En bra start!

Vilka härliga dagar vi haft sen Classe kom hem i Torsdags. Kunde inte ha startat bättre! Först tänkte vi bara åka ut över helgen men då vädret varit så bra stannade vi några dagar extra. Men i eftermiddag/kväll åker vi hemåt igen för att i helgen ge oss ut på nya äventyr...

Ni som följer oss via instagram har ju sett dessa bilder men då detta är ett mobilinlägg blir det de bilderna jag får visa här också... Fast i ett litet kollage! ;)

Åh ja... Härliga dagar har det som sagt varit...


Liten men tuff!

Inte nog med att Noelle varit och är jätteförkyld.... så ramlade hon även och slog sig rätt rejält här om dagen.
 
Först var det svår att se vad hon hade slagit i och först några timmar senare såg vi att det var ögat som tagit stryk. :( Så inte nog att hon sett ut som en boxare (med svullet öga) några dagar så har nu en rejäl blåtira tittat fram på henne.
 
Ni undrar såklart vad som hände men jag tänker inte gå in på det i exakt detlaj men hon ramlade och hamnade med ansiktet på ett fotstöd på en barstol! Ni vet en såndär stålram som man sätter upp fötterna på. Allt var över på en sekund och vi var där med is men visste ju inte då att hon slagit i sig just vid ögat...trodde ju att hividet tagit smällen. Noelle var jättetrött redan innan och somnade efter en stund i min famn.
 
Blev givetvis orolig för att hon fått hjärnskakning men inget tydde på det (såhär i efterhand) som tur var! Ögat verkar också ha klarat sig då jag hållt för det andra ögat så hon bara kan se med det hon slagit i... och hon har då greppat efter grejer och följt efter med fingret. Speciellt ont verkar hon inte heller ha även om det säkert ömmar lite. Å ja.. nu ser det ju säkert värre ut än vad det är med tanke på blåtiran! :(
 

Ni ser ju själva hur hon ser ut... snorig och dan å så världens svullnaste ögonlock! Min lilla (slags)kämpe!! ♥

Nu är väntan snart över!

 
 
Veckan som vi räknat ner till är nu kommen!
 
Det har redan blivit tisdag och på torsdag kväll får vi hem "pappa" igen. Tänk så glada flickorna ska bli... framförallt Lexie. Det är så underbart att se hur hon skiner upp som en sol samtidigt som hon blir helt till sig och nästan inte vet vad hon ska göra. Haha.. sist dansa hon någon indiandans och bara sprang runt runt runt honom, mig och Noelle på Landvetter när vi hämtade hem honom! :)
 
Sista tiden är den bästa tycker jag....  Då börjar man liksom känna den där glada känslan i kroppen över att han faktiskt ska komma hem snart. Man vet också att man även denna gång klarade av det (även om det varit kämpigt) och så vet man att man har en härlig månad framför sig som en hel familj igen.
 
Men för att få dom sista dagarna att gå lite fortare bestämde vi oss, i torsdags kväll, för att åka hem sista helgen till Karlskoga och hälsa på familjen och nu sitter vi här och helgen är över. Tiden går fort när man har kul brukar man ju säga. :) Men vi har hunnit med en hel del. Vi har varit hos mamma och Olle och grillat, vart hos pappa och Anna Lena på kalas, träffat lillebror och Kristin som var hemma från Sthlm och så har vi ju även lekt en massa med kusinerna. :)
 
 
 I dag åker vi hem och sen är det nääääära.... ;)

We're back!

Efter ca 1,5 månads "semester" från bloggandet är jag/vi nu här igen! Hur bloggandet kommer se ut framöver får vi se men som sagt... Tillbaka är vi!

På tisdag börjar Lexie på dagis och vår lilla vardag börjar igen! Kommer kännas lite konstigt men kommer nog bli bra för oss alla! Noelle får full uppmärksamhet ett par timmar och Lexie får träffa alla kompisar och leka av sig ordentligt! ;) Å jag? Jag får det förhoppningsvis lite lugnare med bara en unge hemma typ vid vila! Annars är det ju full fart på Noelle också så nån semester blir det ju inte! ;)

Har Ni saknat oss? Ser ju att folkkär inne å tittar till oss trots dåligt med uppdatering! <3