Frisk som en nötkärna!

Hemma på lunch!!

Vilket betyder att jag varit på jobbet som vanligt idag. Inga känningar alls i kroppen efter sprutan förutom lite ömmande i armen då.

I dag är det det vanliga "månadsmarknaden" i stan. Försgta onsdagen i varje månad är det en sk. knallemarknad i Thn. (Känns som att jag berättat det förut) Lite mysigt nu när det börjar närma sig jul. Har inte varit nere där än, men funderar att gå svängen om innan jobbet. Annars så smiter jag väl ner där lite senare i eftermiddag. Inte för att jag ska ha något, men det är som sagt lite mysigt nu när det börjar vankas mot jul.

I kväll har vi inget särskilt planerat, förutom att jag måste fixa det sista i klädväg inför festen.. Det kommer bli sådär måst jag säga. Inget kul å gå på fest när man känner att man inte trivs i kläderna man har valt. Spelar ingen roll om alla säger att alla är lika fula...jag vill ha något som jag trivs i. Å det har jag än inte hittat. :( Men det blir säkert bra när man får på sig allt occ man stylat till sig ala 1979 men hår å smink å allt vad det innebär.

Nej.. nu ska jag vila lite innan jag går tillbaka till jobbet. Känner mig lite frusen och trött... undrar om det är sprutan som spökar.. :)


Kommentarer
anne

tittade förbi & ville passa på att önska dig en fortsatt trevlig onsdag :)

2009-12-02 12:53:17
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Rebecca

skönt att du inte mår dåligt av den då :)

2009-12-02 13:20:37
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0