One to go...

Å så har vi fått ännu en dag att gå... tre veckor har gått å nu är det bara en kvar! :)

Klockan är strax efter 21:00 och efter att jag skrivit detta inlägg tror jag faktiskt att jag går in och lägger mig. Känner mig rätt trött och även om vi har över 100 kanaler så finns det absolut NADA att titta på. Alltså bara onödigt att vara vaken!!

Förmiddagen spenderade vi på Öppna Förskolan där det blev lek, bus, sång och lite mellis. Trollhättans tidning var på besök där i dag och kanske kommer Lexie att vara med i sin första tidningsartikel. Hennes mamma däremot (harkel) har varit med i tidningen många gånger innan (viftar lite nonchalant på huvet) men aldrig i TTela som tidningen heter.

Skämt och sido... Lexie får stå för fotot och mamma för texten... om ens något som jag sa kommer med. Vi var ju inte själva där direkt! :) Hur som helst ska det bli spännande å se och framförallt så är det viktigt att detta kommer med i tidningen så att kommunen ser hur uppskattat det är och inte lägger ned verksamheten.



När vi kom hem från öppna hade Lexe somnat i bilen och jag bar över henne till vagnen där hon sov (ute) i ca 1½ timma! Skönt för henne... skönt för mig! :) När hon vaknat blev det mat och lite lek och eftersom det i dag var vilodag från träningen blev det i stället en promenad på 7km i det kalla vädret på eftermiddag/kvällen. Lexie var vaken nästan hela tiden men somnade sista kvarten ungefär och längre fck hon inte sova för då hade jag aldrig kunnat få henne i säng vid 19:00 tiden.

Väl hemma blev det middag och bad. Jag hade gjort lax och potatis till lillan... som hon ratade... så i stället fick det bli lite vaniljyoghurt till kvällsmat! Badet var som vanligt uppskattat och när vi var klara så var det pyjamas på och bums i säng för Lexie.

Som sagt... ännu en dag som gått...och om en vecka sitter jag här och väntar! Classe kommer med ett sent flyg och det är alltid tråkigt.... men huvudsaken är ju hur som helst att han ändå kommer hem! :)

Kommentarer
Emelie

Nämen! Jag tror bestämt att vi får hem våra karlar samma dag! ;) Min sambo kommer också hem rätt sent, runt elva-snåret så jag känner igen den där förbaskade väntan!

2012-02-01 20:58:15
URL: http://trytoreadmymind.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0