Vi blickar framåt!

 
I dag är det typ 1½ vecka sen Classe åkte ut vilket innebär 2½ vecka kvar tills han kommer hem! Vid denna stund känns det ändå rätt okej men i morse när jag vaknade kändes det som en såndär dag då jag egentligen bara ville stanna kvar i sängen och inte behöva göra någonting.
 
Men som vanligt är/var det bara att bita i det sura äpplet då ingen annan gör det åt mig! :)
 
Tandläkaren stod på tur och Lexie fick vara hos farfar lite under tiden. Två hål kom jag ut därifrån med. Super.. verkligen!!! NOT!! Två hål som jag inte kunnat göra så mycket åt sa tandläkaren då jag har väldigt svårt att komma till på dessa ställen längst inne munnen... men ändå.. surt! Tur ändå att jag har sånt friskvårdsavtal och inte behöver betala en krona! :)
 
I kväll ska vi till ett par kompisar som flyttat till hus på lite grill invigning...och innan dess ska vi även hälsa på en mammakompis och hinna köpa någon slags inflyttningspresent! Ja.. det gäller ju att ha fullt upp! :)

Kommentarer
E & A

Hej Mia!!

Grattis till andra graviditeten! Kan du inte berätta lite hur det är att vara gravid med 2:an, vad är skillnaden mot första? Mor di bättre/sämre/samma och växer magen annorlunda!?

Svar: Det kan jag absolut göra. Har tänkt skriva ett litet inlägg om just precis det då jag ju hållt det hemligt ett tag! :)
Mia

2012-07-06 16:30:15
E & A

Mår du bättre ska det så klart vara...

2012-07-06 16:30:47
Evelina - mamma till Lucas

Du kämpar på Mia, jag är som jag sagt tidigare imponerad av dig. Men som man också kan säga; Va ska man göra? Man har ju inte så många alternativ. Bara att gilla läget liksom.

Tur med avtalet, otur med hål. Jag har sånt där de drar varje månad... de känns bra att slippa slänga ut en stor klumpsumma när man väl ska dit... Även om jag kanske inte tjänar på det egentligen så tycker jag de är skönt :)

2012-07-06 23:23:51
URL: http://evelina84.blogg.se
Birgit

Trist med hål! Skönt ändå att det börjar räknas ner till han kommer hem igen! :)

Kram Birgit

2012-07-07 21:10:00
URL: http://www.timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0