Ont!

Trots en ny säng så ger sig inte mina ryggproblem och i dag blir det till att ringa kiropraktorn så att lite kotor får rättas till! Här om dagen låste sig även något i vänster skuldra och varje gång jag tar upp Lexie eller gör vissa rörelser ILAR det till SOM BARA DEN och det är INTE skönt!!

Vad dagen annars har att bjuda på vet jag inte, förutom i kväll då jag ska på spinning. Gjorde en liten annonsering på Facebook att jag har en massa fikabröd som jag behöver hjälp med att äta upp och vi får väl se om någon nappar. Vore ju synd att behöva slänga! Kan ju i och för sig frysa in med då blir det säkert bara liggandes där för jag ska då inte äta upp det. :)



För övrigt har Lexie tand 5 och 6 på gång och har så haft ett tag nu...

Tänderna har avlöst varandra och gjort att Lexie varit lite små "trälig" med maten igen. :( Här om veckan bestämde hon sig även för att hon inte ska äta gröt på morgonen heller.

Så här hemma bjuds det numera på "vanlig" mat som skruttan kan äta själv med händerna...för då går det minsann lite bättre. Å även om det tar längre tid och blir en aningens kladdigt så äter hon ju. Barnmatsburkarna är inte alls speciellt intressanta längre då hon bara efter några skedar stänger munnen, vrider på huvudet och drar i haklappen!

Skitunge! ♥

Men något hon verkligen gillar är frukt.... FRUKT FRUKT FRUKT!!!! Banan, apelsin, clementin, vindruvor, avocado, päron, äpple... you name it!! Hon skulle nog kunna leva på frukt  om hon själv fick välja!! :)

Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

Go morgon flickor! Shit va tråkigt med ryggen. Hoppas du får den hjälp du behöver. Vet hur de är att ha problem med ryggen. För några år sen hade jag ont jämt. Man mår verkligen inte bra o de tar på humöret tillslut.



Här har vi haft en jobbig natt. Lucas har varit jättegnällig. Började när vi skulle gå o lägga sig o har väl hållt i sig....låt mig se....hela natten tror jag de var! :P De enda som dög var att sova på mig. Ja eller de dög väl kortare stunder, lite gnäll gnäll o sen ska han gno hela ansiktet på bröstkorgen så jag känner mig rätt skinnflådd nu :P



Jaja... de kanske beror på förkylningen, lite täppt å så där. De är ju bara att gilla läget liksom! Skönt att skriva det till någon bara. Nu är de glömt! Eller nåt..



Hoppas ni nu får en strålande dag o att du hittar någon som kan käka upp ditt fikabröd.



kramar

2012-01-16 08:50:57
URL: http://evelina84.blogg.se/
Pernilla - Mamma till Alwa

Jag hade gärna kommit och ätit massa gott fika ;)

Älskar bilden där hennes tänder syns. Så söt :)

När fick hon första tanden? Jag bara väntar och väntar :)

Int roligt alls med ryggont. Jag har också problem med ryggen, haft sned rygg sen högstadiet.hoppas kiropraktorn kan "fixa" till ryggen.

Kram

2012-01-16 15:36:20
URL: http://alwag.blogg.se/
Caroline

Här är det likadant - dissar morgongröten och har i övrigt dålig aptit... förutom när det bjuds på frukt eller smörgåsar!



Hoppas du får hjälp med ryggen förresten. Kram kram

2012-01-16 15:55:31
URL: http://carolineprim.blogg.se/
i min lilla lilla värld

Inte kul med ryggen. Aj!

2012-01-16 21:57:40
URL: http://saratilling.se
Brassemamma

Hoppas ryggen blir bra snart!



Jag försökte skriva en kommentar på ditt inlägg med de fina naglarna men av någon konstig anledning så gick det inte!? Tyckte iaf naglarna var mycket fina och så härligt med lite mammalyx i vardagen.



Kram

2012-01-16 22:03:26
URL: http://brassemamma.blogg.se/
joi

Det är ju skitbra att hon gillar frukt. Det gör min tösabit oxå och det är helt kanon.



vad gäller strumporna med hål i hoppas jag att jag blir bättre. Känns så jäkla onödigt att tvätta trasiga strumpor... haha

kram

2012-01-18 09:12:16
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0