Det började ju bra...

Morgonen började med lite morgonmys och tv i sovrummet!! Härligt....
 
....då Lexies mamma tycker det är vääääldigt skööönt att inte behöva studsa upp ur sängen på mornarna nämligen! :) Väl uppe fortsatte vi myset i soffan... Lexie fick välling, då hon inte verkade vara så värst intreserad av frukosten, och vid den tidpunkten hade jag ju all tid i världen kändes det som!
 


Sen började det... ca 20 minuter innan vi skulle åka...  Lexie skulle klä på sig det sista!! Lexie sprang... och mamma sprang... Lexie gömde sig... mamma böjde sig... Lexie skratta högt och mamma orkade inget annat än att skratta... Till slut var allt på...men vad händer då? JO.. Lexie får tag på en mascara som ligger på toan och tycker visst att det är en bra idé att måla halva bakhuvudet samt några fina krigsstreck i ansiktet.
 
Då skulle vi helst behövt suttit på cykelsadeln!!
 
Helvete... fram med våtservetter och gnugga, gnugga, gnugga gnugga...Det mesta gick väl bort men inte allt... så väl på förskolan fick jag äna förklara mig att jag inte försöt färgat håret på henne utan att hon själv försökt slinga det med min mascara!! :)
 
Som tur är tar det typ inte mer än en minut med cykel till förskolan och det är ju heller inte hela världen om man kommer lite senare... men Ni vet den där frustrationen när allt flyter på å så bara skiter sig allt PRECIS i slutet!! Men jag är vid gott mod för i dag är det fredag och när jag hämtar upp Lexie senare så styr vi kosan mot Värmland!! ;)

PUSS!!Jorå... visst smälter man lite när man tittar bort å ser sin lilla älskling stå å pussa (med riktiga pussljud) på träkatten som står och vaktar utanför hennes rum! ♥

I´m back!!

 
Sådär... Då har jag äntligen en fungerade dator igen så nu blir det jäklar i min "blogga av" framöver... Hoppas vi... eller hur!!
 
Från och med nu kommer jag ju att ha lite mer tid över än jag haft innan och på så sätt hoppas jag kunna lägga några minuter varje dag på bloggen i alla fall! :)
 

På sluttampen!?

Åhåå vilken dag vi haft/har i dag!!

Först förskola för Lexie och lite vila för mig! Så skönt.. Men det kändes nästan lite brottsligt att slänga upp fötterna i soffan MITT på dan! ;)

Sen har vi varit ute på baksidan och lekt! Det var så varmt att kläderna åkte av och vattenspridaren åkte fram!

Det gäller att ta vara på sista värmen nu för snart kommer hösten intågandes på riktigt tyvärr!! :( Vill ha sommar året om tack!! I alla fall vår och sommar... Och okej då.. Julafton och nyår med snö..sen kan det räcka!! ;)


Ingen uppdatering!

Hallå där.. Köp blåbär!!

Anledningen till att bloggen "ligger nere" just nu är för att min dator behöver sig ett litet kirurgiskt ingrepp!

Jag hoppas snart kunna vara tillbaka då jag vissa dagar känner ett enormt behov efter att få skriva av mig och dela med mig av mina tankar, funderingar och allt sånt där!!

Hoppas Ni orkar vänta!!?


Dom senaste dagarna!!

Instagram är både lättare och smidigare än att blogga just nu och därför blir den tyvärr lidande! :(

Men här ska ni ändå få ett smakprov på hur vi haft det dagarna som gått! :) Många bilder från kusten blir det då vi ju, faktiskt, i år hann köpa ny båt trots allt!!


Hemma igen...

....men bara för att sova. Om en timma sticker vi till Göteborg och hämtar "hem" vår nya båt som vi köpte i går kväll på vägen hem från Köpenhamn!! Ja..Ni läste rätt!! En båt!! Hurra!

Så det kan bli!?! ;)
 

Vi drar...

 
Har inte uppdaterat på några dagar och tänkte nu säga att det förmodligen kommer ta ett par dagar till innan nästa uppdatering.... då vi i morgon sticker i väg på lite "mini" semester i några dagar!
 
Annars så har dagarna flutit på... vädret har väl varit lite sissådär dom senaste dagarna men i morgon verkar det vända igen så tummen upp för det!
 
Jag lämnar nog datorn hemma... men mobilen är ju alltid med och ett litet mobilinlägg ska Ni väl kunna få... men framförallt så kan Ni ju, som alltid, följa oss på Instgram där Ni hittar mig som miapiafias!!

Liseberg!

I onsdags kom vi på att det skulle bli en perfekt dag att åka till Liseberg på! :) Storsemester....perfekt väder, dvs lagom varmt och inget regn... och ja... säkert skulle INGEN annan tänka likadant som vi!! Eller???? ;)
 
Mycket folk och många barn! Ja... det hade vi faktiskt räknat ut redan innan vi åkte men tyckte ändå att det kunde bli en bra dag. Å det blev det! Lexie var helnöjd, jag vann ett 1:a pris på en utav tävnlingarna i 5 kampen som vi körde och Classe och hans mamma vann en varsin stjärnvinst på varsitt chokladhjul och själv vann jag en sketen chipspåse när jag väl vann på ett hjul!! Haha..
 
Men som sagt... dagen var bra och vi var där i 10 (härliga) timmar!!! ;)
 
 
Lexie verkar gilla karuseller lika mycket som mamma och pappa å det bådar ju gott för framtiden!! :) Tyvärr blev det ju endast barnkaruseller för mig del eftersom man inte kan åka så mycket annat när man är gravid. Men nästa år... då jäklar.. då är det jag som köper åkband!!! :)

Dans på Liseberg!

Ja, vad ska man säga... är det inte bara sååå urgulligt när dom små försöker hålla takten och gunga med i musiken! :)