Äntlgen sitter jag ner!!

Det är först nu jag riktigt sitter ner i soffan här hemma och nu är klockan 21:45!

Vi lämnade hemmet kl 09:20 i morse och kom hem igen först 16:30. Och eftersom Lexie sovit minimalt under dagen så var det bara att se till och försöka underhålla henne i två timmar vilket visserligen gick ok.. men då fick jag också verkligen lägga 100% fokus på henne.

Egentligen skulle jag ha gått på ett gympa pass vid 17:30 men då något hände med min nacke i morse fick jag avboka det då jag inte kan göra vissa rörelser utan att det ilar till i hela ryggen/halsen och nacken . Dock tyckte jag ändå att jag kunde cykla så jag bokade upp mig på ett spinningpass kl 19:45! Kan ju säga att jag var sådär sugen efter en heldag med aktiviteter... men det var ett måste för samvetet och det var skönt när det var över! :)

Farfar kom upp och höll koll på så att lillan sov under tiden.... å det gjorde hon! :)



Men va har vi gjort då?

Jo.. först var vi på sångstund på frälsningsarmen... Ja.. det låter ju sådär kul kanske, men det är jätteuppskattat å verkligen JÄTTE bra. Inte alls massa "kristna" sånger som man kanske kan tro utan helt vanliga roliga barnsånger! När det var slut gick vi lite på stan för att sedan äta lunch hos svärföräldrarna. Därifrån stack vi sedan till Öppna Förskolan där vi hängde halva eftermiddagen! Å ja... vad som hände sen läste Ni ju där uppe! :)

I morgon ska vi hälsa på Linda och Melwin (från föräldragruppen) för lek och bus å sen är det HELG mina vänner!

Nu ska jag inta horisontalläge i soffan kan jag lova...eller kanske ska jag till och med slänga mig i bingen!!?


Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

MÄNNISKA ANDAS!!!!! ;) Jag t.o.m stressade mig själv när jag läste ditt inlägg, märker att du haft massor för dig idag :) hihi... vi också! Fast jag andades lite också¨;) Lätt allt glömma bort när de är mycket.

2012-02-02 22:32:47
URL: http://evelina84.blogg.se/
Erica

Tack för besöket på min sida. Kan bara säga att du har en helt sjukt söt dotter.

Ha en bra dag och ta det lugnt:)

2012-02-03 14:28:39
URL: http://mittbeslut.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0