Regndag!

Vaknade upp till regn i morse! En sån där typisk greja lite hemma dag tänkte vi..å ja..nu står vi här med ett stökigt vardagsrum med kartonger högt och lågt samtidigt som vi försöker komma fram till ett "conclusion"..spara eller slänga? :)



Lexie är EXTREMT gnällig i dag och jag funderar på om det är den där början till en lite sockerbit som spökar!?

Ja.. för att tala i klarspråk så såg jag för några dagar sen att det dykt upp liiite liiiite liiite vitt nere i tandköttet på Lexie vilket ju förmodligen betyder att det snart tänker växa fram en liten tand där. Eller så är det nåt sånt där "språng" som alla talar om!? Har inte läst på om detta men det kan ju kanske också vara en förklaring då hon ju snart är påväg in i sin 6:e månad på jorden!?

Inte vet jag.. vad jag vet är att hon inte har feber och blir tyst så fort hon får vara i mammas eller pappas famn! Å hysssch... för nu sover hon!

Tack för det! :)

Kommentarer
sara - Mamma till maja

Maja var supergnällig LÄNGE innan första tänderna äntligen sprack igenom, Allra jobbigast var det för vårt lilla hjärta precis den dagen då tanden verkligen skulle IGENOM.

2 oslagbara tips!



* aftex. finns på apoteket och är egentligen lindring mot munblåsor. Blev rekommenderad av bvc, det är en gel som lägger sig som en skyddande hinna över det onda. Detta gjorde att maja iallafall kunde äta lite kall gröt den dagen!



* ISGLASS! jag vill inte att Maja skall vänja sig vid sötsaker men vi gjorde egen "isglass" av de där juicerna från 4 mån som semper har. Det var kalas! eftersom lillan inte ville ta flaskan för det gjorde så ont så visste man ju iallafall att hon fick i sig vätska, att dricka ur glas var lättare då också!



Hoppas det går mer smärtfritt för Lilla söta Lexie!

2011-09-05 12:03:45
URL: http://smileysara.blogg.se/
Ida - mamma till Nova <3

Åh vad roligt om det är en liten bissing! :) Och det vore väl rätt skönt att få en förklaring till beteendet ^^ Fina ni är på bilden!

Kram

2011-09-05 20:12:36
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Timjanoakleja

Kan ju vara antingen tand eller språng ja! G har just gjort 5e språnget och Lexie är ju nära i ålder så... Tror det är ca 26-28 veckor efter beräknat datum som det brukar komma. Hoppas det snart går över oavsett anledning!



Kram

2011-09-06 16:30:46
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0