Årets Julkort!

Jorå så att.... :) I dag var det alltså dags att plåta de årliga julkorten. Ja.. det är ju sånt vi småbarnsföräldrar tycker är roligt i alla fall... och en och annan släkting då förståds!
 
Men jag visste ju redan innan att det var dössdömt då jag ju knappt kan fota dom "i det dagliga". Å att då försöka få dom att göra som jag vill .... Ja...det blev precis som jag trodde! :)
 
Smakprov? Visst... men resultatet får Ni inte se... för det kommer i brevlådan och på bloggen längre fram för Er som inte får den äran att få Lexie oc Noelle i lådan! ;)
 
 
Undrar om man kan få mer nochalanta barn... haha... å jag kan nog inte ens räkna till hur många gånger Noelle drog av sig sin tomteluva!! 
 
Men barn är barn och såhär är det... det går inte att säga till dom att göra si eller så... och det är väl lite det som är det charmiga med barn... men det kunde u vart roligt om man fick ett kort där båda bär luva, tittar in i kameran, sitter still och LER!!! :)
 
Om jag lyckades...  !?  Det återstå att se... ;)

Min bebis...

...har blivit stor! 
 
 
ETT år har gått och det är heeeeelt sjukt! 
 
Kommer minnas denna dag (tillsammans med hennes systers, SÅKLART,  födelse) för all evighet!! Guuuud vad jag älskar Er trots att Ni varje dag sätter mitt tålamod på prov!! :)
 
Men tiden går för fort... å nu är hon året fyllda!! Vårt fina lilla hjärta!! 
 

Som sagt... ETT år!! 

Och på BVC i dag såg det ut såhär:

8790gram  och 75,3 cm lång (för att vara exakt)..... det  är, du det, min lilla älsklling!! :)