I badhuset!

Sådär...då var badet avklarat. Skönt en regnig dag som denna! :)

Som jag trodde så var det fullt med ungar i badhuset pga sportlov men varmbassängen är ju abonnerad för oss så där var det lugnt. :)


Lexie dyker i från kanten!


Å där kom hon upp...

I dag fick vi bl.a. öva på livräddning... Eller ja...mer en förberedelse av livräddning kan man säga.

Man "slänger" bak barnet på sin rygg... håller dom i händerna och säger att dom ska "hålla fast"! Sen släpper man med förhoppning att dom ska hålla fast...men hamnar dom under vattnet (vilket är vanligt i början) är man snabbt där och fångar upp!

Kan ju låta lite otäckt men vid det här laget så har dom ju lärt sig att hålla andan...även om det blir en hel del kallsupar här och där! :) Detta gör man för att dom så småning om ska förstå att "håller man inte fast"...så åker man ner i vattnet. Till slut... när barnen är lite större så är det ju meningen att man ska kunna simma med barnet på ryggen utan att dom faller av.


I slutet av lektionen är leksakerna oftast roligare än själva övningarna! :)

Nu ska jag väcka Lexie och kolla till grabbarna! Golvet är nu uppbrutet och dom håller på att lägga in det nya! Ska bli kul att se sen när det är klart! Golvet innan var ju inte helt katastrof så gäller att man verkligen ser skillnad när det är klart. Annars känns det ju lite onödigt både i tid och pengamässigt! :)

Kommentarer
Therese- Mamma till Ameah

Vilken lycklig tösabit <3 SÅ mysigt att bada!

2012-02-22 20:52:09
URL: http://mylifeinthai.se
Jennie

Åh vilka bra övningar :) Kul att hon gillade badet och skönt att de inte var någon där :)

2012-02-23 19:58:35
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Ida - mamma till Nova <3

Jag ångrade lite att vi inte gick på babysim faktiskt. Verkar så mysigt :) Men vi åker till badhuset ändå titt som tätt :)

Kram

2012-02-23 21:23:09
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Kajsa

Åh va mysigt att bada! Jag gick på babysim med min första son men med dottern har vi lixom inte hunnit. Men nån gång ska vi gå själva och bada! =) Toppen med livräddningskurs, det borde alla gå!

2012-02-24 09:14:15
URL: http://babywilmer.blogg.se/
Malin

Va söt hon är!

2012-02-24 12:52:45
URL: http://malst.blogg.se/
Timjan o Akleja

Vad mysigt, härliga bilder! Jag måste få Stefan att fota nån gång när jag badar med G... :) Vi har oxå testat "ryggsäcken", fast inte att släppa och se om de håller fast än... Det kommer väl. Är ni på fjärde steget? Vi är på tredje men det är kanske olika på olika ställen förstås. :)



KRAM

2012-02-24 21:09:07
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0