Tillbaka i Trollhättan!

Strax efter lunch gled vi in på garageuppfarten och efter bara några minuter innanför dörren var (o)årdningen återställd som Ni kan se!! :)



Direkt när jag kom in i Trollhättan åkte jag in till Babyproffsen som hade total utförsäljning i dag, pga nya ägare...eller nedläggning, dom visste inte riktigt hur det skulle bli... Hur som helst så fyndade jag vagnen som Ni kan se i bakgrunden! (Närmre presentation kommer)

Å ja... jag måste be om ursäkt för det fula vita skåpet som står där (som ingen lagt märke till om jag inte tagit upp det...I know!! Men..)... Jag verkligen HATAR att det står där!! Det gör sig likosm inte rätt i vardagsrummet. Men tills vi fått i ordning i groventrén så har det blivit ståendes där helt enkelt! Det andra skåpet (som jag visserligen gillar..men skulle vilja måla vitt) gör sig inte riktigt heller rätt.. men men.. Som jag sagt tidigare... det tar ett tag att bo in sig och med en 1 åring i familjen, och en sambo på sjön, är det svårt att hinna med allt man vill göra och vissa saker prioriteras mer än andra!

Förresten.... datorn är back in business! :)


Kommentarer
Angelica - Mamma till Moa

Fanns de mycket? Billigt? :)

Jag får nog tvinga dit Tommy imorgon!

2012-03-29 22:23:14
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Birgit

Hej! Vad kul med en kommentar från dig! :) Härligt att fynda, ser ut som vår sulky, är det en Chicco?



Ang kläder så har du ju tom rosa i bloggnamnet så jag är inte förvånad... ;) Men lite ner här ser jag ju blå jeans och vit tröja på lillan, wow! ;) Själv älskar jag blått men klär inte G i det av princip... Fast egentligen är det ju inte färgerna i sig som "stör" heller, utan att pojkkläderna är större och rymligare samt har tryck med bilar, verktyg, superhjälte etc, medan flickkklöderna är tajta med volanger och prinsessor och fjärilar. Jag vill ha en prinströja till G, varför finns inte det? Osv...



Men tex rosa och svart är ju jättefint ihop, om du vill blanda upp lite. För du vill säkert inte begränsa din älskling utan att hon ska kunna ha på sig vad hon vill, leka vad hon vill, bli vad hon vill! :)



Kram

2012-03-30 08:46:25
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0