En vecka kvar...



Lexie och jag tog oss en liten tupplur tidigare i eftermiddags när vi var nere och hälsade på "farmor och farfar"! Lexie i vagnen och jag på en solmadrass på gräset! :) Trötta var ordet!

I går var vi till Kungsbacka och hälsade på Carro och Viggo och i samband med det tog vi även en trip ner till Gekås i Ullared. Blev en hel det trots att jag inte hade någon lista och inte skulle köpa något speciellt. Köpte såklart en del grejer till Lexie, men också en hel del inredning! Några utav sakerna kommer säkert upp på bloggen inom en snar framtid så håll utkik!

Och ja... gällande rubriken så är det nu bara en vecka kvar till sambon kommer hem! :)

Vet att Ni tänker...  -Shit.. har det redan gått tre veckor.. och ja.. det har det gjort. Känns som evigheter sen han åkte men på något sätt så har ju dagarna rullat på som dom alltid gör när han är borta! Men nu ska det allt bli skönt att få hem honom igen... det är ju nu den sista veckan dom där superkrafterna tas fram för att sakta för varje dag börja ta slut! :)

Kommentarer
Elin - Mamma till My

Sötaste Lexie! :)



Kul med Ullared shopping! Vi ska dit i augusti, längtar!!



Skönt att det redan har gått tre veckor! :)

Du är så stark som klarar allt detta själv.



Kramar!

2012-05-22 21:35:39
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

ja du Mia du måste verkligen vara laddad med superkrafter! Beundrar dig o de vet du... Men som vi säger, vad ska man göra? Man har inte så många andra val! Bara att gilla läget o kämpa på!



Hoppas för er skull att denna vecka går fort! <3 kramar

2012-05-23 22:29:06
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0