Mat och bad!

I går gjorde jag något som jag inte brukar göra. Jag gjorde nämligen egen mat till Lexie och vet Ni.... hon gillade det.

Hon har bara fått hemlagat 2 gånger tidigare. en gång när vi gjorde köttfärssås och spagetti till henne. Men den gången gick det inte hem å vi la ner. :) Men efter farfars lyckade köttfärs med potatis så tänkte jag att jag skulle ge det ett försök plus att Lexie alltid är nyfiken på vår mat och gapar stort när vi äter! :)

Själv hade jag tänkt att jag skulle äta lax så det fick det bli till Lexie också! Man ska ju helst inte steka maten till barnen har jag läst men jag gjorde det ändå. Hon har ju fått omelett tidigare å den är ju stekt å jag tror inte att det är nån fara om man gör det då och då!

Hur som helst så blev det enklast möjligast. Lax som jag smaksatte med lite citronpeppar och paprika för att sedan mosa i hop det med lite grädde. Till detta serverade jag potatis och morot!

Ser kanske inte så jättegott ut men hon åt och smaskade i sig och detta får även bli hennes lunch i dag!




Lexie får ju i bland avsluta sina måltider med att äta själv så efter maten fick det även bli ett bad! :) Och som Ni kanske minns så har ju jag fått möjligheten att, gratis, prova på Natusan bedtime serien via Buzzador och givetvis var det detta som åkte ner i badbaljan innan läggdags.

Jag gillar den milda doften av lavendel och faktiskt så höll Lexie på att somna efter badet om inte Classe råkat ringa just då! ;) Så hon fick komma upp å leka av sig det sista för att sen somna för natten strax efter 19:00 tiden!



I dag blir en lugn dag.. tänkte ge Lexie lite mellis för att sen dra på oss kläderna och gå ut och gå! vad ska Ni göra?

Kommentarer
joi

Vad roligt att hon gillar din mat! Olivia älskar min med. Hemmagjord mat är ju mer kryddad än burkmat så den är ju mer smakrik och god.

Kolla in mina recept om du vill på bloggen.



snyggt badrum förresten!

kram

2011-11-20 11:10:31
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Timjan o Akleja

Vad kul att hon gillade det! Jag har också tappat sugen lite när jag gjorde mat som G inte ville äta, men nu har vi börjat försöka igen och det går bättre! Häromdagen testade jag att krydda köpt köttfärssås lite extra och det var också poppis, kan ju kännas lite onödigt men min tanke är att man kan ta med lite kryddor och en burk mat på resor. G är ju nämligen inte så förtjust i köpt mat heller... ;)



Vad ger du Lexie för mellis förresten? Behöver lite tips...



Vi hade tänkt åka till IKEA mm idag men nu är det så fint väder så vi skippar det och går en långpromenad istället. Härligt!



Kram!

2011-11-20 13:09:09
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Landkrabba

Jag har kokat ett par olika grönsakspuréer till Adam med omedelbara kräkningar som resultat. Man känner sig inte så jäkla peppad att laga mer mat då ;) Men ska väl försöka om några månader igen när han kan börja äta ungefär samma mat som mig.

2011-11-20 19:03:35
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0