fönster! :)Än är det inte färdigt då lite kuddar, julgardiner och annat krafs ska upp. Men det  väntar jag med då jag tycker att det känns liiiite för tidigt att ta fram "julpyntet"...tror det får åka fram runt Lucia typ! :)

Hur ligger Ni till? Adventspyntat eller ej... eller har Ni kanske till och med gått all in med tomtar och allt?

Jävla sockerkaka!

Jag bakar sällan och nu kommer jag ALDRIG mer baka! Jag misslyckas ju t.o.m med det enklaste! En jävla liten sockerkaka! Ja.. Ursäkta språket men jag blir tokig!

Inte kan jag göra kladdkaka och inte kan jag göra sockerkaka...då lär jag ju inte kunna göra något annat heller!

Vem vill äta av det här missfostret liksom?Okej.. jag ska erkänna att det lite är mitt eget fel... eller ja.. vems skulle det annars vara? Lexies kanske! :)

Jag trodde nämligen inte att man behövde smöra teflonformar så jag tänkte att jag struntar i det... såhär i efterhand var det ju synd att jag tänkte så. Men i bland tänker man fel helt enkelt!

Sockerkakan blev faktiskt väldigt god och jag har till och med gett Lexie ett litet smakprov! Såg ut som hon gillade det... men å andra sidan äter ju hon allt som kommer i hennes väg så man kan aldrig vara säker! :)

Nä.. nästa gång (som det ju inte kommer att bli eftersom jag ju sagt att jag aldrig mer ska baka) ska jag inte glömma smöra formen! :)

Lexie:s rum!

När man flyttar in i ett hus pratas det ju mycket om att bo in sig. Å tro det eller ej men det tar tid och än är vi inte klara.

MEN... för några veckor sen kände jag att nåt inte var helt rätt...Placeringen på Lexies rum och "biblioteket" var jag inte helt nöjd med så jag tog upp förslaget att byta dom två rummen med varandra!

Sagt och gjort... eller ja.. det var ju inte gjort på en handvändning då det var tung soffa och tungt skåp att flytta på... men hur som helst.... Så bra det blev! Mycket mycket bättre i alla fall! Båda rummen blev större och tar nu ut sin rätt så att säga!

Rummen är ännu inte helt klara då det fattas mattor, lite (roliga,snygga) tavlor...mm. Å i Lexies rum så fattas även hennes säng... som ju fortfarande står kvar i vårat rum.

Men här kan Ni få en liten sneak peak i alla fall... I inte så mycket att hänga i granen... men ndå liiiiie! :)Ja, man ser ju bara en liten del av rummet... men mer får jag visa när det är klart! Vi ska önska oss lite i julklapp... eller vad säger jag... Lexie ska önska sig lite i julklapp! :)

Rumsbytet innebär nu att hon lätt kan krypa direkt in i sitt rum från vardagsrummet och ändå känna att vi är i närheten.. hennes förra rum.. som nu är "bibbla/relaxrum" låg längre ner mot hallen och då kanske det skulle kännas lite ensamt för henne plus att vi inte heller skulle ha samma koll på henne.

Det andra rummet får hon helt enkelt när hon blir lite större... om vi nu bor kvar här då! Man vet ALDRIG vad som händer! :)

Vilken förvandling!


Grimager!

God morgon på Er.

I brist på annat lägger jag här ut en liten filmsnutt från i går när Lexie åt apelsin! Hahah... Grymma mamma som bara skrattar... men det ser så roligt ut!

Själv är jag osminkad och sådär "härlig som man är" när man just är osminkad såhär på vintern... så mig kan Ni ju som vanligt strunta i! :)
Dom här grimagerna kommer även i bland när jag ger Lexie viss fruktpure...men ändå vill hon ha mer! Hihi.. tycker det är så roligt och man får sig ju alltid ett gott skratt!

Allvarligt...

Första gången, i dag, jag öppnar datorn tror jag och nu är klockan 22:00!

Dagen har varit jätte bra och det började med att Lexie typ sov från 23:30 (då hon ville äta lite) till 07:30 i morse för att sen somna om till ca 10:00!! Hon åt dessutom 200 ml ersättning vilket ALDRIG hänt tidigare.

Sen fortsatte det... hon sov nästan två timmar innan babysimmet och nästan två timmar efter. :) Till slut fick jag gå in och väcka henne.

Men... så kom kvällen! Hon VÄGRADE somna! (Ja, möjligt att hon sov för länge på eftermiddagen men kände ändå att hon förmodligen behövde det)

Alltså.. Ni som inte träffat Lexie kan nog inte förstå hur mycket energi denna tjejen besitter men jag kan säga att hon har alldeles för mycket i mitt tycke! :) I alla fall när hon ska lägga sig. Upp och ner.. fram å tillbaka... snurra runt... ställa sig upp... sätta sig ner.. klättra på mamma.. resa sig i sin säng.. ALLT.Vet inte hur många gånger jag försökte natta henne i kväll. Hon var så trött men vill ändå inte sova. På bästa humör var hon också... så jag ska väl egentligen inte klaga. Men det är ändå såna här kvällar man är nära bristningsgränsen och önskade att man hade någon som kunde "lösa! av en!

Man vill ju bara att "dom" ska somna och när man är ensam, med en sån här liten, dagarna i ända så är dom, få, timmarna man kan få på kvällen, innan man själv ska lägga sig, väldigt viktiga.

21:30 somnade hon ÄNTLIGEN (i sin säng) och nu är jag helt slutkörd känns det som! Det är ju svårt att bli arg på någon som inte vet bättre... men man blir rätt fort frustrerad och trött!

Nu hoppas jag på en bra natt och så kör vi nya tag i morgon! ♥


Julkort!

För några dagar sen hade vi photoshoot här hemma jag och Lexie!

Tanken var att ordna årets julkort i tid denna gången och inte behöva skicka i väg såna där vanliga (tråkiga) nu när man ändå har en liten sötnos som kan pryda kortet i stället!

Jag fixade och trixade och blev rätt så nöjd med resultatet... men så damp dom i dag ner  i brevlådan och dom blev inte alls riktigt som jag tänkt mig. Dom blev lite avkapade.. samt mycket mörkare i färgen. Men jaja.. det får duga! :) Det är ju ändå tanken som räknas.

Tänker inte visa resultatet här för då blir det ju inget roligt för dom som ska få dom men här kan Ni ändå få en liten smygtitt från själv photoshooten! :)Mer än så visar jag inte... :) Men visst är det en söt liten tomtemor jag hittat! :)


Öppna Förskolan...

...tar ut sin rätt och Lexie har nu sovit i över 1½ timma! :) Hon somnade redan i bilen och när vi kom hem lyfte jag över henne i vagnen och nu står hon där ute!

Förmodar att hon vaknar snart å då är det slut på lugnet!Annars har jag faktiskt inte så himla mycket att skriva om.... men vet Ni vad mina vänner... I dag var det en vecka sen, mannen, myten , legenden...Classe åkte i från oss.

Det har alltså redan gått en vecka... eller ja.. redan å redan.. en vecka att bocka av i alla fall! Dagarna lunkar ju på, men vissa stunder är jobbigare än andra. Bara det här med att Lexie vaknar på natten fortfarande.. Det tar på mina krafter och jag känner liksom att jag aldrig hinner komma i kapp.

I går tog jag mig faktiskt tid på eftermiddagen att somna tillsammans med Lexie och det var såååå skönt.. även om det inte blev så mycket längre än 25 minuter.

Vad resten av eftermiddagen bjuder på vet jag inte riktigt än men kanske blir det en promenad.... vi har ju inte varit ute på det i dag än. Hade tänkt gå lite nu när hon sov, men då hon inte hann äta lunch innan hon somnade, och jag inte visste att hon skulle sova så länge så vågade jag mig inte på det.

Vi kör väl en uppdatering i kväll igen så får Ni veta hur allt slutade! :)

Min lilla fotomodell!

Är det inte typiskt!

Jag hade precis bestämt mig för att baka, vilket jag typ ALDRIG gör annars, men upptäcker då att jag inte har några ägg. Eller jo.. för ca 3 timmar sen hade jag 4 ägg...men dom kokade jag av nån anledning, upp, allihopa och hårdkokta ägg går inte att baka med vad jag vet? :)

Annars har vi i dag varit på BVC och tagit en långpromenad...om nu 7 km räknas som långpromenad? Men jo.. det tycker jag nog..i alla fall när ma knuffar på en vagn framför sig också!Lexie följer sin lilla kurva vilket ju är bra.. men jag önskar ju såklart att hon snart tog ett litet kliv å kom över 7 kilos sträcket!

Sköterskan sa att Lexie är som en 10 månaders i utveckling så som i sättet att röra sig, ställa sig.. ta sig fram osv och har ju så gjort sen nästan en månad tillbaka! Å det är klart att det på en, redan, liten  kropp tar massa energi! Men så länge hon är välmående och inte har några andra symtomer så säger vi det igen. Hon är en liten tjej helt enkelt!

Kl har blivit 19:00 och jag ska snart göra i ordning Lexie för sängen och efter det ska jag försöka få i ordning lite här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag här i vardagsrummet med alla leksaker som Lexie spritt ut...dukar, ljusstakar, tv dosor, sönderrivna tidningar, sönderrivet papper, glas, mobiltelefon, en tallrik,vattenflaskor med mera ligger också på golvet som även det vår lilla skrutta fått ner på golvet! :)

Möjligtvis får jag i en maskin tvätt å kan plocka ur diskmaskinen också! Nästan så att man längtar tills man själv ligger där i sängen!

Titta vad jag hitta!

I går när jag sprang in på affären en snabbis passade jag även på att "råffa" åt mig en skvallerblaska... hur länge sen var inte det liksom?

Glömde ju såklart bort den i går så medan Lexie nu sitter bredvid och klämmer på en baj, ska jag öppna tidningen, ta en klunk te för att sen byta blöja! Om hon är klar vill säga....

Att man aldrig ska få ha en lugn stund! :)


Vår söndag!

Det var många ute på söndags promenad denna soliga och helt underbara söndag och så även jag och Lexie!

Men dagen började tyvärr lite sissodär då jag kände en enorm saknad när jag vaknade! :( Hade helst bara velat dra täcket över huvet och inte göra ett endaste dugg. Jag hade verkligen söndagsångest..trots att dom flesta dagarna är den andra lik!

Men efter lunch fick jag ge mig själv en käftsmäll och skärpa till mig och det är jag glad för! Kl 13:00 lämnade jag Lexie hemmet för destination okänd! :)
Vi var ute i nästan tre timmar och hann med en hel del promenerande, gungning och fågelskådning. Väl nere i stan kom även Lexies farmor och mötte upp oss och sen gick vi hem till dom och käka lite mat.

Lexie åt förresten upp en HEL burk barnmat... det händer inte ofta så hurra för det! :) Nu sover hon och det känns som att jag snart gör detsamma. typiskt när det börjar en SÅN BRA film i kväll kl 22:00!

HOLIDAY! Har Ni sett den? Om inte... GÖR DET! Det är en såndär Dirty Dancing film som man bara vill och kan se om och om och om igen! :) Å skulle jag nu somna så gör det väl inget då jag har den på DVD!

Så... dagen som började sådär... kunde inte blivit mer perfekt för att ha varit en söndag!

Mat och bad!

I går gjorde jag något som jag inte brukar göra. Jag gjorde nämligen egen mat till Lexie och vet Ni.... hon gillade det.

Hon har bara fått hemlagat 2 gånger tidigare. en gång när vi gjorde köttfärssås och spagetti till henne. Men den gången gick det inte hem å vi la ner. :) Men efter farfars lyckade köttfärs med potatis så tänkte jag att jag skulle ge det ett försök plus att Lexie alltid är nyfiken på vår mat och gapar stort när vi äter! :)

Själv hade jag tänkt att jag skulle äta lax så det fick det bli till Lexie också! Man ska ju helst inte steka maten till barnen har jag läst men jag gjorde det ändå. Hon har ju fått omelett tidigare å den är ju stekt å jag tror inte att det är nån fara om man gör det då och då!

Hur som helst så blev det enklast möjligast. Lax som jag smaksatte med lite citronpeppar och paprika för att sedan mosa i hop det med lite grädde. Till detta serverade jag potatis och morot!

Ser kanske inte så jättegott ut men hon åt och smaskade i sig och detta får även bli hennes lunch i dag!
Lexie får ju i bland avsluta sina måltider med att äta själv så efter maten fick det även bli ett bad! :) Och som Ni kanske minns så har ju jag fått möjligheten att, gratis, prova på Natusan bedtime serien via Buzzador och givetvis var det detta som åkte ner i badbaljan innan läggdags.

Jag gillar den milda doften av lavendel och faktiskt så höll Lexie på att somna efter badet om inte Classe råkat ringa just då! ;) Så hon fick komma upp å leka av sig det sista för att sen somna för natten strax efter 19:00 tiden!I dag blir en lugn dag.. tänkte ge Lexie lite mellis för att sen dra på oss kläderna och gå ut och gå! vad ska Ni göra?

Fyndat var det här!

Vet ni vart jag har varit nu på förmiddagen?

Jo..på barnloppis! :)

Det är ganska stort här i "området" där vi bor! Det brukar hålla till både här i Trollhättan och Vänersborg som bara ligger nån mil härifrån!

Jag har alltid missat eller tänkt att jag tar det nästa gång.. men så i dag så kom jag på att det var just i Vänersborg så jag åkte dit medan Lexie fick vara hos farmor och farfar..och är fortfarande då jag ska sticka ut till Överby när jag ändå är barnledig! :) Sååååååååå skööööööönt! Ni anar inte!

Mycket skit finns det ju men man kan också fynda en hel del. Jag kan tycka i bland att det är lite "äckligt" att handla Second Hand... men när det är till så små barn så ser ju kläder knappt använda ut plus att jag ju givetvis tvättar kläderna innan användning!

Detta (+ en marackas) fick jag för 100 bagis! Ett fynd enligt mig! Älskar klänningar med lång ärm vid den här årstiden då det är så smidigt att dra på tillsammans med ett par söta "strumpisar"! :)


Nu ska jag som sagt ut till Överby och se om jag kan hitta något till mig själv... har inga stora förhoppningar och fynda lär jag ju inte göra... ha ha.. men jag ska lämna tillbaka en klänning jag köpte förra veckan som jag inte riktigt vet hur jag tänkte när jag köpte... Alldeles för stor och gjorde mig större än vad jag redan är! Så där får jag ju några hundralappar tillbaka. Men jag hoppas ju hitta något annat roligt i stället! :)

Vi hörs!


Inte en lugn stund!

Vi var ju hos Lexies farmor och farfar i går kväll vilket uppskattades av både liten och stor! :)

Lexie fick smaka på farfars hemmagjorda köttfärssås tillsammans med pressad potatis, morot, palsternacka och blommkol! Och OJ vad hon gillade det! :)

När vi kom dit var hon lite trött och vilade lite med sen efter maten fick nån slags super energi och for fram och tillbaka som en raket och till min fasa har hon visst även lärt sig att gå i trappor! :(Tur att vi bor i enplanshus och inte har några trappsteg förutom ut till "glasrummet"... och utomhus förstås! :)

I bland önskar jag att hon var lite lugnare.... men samtidigt så tycker jag ju att det är jättekul att hon är så framåt och vågar prova på saker! :)

På gott och ont som man säger! :)

Jag vet att det ser ut som att hon faller handlöst i slutet med det var ingen fara... hon räddade sig själv och jag fanns ju även där för att ta emot henne om hon nu skulle falla!

Dags att börja klämma innan det är för sent!

Så....Vilken dag blir din klämdag?

Bröstcancer är, i dag,  den vanligaste cancerformen hos kvinnor i Sverige och att undersöka sina bröst varje månad är inte något som är självklart för alla och så har heller inte varit för mig!

Men detta är ju JÄTTE viktigt!

Nu ska jag därför tipsa Er om en sida som jag blev om för ett tag sen på Facebook!

En sida där man kan "gå med i" för att sen välja en dag, i månaden, där man bli påmind om just att känna på sina bröst!

Tror inte att jag är ensam om att tänka... "Det händer inte mig"... men det kan hända vem som helst TYVÄRR!! Även om man, ändå, inte gör det varje månad så blir man ju här ändå påmind om det och kanske gör det fler gånger än vad man skulle gjort annars. 

Så... Gör som jag....  Boka in din klämdag för varje månad och få en påminnelse på Facebook när det är dags att klämma.

Vi ska ju ta hand om oss och det är bättre att upptäcka det i tid innan det är för sent!

Sen kan Ni ju alltid ta hjälp av Era pojk/flickvänner också! :)

Kom igen.. Kläm på bara... och hjälp oss sprida detta vidare!

Mammor och barn!

Det blev en heldag på stan i dag. Först fika och sen lite shopping!

Å ja.. det var lika trevligt som vanligt.  Och även om det inte är en dans på rosor alltid att vara mammaledig så har vi det allt för jäkla bra i bland. Jag menar.. medan andra sitter och jobbar... sitter vi där och fikar, pratar skit och skrattar tillsammans!

Underbart om Ni frågar mig! :)Inte det lättaste att få med alla på bild längre då dom inte längre vill sitta still allt för länge och i dag var det verkligen full action! :)

Nu ska vi strax göra oss i ordning igen och åka ner till svär+för-äldrar+9na o-ch hälsa på. :) Om Ni undr*ar varför jag stavar så konstigt så  är det Lexie som är här och pillar på tangentbordet! :)

Det tycker hon är kul!

Just det ja.. måste ju visa Er vad jag köpte till Lexie på stan.. men det får vänta.. visar er i kväll eller i morgon!

Godmorgon från oss!

Har ju visst helt plötsligt börja "vlogga" som det så fint heter.

Vet inte om Ni uppskattar det men jag ska försöka slänga in en video lite då och då! Dock behöver jag ju inte göra det på morgonen som jag gjort dom två senaste gångerna! Haha.. Ja.. ni hör varför i videon!

Väldigt charmerande första bild måste jag säga....
Dags att göra sig i ordning. Tiden går fortare än vad man tror.... och ska jag hinna gå ner till stan till kl 11:00 får jag nog ge på ett kol så att säga.  Ungen ska ha frukost, kläder, uppmärksamhet, ytterkläder osv... och jag...ja.. jag får väl vara glad om jag hinner få kläder på mig! :)

Gosiga unge!

Har faktiskt inte så mycket att skriva om i kväll än att vi haft en bra dag, jag och Lexie!

Simmet var uppskattat och vi tränade på dyk, balans på matta samt egen simträning med dom där "cheerek" (eller hur det stavas) ringarna! :) Ni som går på babysim vet säkert vilka jag pratar om!

Eftermiddagen har spenderats hemma på golvet! Och tvärtom från gårdagen så ville Lexie inte alls sova eftermiddag i dag! Hon är allt knasig den där lilla loppan! :)Ja.. nu ser Ni väl tanden i alla fall! Vass som satan! :)

Kvällen har varit jättebra och Lexie har varit hur mysig som helst.. Jag fick till och med i henne välling som hon inte ätit på nästan två månader! Hurra för det... OM det nu visar sig att hon sover bättre på det... annars är det ju hugget som stucket kan tyckas! :)

Nä.. nu blir det tv tittande och kanske lite blogg läsning!

Uppdatering (ca 15 min efter inlägget skrevs) Det hjälpte inte med välling.. har precis varit inne med ca 120 ml ersättning som hon slurpade i sig innan hon somnade om igen!

Oj så halt det var!

Natten gick faktiskt över förväntan och trots att Lexie vaknade både vid 01:00 och 04:00 tiden så får jag vara nöjd! Jag hade ju trots allt räknat med att vakna typ en gång i timman!I morse steg vi upp vid 07:30 och efter lite frukost för Lexie stack vi ut på en morgon promenad. Matade av 6 km men det var inte lätt för jäklar vad halt det var ute! Men ju mer klockan gick desto varmare blev det och till slut var det nästan inga problem! :)

Här har Ni bambi på hal is! :)Efter promenaden blev det lite plock här i huset och sen en tidig lunch för Lexie... Spagetti och köttfärssås (8 mån). En höjdare..... men än äter hon tyvärr inte en hel burk..men vi skyndar långsamt!

Ja.. va har vi mer hunnit med.. satt på en tvätt...bäddat och klätt oss. Å så har det varit en kille här och fixat gångjärnen i vår spis och självklart lämnade han efter sig en faktura där jag insåg att vi nästan lika gärna kunde köpt en ny spis i stället!

Nu ska vi bara leka och mysa och så får vi se om jag kan få Lexie till att sova lite innan babysimmet. det blir liksom mycket lättare då! :)

Vilken start... :(

Det känns som att någonting inte riktigt står rätt till med Lexie i dag! :(

Ja.. för det första... Natten som var var väl kanske inte den bästa.. inte för någon av oss som jag sa i videoinlägget! Lexie vaknade redan vid 05:45 igen men som tur var fick jag henne att somna om och vi sov till kl 08:15!Vid 10:30 befann vi oss på Öppna Förskolan och hann precis till sångstunden som börjarde då och efter detta blev det lite lek i lekhallen och jag tyckte nog att Lexie var i "stillaste" laget men inget jag tänkte nåt mer på direkt! Men när kl var 11:40 och vi skulle bege oss till Malin för lunch så somnade hon i min famn. Hon nästan somnade när hon kröp... stod liksom på i krypställning men med huvet lutandes mot golvet.... Där förståd jag ju att hon var väldigt trött.... och tillslut kom hon krypandes mot mig å kröp upp i famnen å somnade på två sekunder!

Sen har det bara fortsatt...

Hon sov (minst) två timmar hos Malin och när hon sen kom upp var hon inte alls på sitt vanliga humör. Hann å få i henne lite mat  innan hon åter igen somnade i min famn. Dom andra mammorna droppade av och då Sigge, Malins son, också var lite sådär halvnöjd bestämde vi oss för en promenad....och vad händer.. Jo Lexie somnar IGEN!

Väl hemma vid 17:00 tiden ger jag Lexie lite mer mat och försöker sedan att leka lite med henne men hon vill bara till min famn och somnar där ännu en gång å då är kl: bara 17:40!Men nu har det jobbiga börjat... sen hon la sig har hon vaknat flera gånger och varit jätte ledsen!? Har tagit tempen men ingen feber...ändå tycker jag att hon kändes lite varm. Kan dock ha varit lite missvisande då hon inte ville ligga stilla och nu funderar jag på om det är andra tanden som spökar.... å vet Ni vad... jag hoppas verkligen det.

Hur som helst.. (trots ingen feber) fick hon faktiskt nu en Alvedon och eftersom hon verkar må bra av mycket närhet så ska jag gör mig i ordning för sängen och krypa ner bredvid henne trots att klockan inte ens slagit 21:00!

Jag ber till högre makter att denna natten ska gå bra, för det finns inget värre med en otröstlig bebis och ingen avlastning! :(

Snacka om tråkig start... Och mest synd är det om Lexie...för visst är hon inte sig lik lilla loppan! :(

Sen måste jag bara säga att Lexie, på bilden till vänster, är på pricken lik sin morfar :) Inte för att han brukar gå runt å sura sådär men någonting är det! :)

Å till Er som inte kan se videoinlägget på mobilen... här är direktlänken! Hoppas det funkar bättre!

Tack och godnatt!

Videoblogg mitt i natten!

Bjuder Er här på ett litet videoinlägg såhär på morgonen. Ursäkta whiskey rösten å dåligt ljus... men är det mitt i natten så är det! Haha...Som sagt... Sailor is gone men denna gången ska jag försöka hålla humöret uppe och inte "besvära" Er med några tårdrypande "tycka synd om mig" inlägg! :)

Ni är underbara med Era kommentarer och jag uppskattar dom verkligen! Det hjälper faktiskt till i allt det tråkiga!

Nu har klockan passerat 04:00 och jag ska gå in till Lexie som somnat om igen (efter vårat hejdå till pappa)....och jag hoppas göra detsamma..... Annars blir det en jobbig dag för mig!

Å nej... vi väckte henne inte....hon vaknade helt av sig själv å kände väl liksom att det var dags att säga hejdå till pappa!

Ni förstår säkert...

Jag har ju inte varit överambitiös med varken inlägg eller kommentarer hos Er andra dom senaste dagarna (av förklarliga själ) och kommer heller inte att skriva någonting mer i dag!

Klumpen i magen kommer och går..... Men i dag är det full fokusering på familjen! ♥I morgon kommer vara en fruktansvärt tråkig morgon att vakna upp till! :( Dock har jag och Lexie en fullspäckad dag med besök på Öppna förskolan samt lunch hos en av tjejerna i mammagruppen!

Det tackar vi för!

Till pappa...

...och alla andra pappor där ute!! GRATTIS PÅ FARS DAG! Ni är dom bästa pappor som finns! :)

Säkert en dag med blandade känslor, för många, då ju flera haft oturen att mista sina pappor! :(

Här har vi precis börjat att fira eftersom ju Lexie varit hos farmor och farfar då vi var på 30 års fest i går! Vi hade jätte trevligt och det blev en sen kväll! Tror inte vi var hemma förens vid 04:00 tiden i morse! Så lite trött i ögat har man ju varit idag!

Men vid 15:00 tiden dök lilla loppan upp och nu känner man sig som en människa igen. Eller.. ja.. man har inget val helt enkelt! Haha..

Självklart har det blivit paketöppning och Lexie var ivrig på att se vad det egentligen var hon hade köpt till pappa!Det blev en handdammsugare eller vad det kallas! :) Perfekt nu när man har en liten unge som kryper omkring och stoppar allt, som kommer i hennes väg, i munnen! Dammsugaren är framme varje dag och det är lite otympligt att hela tiden dra den fram och tillbaka och så blir det till slut att den får stå framme å det HATAR jag!

Det här var (såklart) den senaste designen och denna kan jag leva med att den står i ett hörn och ser snygg ut... samtidigt som den fyller en funktion!

Hur har Ni firat Era pappor där ute?

Badhuset!

På fredagar mellan 18:30-19:00 är det öppet i varmbassängen för "babysim" om man vill! Jättebra då många pappor, som jobbar, inte kan vara med på de andra lektionerna som ju är mitt på dagen annars.

Men tyvärr så är det ju i senaste laget för oss som har lite mindre barn. Men i dag slog vi slag i saken och åkte dit ändå! Ett bra avslut på veckan och en bra start på helgen helt enkelt!Lexie somnade ju såklart i bilen på väg ner och man kände sig lite taskig när man drig upp henne ur stolen där hon såg ut att sitta skönt! Men Lexie är ju inte den som är den utan vaknar och med ett leende på läpparna och njuter fullt ut av badet! :)

By the way... Vet Ni vad?

I morgon, 11-11-12 (kanske i dag för några), så blir Lexie 8 månader!! Hurra hurra hurra hurra! :)

För bra för att vara sant!

Jag chansade och döm till min förvåning när jag fick svaret JA! :)Nej.. jag har inte gått och friat eller något sådant dumt... utan såhär var det! :)

I morgon ska vi på 30 års fest och i dag hade Classe gjort upp med "Kippe" att dom skulle ut å leta efter någon rolig present!

Å Ni vet ju själva.... två killar ute på shopping tur. Kan ju bara sluta på ett sätt!! Inget som någon av dom direkt gillar i vanliga fall...nu ska dom dessutom ut och leta efter något som dom inte ens vet vad det är. Så Ni kan ju tro att jag chansade när jag, lite dumt, ställde frågan!

-Ni ska inte ta med Lexie också?

Det var mer som ett skämt och jag hade räknat med att få en gapflabb till svar. Men han bara... vill du att vi gör det så gör jag det.

Sagt och gjort... på med kläderna och nu är dom i väg. Två män och en liten baby!

Å jag.. jag gör NADA!! I bland känns saker och ting väldigt rättvist! ♥

Gnällfia!

Herregud vad hände?

Efter senaste vilan blev Lexie som förbytt och gnäller nu mest hela tiden!kan jag ha fått fan för att jag skrev att vi knappt märkt någon förändring på Lexie när tanden nu kommit!?

Jaja.. nu tar jag hur som helst denna lilla hårryckande (Lexie älskar att dra i mitt hår som Ni ser) snoriga dam med mig ut på en promenad medan pappi byter till vinterdäck! :)

Grodan!

För ett par veckor sen var det en fotograf på babysimmet och fotade våra små!

Såhär i efterhand skulle jag lika gärna kunna gjort det själv med när det ändå var en fotograf där så körde vi liksom!

Typiskt var väl att alla barn, just denna gången, var trötta och lite små griniga och jag tror faktiskt inte hon fick ett leende från någon! Inte ens den här annars så sprudlande glada lilla groda!Barnen blir ju trötta fort i vattnet och hade vi fått fotat i början på lektionen så hade vi säkert fått ett lite leende!

Men men.. Barn är ju inte alltid glada och det kommer fler fototillfällen! Tycker faktiskt, ändå, att denna bilden speglar Lexie rätt bra, under den perioden, då hon ju ALLTID hade en hand i munnen då!

Men ett litet leende (och en ny ram) hade ju inte skadat! ;)

Stormsteg!

Ja..det går det i här hemma!

Att ta sig från punkt A till B är inte alltid så lätt men för ett tag sen kom Lexie på hur man gör å nu försöker hon att gå från det ena till det andra hur kort-långt det än är emellan! :)

Balansen är ju inte den bästa men så länge hon får hålla sig i nått så står hon där! Eller ja..hon står inte bara.. hon river ner allt som kommer i hennes väg och det är det mesta.

Jag förstår inte.. det verkar som att armarna växer på dom när dom får syn på något som dom vet är ajabaja! :)Om 45 minuter ska vi sticka i väg till badhuset för lite babysim! Vi har inte varit där på två veckor då Norge och lite annat kom i vägen! Men nu är vi back on track igen och jag tror att Lexie kommer gilla att vara tillbaka i den varma bassängen! :)

I går var vi på BVC med lilla loppan å ja.. hon är fortfarande en lättviktare må jag säga... Hade ju hoppats på att hon hoppat upp över 7 kilo sträcket... men ICKE!

Ynka små 6540 gram vägde hon och var 69 cm lång! Men med tanke på den aktiviteten som pågår, och som pågått ett tag, här hemma så vet vi att hon gör av med väldigt mycket energi. Hon gör liksom av med det hon får i sig och lagrar inte speciellt mycket!

Men.. som vanligt... hon är en liten tjej och hon växer på sin kurva! Bäst att tillägga!!

Spagetti...

... är gott tycker Lexie!

Nu är det ju inte så att vi bara ger henne spagetti.... men då hon redan ätit sin middag fick hon lite i en skål att äta/leka ur....

Annars står hon där och tigger som en liten hund! :)Jo jag vet att det är smart att försöka äta middag tillsammans... men nu gick inte det å då blev det såhär! :)

Sen om Ni undrar varför Lexie har en pyjamas med julmotiv på så är det så att jag köpte den för ett år sen...alltså innan Lexie var född.  Jag visste väl helt enkelt inte riktigt då vilken storlek mitt barn skulle ha till Jul och missade väl på en storlek eller två.... så därför har hon den nu helt enkelt! :)

Har ju glömt...

....att tala om att Lexie fått en tand här i dagarna!

Redan i fredags såg jag hur någonting var på G och i lördags (111105) så sprack den upp!

Inte lätt att få på bild då hon bara sträcker ut tungan så fort man pillar i hennes mun (i hopp om något ätbart) men jag fick till slut en suddig bild där man ser hur det är på väg upp!Jag kan faktiskt inte säga att jag märkt några speciella täcken på att den varit på G förutom att hon blivit snuvig!
Kanske att hon varit lite sämre med maten och vaknat lite oftare på kvällen... men ingen feber eller något annat!

Visste Ni förresten att dom små gärna får snuva i samband med tandsprickning och att man vet att det just är "tandsnor" på den genomskinliga och rinniga konsistensen! Många kanske tror att barnen är förkylda...men det är dom oftast inte! :)

Najs med lite "snorinfo" va! :)

Lexie busar med farfar..

....farmor, mamma och pappa...eller är det kanske vi som busar med henne!! ♥

Tänk att man en lördagskväll sitter på golvet i sitt eget kök och blir underhållen av en snart 8 månaders liten krabat! så såg det inte ut för några år sen direkt. Ja.. man kanske satt på golvet... men då av andra olika anledningar en lördagskväll! :)

Lexie somnade rätt tidigt i lördags... strax före 18:00 tiden och vi hade ju förhoppningar om att hon hade lagt sig för kvällen. Men icke.Lagom till att Classes föräldrar dök upp vid 18:30 tiden slog hon upp sina ögon (och öron) och ville INTE somna om. Snälla som vi är tog vi upp henne och ja.. hon var väl vaken till 21:30 eller nåt. Inte det ultimataste kanske men hon hade kul och farmor och farfar tyckte det var roligt att få träffa henne lite.

Självklart händer inte detta varje kväll hos oss men är hon på det humöret att hon inte vill sova... då gör inte hon det helt enkelt. Hur mycket vi än försöker... så är det lönlöst.

Hur som helst så blev det sovmorgon för sessan dagen efter.... sen att vi inte kunde sova så länge var väl en annan femma. :)

Morgonstök!

P3 i radion, Vakna med tha Voice på tv:n och en sprudlande unge som säger (läs skriker) DADADA daaaa Dadaa DAAA..(ungefär som dom där tvillingarna) är precis vad jag går i gång på på morgonen! Det är liksom i stället för många andras kaffe! :)

Classe är hos tandläkaren och jag själv har stökat lite i köket (med en unge hängandes i hasorna) och plockat i ordning i Lexies lekhörna! Lexie har fått frukost och jag har även fixat frukost till sambo nu när han kommer hem!Sen fick jag Lexie till att somna om igen och det känns skönt då jag kan fortsätta mitt bökande här i huset utan att behöva tänka på henne i alla fall i cirkus en halvtimma! Eller ja.. har jag tur så hinner jag i alla fall skriva klart detta inlägg! :)

Sådär ja.. friden är över. Sambon stiger in genom dörren och ropar HALLÅ....och givetvis vaknar ju även Lexie då!!

Hoppas Ni får en skön måndag (pheuw)!

Varför? :(

Varför sitter jag här i soffan och har dåligt samvete för att jag inte följde med Classe och Lexie ute på promenad?? :(

Samtidigt som jag vet att en promenad skulle göra mig gott i den friska luften så drar den andra sidan i mig som säger att PASSA PÅ att vara lite ensam NÄR DU KAN!!Snart sitter jag här igen och har totalt ansvar över Lexie 24/7 igen och då finns inte denna möjligheten längre (på en hel månad)!

Men nu när jag gjort valet ligger jag här (ja.. jag la mig ner med datorn på magen) och har dåligt samvete.... i stället för att njuta!!

Det är ju så att man vill börja tjuta! :(

En tur till Uddevalla!

Dagen i dag har spenderats i Uddevalla och ute på Torps köpcentrum! Vi är ute efter nya innedörrar till huset och tänkte kolla om Bauhaus hade några. Men nej.. dom vara så tråkiga och fula och vi kom inte hem med nå´t :)Jo.. vi kom hem med en massa räkor och havskräftor och har i kväll bjudit in Classes föräldrar på lite skaldjursmiddag! Till efterrätt blir det smulpaj med äpple och vaniljvisp!

Mumsisch!

Ha ha...

Fredagsmys i alla ära... men det låter alltid bättre än vad det är! :)

Fredagsmys är lika med Fredagstrött!

Varför är det alltid så... att man är som tröttast på fredagskvällen när man just ska mysa till det lite extra. Vi käkade, kollade på Idol och sen låg vi där i varsitt hörn och förgäves försökte hålla ögonen öppna!Vi gjorde ett tappert försök att se lite på Skavlan och sen finalen av Idol men sen var det kört. Sängen, med liten i, väntade!

06:45 var det dags att vakna tyckte Lexie. Vi låg kvar lite och mös hela familjen... och till slut somnade skatten om. Hennes föräldrar, däremot, gjorde det inte och sitter nu här i soffan och väntar på frukost! Undrar om nån kommer och fixar den åt oss eller om vi måste ta tag i det själva!? :)

Hur spenderade Ni fredagkvällen? Som oss.. liggandes i soffan framför tv:n eller kanske var Ni ute på värsta paryt? :)

Fredagsmys när den är som bäst!

Som så många andra, i detta avlånga land, använder vi oss också av det mytomspunna ordet FREDAGSMYS!!

Även om man som mammaledig är "ledig" varje dag är det ändå lite speciellt när helgen kommer. Man får äta lite godare mat, unna sig ett lite dyrare vin, äta lite godis och så får man lyxa till frukosten lite också så som att dricka oboy och äta färskt bröd!

Här kommer några glimtar från vår myskväll so far....! :)Nu har lilltrollet somnat och det är dags för oss vuxna att avnjuta lite egentid med god mat och vin! Hoppas Ni också har en härlig fredag där ute!

Kram! ♥

I lekparken!

I går stack vi ut till lekparken med Lexie!

Lexie hade roligt och det är så kul att se att hon (dom) nu uppskattar det mer och mer för varje gång man går dit!
Rutschkanan var en klar favorit och flera små glädjetjut kom ut ur Lexies lilla mun! ♥

Godnatt min skatt!

Allt kan fortfarande hända.... men i kväll tog nog liten rekord i att somna för kvällen! Kl 17:20 gjorde hon sina sista rörelser för att sedan hamna i drömmarnas värld!

Lexie brukar ju annars somna mellan 19:00-20:00 tiden på kvällen men i dag var hon trött då hon inte sovit någon eftermiddag! Hon somnade en snabbis i bilen förut och när vi kom hem ville hon inte somna om. Tänkte att hon skulle få sova cirkus 30 minuter till så att kvällen inte skulle bli så jobbig för oss.
Men vi löste det rätt bra ändå.

Så länge man underhåller damen och är med på hennes villkor så går allt. Å ja.. tillslut satt hon där och gnugga ögonen och öronen... så det var bara att förbereda natten med ny blöja och en flaska med ersättning..(Lexie har fått för sig att välling smakar skit nämligen)!

Förresten.. gör era barn det med... gnuggar och kliar sig runt öronen när dom blir trötta?

Omelettfrulle!

Här blev det omelett frukost för både stora och små i morse!Behöver jag säga att nu här ska dammsugas?? :)

Lexie diggade omeletten starkt (även o nu tallriken åkte ner på golvet) och en babyomelett är ju superenkel att tillaga!!

1 ägg
1msk vatten
½ msk flytande margarin


Vispa i hop "skiten", ner i pannan och på med lite goda örter. Jag tog oregano och basilika!! Funkar ju både som färska och torra!!

Ät och njut!

Vi vuxna "spicade" ju såklart till det lite extra med saker som inte Lexie riktigt än får äta! :)

Brev från Buzzador!

Under tiden som vi var i Oslo damp det ner ett paket i brevlådan från Buzzador innehållandes detta från Natusan Bedtime serien!Jag har alltså som "en Buzzador" fått möjligheten att prova på dessa två produkter och det ska bli spännande och se om man märker någon större skillnad mot de vanliga badtvålarna och oljorna!

Men en sak jag redan reagerat positivt på är den milt goda doften av lavendel... som också sägs vara skonsam och lugnande för kroppen!Lexie älskar ju att bada och blir faktiskt lite lugnare på kvällen efter just ett bad. :) Nu ska vi som sagt se om det blir någon skillnad med serien från Natusan Bedtime! :)

Tror inte det kommer att göra att hon sover nätterna igen bara för det... men hon kommer säkert gilla doften av lavendel och eftersom barns kroppar är rätt så sköra så är det ju inget som kan gå fel i alla fall!

Tillsammans med detta fick jag även 20 st rabattkuponger att dela ut å jag tänkte faktiskt att jag skulle ta med dom till babysimmet senare dag å dela ut till dom som vill ha!

Gå gärna in och läs mer om Natusan och vill Ni bli en Buzzador och ha möjlighet att prova på olika produkter gör du det här!

Någon annan som har erfarenehet av dessa produkter... kommentera gärna!

En tripp till Göteborg...

...blev så mycket mer än just bara en tripp till Göteborg! :)

Classe var i går tvungen att sig in till Götet för att göra om ett svenskt intyg till ett norskt intyg (då han är anställd av ett Norskt rederi) och givetvis följde jag ch Lexie med! :) Först hade vi väl kanske tänkt stanna lite i Göteborg och shoppat lite men i stället för det så stack vi ner till Ullared och Gekås!

Jag vet... jag var ju inte där för så länge sen... Men då var jag ju där med Lexie och fick inte med mig allt som jag ville...så när vi ändå var halvvägs slog vi till å åkte dit IGEN.

Eftersom detta blir första julen i huset....så har vi inte julstjärnor och stakar så det räcker..så detta inhandlades såklart... plus lite till! :)Men det slutade inte med detta!! I söndags fick jag ett sms, från min (blogg) vän och tillika "sjömanshustru" Carolina, om vi skulle vara hemma som i går, måndag, och om dom kunde komma å hälsa på! Men eftersom vi hade planer neråt så funkade ju inte detta.

Båda våra sambor jobbar alltså som Ni förstår på sjön men har än inte träffats.. Jag och Carro (som jag känner att jag kan kalla henne nu) har träffats 2½ gånger tidigare kan man säga. :) Första gången på baby barn mässan i GBG och sen har vi vart en gång var hos varandra.

Vi har pratat om att vi ska träffas allihopa när våra sambor är hemma.. men som Ni vet är det inte alltid lätt att planera ens tid när vi har det som vi har det! :)

Hur som helst så bor dom i Kungsbacka och vi bestämde oss för att åka förbi där när vi åkte hem från Ullared (då det ligger på vägen). Det slutade med middag, vin och att vi sov kvar där!! Ha ha.. Det var inte riktigt planerat... men såna är vi å allt löste sig alldeles utmärkt ändå! Vi skrattade lite åt att vi satt där och åt middag som om att det var lördag... men så blir det när man inte "lever det där riktiga Svenssonlivet" :)

I morse fick vi god frukost och åkte sedan hemåt då jag skulle träffa "mammorna" kl 12.00 för lunch!! :)

Nu är det slutflängt för i dag!

Tack Carolina, Daniel och Viggo för en trevlig kväll och Er gästvänlighet!! ♥ Det gör vi om snart igen!