I dag är det fredag!

Sambon har varit ute och tvättat alla fönster (och det är inte ett fönster vi har) och jag har varit inne och städat och plockat undan! Nu är det bara fönsterna invändigt som är kvar... Alltså det jobbigaste... då man ju måste plocka bort allt som står just i fönstren!

Men det får bli ett senare projekt för om 20 minuter ska jag sticka å träna. Har ju kört spinning i några veckor nu men känner att jag behöver lite styrka också så i dag blir det ett kettlebell pass kl 11:30!



Lexie har ju stått och gått (om hon hållit i sig) ganska länge nu och Ni är många som undrar om hon går själv än då hon ju på många kort står själv nu för tiden.

Men svaret är NEJ... Hon är en fegis som tar ett kliv för att sedan sätta sig ner och krypa i väg. Antar att hon tycker det går fortare. Hon har ju krupit sen hon var sju månader å det är möjligt att man kanske bli lite för bekväm med det då!? Vad vet jag. ;) Men vi övar.. helst skulle vi ju vilja att hon börja gå innan pappa sticker ut på havet igen.. Men vi kan ju inte tvinga fram något och hon får ta det i den takt hon känner för själv.

Antar dessutom att man tyckte det var skönt när dom kröp sen när dom väl fått fart på dom där små benen å springer i från en!! Haha..

Nä... nu måste jag göra mig i ordning. Trevlig fredag i solskenet!

Kommentarer
Elin - Mamma till My ♥

Ja här hemma tog det ungefär 3 månader från att My började krypa tills första stegen. Sen ytterligare en månad innan hon började gå ordentligt, två dagar innan 1 årsdagen! :) Nu kryper hon nästan ingening.



Fina lilla Lexie! :)

2012-02-17 12:30:21
Pernilla & Alwa

Jag väntar fortfarande på att Alwa ska börja krypa. Hon tar sig fram på ett konstigt sätt som liknar en groda :) Så tar nog ett tag innan hon börjar krypa!? :)



Trevlig fredag! :)

2012-02-17 13:26:01
URL: http://alwag.blogg.se/
Emma Josefine - Mamma till Alva

hihi Alva är ju likadan, sätter sig på rumpan när hon stannar med sin gåvagn och inte alls vill ta ett steg men längs möbler går det bra :) gissar också på att det går fortare med krypet och att det är lite läskigt att släppa taget ! Kram

2012-02-17 16:03:28
URL: http://emmajosefine.com
Therese- Mamma till Ameah

Snart inser hon charmen med att gå själv :)



Finaste Lexie <3

2012-02-20 19:32:14
URL: http://mylifeinthai.se
Tina - Minnas mamma

När Minna tog sitt första steg tog det 3 veckor tills hon gick på heltid :)

2012-02-20 20:29:27
URL: http://hejtina.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0