Ett bad...

Är det något som våra tjejer gillar så är det att bada!! :) Morgon som kväll... eller varför inte mitt på dan för att slå ihjäl lite tid! :)
 
 
Jag kan tänka mig att vi tar ett litet bad i kväll innan lördagsmyset kan börja. Men vad vet jag!? :) Allt kan hända innan dess!
 
Annars då?? Jorå..I dag är tredje dagen som vi är själva och i dag är en såndär dag som man nästan inte vill visa sig utanför dörren. Men ut måste vi... annars börjar vi alla tre klättra på väggarna. En tur till affären får det också bli då saker och ting börjar ta slut i skafferiet. Helgerna är ju inte riktigt domsamma utan C men jag måste ju ändå göra mitt bästa för tjejerna... jag tycker det ska vara lite extra god mat och lite extra mys med godis och lite dricka på helgen....i alla fall för Lexie. Men jag tror att de flesta håller med mig där!? Eller??
 
Men nu ska vi först laga lite lunch! ! Ha en bra lördag!

Lite yoghurt bara!

Lägger över lite bilder från förra veckan då vi var i Norge och hittar då dessa.
 
Lexie måste ha, utan min vetskap, hämtat en yogurth i kylskåpet, på rummet, för att sedan ta med till deras koja som dom hade i garderoben. Efter ett tag är det rätt tyst och jag funderar lite på vad Noelle gör då Lexie höll på med andra saker i rummet.
 
Ropar på Noelle som kommer springandes runt hörnet med en sked i högsta hugg....
 
 
Ni kan ju bara ana vad som hände efter detta?? Haha...
 
Man blir ju så trött när sånt här händer men man kan ju heller inte bli arg...inte jag i alla fall. Det var helt enkelt bara att "sucka lite" med ett leende på läpparnat...sanera unge och torka upp "skiten"!!
 
Sketungar!! Dessutom hade Lexie gjort en geggamoja av gamla ostkrokar och vatten (till sin docka visade det sig) som även detta hade slunkit ner i Noelles mage!!
 
Jaha.. men vart var då jag tänkte Ni... jo.. jag låg så skönt i sängen och tittade på tv och njöt av att ungarna ändå lekte och kunde hålla sams!! :) Men tji fick jag...