Jag bröt i hop... men kom(mer) igen!

I natt tog hon knäcken på mig min lilla skatt!

Tårarna forsade och OJ så skönt det var! Efter att ha, för en gång skull, fått en felfri nattning i går vid 19:00 (mat vid 21:00) hade jag stora förhoppningar om en bra natt! Men oj så fel man kan ha!

Strax efter att jag bestämt mig för att gå och sova så vaknar liten och jag stoppar i nappen... Det hjälper inte... Efter antal försök med hyssjande, vyssjande och buffande tar jag tillslut upp henne i vår säng. Det hjälpte inte heller... samma visa igen...hyssja, vyssja och buffa!

Jag stiger upp i ett töcken och gör mat... tror ni det dög? Nej.. jag lägger mig tätt intill och nynnar och sjunger. Vad får man för det? Nyp i ansiktet, ett antal sparkar i bröstet och avslitet hår!

Jag hyssjar och vyssjar, sjunger och går... Inget hjälper.... Lexie gnäller...



Nu har det gått ca 2 timmar (kl. är 02:00) och här orkar jag inte mer. Jag bryter i hop!

Jag försöker säga till lilla snäckan att hon ska sova så att mamma orkar med att leka med henne nästkommande dag men hon bara skrattar åt mig. Jag blir ledsen å känner mig så hjälplös...så trött... så ensam!!

Lexie ser mammas tårar och blir tyst och helt plötsligt ändras hennes ansiktsuttryck å jag ser nästan att hon skäms! Det är plötsligt som att hon tycker synd om mig. Jag får dåligt samvete och kan inte annat än att le mot henne... Hon ler tillbaka och "nypen" övergår nu till strykningar på min kind och sen somnar hon äntligen om! (kan hon ha förstått?) ♥

Det är alltid svårt att erkänna att man gråtit för man känner sig så svag... (och nu kommer alla nära och kära höra av sig men det behöver Ni inte göra)... men när man är trött, det är natt och man är helt slutkörd från föregående dagar och nätter så kanske det är det som behövs.

Jag mår bra nu och jag får ju trots allt vakna upp bredvid det bästa som finns...en frisk, söt och alldeles underbar liten Lexie. Just det... frisk! Det är inte alltid en självklarhet!! Det finns två andra bloggvänner där ute som har det kämpigare än mig... nämner inga namn men jag tror Ni vet vilka Ni är. Jag beundras Er... bara så Ni vet!!

Nu är Lexie hos farmor och jag ska bara va... även om sängen måste bäddas... Lexies leksaker plockas undan, diskmaskinen plockas ur, tvättmaskinen fyllas upp..osv.

Å snälla Ni...som jag skrev...börja inte att ringa å fråga hur jag mår... för då kanske jag bryter ihop igen!! Skicka hällre en hälsning eller ring en annan dag....jag mår som sagt bra och har alltid Classe att prata av mig med! ♥

Vilken härlig höstdag!

Lexie somnade direkt, nu, när jag la in henne i sovrummet och det är en lycklig mamma som nu myser i soffan framför den nytända brasan! :)

Dagen har bjudit på underbart väder och vi har spenderat en hel del tid ute i form av promenader. Först blev det promenad ner till stan där vi tog en lunch med kusin innan hon skulle med tåget. Sen gjorde vi några ärenden på stan och bl.a. köpte Lexies jacka som Ni såg i förra inlägget! 25% rabatt på jackor hos Lindex.. som hittat tyckte Mia och Lexie å slog till!


Efter det blev det en plågsam promenad upp till Sandra och Freyja! Ja.. solen gassade å det är BARA uppför. Fagerstrandsbacken är inte att leka med...dessutom inte med en tung vagn! Men skam den som ger sig... upp kom vi... dock något trötta och svettiga (som syns på bilden). :)

Hos Sandra blev det lite fika för att sedan ge oss ut i det fina vädret igen! Å ja.. sen hem och äta lite kvällsgröt för att sedan gå ut å gunga!! :)

Om en stund dyker nog Angelica och Kippe upp också och håller mig sällskap i kväll.. men jag vet inte riktigt säkert än då A hade möte fram till kl 19:00... så vi får väl se vad dom känner!

Skönt i alla fall att Lexie sover! :)

Hon får inte somna riktigt än!

Lexie har precis invigt sin nya jacka vi köpte i dag! Detta tillsammans med nattens pyjamas! :)



Lexie har endast sovit två gånger i dag och bara en liten stund på eftermiddagen, så hon är trött... men somnar hon föör tidigt väntar jag mig en sådär rolig kväll/natt!

Men nu är klockan strax 18:30 å då får det väl vara okej... men jag ska se om jag kan underhålla henne lite till innan vi går in å lägger oss!!

Önska mig lycka till!

Morgon hos oss!

Sådär ja.. här sovs inga 12 timmar för vår lillstrumpa inte! Jag behöver väl knappast påpeka att vi dessutom varit vakna vid flertalet gånger i natt också? Vid midnatt och sen vid tre IGEN för att tappa tutten ett par gånger också!

I morse när jag hörde henne vid 06:00 tiden låg jag stilla som en mus så att hon inte skulle höra mig.. för det är nämligen då hon börjar prata och försöka få uppmärksamhet. Så jag låg där i väldens oskönaste ställning och hoppades på att hon snart skulle somna om igen och det gjorde hon.

Men vid halv åtta var det kört och vi gick upp!



I går kom ju min ena kusin hit och det är ju inte sådär jättelätt att säga till Lexie att prata med små bokstäver så att hon ska få sova... ha ha.. men hon ligger i ett annat rum med dörren stängd..dessutom har jag stängt ännu en dörr så förhoppningsvis får hon sova ett tag till!

Hon var snäll och passade Lexie i går så att jag kunde få åka å träna. Det blev ett spinningpass och ja.. det var lika jobbigt som vanligt. Men skönt efteråt! Ska försöka få in ett till pass innan veckan är slut och på måndag ska jag nog prova på "mamma barngympa"!

Barnen följer med och vi mammor får träna upp bäcken, rygg och annat som behöver tränas upp! :)

I eftermiddag när vi kört Kristin till stationen är det tänkt att vi ska hitta på något med Sandra och Freja och i kväll kanske jag sluter upp med Angelica och Kippe..men det är inte riktigt spikat än! :)

Fullproppad dag som vanligt! :)

Lexie ville inte sova....

.... Hon ville hellre läsa pappas tidning som kom på posten i dag.



Sorry darling..... din MARITIM LOGG tidning är nu är ett minne blott... men det var det som krävdes för att trötta ut skatten i kväll! :)

Så gick det!

Mycket riktigt vaknade lilla loppan vid 23:00 tiden i går och ville ha mat.. så också kl 02:45 och 06:15!

Efter morgonmålet var det två trötta tjejer som somnade om igen och sov till 08:45! :) Skönt!

Då jag visste att hon nu var mätt och pigg satte jag henne i hennes lekhörna så att jag själv kunde få plocka ur och i diskmaskinen och fixa ordning köket i allmänt!

Sen var det dags för mellis... då det blev en halv portion gröt och lite mangopuré! Sen var det inget roligt att mamma inte lekte med bebis längre utan protest utbröt! Satte henne då i babybjörnen så hon fick vara med å greja lite och då blev hon nöjd!

MEN.. så ringde farmor och frågade om hon skulle ta Lexie lite å ja.. det kunde ju inte kommit lägligare så jag klädde på Lexie å satte henne redo i vagnen! :)



Har precis fått i mig lite "brunch"...klockan är ju ändå 11:00...men ibland får jag prioritera att hinna annat än att äta frukost nu för tiden! :(

Nu är det dags att betala räkningarna (det är ju inte bara en när man har hus) å fortsätta städningen för vid 14:00 tiden är det dags för babysim.

Efterlängtat från Lexies sida tror jag då det ju var inställt förra veckan! Sen efter det hämtar vi upp min kusin som ska vara här tills i morgon!! Halleluja säger jag! :)

Äntligen lite egentid???

Kvällens, något sena, middag (kräftsallad med lime och romsås)är intagen och nu är stunden kommit som jag längtat efter. Soffan here I come säger jag bara !!

Städa får jag försöka hinna med i morgon förmiddag helt enkelt (innan det är dags för babysim för att sedan hämta upp kusin Kristin på stationen)!



I eftermiddags hade jag en sån där stund när inget gick som jag ville. Gahhhaa.... Tårarna var inte långt bort och Lexie låg INTE på plus om jag säger så! Låter kanske hårt med just då var hon en väldigt jobbig bebis som skrek så fort jag satte ner henne!

När jag väl skulle ut på promenad var jag redan dysvett och orkade inte byta om.. detta resulterade i en 7 km PW med strumpbyxor hängandes nere vid knävecken... och ja..Ni vet väl hur det känns!?

Lexie somnade på en gång och sov hela vägen och när vi väl kom hem igen kände jag mig genast på bättre humör då jag möttes av det största leendet man kan få av sin unge! :)



Eftersom Lexie sov sig igenom promenaden var hon i kväll lite svårnattat och kom inte i säng förens vid 20:00 tiden! Tyvärr var hon inte speciellt sugen på varken välling eller ersättning så jag förmodar att hon vid 23:00 tiden kommer att vakna igen för att då tycka sig ha rätt till mat! ♥

Men nu... NU... hoppas jag bara kunna få ligga här och slappa och kolla på tv tills dess....alltså inga nappinstopp och buff i rumpan i kväll tack!!

Tja!

Seg tisdag!

Lexie står ute på altan och jag har precis fått i mig lunch å är nu propp mätt! Antar att hon vaknar snart men jag hade önskat att hon sov lite till så att jag hann plocka undan lite här hemma (fast helst hade jag bara velat ligga på soffan).

I morse stack vi i väg till Öppna förskolan där det i vanlig ordning var massor med folk. Förmodar att det är för att det börjar bli höst ute och folk är trötta på att sitta hemma och uggla med dom små. :)

Vi hann med både gipsavgjutning och sångstund... å så hängde vi även med Melvin och Lia från föräldragruppen.


Alltså... Det skulle vara så himla skönt om jag nu bara kunde få ligga kvar i soffan utan att känna stress inför att Lexie ska vakna.

Hade man haft någon som kom hem lite senare i eftermiddag så kunde ju städningen vänta... men nu måste jag verkligen hinna med mesta möjliga under tiden hon sover. Så att blogga har jag egentligen inte tid med. Småsaker.. som att plocka ur kassarna när man varit och handlat är nu för tiden ett störningsmoment bara det liksom.

Men jaja... Jag får se fram mot kvällen när hon har somnat för då.... ÄNTLIGEN.... kan jag lägga mig lite på soffan och hoppas på lugn och ro. Det blir alltså ingen träning i dag... däremot måste jag ut på en PW i eftermiddag vare sig jag vill eller inte!

Livet är hårt i bland! :)

Lexie (och mamma) vill ha!

Här har det inte direkt ramlat in inlägg dom senaste dagarna men så blir det ju i bland som Ni vet!

I dag när jag var och tränade lämnade jag in Lexie på barnpassningen som finns där. Första gången men förhoppningsvis inte den sista. Man får visserligen inte boka upp dom fler än två gånger i veckan men det är ju alltid till lite hjälp för mig som är ensam mycket!

Allt hade gått jättebra fram tills fem minuter innan jag kom då hon blivit ledsen... berodde på trötthet då hon knappt sov något på eftermiddagen. Men så fort mamma kom så blev hon lugn igen och somnade i bilen på väg hem vid 18:30 tiden!



Lexie och jag kollade på ny vagn i går när vi var ut till Överby och vi båda var/är ganska överens att vi ska slå till! Pappan i familjen är dock lite svår att övertyga. Men han har ju sina båtar å då kan väl jag få ha "mina" vagnar! :)

Trodde inte att jag skulle bry mog så mycket om vagn innan, men det blir liksom som en del av en själv å nu när vi har en tjej varför inte bara överdriva lite å ha en rosa (som ju dessutom är min favvofärg)!? Sen har den finesser som vår andra vagn saknar så det är inte BARA för färgen även om den är en del i det!

Å namnet sen då... Cresent DIVA... Hallå.... kan ju inte bli mer rätt för en lite donna som Lexieloo...

Nej..nu ska jag slappa i soffan och njuta av lugnet en stund!

Hemklickat!

Jag (som många andra) har förälskat mig i denna underbara kofta och därför slog jag nu till!! Blir nog fin med ett par tights i höst!



Finns i två färger till men jag valde just denna!!

Slut på helgen!

Lexie (och hennes mamma) tackar så hjärtligt för alla krya på sig som hon fått och jag kan nu tala om att det nu är mycket bättre... såpass mycket bättre att jag inte ens tagit tempen i kväll!

I morse hade hon 37,8 så visst.. lite förhöjd var den men det har knappats påverkat Lexie som i dag mer och mer förvandlats till sig själv igen!

Dock äter hon fortfarande lite dåligt mitt lilla hjärta... hon som verkligen behöver äta upp sig lite... Men vi kommer igen! :)

Har glömt att nämna det men vi var på 6 månaders kontroll i måndags och jag tänkte lägga upp siffrorna för att jämföra å se med era andra små! :) Alltid kul även om jag tror att lilla LexieLoo är minst! ♥


Nu är helgen slut och mamma och Amanda har åkt hem!

Lite tomt blir det ju alltid när man haft besök men om någon är van med det så är det väl självaste JAG! :) Trots att Lexie haft feber och mest klängt på mamma så har vi haft en mysig helg med god mat och shopping! Sånt där som vi "tjejor" är så himla bra på Ni vet! :)



Nu börjar en ny vecka med nya utmaningar och jag/vi har en hel del att se fram mot!

Först ut (på tisdag) är Öppna Förskolan och gipsavgjutning... tätt följt av babysim.  Sen kommer min (ena) kusin Kristin hit onsdag till torsdag.. för att sedan på fredag bli avlöst av min fina vän Jessica! ♥

Även denna vecka kommer alltså att gå i ett rasande tempo och mitt bland allt detta är det tänkt att jag (på något sätt) ska kunna klämma in några träningspass också! :)

*PHEUW*

Första febern! :(

Nån gång ska ju vara den första och nu är den här! :(

Stackar lilla loppa!

Det förklarar ju faktiskt varför Lexie inte åt speciellt bra i går.... och jag som nästan tvingade i henne mat. Dumma mamma!

Men jag anade ju inget först då hon ändå var som vanligt. Men så i går kväll när mamma och Amanda kom så blev hon jättemammig vilket hon aldrig brukar vara annars.

Efter att vi kommit hem från affären började hon gråta och då kände vi på henne och hon var kokhet! Tempen visade sig ligga på 39.2 så det fick bli alvedon till kvällsmat.





Det är en rätt så förbytt bebis jag har här hemma nu. Lugn och VÄLDIGT mammig! Därför tyckte jag dessa kläder passade bra i dag!

Natten var helt okej men hon åt två gånger vilket ju i och för sig var bra då hon inte fått i sig så jättemycket på dagen! I morse hade tempen gått ner lite för att nu i kväll gå upp över 39 igen! :(

Som sagt... en väldigt mammig bebis här å nu kallar plikten då mormor blir alldeles förstörd när hon inte kan trösta sitt lilla barnbarn! ♥

Om det är "tand"feber, tredagars feber eller vad nu än är så hoppas jag för Lexies skull att det snart ger med sig! Även om det nu är rätt så mysigt med en lugn och mysig bebis som gillar att borra sig in hos mamma!

Fredag och helg!

Äntligen ser det ut som att det kommer bli en solig och fin dag i dag!



Men när jag tog kortet höll jag på att frysa ihjäl... än har inte solen hunnit värmt upp ordentligt. Men åhåå så härligt det är att vakna upp till sånt här väder! Å så är det Fredag på det!! Härliga höstdag!

Och vet Ni va? Inte nog med det... I dag kommer min mamma och ett av mina brorsbarn (Amanda) hit och hälsar på mig över helgen!

Passar ypperligt då det är Trolldagar här i Trollhättan. Affärerna har lite extra bra erbjudanden, olika uppträdanden, marknadsstånd och så är det tivoli på torget! Och det bästa av allt... Man får klä ut sig till TROLL!! Ha ha...

Skämt å sido... men det finns nåt för alla kan man säga å extra roligt är det ju för barnen! Amanda är ju nyss fyllda 10 år å jag tror hon kommer gilla när jag berättar att Ulric Münter ska spela här i morgon!! Ni vet han.. Boys don´t cry!..som alla småtjejer skriker efter! :)



Nä...nu ska jag göra mig i ordning å fixa frukost för att sen sätta Lexie i vagnen och gå till Ica Maxi ute på Överby och handla!


Dagens sista uppdatering!

Öppna förskolan var en hit! Lite väl mycket folk kanske under själva sångstunden men sen droppade många av å det blev lite lugnare! :) Sammanlagt var vi 24 vuxna och 22 barn där i dag.

Ja.. Ni kan ju tänka Er den ljudnivån och vad mycket intryck för dom minsta!



Nu sitter jag i soffan ny duschad då jag faktiskt pallrade mig i väg på ett Step Up pass kl 20:00 förut. Lite svårt att hitta motivationen så sent men det gick å det var skönt efteråt! :)

Svärmor kom hit efter hennes träning och höll Lexie sällskap så jag kunde smita i väg men tyvärr så hade hon tydligen skrikit sista halvtimman innan hon tillslut somnat! Förmodligen övertrött med massa intryck från dagen med alla nya ansikten..... och så var inte mamma hemma på detta heller. :(

Men jaja... det är inget att göra åt... i bland blir det så!

Dagens Lexie med mamma!

Sådär ja.. Nu sover Lexie lunch och jag själv tänkte passa på att få i mig något att äta innan vi sticker bort till "Öppna"!

Lexie fortsätter att öva på sin krypning (som vanligt) och jag får vara där som supporter och heja på när hon blir frustrerad! :)



Lexie i fin Lundmyr klänning a´la mjuk tweed... Och för att piffa till det lite extra tog vi prickiga strumpisar i dag! :)

Första uppdateringen av dagen!

Ja... vad ska man säga? Lexie vaknade i vanlig ordning runt 04:00 tiden...

....och i vanlig ordning tog jag upp henne till mig för att hoppas att hon skulle somna om! Men nej.. inte heller i natt gick det att lura henne. Efter ca 45 minuters vevande och flaxande fick jag till slut ge med mig. Om hon bara somnar om på en gång så är det ju inga problem.. men jag förstår ju att är man vaken så länge så hinner man ju liksom bli hungrig på kuppen!


Mmmmums.. frukostgröt med katrinplommon för lilla magen! :)

Efter matmys somnade hon ju i sin säng igen för att sedan slå upp sina blå 07:15 ungefär. Men då var jag så trött så jag tänkte att hon får ligga där lite och greja med sina nallar och hux flux efter ca 20-30 minuter upptäckte jag att det var tyst!! :)

Hon hade somnat om... nu var det bara jag som också skulle somna om också! Och det gjorde jag.. ända till 08:30! Men om jag var speciellt pigg då vet jag inte.. men det var i alla fall längre än i vanliga fall! :)

I dag tror jag faktiskt att jag ska ta mig till Öppna Förskolan för att rasta Lexie lite. Kul med nya leksaker och så brukar det ju vara sångstund på eftermiddagen... och sång.. det gillar Lexie!

Hoppas Ni får en bra Torsdag!♥

Träning!

Oj oj oj...

Sen klockan 11:00 i dag har dagen gått i ett!! För att göra listan kort så har jag/vi...

  • fixat lunch till lillan
  • gått PW på 8 km
  • gungat
  • fixat mat till mig själv
  • lekt med Lexie
  • fixat mellis och gröt till liten
  • matat
  • lekt
  • försöka sova eftermiddag
  • packa skötväskan
  • leta fram träningskläder
  • packat in allt och alla i bilen
  • lämnat lillfisen hos farfar
  • åkt till gymmet för ett spinningpass
  • hämtat liten
  • fixat välling
  • matat
  • burit liten samtidigt som jag plockat
  • försökt natta
  • burit liten igen
  • föröskt natta än en gång... med resultat tack gode gud!
  • städat undan i köket

...Å nu .... ungefär sådär hundra timmar senare ska jag ÄNTLIGEN få ta mig en dusch å försöka få i mig lite mat!!!

Ja.. Ni läste rätt där bland raderna... Jag har varit på mitt första RIKTIGA träningspass efter graviditeten. Varför jag valde ett spinningpass kan man ju fråga sig... för satan i gatan va jobbigt det var!! Men jag klarade mig igenom det å nu jävlar måste jag köra på alltså!

Jag får pussla i hop det bäst det går nu när sambon är borta (har ju bara svärföräldrarna typ då ju HELA min familj bor i Karlskoga, ca 20 mil härifrån), men jag bara måste få komma hemifrån å göra något för mig själv!! Annars orkar jag inte detta känner jag.

Min kropp behöver träning för att orka med helt enkelt... synd att man alltid kommer på det lite för sent bara. :)

Musik!

Den här låten har ju spelats ett tag nu och jag hör den VARJE dag när jag är ute å går.



Snart börjar den nog bli rätt så tjatig men än så länge så gillar jag den! :)

Måste bara få skriva av mig lite...

Dom här bilderna tog jag för ca en vecka sen och som Ni ser har nu Lexie börjat "komma upp" i krypställning.

Här var det precis i början och nu står hon både "högre" och längre stunder än då.... men än dröjer det nog innan hon börjar krypa... eller så gör hon det i morgon!? En sak är säker i alla fall å det är att hon ser så söt ut när hon står där på alla fyra och liksom gungar sig fram! Ha ha.. min lilla gunghäst!

Men bara för att man inte kryper behöver ju det inte betyda att man inte kan ta sig fram!! Lexie är som en liten vilde och sitter typ ALDRIG stilla numera. Antingen tar hon sig fram som en tusenfoting (ni vet) eller så rullar hon. Hon rullar så hon rullar och i bland undrar jag om hon inte blir yr i huvet.




Inte ens på skötbordet kan hon ligga still numera utan måste dra sig upp som i en situps eller så kör hon bryggan å roffar åt sig allt hon får tag på! Det är alltså inte HELT lätt att varken byta blöja eller klä på den här lilla damen längre!

I natt när jag tog upp henne där vid 04:00 tiden för att försöka få henne att somna om, i stället för att behöva ge henne mat, körde hon värsta karusellen! Men då jag låg på ena sidan och en stor kudde på andra så kom hon ingen var... men hon snurra ändå...  herregud vad hon snurra. Tillslut kunde jag inte vara irriterad mer utan började bara å skratta... för att sedan inse att OM jag skulle få somna om igen var det bara att gå upp å göra ersättning! :/

Jag tycker det är jättekul att det händer grejer men i bland önskar jag bara att hon kunde ligga/sitta still en stund å leka med sina leksaker i stället för att ta sig fram som en ångvält och sen bli frustrerad för att det till slut blir jobbigt! Jag får förflytta henne HELA tiden från babygym... till min famn... till gåstol... till min famn.. till matstolen.. till babygymmet..till minfamn... Ja Ni fattar.. Allt för att få henne och mig nöjd!

Sen ska vi inte tala om när man ställer henne upp... det är inte bara så att hon står där å tycker det är roligt... Nej.. benen går som en jojo upp och ner... och så pratar hon gärna högt och glatt samtidigt. En hoppgunga är vad vi borde skaffa tror jag.

Ja..inte är det konstigt att Lexie är en tunnis så som hon håller på i alla fall. Varenda kalori hon får i sig gör hon av med å säkert mer därtill!

Och för att krydda upp det hela lite extra så gillar hon även att dra, rivas och nypas i ansikte..hår.. ja.. i stort sätt allt hon får tag i. Gärna ska ALLT in i munnen också. Men det är ju inte hennes fel i och för sig att hon inte vet vad som gör ont på en annan. Hon vill ju bara utforska!

Det är egentligen inget man skojar om men i bland skrattar vi och undrar vad hon kan tänkas ha för bokstavskombination egentligen. Men sen är hon ju så liten så jag tror faktiskt inte att det är något vi behöver tänka på nu. Hon växer och är nyfiken helt enkelt!

Nej... nu får det vara slutpladdrat och vart jag ville komma med detta var väl bara att jag har det rätt tufft här hemma på dagarna när jag är själv! Ni är jättegulliga som peppar mig med Er kommentarer men jag hoppas samtidigt inte att ni tror att jag skriver sånt här för att få beröm över "hur duktig jag är". För det är absolut inge synd om mig och vi är många i samma sits! :)

Så ja.. det här fick bli dagens uttömning av en alldeles alldeles underbar, men ack så krävande, liten Lexie!!! ♥

Vill också bara tillägga, när jag ändå är i farten, att aktiviteter så som att gå ut å gå.. åka bil..bada...shoppa och att omge sig med andra människor gör henne en aning lugnare OCH självklart är ju aldrig den ena dagen den andra lik! :) Bäst att skriva det!

God morgon!

Vi ligger i skrivande stund fortfarande i sängen och myser. Jag kollar på lite tv och Lexie kravlar omkring här så hon blir andfådd!! Dags att gå upp snart kanske.

Vaknade kl 07:30 i morse vilket känns skönt. Visserligen så åt Lexie vid 23:30 och 04:30 så lite vakna har vi ju varit i natt. Det är verkligen olika det där med Lexies matintag på natten. Vissa nätter äter hon inte alls och så kommer en sån här natt då hon typ äter två gånger.



Har provat med alla "matvarianter" innan hon lägger sig... Först ersättning...sen gröt... och nu har vi precis börjat med välling som sista mål! Funderar på att prova å ge henne välling där vid 22:00-23:00 tiden för att se om hon då kanske sover sig igenom en hel natt. Men jag vet inte.. känns så sent att ge välling då men det har väl kanske inte någon betydelse!?

Tips mottages gladeligen!

Nu blir det i alla fall frukost för oss båda. Gröt i Lexies fall och till mig får vi väl se vad jag hittar på för sköj! :) Sen tror jag, trots att det regnar, att vi faktiskt går ut på en PW.

Första dagen är snart över!

Lexie sover och jag har tagit mig en varm skön dusch!

Vi var nämligen ute på en powerwalk förut på 8 km och då det nästan bara är uppför sista kilometern var jag rejält svettig när jag kom hem.

Det kändes som att jag gått längre men 8 km är väl inte så pjåkigt det heller när man väl tänker på va långt man faktiskt kommer! :)



Nu hoppas jag att Lexie sover gott hela natten så att hennes mamma får en god natts sömn efter den morgonen som var. :)

Första dagen har gått och vi har haft det bra.


Var ju på BVC i förmiddags och träffade lite andra mammor och barn där vi diskuterade barnsäkerhet. Viktigt nu när dom börjar röra sig. En olycka kan händer så fort!

Jag hoppas verkligen inte att man kommer att råka ut för någon större olycka framöver för usch vad man skulle skuldsätta sig själv då! Sen är ju barn alltid barn och måste självklart lära sig av sina misstag också...och slå sig kommer dom att göra... vare sig man vill eller ej! :)

Det jag inte vill råka ut för är en brännskada eller att hon skulle sätt någon i halsen. Då skulle jag verkligen få panik!!

Nu är det Idol å sen får vi se hur länge mina ögon orkar hålla sig vakna!?


Tips!

Tänkte jag skulle dela med mig av ett par bra strumpor till barnen!

I vårat fall är det i alla fall så att vilka strumpor jag än sätter på Lexie så kanar dom under dagen av ett antal gånger då hon sprattlar å rör på sig så mycket!



Dom här strumporna är ju lite sådär barnsligt fula men fasiken så bra dom är. Dom enda strumporna som jag provat hittills som verkligen sitter på en HEL dag!

Finns på H&M och säljs i två pack I ♥ DAD & I ♥ MUM! Ni flesta har dom säkert men jag tänkte ändå bara tala om hur nöjd jag är.... även om jag nu inte tycker att dom är dom snyggaste! :)

Det här är kass!

Verkligen kass!

Jag vet inte vad det är men varje gång som killen åkt har jag så himla svårt att somna om! Å ja.. när jag väl somnat om (om jag ens gör det) så är det precis innan jag ska upp igen. Förr var det klockan till jobbet som väckte mig och nu... ja nu är det Lexie!

1 timme har gått sen jag stod där i fönstret och vinkade hejdå! Det gör jag alltid... även fast jag ligger där i sängen och säger att den här gången går jag inte upp! Men jag liksom bara måste.... :)

Lika underbar som tisdagen är när han kommer hem igen... lika pissig är den tisdag när han åker ut. Så är det bara.



Usch... det är inte alls kul att sitta här i mörkret och försöka förstå att vi nu har 1 månad... 4 veckor... 30 dagar framför oss helt själva.

Ja, nu är det ju inte så att jag ska sitta instängd helt själv i en månad men Ni förstår nog vad jag menar! :) Dagarna ska ju fortsätta även om sambon inte är hemma! Allt blir lite tyngre men det ska gå!

Nu ska jag göra ett försök till att somna om för snart är det väl god morgon för lillhjärtat!  Och tid för någon tupplur på förmiddagen har jag inte heller då vi startar dagen med föräldraträff på Vårdcentralen kl 11:00!

Lexies underbara små andetag brukar få mig att känna mig lugn....men en morgon som denna är det värre. Men jag ska göra ett försök som sagt!

Att gunga!

Lexie fick, när hon endast var någon månad, en gunga av sin farfar och i lördags blev det premiärgungning på egen hand! :)

Jättekul tyckte Lexie som vägra gå ur gungan när vi väl skulle lyfta ur henne! :)

Ja....då hon är en tunnis fyller hon ju inte riktigt ut hela gungan men det är inget som hindrar den lillfisen då man ju kan kana lite i sidled också.

Fast jag kom sen på att vi ju kan sätta in den där lilla "madrassen" vi har som stöd i barnstolen. Då blir det ju lite mer stabilt om man säger!



Perfekt, med andra ord, att ha en gunga utanför huset om man inte orkar eller kan ta sig till en lekpark! :)

Då var dagen här! :(

Sista morgonen hela familjen är samlad för i morgon vid den här tiden är det är det bara jag och Lexie som kliver upp!



Ja.. nu har 4 veckor passerat och (tidigt) i morgon är det dags för sambon att sticka ut till havs igen! :(

Känns rätt overkligt på någon sätt och jag ska försöka att inte tänka på det så mycket i dag... och framförallt inte i kväll! :( Samtidigt som jag vet att jag klarar det det vattnas det lite i ögonen på mig när jag tänker på hur ensamt kommer bli igen.

Mina två ♥ har somnat om och jag tror att jag ska njuta fullt ut av sista morgonen genom att gå in och krama om mina bästa!

Dagen efter!

Galet kul fest i går alltså.... och galet trött Mia i dag alltså!

Ja, det var verkligen en lyckad fest...endast några små missöden! :) Två glas gick sönder, en vas och en utestol(i plast) och så "glömde" vi äta tårta! Det var liksom ingen som hade tid med det mitt upp i allt festande!




Lexie var med lite i början så att alla skulle få träffa henne och givetvis stal hon all uppmärksamhet från sin pappa som ju egentligen var kvällens stjärna!

Som förrätt hade vi fixat till en liten "kräftfest" med tillhörande hattar och västerbottenostpaj och till huvudrätt blev det fisksoppa med saffran! Hur gott som helst och alla var nöjda och tog om! :)

Dagen i dag har mest gått ut på att ligga framför tv:n för att ladda batterierna tills Lexie kom hem till oss igen. :) Skruttan kom vid 14:00 tiden och hade skött sig fin fint hos farmor och farfar där hon fått FULL uppmärksamhet HELA tiden...och då kan man väl inte vara mer än nöjd!

Nu har kvällen kommit och efter att vi städat undan det sista ska vi "såhär dagen efter" faktiskt köpa pizza! Me like! :)


I dag är ingen vanlig dag!

Nä... för det är Classes födelsedag!! Hurra hurra hurra hurra!



Självklart blev det frukostmys i sängen i morse och Lexie lånade ut ett av sina födelsedagståg dagen till ära! :) Inte varje dag det blir prinsesstårta till frulle!  Men är det födelsedag så är det! ♥

Nu är det full fart här kan jag lova och snart kommer farmor och hämtar Lexie så att vi får stöka och böka i fred! Lexie är gärna lite extra klängig när vi har mycket att göra.

Kanske hinner jag med en till liten uppdatering i dag.... men om inte... så ha en härlig Lördag på Er!

Full fart!

Ha ha... jag dör va roligt!

Den ene är mer skelögd än den andra!!



Ja skratta på Ni... det bjuder vi på en fredag som denna!! ♥

Dagen har rent ut sagt sprungit i väg i dag och ändå är väl typ hälften av allt som skulle göras gjort! Och även om vi inte blir fler än ca 12 stycken i morgon är det allt en hel del att planera när man ska bjuda på 3 rätters samt dryck!

Missförstå mig rätt nu... jag tycker sånt här är jättekul men med ett dop i förra veckan på 45 personer och all förberedelse så känns det som att man nu får börja om på nytt igen. Jag hade gärna bara suttit här och pekat och bett någon annan göra jobbet men nu är det som det är och det kommer bli prick skitbra!

I kväll kommer svärföräldrarna hit på lite mat och dryck. Vi bjuder på dryck å dom på mat!! Det tackar vi för såhär dagen innan! :)

Ombyte förnöjer!

När klockan var 10:00 hade vi redan hunnit med två klädbyten på lillan! :)

Gröten hon glufsade i sig i morse bestämde sig nämligen för att det var lite för mycket mat i magen å VIPS så kom det upp lite grann...eller...ja.. en hel del faktiskt! :) Såpass att det inte bara var att torka bort i alla fall.



Men vad gör väl det? Det är ju sånt som händer... Lite olyckligt att vi tagit av haklappen typ 5 sekunder innan bara.

Nu ska jag också ta och göra mig i ordning och sen tror jag att jag tar med mig Lexie och går ner till stan för att fixa lite inför killens födelsedag som är i morgon! :) Inte vilken födelsedag som helst.. det är nämligen hans 30:e! :)


Ombyte 1 (lite väl stor body kanske...haha...stl 68)

Ombyte 2 (lite mer lagom body i rätt storlek...nämligen 62)

Det ser ut som vi bara bytt överdelen... men även byxorna är bytta. Upptäckte att jag typ hade två likadana... ett par ärvda och ett par som jag själv roffat åt mig på rean!! Perfa!! :)

Om Ni undrar vad det är för liten röd prick Lexie har ovanför sin mun så är det inte munsår. Hon har däremot lyckats riva sig själv med sina vassa små naglar!

Spelar ju ingen roll hur mycket man klipper...dom är ju sylvassa ändå. Ska prova och se om det blir bättre å fila dom!

Någon som vet?

Ännu en dag på kusten!

Vi fortsätter att flänga och fara och även i dag har vi tillbringat en dag ute på kusten.

Båten skulle upp för säsongen och för att logistiken skulle funka var jag och Lexie tvugna att följa med.

I och med detta missade vi den sista babymassagen. (Pytte)Lite synd tycker jag medan Lexie nog tyckte att det var skönt. Hon har ju inte direkt visat nåt jätte intresse dom senaste gångerna så ingen skada skedd kan man säga! :)



Lite bilder från i dag!

Frisk luft gör mig trött....på ett bra sätt. Frisk luft gör Lexie pigg.... på ett inte så bra sätt. :)

I två dagar nu har hon varit helt speedad på kvällen och inte velat sova. I går var hon uppe till kl 22:00 å då försökte vi lägga henne ett antal gånger från kl 19:00 då hon i vanliga fall brukar stupa i säng!

Jaja.. det är väl nån slags kombination av alla intryck och det där lilla risgrynet som aldrig spricker upp! :)

Nu ska vi greja lite här hemma och sen blir det tv för hela slanten!


Nu är jag trött!

Babysimmet var succe som vanligt! Även om nu Lexie mest är intresserad av att simma fjärilsim.

Att ligga på rygg å titta i taket är inget för henne har vi upptäckt. Vi över nämligen på att ligga på rygg i vattnet å det är egentligen inga problem mer än att hon helt enkelt vill sprattla av sig å se sig omkring. :)

Efter badet blev det en tur ut till kusten där jag och Lexie tog oss en promenad från Kungshamn över till Smögen(bryggan) och tillbaka igen. En tur på ca 8 km! Jätteskönt väder men jag kan lova att det blåste uppe på Smögenbron. Jag fick hålla krampaktigt i vagnen för att den inte skulle fara i väg!

 

Efter både simning och promenad på agendan så känns det nu som att ögonen går i kors på mig och det enda jag vill nu är att lägga mig ner i soffan och sova.

Frågan är om det finns nåt skönare än att få somna in i soffan framför tv:n?

Helt lovely enligt mig om Ni frågar. Men... det är väl bara att bita i det sura äpplet och släpa sig upp å göra sig i ordning för att lägga sig på sin rätta plats... nämligen i sängen! :)

God natt!


Kartongbarn!

I dag när vi vaknade upp var det betydligt lugnare väder ute... till och med så att en lite solstråle lyser igenom då och då!

I dag ska vi på babysim som vanligt på onsdagar och jag tror faktiskt att jag tänker ta en liten promenad ner dit nu när det ändå är rätt så okej väder ute.

Killen ska inte med i dag då han har lite annat för sig å då kanske det blir så att vi stannar kvar och fikar lite med de andra mammorna idag...om nu några har tid. :)



Som Ni vet sen tidigare så gillar ju Lexie att åka runt i diverse kartonger (eller ja.. hennes mamma och pappa tycker rättare sagt att det är roligt att stoppa ner Lexie i diverse kartonger) och jag har även en liten filmklipp från detta tillfälle att visa Er framöver!! Ha ha.. hon ser så jäkla rolig ut och jag skrattar varje gång jag tänker på det.

Nä nu har lillflisan vaknat från sin förmiddagslur och det är dags att ta tag i dagen. 

Ha en skön Onsdag på Er!

Att man inte blåst bort?

Vi lämnade huset i förmiddags, trots allt, och gav oss ut på en liten utflykt med hemligt innehåll! :)

Att vi fått känna på stormen Katia kan jag däremot tala om att vi gjort! Herreguuuud vad det blåser ute!



Vad det är vi gjort kommer jag inte tala om förens det gått i lås...om det nu går i lås och OM vi ens vill att det ska gå i lås!

Nu är vi i alla fall hemma i gen och varenda blomkruka på fram och baksidan har blåst omkull! Stackars blommor...tur att jag har en sambo som är snäll och går ut och plockar upp och ställer in dom mot väggen i stället för att dom bara ska ligga där! :)

Tisdagsväder!

Här vaknade vi upp till halv storm ute!

Vissa dagar kan jag tycka att det är jättemysigt med regn och gråa dagar... medan jag andra dagar längtar tillbaka till solen, värmen och dom ljusa dagarna!



Regnet står dessutom som spö i backen så vad vi hittar på i dag vet jag inte. Lilla loppan ligger och sover förmiddag och sambon är i väg och hjälper en polare med bilen. Kanske skulle man passa på att ta sig ett varmt skönt bad....eller så tar vi det i kväll när hela familjen är samlad!

Men att göra sig i ordning kunde ju vara en idé! Man kan ju inte sitta i morgonrock hela dagen...även om det är rätt så gött! :)

Vad hittar Ni på i detta ruskväder?

Hurra för oss!

I dag har vi firat 6 månader som familj!!!

6 månader av skratt, tårar, förvirring, förväntan, förundran, stolthet, glädje, trötthet, nyfikenhet och beundran..... men framförallt..... massa massa kärlek! ♥



Det går nästan inte att föreställa sig att man för ett halvår sen låg där inne på förlossningen med denna lilla skatt (fortfarande) i sin mage! Och om exakt två timmar (i skrivande stund) kom mammas och pappas lilla goding äntligen till världen! Så liten.. så söt!

Lexie Anna Elna Lext, 2011-03-12, kl 22:38, 3005 gram, 50 cm lång och så perfekt!!

♥ I asked god for a daughter..... He gave me a princess ♥

Vad skulle vi göra utan dig lilla loppan?

Höstblommor!

Lite höstmys på bordet!




Det blev massa dekorationer kvar i går efter dopet som jag nu tagit hand om å placerat ut lite här och var stans i huset! Några hamna som Ni ser på köksbordet!

Det är så kul och fint med blommor alltså!! Buketterna har jag satt i hop själv å jag tror nästan att det bor en liten florist någonstans där inne i mig. Skulle kunna gå "bananas" i en blomsterhandel alltså!

Nu menar jag inte att jag tycker det jag gör är skitsnyggt eller avancerat på något sätt... jag menar bara att jag tycker att det är väldigt kul att fixa å arrangera med olika färger,blommor och blad!

När alla vännerna gått hem...

Vilken dag!!



Tack ALLA Er som gjorde Lexies dopdag så fantastisk! ♥

Massor att göra!

I dag är det fullt ös här!

Tårtor ska hämtas...kläder ska strykas...blommor ska inhandlas...huset ska städas. Ja.. vi ska helt enkelt förbereda för morgondagen! :)



Ja, det blir en minst sagt spännande dag i morgon. Ska bli så kul att träffa familj, släkt och vänner från Karlskoga!! Och roligt att för en gång skull samla både min släkt och Classes släkt!

Inte alla som gillar släktkalas som jag gör...ha ha... men jag tror nog att det kommer bli himla trevligt!

Håll tummarna för oss att Lexie vaknar upp på hennes bästa sida och att allt går som smort! ♥

Lexie och jag i dag!

Den här morgonen och förmiddagen kunde ha fått starta lite bättre faktiskt. Men nu när eftermiddagen är här och vi varit i väg på dagens aktivitet så känns allt rätt bra ändå. 

Jag ska inte gå in på detaljer men ni mammor vet hur det är när man är ensam och ska försöka göra sig själv i ordning och samtidigt då underhålla den där trötta och kinkiga bebisen som vägrar sova. Inte nog med det.. bebis ska ha kläder på sig...blöja bytt.... blöjor i skötväska...mat att äta...osv...Ni vet! Att då dessutom ha en tid att passa gör ju inte saken bättre!

Men men nu är vi i alla fall hemma igen efter träffen med mammorna och efter att fått prata av sig lite och fått lite mat i magen börjar det äntligen kännas att det nu är helg! :)



Lexie är just nu nakenfis efter en liten olycka men ingen är gladare än hon då det är sååå skönt att få vara FRI! :)

Nu väntar vi på att papi i huset ska komma hem från kusten så att vi kan börja vårt fredagsmys! Efter den här förmiddagen känner jag att jag är värd ett glas vin i kväll!! Ett dyrt ska det vara också...bara för att!!

På det blir det lite god mat och tv tittande! Sen gissar jag på att mina blå slocknar i soffan innan jag vet ordet av det!

Lovely friday allihopa!

Fredags skoj!!

När jag i framtiden är lite småtrött och småsur på Lexie ska jag ta fram den här lilla videosnutten för OJ vad jag skrattar när jag ser detta.

Kanske är det bara för att jag är hennes mamma och verkligen vet hur hon ser ut när hon åker runt i den här kartongen... men jag delar med mig å så får vi se om även Ni får ett härligt skratt denna fredag??



Mitt (jävla) skratt är ju hemskt.... men jag kunde inte hålla mig. Men Ni vet ju själva hur det är när man hör sig själv på ljudupptagningar!!

Ha ha ha... Hon ser så undrande (och lite småknäpp) ut samtidigt som hon verkar tycka att det är skitkul emellanåt! :)

Glad fredag önskar Lexie...och hennes mamma!

Vi går väl upp då...

Åhååå vad underbart det är när man har en dotter som är klarvaken 06:15 efter att även hållit låda klockan 02:00 i natt cirkus en timma!!

Ärligt talat eller... Är inte hon trött? Både hennes mamma och pappa är det i alla fall!



Att ligga still i sitt babygym duger inte heller såhär på morgonen utan det är full fart från första början. Inte ens datorn får vara i fred.

Nu har jag satt henne i hennes gåstol men ångrar mig djupt då jag snart får krupp av alla melodier som spelar därifrån samt att jag nu börjar höra frustrationen från Lexie då hon förmodligen backat in i ett hörn å inte kommer någon stans!!

Sådär.. då har jag bytt ut melodigrejen till en majskrok! Det borde få henne tyst i alla fall en liten stund! :)

Klockan 11:00 i dag ska jag träffa mammorna för lite lunch..får väl se om jag får vila något innan dess eller inte!?

One Size

Var ute till vårat köpcentrum här i Trollhättan en snabbis och slank då in på H&M där jag hittade denna lilla fina (höst) kofta/poncho!

Tror den kan bli fin till ett par svarta leggings eller till en svart kjol med lite tjockare strumpbyxor!!


299:- på H&M som sagt!!

Nu måste jag speeda upp lite inför massagen!! Hörs sen!

God morgon... eller god förmiddag!

Inlägget var tänkt att postat för länge sen..alltså i morse men hundra saker har kommit emellan å nu är klockan 10:15! :)



Lexie är påklädd och klar i sina "leo" brallor och själv tänkte jag faktiskt hoppa i duschen snart och klä på mig nåt anat är mysisar och munkjacka! :)

dagarna rullar på i en himla fart och i dag är det massage igen. Våra barn är väl i det "äldsta" laget för just babymassage men vi kände ändå att det kunde vara roligt.

Inte det att det inte skulle vara bra för dom.. det är väl mer att dom har lite svårt att vara stilla då dom är mer nyfikna på varandra än på deras morsor som försöker göra dom lite avslappnade!

Lexie höll på som en ål sist så vi får väl se vad hon hittar på i dag! :)

Babysim och prästmöte!

I dag har vi varit på babysim för andra gången... Och i dag tränade vi lite på att vända om från mage till rygg.

Lexie var som vanligt i toppform å sprattlade hej vilt..så också när hon låg upp och ned. Där har vi alltså lite att öva på.. eller så är det lite olika från gång till gång. Men Lexie är ju en väldigt aktiv lite tjej och vill ju hellre simma och vara med...INTE ligga på rygg å titta i något tråkigt tak inte! Ha ha..



Efter simmet kom prästen hem till oss...Ja, hon som ska hålla i dopet på söndag. Så förutom redan andra inplanerade grejer i veckan har vi även dopet att planera för! Det blir ca 45 personer och vi tänkte faktiskt ha mottagningen efter hemma hos oss! :) Vi hoppas ju givetvis på fint väder så att vi kan sitta ute... men är det inte det får vi plats inne också! Vi har ju väldigt öppna ytor så vi ska nog kunna ordna det med.

Nej... nu ska vi sticka å handla!

Skor skor skor! :)

Lovade ju visa Er lite av det jag köpt i går! 

Givetvis kunde jag ju inte hålla mig från att köpa skor....så det blev två! :)  Dom ena behöver jag verkligen då jag är i behov av ett par rätt så basic, svarta, skor med lite högre klack men ändå inte för hög! :)

Dom andra är mer såna där "slit och släng" skor som jag typ drar på mig då jag har mina mysbrallor på... och kanske lite snabbt måste sticka till affären...Ni vet! :)



Lite lagom hög klack på dessa tycker jag. Har tyvärr blivit alldeles för bekväm efter att jag blev mamma men vill ändå inte bara gå omkring i lågskor. Så dessa var ett bra alternativ tycker jag. Har dessutom ett par (nästan) likadana i brunt också! :) Snyggt i höst!



Sådan mor sådan dotter säger dom ju å ja.... vart ska det ta vägen med denna lilla tjejen då undrar kanske dom som känner mig!! Rosa rosa rosa... Ha ha.. Grejen är den att jag faktiskt inte tycker att jag klär Lexie så mycket i rosa som jag kanske borde för att gilla den färgen så mycket! :)



Sen köpte jag, till det rabatterade priset 30 kr, även denna supergulliga sjömansmössan till lillkrabban! Tänkte att hon skulle ha den nästa år då den ju passar så bra när vi är ute i båten och kusten!

Ja.. sen blev det även ett par vantar...några strumpor och en klänning till Lexie. Klänningen är tänkt till dopet... men då jag redan haft en annan i tankarna vet jag inte riktigt hur jag ska göra och vilken hon ska ha.

Kanske får jag fråga mina experter...nämligen Er... vilken vi ska ta! :)

Å Just det.... sen blev det även lite hårprodukter till "moa"! Det var väl det liksom!!

Nya naglar!

Stack i väg till Överby förut för att möta upp Angelica och ha lite egentid. Nya naglar stod överst på listan..... men givetvis kom jag ju även hem med några påsar också! :) Visar Er lite utvalda grejer i morgon! :)

Men först mina naglar!



Hade först tänkt mig lite ljusare lack..men då det nästan blev lite fööör ljust blev det detta i stället.

Ja ja.. ingen fara på taket.. om tre veckor blir det hur som helst nytt i alla fall... då det ungefär är så ofta som jag fixar mina naglar för Er som undrar!!

Halvtid!

Ja nu har min sambo varit hemma i 2 veckor (redan). Dags att börja njuta fullt ut av att ha honom hemma två veckor till eftersom att det sen är för sent.

Tänk bara i morse då jag kunde ligga kvar i 15 minuter.. visst...inte så länge.. men det var ändå 15 minuter som jag kunde ligga kvar i sängen BARA för att JAG ville det och för att inte någon liten sprattelmaja låg där i sängen å ville upp...för det tog pappa hand om.

Nej.. mer såna mornar tack! :)



Lexie sover förmiddag och har så gjort i rekordlång tid känns det som! Vet inte om det var för att vi tog oss ett bad efter frukost eller om hon helt enkelt bara var väldigt trött! :) Skönt är det i alla fall då vi hunnit plocka i ordning lite samt slängt i två maskiner tvätt...PLUS.. att jag hunnit göra mig i ordning.

Resultatet ser ni ovan... Inte varje dag man sminkar sig nu för tiden!  Men jag måste säga att jag faktiskt känner mig liiite fräschare med spackel i fejan även om jag inte har några som alls problem att gå utan smink heller. :)

Dock behöver jag plocka mina bryn ser jag.. min ständiga kamp då jag inte gillar...vill...eller kan...plocka dom själv! Så nu måste jag passa på medan pappa i huset är hemma. Ska även i väg och fixa mina naglar sen också!!

Måste ju göra mitt bästa till dopet även om jag är ett hopplöst fall! :)

Sådär ja... nu har hon vaknat och lyckats göra både det ena å det andra i sängen då hon fick somna utan blöja!!

Har man inget att göra så ser man lätt till att få nåt att göra!! Herregud... sanering på hög nivå här hemma nu!! Nöjdare Lexie får man leta efter!! Ha ha..

Ha en bra tisdag!

Lexie in a box!

Ha ha.. när man är liten som Lexie kan man gömma undan henne rätt bra. Å för at hon surade så i dag satte vi henne i en liten låda! Hur kul är inte det liksom?


Skratta eller gråta... glad eller ledsen...var det här kul eller inte....?


Ahaa.. jag vet... jag blir riktigt jäkla skiiitsur....


.... för att sedan, på två sekunder, bli jätteglad igen! :)

Ja... som jag skrev förut så har inte det här varit världens smidigaste dag i dag inte... "no way schosay"...bokstavligt talat. :) (Nej.. det stavas inte så...men nu skriver jag som det ska låta så alla förstår)!!

I ett litet försök till att underhålla lilla grodan satte hennes pappa henne i en tom liten kartong som vi precis rensat ur. Det var tydligen roligt tyckte Lexie... tills man slutade... då blev hon svinarg! Men så fort vi körde i gång igen så blev hon glad!!

Sen måste jag bara säga att vi faktiskt brukar tvätta Lexies kläder... ha ha.. på dessa foton ser det ju ut som att hon gått i samma kläder i en vecka... men NEJ.. det är bara resterna från dagens lunch! :) Hon fick nya kläder på sig sen...

Jag lovar...jag är ingen dålig mamma trots att jag tycker at det är sjukt underhållande att se min dotter "flyga" omkring i en liten pappkartong!!

Regndag!

Vaknade upp till regn i morse! En sån där typisk greja lite hemma dag tänkte vi..å ja..nu står vi här med ett stökigt vardagsrum med kartonger högt och lågt samtidigt som vi försöker komma fram till ett "conclusion"..spara eller slänga? :)



Lexie är EXTREMT gnällig i dag och jag funderar på om det är den där början till en lite sockerbit som spökar!?

Ja.. för att tala i klarspråk så såg jag för några dagar sen att det dykt upp liiite liiiite liiite vitt nere i tandköttet på Lexie vilket ju förmodligen betyder att det snart tänker växa fram en liten tand där. Eller så är det nåt sånt där "språng" som alla talar om!? Har inte läst på om detta men det kan ju kanske också vara en förklaring då hon ju snart är påväg in i sin 6:e månad på jorden!?

Inte vet jag.. vad jag vet är att hon inte har feber och blir tyst så fort hon får vara i mammas eller pappas famn! Å hysssch... för nu sover hon!

Tack för det! :)

Bland det bästa som finns!

Såhär kan jag ligga hur länge som helst!



Mysen är hemma igen och efter bus och lek i några timmar somnar vi gott i soffan båda två! ♥

Den där ungen alltså!!

Ligger i sängen och har det gött... precis sådär som man ska göra när man varit ute kvällen innan!! :) Så himla skönt att bara kunna ligga här, kolla på repriser, äta godis och blogga.... utan att tänka på bebis!!

Klart jag saknar Lexie men inte så att det gör ont! :) Däremot har jag svårt att tygla mina känslor till denna underbara unge när jag tittar på bilderna från i går!! ♥




Vår lilla ögonsten!! Kom snart tillbaka till mamma och pappa nu! :)



PARTY! :)

img_0698 (MMS)

PARTY! :)


Okej då...

.... jag vet att Ni INTE tjatat! :)

Det är ju jag själv som frågat er OM Ni vill se hur vi har det hemma...

Å nää.. man lägger ju inte ut saker som man kanske är mindre nöjd med och lite måste man väl ändå få stoltsera med vad man åstakommit! :)

Jag är ingen inredningsarkitekt (det vet jag).... men det här är vår stil och vi tycker ändå vi fått till det rätt okej med små medel!! Att lite färg kan göra så mycket!? :)

Ja.. vi fick iofs köpa nya soffor och ett bord...men det andra fanns här hemma och här kommer nu en liten "sneak peak" på det jag kallar "glasrummet"!





Kanske inte heeeeel klart...men jag tror att vi kommer få många mysiga kvällar vid brassan här ute i höst och vinter.

Eller vad tror Ni?


En dag på havet!

I dag åkte vi ut till kusten för att titta till båten lite!

Att säsongen är över är det ingen tvekan om å det är sååååån skillnad alltså! Men jag måste säga att det ändå var väldigt härligt att komma ut på havet och få känna lite frisk havsluft!

Mer än så tänker jag inte skriva... visar lite bilder i stället! :)



Ja...så mycket mer har inte hänt i dag.... Har "piffat" lite här hemma å köpt en ny matta till vardagsrummet! Bilder kommer eftersom Ni är så himla ivriga... *ler* ..men Ni får inte allt på en gång då inte allt är HELT klart! :)

Busunge!

Ha ha.. i går innan vi skulle åka till Göteborg fick jag och Classe för första gången leta efter Lexie!!

Ärligt...Vart kunde hon ha tagit vägen.... Jo...



....lillstrumpan hade backat in under bordet!!

Ha ha... Där stog hon och såg lite filurig ut som om hon visste att hon hade gömt sig! :)

Som tur är kommer hon ju inte så långt än....värre blir det sen när hon börjar krypa...för att inte tala om att gå!! Ohooo My... säger jag bara!!

Någonting säger mig att den här lilla donnan kommer försvinna lite titt som tätt faktiskt. :)

Min lilla djungelflicka!

I dag (eller rättare sagt i går... klockan har redan passerat midnatt) har vi haft fullt upp!!



Promenad och fika med Charlotte på förmiddagen tätt följt av babymassage. Hem å äta lite (sen) lunch för att sedan åka in till Göteborg och hälsa på Classes kusin där vi skulle hämta ett skåp. Åkte därifrån vid 18:00 tiden å stack förbi IKEA på väge hem där vi hann stanna i ca 1½ timma (innan som stängde). Blev lite stressigt men vi fick med oss det mesta....vilket var en hel del! :)



Lexie har varit en liten djungelflicka i dag i sina fina djungelboken kläder!! :) Sprudlande glad som vanligt också!!

Nu har äntligen vårt "glasrum" tagit form (efter målning, div. inköp och inredning) å jag funderar nu på att visa Er hur det blev!? 

Vad säger Ni... är Ni nyfikna? :)

Babysim!

Lexie ÄLSKADE det!!

Bilderna är tagna efter lektionen och eftersom Lexie höll låda i en halvtimma var hon rätt trött när mamma skulle försöka få med några bilder.... på första gången i badhuset....  samtidigt som nästa grupp skulle ner i bassängen! :)



Att hon gillar vatten var ju ingen nyhet då hon ju gärna både duschar och badar i badkaret här hemma. Men att hon skulle vara sjövild... det visste vi inte! Ha ha...

En del bebisar blev rädda och började gnälla lite medan andra bara blev tysta och såg fundersamma ut. Men inte Lexie inte... hon började veva hej vilt med sina små armar så, så fort vi kom ner i bassängen, och plaskade så hon hade vatten i hela ansiktet... Och inte nog med det så "pratade" hon samtidigt högt och glatt med sina medsimmare!!

Hon var liksom som gjord för det här med babysim kan man säga. Kul...och hoppas det fortsätter så!

Alltså... hon såg så jäkla rolig ut där hon höll på...och som vanligt charmade hon ju alla! ♥