Instagram!

Finns ju så mycket av de "här sociala nätverken" nu för tiden och det senaste, kan man väl säga, är att använda instagram! Själv började jag använda det för ca ett år sen men trodde ju inte då att det skulle bli så populärt att man följde varandra! ;)

Men nu är det ju så å jag som bloggare tycker det är perfekt nu när man inte har så mycket tid att lägga på bloggen som innan! Det går ju i perioder men nu på sommaren vill man ju helst bara vara ute å gotta sig!

Å vad är då bättre än att klicka ett kort, lägga till några rader och sen ladda upp! Två sekunder å så sen är klart! Lite snabbare, lite personligare och just nu jätteroligt! ;)

MEN... Man måste ju ha en Iphone el. Android för att ladda hem appen!

Är Ni sugna att hänga med lite mer i vår vardag söker Ni bara på mialext!


Barnarbete!

Vi har nu börjat med hushållsnära tjänster i familjen! ;) Det är Lexie som vill tjäna lite extra slantar och varför säga nej?

Hon kommer ta bra betalt då hon är riktigt proffsig, "multitasking" och seriös i det hon tar sig an säger hon! ;)


Today is the day!




Dagen är kommen då Lexies pappa kommer hem.

Själv kommer hon inte att träffa honom förens i morgon då han landar sen i kväll, på landvetter, och inte kommer att dyka upp här hemma förens vid midnatt! Men ändå... dagen som vi väntat så på... räknat ner till... den är nu äntligen här!

Nu ska vi njuta av 4 härliga veckor tillsammans och vi startar det hela med en kryssning till Finland i helgen och efter det en övernattning i Stockholm! :)

Hade ju hoppats på att vädret skulle hålla i sig men det ser ju tyvärr inte så ljust ut! Men men.. vi får hoppas på att det fina vädret hittar tillbaka snart igen.

Livstecken!

Vem har tid och ork att blogga i denna sommarvärme egentligen? Inte jag... Men jag kör ett snabbt mobilinlägg ändå bara för att! :)

Pappa och A-L har varit här och förgyllt vår helg och nu har vi bara två dagar kvar tills pappa kommer hem igen för fyra härliga veckor!

Ni anar inte hur skönt det ska bli!?


Kan själv!



Japp... Lexie klättrar upp både från rätt och fel håll på sin rutchkana och det bara lyser bus i ögonen på henne som Ni kan se!

"Nyfunna" vänner!



Ja...vilken dag. Här spenderade jag och Lexie vår dag i går.

Hur underbart? JÄTTE!

Lexie och grannens ena katt!

Vi har så många katter som bor runt omkring oss och av nån anledning gillar dom att vara på vår framsida!? Detta har nu gjort att Lexie bokstavligen älskar katter!


RÄTTELSE!!

I förra inlägget råkade jag skriva att vi bott här i huset ganska så exakt i 4 år!! Det är HELT på tok fel!!

Vi har ju bara BOTT HÄR I ETT ÅR!! :) Det var ju liksom det som var hela poängen med berättelsen om de nya möblerna!! ;)

I bland blir det bra galet!

Nytt till framsidan!





Fick ett litet ryck häromdagen (när mamma och Olle var här) och stack och köpte en liten rotting grupp till framsidan! Förra året hade vi ett runt gammalt plastbord med 4 stolar som förra ägarna lämnade kvar och eftersom vi nästan så exakt flyttade in för ett år sen var det mycket som skulle inhandlas och framsidan fick vänta lite.

Men i år kunde jag inte med att ställa fram det då jag inte tyckte att det passade "min/vår stil" riktigt! Så sagt och gjort stod vi här med massa kartonger och hårt arbete framför oss förra fredagen Eller ja.. Olle gjorde det stora jobbet medan jag och mamma hjälpte till så mycket vi kunde! :) Ett par timmar och svordommar senare blev resultatet detta. :)

Kuddar, dörrstopp och "dekoration" på bordet köpte jag på Gekås i förrgår. Ska ställa en blomma i den höga och ljus i dom andra två "kronhållarna" men har inte kommit så lång ännu!

Här sitter vi nu gott på förmiddagarna när solen gassar på och det bästa av allt är när man sitter här på morgonen och äter frukost på trädäcket och tittar ner på grannarna som susar förbi till jobb och skola! :)

En vecka kvar...



Lexie och jag tog oss en liten tupplur tidigare i eftermiddags när vi var nere och hälsade på "farmor och farfar"! Lexie i vagnen och jag på en solmadrass på gräset! :) Trötta var ordet!

I går var vi till Kungsbacka och hälsade på Carro och Viggo och i samband med det tog vi även en trip ner till Gekås i Ullared. Blev en hel det trots att jag inte hade någon lista och inte skulle köpa något speciellt. Köpte såklart en del grejer till Lexie, men också en hel del inredning! Några utav sakerna kommer säkert upp på bloggen inom en snar framtid så håll utkik!

Och ja... gällande rubriken så är det nu bara en vecka kvar till sambon kommer hem! :)

Vet att Ni tänker...  -Shit.. har det redan gått tre veckor.. och ja.. det har det gjort. Känns som evigheter sen han åkte men på något sätt så har ju dagarna rullat på som dom alltid gör när han är borta! Men nu ska det allt bli skönt att få hem honom igen... det är ju nu den sista veckan dom där superkrafterna tas fram för att sakta för varje dag börja ta slut! :)

12 timmar ute!

Ja, i dag har vi varit ute i ganska så exakt 12 timmar! Klockan 08:00 öppnade vi dörren för att avnjuta årets första utefrukost och kl 20:00 hoppade vi av cykeln här utanför huset!

Ett sånt väder.... Helt underbart! Mamman och Olle har åkt hem å vi har även hunnit med att träffa farmor, farfar,Classes mellanbror och hans tjej från Norge och när vi svängde in på vår gata stötte vi även på Classes moster där hon bjöd Lexie på glass innan läggdags! :)

I morgon ska vi ut på turné igen...men det får Ni höra mer om i morgon!


Lek vid Lunnen!

Lexie och jag har ju besök nu fram tills i morgon och till allas glädje så har Lexie faktiskt inte alls varit lika mammig som andra gånger när dom varit här. Visst... det är ju mig hon klänger på men om mamma eller Olle tar henne så går det lika bra (oftast)! Mycket skönt tycker jag.

Hur som helst blev vi ensamma en stund nu på eftermiddagen då mamma och Olle åkte in till Stenungsund för att hälsa på ett par kompisar. Och vi ville ju inte vara sämre så jag drog i väg ett mess till en mammakompis och bestämde träff vid en jättefin lekplats ner mot stan. Skönt med lite sällskap så barnen kan roa sig lite själva! :)



Lexie och jag tog cykeln ner då hon verkigen gillar att susa fram i vinden! :) Och förresten hade jag nästan inget val då hon redan stod där med cykelhjälmen i händerna och tjoade. Hade vi tagit vagnen då hade hon blivit hysterisk så det är bäst att göra som hon säger!

Men nu är vi hemma igen och snart dyker våra gäster upp igen.  :)

17:e Maj!

För ett år sen var vi i Oslo och firade deras stora dag. I dag gör det mig inget att vi inte är där då det tydligen spöregnar och även ska fortsätta med det! Stackare... dom som verkligen firar också!!

Hur som helst hoppas jag att vi kan åka dit nästa år igen och mysa lite! För ja... jag tycker verkligen om 17:e maj och önskar att vi nån gång kunde ta efter "firandet" här i Sverige också!



Ja.. det var förra året det! Tiden går fort! :)

I dag kommer för övrigt min mamma och min Olle hit för att spendera några dagar!! Underbart att få lite sällskap så att dagarna går lite fortare! Nästa vecka har vi också en hel del planerat och på helgen kommer pappa och Anna-Lena hit! Å ja.. sen har det gått 4 veckor typ... :)

Ja.. Glad 17:e maj då!

Kan inte sova!

Ute började det ljusna för redan en halvtimma sen! Själv har jag legat vaken i över en timme! Hade inte Lexie vaknat till kl 03:23 hade jag med förmodligen sovit nu!? Men när man ligger såhär å känner att NU MÅSTE jag sova så kommer ju alla möjliga tankar och funderingar!?

VARFÖR?

I need to sleep för att orka med!


Att testa gränser!

Ja Ni känner säkert igen det! ATT TESTA GRÄNSER!

Det pågår ju hela tiden och har ju pågått ett tag men nu tror jag, banne mig, Lexie har tagit det till en ny nivå alltså!
Magkatarr och gråa hår nästa liksom. Hade jag inte haft svärföräldrarna här i Trollhättan hade jag förmodligen tagit hem sambon för gott tror jag...eller varit tvungen att flytta hemåt "skogarna"! :)



Hon gör verkligen allt hon inte får och lite till.... Och hur hon reagerar när jag säger i från och tar bort henne? Ja.. antingen så skriks och ålas det på backen... eller så bara skrattar hon åt mig och gör om saken hon nyss gjorde ännu värre. Man blir ju bara så frustrerad när man tycker att man gör allt för sina barn men ändå så är dom inte nöjda!?

Men jaja.. det är en fas nu som både kommer bli värre och gå över. Det jag tycker är jobbigt nu är att man inte kan kommunisera med varandra på samma sätt som när dom blir större... även om barnen MYCKET VÄL förstår vad man menar!

Å så det här med att allt ska in i mun. Stenar, pinnar, jord, blommor... ja allt som går... stoppa in det bara. Lite skit rensarr magen är ett ordspråk dom verkar tagit på allvar!

Jaja.. tur att dom är söta, charmiga och helt underbara några minuter om dygnet i alla fall! ♥

Två rosa drömmar!



I dessa små söta rosa drömmar kommer Lexie att strosa omkring i barfota ute på gräsmattan i sommar!

Den ena (t.v) kommer från Lager 157 och den andra är en present från Lexies kompis Viggo!

NKOTBSB!!!

Ni som följer mig via instagram eller är vän med mig på FB har ju nu i ett dygn fått "höra" på mina fjortisfasoner. Men för Er andra kan jag tala om att det var en helt MAGISK kväll (för mig) i går. Att efter 20 år få se sina stora tonårsidoler igen var bättre än jag hade väntat mig.

Var helt lyrisk i går innan konserten.... å inte blev det bättre efteråt! Haha... Kan låta omoget och töntigt men jag kan inte råför det!!

Att dessutom ha fått röra vid (några av) idolerna gör det hela ännu lite roligare! Och hade jag vetat detta när jag var 13...ja.. då hade jag nog fått en hjärtattack och inte levt idag! Så nere i dessa pojkar var jag!! :)



Ja.. två HELnöjda tjejer som fått uppleva tonåren igen! ♥

En sak ångrar jag å det är att vi inte köpte ståplats... men vi hade jättebra sittplatser men satt inte ner en enda gång... Haha...Men som sagt.. Hade vi haft ståplats kan jag LOVA er att Mia borrat sig in längst fram och haft ännu mindre röst kvar än jag har nu!! :)

Nu ska jag kika igenom alla bilder och videor en gång till och tänka tillbaka på hur fantastiskt kul det var i går!

Hade bara med mig digitalkameran då jag inte orkade släpa på systemkameran så därav lite halvdanna bilder!

Vi är på plats!

Å herregud! Nu är det inte långt kvar! Resan hit gick bra och vi peppade såklart på med NKOTB låtar hela resan ner!

Nu är vi som sagt på plats i arenan å spänningen är stor! ;) FAN va kul det ska bli rätt ut sagt!

Det kommer vara två lyckliga tjejer som lägger sig i hotellsängen i natt! ;)


Nu ska Ni få höra!!

Jag har ju HELT missat att berätta detta för Er... och jag ska försöka att inte bli för hispig nu men ju mer jag tänker på vad som ska ske i morgon blir jag som 12-13 år igen! För det var väl ungefär det jag var när detta pojkband (som faktiskt var det första i vår generation) var som störst!

Jag talar NATURLIGTVIS om New Kids On The Block!!! Något större FAN än jag och mina kompisar fanns inte! (inte i vår värld i alla fall...haha). Herregud... jag/vi levde... andades och åt NKOTB. På väggarna fanns ingen tapet kvar... till och med på dörren och även taket fanns afficher! När vi slutade skolan skyndade vi oss hem för att slå på MTV eller lägga oss framför stereon och tjuta hysteriskt till våra älsklingar! Varenda låt kunde vi utantill... och fortfarande också tror jag! :)

I dag kan jag inte förstå hur tjejer kan stå och tjuta och skrika över tex Justin Bieber... men det var ju PRECIS det som jag själv gjorde. Frågade Ni då... hade jag sagt att jag i dag skulle vara gift med Joe McIntyre. Jag var helt medveten om att om jag bara fick träffa honom så skulle han bli kär i mig på direkten.. som om inte halva jordens andra tjejer också trodde det!? Ja, det var en rolig tid som ju såklart gick över efter några år. Men höjdpunkten var ändå när vi var på deras spelning i Göteborg ovh vi BODDE PÅ SAMMA hotell som dom! Det är en histora för sig å skulle bli alldeles för lång att skriva här men OJ säger jag bara... vi var i HIMLEN och jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka! :)

Ja.. ni ser... jag har redan babblat lös och då skulle jag kunna skriva lite till... men jag ger mig här. Det jag skulle säga från början var att jag och en kompis, i morgon, sticker ner till Malmö för att gå på en konsert men NKOTB och BSB (Back Street Boys)!



Redan i höstas hörde jag talas om denna sammanstårlning, NKOTBSB, och att dom skulle komma till Sverige för en enda spelning.... och att missa denna konsert fanns inte på världskartan. BSB är bra.. men betyder inte alls lika mycket som NKOTB gjort och eftersom jag tillhör dom lite "äldre" var jag nästan lite för gammal för BSB när dom kom... Men som sagt... för det är dom ju inte dåliga! :)

Är garanterad att det kommer bli ett toppen dygn då vi i morgon styr kosan mot Malmö med högtalarna på högsta volym och lite skön falsksång!!

Å vet Ni vad det näst bästa är.... Lexie sover borta och jag får som sagt ett HLET dygn att bara få vara Mia!!! Glad, sprallig, barnslig, busig...ja som när vi var 12-13 år som sagt! :) ♥

"Jag håller på att röja upp lite här"



Jag skrattar så för mig själv när jag ser dessa bilder som jag tog med mobilen i går. Det här är nämlign Lexie i ett nötskal!

I går när jag städade i tvättstugan (med öppen dörr) smet Lexie (såklart) ut och möblerade om lite på altanen! Först ryckte hon av några blommor ur några krukor för att sedan hämta en tom och ställa på ett annat ställe. Med sig i handen har hon även min eltandborste som hör till favoriterna.

Har hon väl fått tag i något hon gillar släpper hon det aldrig... eller ja... inte förens hon själv vill! :) Hur som helst tycker jag bilden till höger är så rolig där man verkligen ser vilken bestämd liten dam detta är. "Här är det jag som bestämmer och tro inget annat" liksom! ♥

Nytt!

Fick lämna Lexie hos svärföräldrarna för att själv ta en tur ut å handla lite.

Första besöket fick bli Blomsterhallen där nya blommor inhandlades...både för utomhus och inomhus! Utomhusväxterna har jag inte hunnit planterat än så Ni får nöja Er med det jag fixat till här inne så länge!



Blev alltså lite nytt till ena köksfönstret... Inget speciellt sådär kanske men det lilla ger variation och gör ändå stor skillnad! :)

Orkar Ni läsa ett inlägg utan bilder?

Å kära nån!!! Äntligen sover flickebarnet och jag får lite lugn och ro! :)

Dom senaste nätterna har inte alls varit speciellt roliga då det varit massa uppvak pga feber, hunger orolig sömn osv! Detta i sin tur leder till att både mitt och Lexies humör inte är på topp alla gånger. Och här kommer ett exempel är från i går.

kl 04:30 tycker Lexie att vi ska vakna... Jag tycker att vi ska sova! Jag ger henne välling i vanlig ordning då hon brukar somna om ... men icke. Däremot kl 06:00 sover vi båda två igen (tror jag) för att sedan vakna igen kl 07:00! Tilläggas bör att vi varit vaken ett par gånger under nattens gång också!

Förmiddagen spenderas på sångstund och Lexie är nöjd likaså jag. Lexie somnar vid lunch och äter yttepyttelite när hon vaknar efter cirkus en timma. ;( Detta är och har alltid varit en kamp! Men.. vi kan inte tvinga i henne mer än vad hon får i sig. Hur som helst åker vi till ÖF på eftermiddagen för att sedan avsluta med att hälsa på hos farmor innan vi åker hem.

Så summa sumarum... Lexie har sovit va en timma på hela dagen och jag förväntar mig att hon kommer slockna som en ficklampa efter vällingen vid 19:00 tiden! Men när tror Ni ungen somnar???? 21:30 efter ett antal misslyckade försök med vaggvisor.. godnattsagor osv. Jag hade ju verkligen gett henne all uppmärksamhet hon kunde få under hela dagen...bde hemma och på "bortaplan".... gjort saker som hon älskar.. men vad får man för det? En grinig unge som inte nöjer sig med något..speedad till tudsen... och går kom gråten flera gånger kan jag lova.


Att ta alla duster helt själv när man känner att man är på bristningsgränsen till ett psykbryt tar på krafterna...men jag vill inte verka gnällig så därför säger jag även att samtidigt så ger dom bra stunderna så mycket kärlek att man ganska fort glömmer av hur jobbigt det egentlgien är periodvis.

Men jag har det tufft.. det är inget att sticka under stolen med..Jag vägrar att tro att jag är en dålig mamma för det. Jag anser att gör mitt  ABSOLUT bästa för Lexie och i bland kanske jag till och med gör det lite för bra om Ni förstår vad jag menar! Missförstå mig rätt nu, men Lexie är inte den som nöjer sig med vad som helst och även om hon är hur charmig och go som helst (när det går hennes väg) så kan hon vara rätt jobbig mot mig!

Ni behöver inte komma med utvärderingar om att jag ska göra si och gör så... för tro mig... jag provar mig fram som alla andra mammor och ingen av oss är perfekt! Och NÄ... det är heller inte aktuellt att sambon skall byta jobb!! Glöm inte att det här är bara EN dag ur vårat liv och som Ni alla vet så ser alla dagar olika ut. Lexie har ju även haft feber tidigare i veckan vilket ju också sätter sina spår samt att det finns en grej till som jag valt att inte vilja dela med mig av som gör att saker och ting i vardagen kan kännas lite tuffare emellanåt.

Ja, Ni som orkade läsa igenom detta får absolut gärna kommentera eller undra... men som sagt... pekpinnar undanbedes vänligen men bestämt! ♥

Jag är ingen dålig mamma....

...jag har bara en dålig dag!



Jag borde städa, jag borde packa upp väskan, jag borde tvätta, jag borde noppra brynen, jag borde färga håret, jag borde gå ut gå (men jag skyller på vädret), jag borde handla, jag borde träna och jag borde MASSOR! Så himla många måsten! Men just nu orkar jag INGENTING! Absolut ingenting. Energin har tagt slut för i dag å då har vi bara passerat lunch! ILLA!

Hur ska jag då orka ta hand om Lexie undrar Ni då... Jo.. det får lösa sig genom att vi åker till Öppna Förskolan efter att hon ha sovit klart och sen får kvällen lösa sig på bästa sätt. Kanske har jag då laddat upp med lite ny energi! :) Man kan ju alltid hoppas! ♥

Titta inte på mina ögonbryn! :)



Om en liten stund ska vi bege oss ner till stan för sista sångstunden innan sommaren. Känns ju helt overkligt när man säger sommaren... och även om vi fått några underbara dagar med sol i april och maj så är man ju inte direkt bortskämd med det! :)

Jaja.. skulle bara kika in å säga det! :)

From Paris with LOVE! :)




I söndags när pappa och A-L kom hem från Stockholm, där dom hälsat på min lillebror + sambo, hade dom med sig ett litet paket till Lexie.

Paketet kommer från Paris och var Lexies 1 års present från, just, lillebror & K.... och då jag bara smälte när jag såg innehållet måste jag ju självklart dela med mig av det här i bloggen! :)

Ärligt....HUR SÖTA är inte "Espadrillosarna" då? :)

Tillbaka i Trollywood!


Här hemma ligger nu TVÅ nerbäddade tjejer.

En i sängen och en i soffan.... En med feber och en med huvudvärk. Och efter två nätter med alldeles för lite sömn ber jag nu till högre makter att vi båda får sova i natt.

Men allt är inte skit...... i dag är det tisdag... vilket innebär att 1 vecka (av 4) redan har gått och om 3 veckor kommer sambon hem igen. Det gäller att glädjas för det lilla när det känns lite tufft! :)

Kvällsdopp?

I går kväll tog jag med Lexie och hennes tre kusiner till deras morfar/farfar & Anna-Lena och innan dess var jag och Lexie och hälsade på min kära vän Helena!

Lexie hade under eftermiddagen lite förhöjd temp och höll sig rätt lugn och i natt vaknade hon med 39 graders feber! Behöver nog inte tala om hur natten varit! :(

Hur som helst ville jag egentligen bara visa den här bilden som jag tog när vi skulle åka hem från pappi... Visst längtar man bara ännumer efter simmaren nu? Här kommer vi hänga mycket i juli då Classe är ute på sjön igen då! :)


Utehäng!

Hinner som vanligt inte riktigt med att blogga när jag är här "hemma" och hälsar på men lite bilder tänkte jag ändå slänga in från gårdagen! Solen skiner även i dag och även om det inte är lika varmt som  förra veckan så njuter vi för fullt och försöker spendera några timmar ute!




I morgon åker vi hem med blandade känslor! :( Önskar SÅ att det kunde vara lite närmre mellan Trollhättan och Karlskoga. Både för min och Lexies skull! Veckorna när Classe är borta skulle inte ALLS kännas lika tomma och Lexie skulle inte gång på gång behöva "lära känna" sina nära och kära här på nytt och heller inte behöva vara så himla mammig under tiden vi är här.

Det släpper mer och mer för varje dag men nästa gång blir det samma sak igen. Vill ju att hon ska kunna känna sig lika trygg med min familj som med Classes! Men det kommer väl så småning om. Vi är ju en rätt stor familj här hemma och det är klart att det blir många ansikten att ta in för lilla loppan när vi varje dag träffar någon ny familjemedlem!

Så ja...vi åker som sagt hem med blandade känslor och vore det inte för att jag är uppbokad i morgon hade jag stannat kvar lite till! ♥


Hemifrån!

Ni som även följer oss på instagram (Mialext) vet att jag och Lexie stack ut på en roadtrip i går!

Och som vanligt när jag gör något sker det på impuls! Här gäller det att kunna dra på bara några timmar... Vem behöver planera liksom! ;) Eller ja....rättare sagt så har vi turen att inte behöva planera. Jag vet att det finns dom som verkligen måste det.. Vare sig dom vill eller inte! :(

Hur som helst så tog vi bilen och styrde kosan mot min gamla hemstad Karlskoga där vi nu umgås med min familj! Men senast på onsdag är vi tillbaka i Trollhättan igen då jag har lite möten inbokade! :)


Full rulle!

I dag har vi hunnit med både sångstund och öppna förskolan.

Tog cykeln ner till sången och Lexie körde en repris från förra veckan och somnade i sadeln på vägen hem så jag tog en lien omväg. :) Väl hemma kunde jag stoppa över henne i vagnen å fick på så vis lite egentid vilket resulterade i en hel del här hemma. Städa undan, sortera tvätt, fixa lunch och sist men inte minst... byte av sängkläder....så i natt sovedr vi gott vi prinsessor! :)

Efter öppna på eftermiddagen tog vi även en sväng förbi Classes föräldrar för att säga hej och hänga lite i trädgården. Fint väder i dag också.. fast lite blåsigare.

Inte ofta Ni ser en dagens på Mia... så håll till godo! :/

Är ju inte direkt någon modebloggare så skratta på Ni bara.... :)


En till dag att räkna av...

Ännu en dag med strålande sol och i dag har det till och med varit så varmt att man kunde tro att det var en dag mitt i juli! :)

Flashade upp min bleka kropp i en solstol, 1½ timma, och det räckte tydligen för att jag nu på kvällen, mer och mer, skulle förvandlas till en skär gris! (Hade faktiskt solkräm med mig ut.. men somnade) :)

Men underbart är kort, i detta fall, då det ska komma in sämre väder på fredag..dock får vi en dag till att njuta i morgon. Dagarna känns så mycket lättare när det är fint väder och jag har liksom inte tid att tänka på hur situationen ser ut just nu utan tar bara dagarna som dom kommer.

Vad vi ska fylla ut dessa veckor med är inte helt planerat...men småplaner finns! :)

Instagram!

Ni har väl instagram installerat i era telefoner!? Har Ni det kan Ni nu få följa mig och Lexie även där!

Sök bara på Mialext så har Ni mig/oss där! ;) Välkomna!


En heldag ute i det fina vädret!



Äntligen så har solen och värmen kommit ( i alla fall för några dagar) och jag tror att dom flesta i vårat avlånga land har fått känna på solen och hettan i dag! Här blåste det lite kyligt i på förmiddagen men det avtog lite senare och då åkte både jacka och mössa av. :)

Dagen har spenderats med Classes föräldrar och trots att "papi" åkte tidigt i morse så har vi haft en toppen 1:a Maj dag" ! ;) Lek i stan, utflykt till Sikhall (tror jag det hette) och för att avsluta det hela på bästa sätt blev det grill hemma i svärföräldrarnas trädgård!

Nu så sover lillan... och snart så sover jag! God natt då alla vänner och hoppas Ni haft det bra i dag! :)

Sol sol underbara sol!

Här pågår just nu lek och bus hos farmor och farfar!

Välkommen sköna Maj! :)