Valborg..

Oj oj oj vad klockan blev mycket nu då!! Dax att ta sitt pick och pack å dra sig hemåt.

Vi åker ju som sagt ut till stgan idag och det ska bli riktigt skönt. Ska bara hem och packa ner lite (mys)kläder och så badkläder förståss.. man vet aldrig. Jag och min lillebror har ju  haft som tradition att bada 1 maj.. å ja.. man kan ju inte svika! Eller??? *ler* Njae.. jag är tveksam.. det är visst bara 11-12 grader i öresjö där vi ska vara så.. jag får se hur det blir!  Rapport kommer om hur det blev efter helgen... :)

På lördag kl 16,45 landar Classe på Landvetter och efter det så är vi bjudna på STOR fest här i Trollhättan. Det är 4 x 40 års kalas och det verkade som at det skulle komma runt 360 personer. Så det blir nog skoj. Det är vår VD blandannat som är födelsedagsbarn!

Nej.. det var väl vad jag hade för nu! Ha det gött å ha en bra valborg!


30-åring!!

Grattis till min underbara och kära vän Helena "Hyllan" LillViggan" Christensen! :)

Idag är det din tur att fylla 30!! Hi hi.. Skönt att man inte är ensam längre.....

Ha en underbart bra dag vännen!





Nu tycker jag att vi hyllar för Helena....Så kläm i.....

 Hurra hurra hurra.....

Vi får ju heller inte glömma bort Helenas tvillingbror Henka, det är ju faktiskt hans födelsedag också... så Grattis till honom med.. tyvärr ingen bild på honom då det var länge sen vi sågs! Men...

Hurra hurra hurra för dig med!

Classe i köket


Classe har precis blivit påkommen bakom grillen...

Ha ha.. Jag kunde inte låta bli. Den här bilden är tagen när vi var i Rio och åkte in till The City. Vi gick förbi en liten grill, där det stod två personer och serverade lite olika grillspett. Å brevid fanns några stolar som några Rio bor satt på. Eftersom vi var lite hungriga och inte riktigt visste vart vi skulle äta, så bestämde vi oss för att ta ett varsitt spett.

Nu syns inte detta på kortet, då det är taget precis efter händelsen... men man kan se att många skrattar.... I alla fall.. Killen började grilla på å skulle passa på å göra något annat... Mendas då Classe.. som är kund.. går runt grillen å börjar vända å greja på det som ligger där. Ganska snart kommer han på vad han gör,går tillbaka, och ställer sig snällt på sin plats igen..

Ha ha.. jag höll på att dö av skaratt..å alla andra också för den delen. Kanske inte så roligt att läsa såhär, men det var så kul när det hände. För hur ofta tar du över kockens uppgift när du är å köper nå´t!?!?

Svenne Banan!!

Alltså.. hur kommer man på att skriva en sån här låt och HUR kommer det sig att den typ spelas varje dag på radion!!  Ha ha...



Tisdagen är äntligen över!

Ligger i soffan framför tv:n och bara är. Kom hem för ca 30 minuter sen och har inte vart hemma sen i morses.

Åkte direkt ut tilll Överb,efter jobbet, då jag var tvungen att fixa till mina naglar igen. Ungefär var tredje vecka måste jag gå dit å greja med dom så att dom är snygga å frächa hela tiden. Efter det blev det en sväng till solariet  å sen hem. Nä, där ljög jag. Jag tvättade ju bilen också... i mina nya pumps dessutom. Det var nog en rolig syn för dom andra som också var där i tvättommaten. Ha ha.. men det skiter jag i... huvudsaken är ju att bilen blev fin ändå!! :)

Hade allt varit som det skulle nu, hade jag förmodligen haft lite fjärilar i magen nu, då ju Classe skulle komma hem i morgon. Men som Ni alla vet vid det här laget så kan man aldrig vara säker med sjömän och nu är det alltså så att han inte kommer hem förens tidigast på lördag. Så seeeegt. Nu när det är valborg och man har lite extra ledigt och allt. Skit är vad det är, men det är inget att göra åt..

Men mitt upp i allt tråkigt, fick jag ett samtal från min gamla kollega Mattias...som frågade om jag ville följa med dom ut till stugan vid Öresjö på valborg å grilla, sova över å bara ha det gött. Självklart!! ...svarade jag. Finns ju inget bättre än att gå runt i mysbrallor å va lite sådär småskitig å utan smink! *ler*

Nu har jag inget mer alls vettigt att skriva om, så jag ger mig...

Så Tja PÅ eR!!

Imse vimse spindel

Hua!!

Tror Ni jag höll på att få ett psykbryt i går kväll när jag gick å la mig eller.... Jag kan säga att jag höll på i 20 minuter innan detta vidriga djur var borta från sovrumstaket.

Jag blev alldeles kall när jag lagt mig ner under täcket medans jag tycker att det ser lite mörkt ut i taket. Tänkder då lampan å få se en STOR spindel i taket. Va ska jag göra... Jag tar nämligen INTE i den där. Jag måste helt enkelt dammsuga upp den! Men det var lättare sagt än gjort, då stålröret på dammsugaren inte ville lossna. Och herregud.. den där lilla svart slangen tänkte jag inte använda.. för då hade jag kommit alldeles för nära spindeln med händerna när den skulle sugas upp. Å bara vetskapen av det där ljuden när man suger upp nåt stort fick mig att nästan börja gråta. Så jag fick gå å hämta två tidningar som jag rullade i hop... Ballanserande på sängen stod jag å försökte hitta en bra vinkel så att jag verkligen skulle kunna få kraft nog att ha ihjäl den där krabaten.FÖr skulle jag missa å den hissade ner sig eler skulle springa åt något annat håll då vet jag itne vad jag hade gjort. 

Det gick tyvärr inge bra å kände hur paniken började växa. Skulle jag bli tvungen att gå ner i soffan å lägga mig!? Nej, det går ju itne.. jag måste ju ta död på den.. annars kan jag ju itne gå in i sovrummet  något mer. Men visst..Classe ska ju komma hem sanrt, så det kanske funkar om jag stänger dörren å sover på soffan i några dagar!??

Nej!!! Jag gick på dammsugaren igen. Till slut fick jag bort röret å fick då en bra bit från mina händer till munstycket. Nu var ju bara problemet att träffa rätt också.

Tillslut sögs han upp å nu ligger han väl där i å gottar sig. Jag lät damsugare stå på i några minuter så att han verkligen skulle åka så långt in som möjligt. Sen ställde jag själva röret uppåt så att det skulle bli svrare för spindeln att ta sig upp. Å nu när ja kommer hem så måste jag kolla så att han inte kommit ut igen.. å så får jag byta påsen så att han inte ligger där å gottar till sig bland allt damm å kommer ut som JÄTTE spindel!!

Jag hade ärligt talat hellre haft en orm i rummet!!! :)


Söndag kväll

Då är det över och jag får tacka Karin och Helen för att helgen avslutades bra i alla fall. :) Vi hade mycket trevligt och fick många skratt.

Vi åkte tillbaka till Trollhätan i går förmiddags och efter ett par kissstopp, ätstopp å systemstopp, så var vi äntligen framme efter 4 timmar. ha ha.. va fan hände.. körde vi som kärringar eller?? Det tar annars 2 timmar å en kvart typ. Ja ja... väl framme så åkte vi ut till överby köpcentrum å shoppade lite. Jag köpte bla den där kjolen jag skrev om i förra vekan när Jessica var här. 600.- fattigare kunde man ju lika gärna shoppa lite mer, så det blev ett par svarta pumps och en ny tvålkopp också!

Lite fattiagre men mycket glada stack vi till Ica Maxi för att inhandla kvällsmaten. Det blev räkor som vi marinerade å la på grillen. Till det blev det lite småplock tillsammans med bröd och hallomi. Helen hade hört att det skulle v ara gott att grilla rödbeta. Färsk sån alltså... Å ja.. Ni kan ju fråga henne om det smakade bra. Ha ha...

Några glas rödvin senare blev det dags för stålverket att få finbesök. Mycket roligt och vi körde stenhårt på dansgolvet. Idag har det varit rätt lugnt. Vi har kollat på repriser av bla robinson,talang och spårlöst och mellan detta även fått lite luft och mat i magen. Det blev tre olika rätter från Lai Thai.. Å som jag har saknat dom. Dom har nämligen vart i Thailand ett par veckor nu och eftersom dom är min favo thai här i stan så har dom varit saknade. Det smakade ljuvligt som vanligt!

Nu är det tv tittande som står på schemat.... Ha´re gött..igelkôtt....som min arbetskamrat Nilla säger...

Hon ska förresten åka till Kreta på torsdag..det lilla äcklet!! ;) Det gillar vi inte!! Hennes födelsedagspresent , by the way, från hennes Niclas..Sicka killar vi har!! :)

Det känns tomt...

Nu är snart den här dagen över och det har varit en jättefin dag på alla sätt och vis. Men nu känns det bara tomt och väldigt konstigt. Vad är det som har hänt och vart är det som händer efter detta liv.Frågorna blir många en dag som denna och tankarna bara snurrar runt just nu. Och när man sitter där i kyrkan så tänker på alla som andra som man också mist. Prästen idag var jätte bra och förklarade att man behöver inte sätta punkt, frågetecken eller utropstecken... utan i stället sätter man ett kommatecken eller ett kolon.. som att det (ändå) finns något efter detta. Och det vill man ju gärna tro. Jag tror att alla som försvinner i från oss hamnar på något fint ställe, även om man kanske inte hamnar i himlen uppe bland molnen som man trodde när man var liten. :) Dom har det bra där och har hamnat där utav en anledning.

Det behövdes helt enkelt en ängel till!

Nu är det bara att gå vidare.. även om det idag känns väldigt tungt. Har en oro kroppen som inte vill försvinna just nu, men det känns också väldigt skönt att jag då får vara nära mina nära och kära! Så tack alla som gjort denna dagen så fin!!




Den här låten behöver ingen förklaring.... Utan lyssna bara på den fina texten så förstår Ni!

Fin dag i dag!

Jaha.. Då sitter jag här i Karlskoga igen då. Denna gången inte för något roligt direkt. För idag är det mormors begravning. ♥

Jag kom hit i går kväll efter en liten resa med både buss och tåg och hamnade till slut i Degerfors. Mamma och Olle kom å hämtade mig och eftersom det var så fint väder så tog vi vägen via kosia. Det är inte varje dag man åker den vägen, men det är väldigt fint där och nu bygger dom ju många fina hus där. Annat var när man var liten.. då var det ju skräcken på den sidan. Hi hi.. Bara massa ladugårdar och bönner överallt. :)


När vi kom hem tog  mamma och jag cyklarna upp till bror med familj och grillade och drack lite vin. Åhåå så härligt det är när man kan sitta ute å äta. Visserligen fick vi sätta på infran efter en stund, men ändå!! Så mysigt.


I dag skiner solen och det passar ju perfekt en dag som denna. Det känns liksom lite bättre på något vis. Det är nog mormor och morfar tillsammans som beställt detta härliga väder. :)

Nä.. nu ska jag göra mig i ordning och börja förbreda mig för det som komma skall. det ska inte bli roligt, men jag vet att det kommer att vara så fint i kyrkan och att det efteråt kommer att kännas bra. Jag vet ju att dom alltid är med oss vart vi än är, även om dom inte finns med oss i våran vardag. I hjärtat och i minnet lever dom alltid kvar.

Så mormor... Jag hoppas att du har det så bra tillsammans med morfar nu när Ni äntligen får ses igen. Men det vet jag att Ni har!

God Natt! Vi ses i Nangijala som skorpan sa....

♥ ♥ ♥

Jai Ho

Bra låt som spelas högt i högtalrna hemma!!



It could only be Heineken

Alla HEINEKEN reklamer är ju skit bra, men denna är en utav dom bättre... Ha ha.. skrattar så varje gång jag ser den!

Klokren!!


Det kostar dyrt att köpa grönsaker och frukt!

Ja, det är väl ingen nyhet, men ärligt talat... man blir ju ruinerad av att försöka äta lite nyttigt emellanåt!

Efter att ha spenderat påsken i Karlskoga och sedan bli sjuk, för att sedan ha gäster här(då käka vi mest ute) så hade grönsakerna oh frukterna tagit slut.. eller så var dom kastade för länge sen. Kände att jag behövde fyla på skafferiet lite och gik till Hemköp och handlade. Inte världens billigaste affär kanske + att det är en sån lite mindre affär här i stan, å då är ju såklart priserna lite högre än på stormarknader å så.

Men nu är det ju så att när jag är själv så behövs inte så mycket mat, å jag orkar aldrig gå iväg å storhandla,..(så tungt att bära påsarna..ha ha) så då får det bli till den lokala affären (oftast).

Ja, å så nu till det jag ska klaga på. Grönsaker... hur kan det va så jädrans dyrt. Jag handlade inte nå´t ondigt över huvud taget. Bara lite grönt, frukt å kyckling... Typ:

Salladshuvud, paprika (3 små), groddar, sparris, 1st färsk brockoli, 1st(liten)blomkol, äpplen, grape frukt, satsumas, keso, pinjenötter och så en grillad kyckling.

Ja.. nu kanske det låter mycket såhär.. men tänk på att det ju egentligen inte är någon direkt mat utan bara grönsaker.

342:- gick det på!!! Hallå eller?? Jag tycker i alla fall att det var lite väl dyrt för att knappt fylla en kasse med lite frukt oh grönt. Å ärligt talat.. ska man äta sig mätt på detta, så tar det ju dessutom slut rätt så fort. 2-3 dagar å så är ju allt slut typ!

Vi kan ju ta ett litet räkne exempel! För skoj skull!! SÄg nu att jag alltid skull gå dit och handla (vilket säkert många gör) och köpa denna frukt 2 ggr i veckan. Då skulle vi vara uppe i 684:-. På 1 månad skulle det bli 2736:- och på ett helt år 32.832:- Hallå hej säger jag bara!! :)

Ja ja.. vi ska väl vara glada att vi har mat över huvud taget och visst kanske dessa priser var lite i överkant. Men man kan ju förstå varför folk köper halvfabrikats mat, då ju det i alla fall är billigt.

Nej.. jag skulle ha medlemskort på COOP... såg att dom denna veckan hade haöva priset på grönsaker för sina medlemmar!! Go COOP!!!

Hejdå morgon!!

Åhååå!!! Säger jag bara... Vilken skitmorgon!!

Inte nog med att jag vaknar GRINIG. (Inte vet jag på vem, för jag är ju ensam hemma...men) Orkar inte gå upp när klockan ringer i alla fall och sover då över min planerade träningstid som jag hade planerat!

1½ timme senare går jag i alla fall upp mot min vilja och ställer mig i duschen för att vakna till. (Förstår inte varför jag var så trött å grinig när jag för en gång skull gick å la mig i tid i går.) Gårdagens färgning av håret blev ju inte som det skulle blivit hos frissan direkt, och även om det ser bättre ut nu, så bara skaka jag på huvet när jag såg mig i spegeln! En "fuldag" idag blir det..tänkte jag!

Försökte ju ändå få till en frisyr i morses å drog fram plattången... vad händer inte då rå... JO... då råkar sladden komma åt tvålkoppen i porslin som står på handfatet. BAM!! Å det enda som var kvar var skärvor och massa tvål som splashat ut på golvet.

Jaha.. sen skulle jag ta på mig ett par pumps tänkte jag... (glömde ju bort att jag i söndags fick värsta skavsåret, som dessutom skavdes upp ännu mer i går när jag var å tränade) AJ!!! Så nu har jag värsta KÖTTSÅRET på hälen!! (Jag som adrig brukar ha skavsår annars)


Ja å nu börjar även känna att träningsverken kommer smygandes efter gårdagens pump-pass. Utöver allt det här är jag fruktansvärt snuvig också! Så jag undrar vad som händer här näst??




Not my lucky day today!!

OMG!

Men jag tror att jag typ döööör när jag ser bilderna jag la upp nyss!! Visserligen är det ingen nyhet att jag har värsta utväxten "al la russian girl", men nu är det fan jag som går raka vägen ner till stan och köper toning!! Kan inte stå ut en dag till nu!!

Borde ju sticka till frissan, men då måte jag ju boka tid å grejjer. Nu har det TYVÄRR gått så långt att jag måste ta till panik åtgärder!

Ja ja..vi får väl se hur det ser ut i morgon... Kan ju inte vara sämre i alla fall! :)

Helgen i bilder


Lite fredagsmys vid kanalen innan det riktiga partyt drog i gång! :)




Två av hundra "ta kort på oss självakort" :)



Partytjejerna!



Dagen efter...lite sega till att börja med...



Men sen gjorde vi ett försök igen...Lyckan är när man får upp en kork som sitter som sten.. Eller vad säger du Jessica!! Wohooooo... (Huumm.. stökigt bord, bye the way)



Det blev ingen utgång den kvällen... utan bara mys framför tv:n med robinsson, tv4 fakta fdokumentärer och vanligt tjejsnack!



Men då var vi ju pigga på söndagen och orkade oss ut på lite sightseeing till slussarna! :)



Massa fina vitsippor hittade vi!! Dom växer live Jessica... dom växer live! Ha ha...



Å så lite andra bilder från turen... 



Å ja.. nu var det slut!!

Nu är det slut...

...på det roliga!!

Har precis kört iväg Jessica till tågstation och vinkat av henne. Helgen har varit riktig rolig och vi har fått oss många skratt som vi trodde. Som vanligt när vi träffas med andra ord! :) Men nu är det slut på det roliga och i moorgon börjar en tung vecka till mötes. Inte för att det är mer än vavnligt... utan för att jag har en tråkig fredag att se frmam emot. Usch...Men jag ska försöka att inte tänka på det för mycket. Jag får ta det då!!

I fredags i alla fall hämtade jag upp Jessica efter jobbet och vi uträttade lite ärenden, köpte oss en varsin sallad och gick ner och satte oss vid kanalen och åt och mös lite. Efter det gjorde vi oss i ordning å så kom Vera, Mattias och Christian bort på lite förfest. Mycket trevligt! Resten av kvällen spenderades på Stålverket, Bishops och Butlers.

Lördagen var seeeeg... vi gjorde inte många knop på dagen inte. Men efter lite till sömn, bestämde vi oss i alla fall för att gå å handla lite mat. Men mat i magen och lite vin i glaset, försökte vi hitta den riktiga parystämningen. Men tyvärr infann den sig aldrig riktigt. Så det blev en mysig hemmakväll istället. :) Å det var rätt skönt i morses när vi vaknade upp pigga å fräscha!!

I dag har vi varit ute på liten promenad i staden... käkat lite lunch och sen spenderat lite tid ute vid Överby köpcentrum. Jag hittade två par leggings.. ett par lila å ett par turkosa och så ett par örhängen. Hittade även en kjol.. men den kostade 600 kr å jag vet inte om den var värld den rikitgt. men känner jag mig själv så kommer jag åka å köpa den ändå! :) Jessica hittade en jacka som hon letat efter jättelänge. Den var jättesnygg å hon blev glad.

Nu ska jag titta på tv å vänta på att Classe ska höra av sig. I mrogon ska jag nog bjuda på lite bilder oxå! :)

Då var det helg igen då!!



Underbart med helg igen. Den riktigt fredagskänslan har tyvärr inte riktigt hunnit infinna sig än, men det kommer nog runt lunch nån gång kan jag tro. Förmodligen är det för att jag varit hemma å vart sjuk. Dels kortvecka och så sjuk på det.. Känns ju typ som tisdag för mig eller nåt! Ja ja.. huvudsaken är i alla fall att solen skiner och att vi nu får lite ledigt igen.

Idag kommer dessutom Jessica hit å hälsar på. Hon stannar tills på söndag och det ska bli skönt med lite sällsklap HELA helgen. Jag antar att det bli en hel del skratt och skvaller tillsammans med en hel del vin denna helg. Jag ska möta upp henne vid stationen idag vi 15.30 tiden för att sedan styra kosan mot systemet. Efter det kan det nog bli en after work på nån av uteserveringarna! Nice! Eller så tar vi oss en filt och sätter oss nere vid kanalen och bara myser.

I morgon får vi väl se vad vi kan hitta på för kul. Det ska ju bli fint väder, så vi får väl hoppas att vi orkar ut lite! Ha ha.. Och på kvällen förmodar jag att det blir utgång igen. Vi får passa på.. det är inte varje dag vi träffas direkt! Jessica har heller aldrig vart här i Trollhättan sen jag flyttade hit, så det ska bli kul att få visa henne runt lite å visa hur det är vi har det här i Trollhättan!

Nä, nu är det jobb som väntar!
Ha en bra helg!
Kram!!

Jag är en sjukling...

Usch.. det var länge sen jag var ordentligt sjuk så att jag behövde vara hemma, men nu var det visst dax. Känner mig som en påse skit rätt ut sagt. Just nu är det lite bättre, då jag fått i mig lite värktabletter, men jag är fortfarande väldigt matt i kroppen oh blir svettig så fort jag rör mig. Ont i halsen och kroppen är ingen höjdare direkt!! :(

Gick hem tidigare i går från jobbet, då jag kände redan på morgonen att nåt var fel. Men envis som man är, så lyssnar man ju inte på kroppen å måste ju gå till jobbet ändå. Idag gick jag upp också...fast jag kände att jag inte var frisk... men fick gå å lägg mig igen då kroppen sa ifrån!

Jaja.. nu vet Ni att jag är sjuk i alla fall.... och även om jag inte orkar göra så mycket annat än att ligga i sängen, så blir jag så hima rastlös! Det får allt bli bättring tills i morgon!!

Hoppas allt är bra med er ändå...

Sista dagen i Chaerlswoooood...

Jag är himla dålig på att uppdatera mig när jag är i karlskgoa har jag märkt. :) Men det är så mycket annat skoj som skall hinnas med när jag är här, så bloggandet får komma i sista hand.

Nu är i alla fall påsk ledigheten över och jag ångrar INTE att jag åkte hit. Jag var ju lite kluven först, men åkte ju till slut hit ändå! Typiskt såklart att Classe ska vara ute när man är ltie långledig, men å andra sidan så får jag ju vara hemma hos familjen, vilket är minst lika bra. Och om två veckor är jag här igen.. dock inte för några roligheter. :( utan för att gå på begravning. Känns inge roligt alls, men man får inte tänka på det nu, utan ta det när det kommer.

Då blir det en 4 dagars vecka i vecka igen då. Härligt. tror att tiden kommer rusa förbi å vips så är det helg igen. Och ska detta fina väder hålla i sig så är de tju ännu bättre. :)

Nä, nu ska jag packa lite så allt är i ordning när jag ska åka  hem i morgon bitti. Sen blir det pannbiff,potatis, stekt lök å hemmagjord brunsås. Fatta vad gott eller! :)

Förresten... har fått ont i halsen också... Det är skit.. men jag hoppas att det går över!!

Hej så länge...

Glad Påsk då!!

Kuckelikuu....

Nu var det ju visserligen påskafton igår, men det är väl itne för sent att säga glad påsk för det!?!? :)

Sitter just nu hemma i (ett av) mitt gamla flickrum(man böt ju ett par gånger). har sovit hemma hos mamma och Olle i natt. Alltid lika mysigt att vakna upp och bli serverad frukost "här hemma" i Kga.

Jag kom hit i torsdags eftermiddag och då åkte jag raka vägen hem till storebor med familj. Där blev det grillning, lite vin och så en massa lek med barnen. Nice!! Och igår blev det ut på påsktur. Vilket väder... jag kunde till och med cabba ner. Ha ha... kändes lite löjligt först, men Amanda och Rasmus tyckte att det var roligt och efter att ha sett andra som också körde nercabbat så var det okej. Först åkte vi ner till mamma och Olle å sedan till Pappa, Anna-Lena och Erik. Erik blev sugen på en repa till stan. Han skulle till systemet å var itne riktigt körklar! :) så jag fick köra. Vi körde den pinsamma stilen å tog ett varv i stan innan vi parkera nere vid kulan. Träffade Jenny Eklind och våra kusiner Magnus å Mattis.Det var roligt att träffa dom. Sen åkte vi upp till Bråten för att lämna karin, Amanda och Rasmus. Efter det åkte jag ner till Strandkanten för att äta lite lunch med mamma och Olle. Shit va härligt det var där nere. Å speciellt igår när soln stekte så gött på en. :)

Tog en sväng förbis kusin Ullis och Petters nya hus.. där var hela tjocka släkten och några till. Hälsade lite snabbt på ullis och Walter och så Marie Söderström som jag inte sett å år och dar. :) Det blev bara ett kort besök då dom skulle grilla korv, så dcet får bli ett besök till där snart så jag får se hur det ser ut inne. Det blir nog super fint tror jag.

Idag är det middag hos pappa och innan dess hade jag tänkt sola ltie å försöka hinne med och träffa Helena min vän!! :)

Just ja.... icke att förglömma... Mest för att Classe ska se vad duktig jag har varit... ha ha.. Nu har di tom fått bildbevis vis mms. JAG.... JAG... tvättade bilen igår. Inte dåligt måste jag säga.. är rätt stolt faktiskt. Nu är den prick skitfin! Glänser som aldrig förr. :) det Ni!!

Nä, nu blir det solen i ett par timmar.. eller kanske någon timma.. för sen får jag nog börja göra mig i ordning.

Ja ja.. Glad Påsk i alla fall. Härligt att vara tillbaka i Karlskga för en liten stund!! 

Nu drar jag till Blåkulla...

Då var det påsk igen då! Känns som igår, som med alla högtider, fast det var ett år sen. Classe var ute även förra påsken och jag tog min kvast och åkte till Karlskoga. så gör jag även denna gång. :) När jag ska åka har jag itne riktigt bestämt mig för ännu. Kanske ikväl.. (vilken är väldigt osannolikt).. eller i morgon (mer troligt)...eller på självaste påskafton (mindre troligt) :)

Har inhandlat fin fint påsk nagelack!! Tror speciellt att pappa och min storebror kommer gilla´t!

Nä..jag har fasen inget vettigt alls att skriva trots att et är påsk... ska nog gå hem å ta på mig träningsbrallorna å gå ut å ta mig en rejäl promenad i solen. Sen får vi se hur det blir...

Här kommer några bilder från förra året på Rasmus å Amanda..Ska bli kul att få busa lite med Er igen! :)





Okej... GLAD PÅSK på Er allihopa då!!

Hej! Har Ni några raketer här???

Nu är halva veckan gjord å mer därtill kan man säga, eftersom att det är ledig på fredag. I morgon blir ingen långdag heller hoppas jag.

Vet Ni vad då. Klockan 06.00 i morses var  det jag som knatande iväg till simhallen. Jag trodde ärligt talat att jag skulle skita i det, men har jag bestämt mig så har jag! Trött var jag, men väl där gick det bra. Var såklart himla tungt å jobbigt, men vilken start på dagen. Efter det tog jag ett litet besök hos solariet också! :) 

På eftermiddagen idag åkte jag och Anneli ut till Saab för att gratta Gunilla som fyller år på fredag.  Jag ska inte va så taskig och tala om hur mycket. Det räckte väl med kortet.. eller vad säger du Nilla?? Fast det var rätt snällt ändå tycker jag. :) God tårta serverades och present överlämnades.

Efter det stack jag ut till överby för att fixa lite grejer.  Bla skulle jag köpa lite raketer till påsk tänkte jag. Ha ha.. Till saken hör nu att, jag idag, gjort mig till lite extra och var iklädd knälång svart kjol, en svart kappa, högklackade skor å råsa halsduk med matchande väska.  Lite sådär vårchick Ni vet... *ler*

Utanför affären stod en stor raket å jag tänkte att här måsta  det ju vara. Jakt å fiske stod det utanför..å ja in. Hummm.. blickar runt ltie snabbt, då jag känner mig lite obekväm helt plöstligt bland ca 10-15 grönklädda killar som stod där inne i en klunga. *phu* Rör mig lite graciöst in (då  jag var jävligt trött i fötterna) i butiken för att titta om det är lite längre in. Nä..inte där heller... Faan.. ska jag gå ut härifrån nu eller. Rör mig lite sakta fram mot kassan där alla står och ser mig lite om. Ena butiksägaren frågar. Ska du också ta jakt licens och ser lite frågande ut(som om..du har nog gått fel lilla vän).

-Njae.... sa jag. Jag tänkte bara höra om Ni har några raketer här??Har hört att det ska locka älgarna. :) han tittade lite nervöst på mig (för att se om jag var allvarlig... jag var ju ändå tjej) innan han börja skratta lite. Jorå.. visst har vi raketer.. kom med här ska du få se! Å ja.. bak i lagret fanns dom, så det var inte så konstigt att jag inte hittade några.  Med mitt partypaket under armen å handväskan på andra, trippade jag ut i mina svarta pumps. Nu kollade det samlade gänget ännu mer. Ha ha.. Dom tänkte nog att: Den tjejen var det krut i!! ha ha.. förstod Ni den?? Klart Ni gjode!!

Nej.. nu blir det lite tv tittande å sen sängen...Självklart blir det lite koll på hockeyn också.. Hejja Färjestad!!!


Skönt med frisk luft...

Har precis slängt ihop en tacosallad som blev mycket god. Nu väntar halv åtta hos mig å sen blir det tisdags skräckis hos Mattias och Veronika. Jag vet inte rikttigt vad jag gett mig in på, men jag hoppas verkligen att jag slipper mardrömmar i natt å även framöver nu när jag är ensam. :) Jag är ju lite löjligt mörkrädd sådär...men det är tyvärr inget jag kan göra åt. I stället så utsätter jag mig för rädsla lite då och då för att se om jag kanske vänjer mig med mörker, spöken å månster å sånt där'nt!! :)

Trodde ju att jag skulle på spinning i dag, men det var vissst aerobic och inte spinning. Hade gärna gått på det, men då det fina vädret lockade mer, så blev den en powerwalk längst kanalen. Tyckte jag gick skitlångt, visserligen rätt snabbt, men när jag kom tillbaka hade jag bara gått i 40 minuter... Ja ja.. ska ta på mig stegräknaren så jag får se hur många steg det är, å så får jag väl öka på sträckan lite mer då. :)

Nä.. det här får räcka för nu.

Hoppas Ni har en bra kväll...Å Karlskoging som man är så får vi väl hejja på Färjestad i kvällens match!!

Hejja hejja hejja!!!

Tisdag morgon!

*Gäsp* Försökte i går gå och lägga mig lite tidigare, så att jag itne skulle vara så himla trött i morses! Men jag vet itne om det hjälpte nå´t. :) Snoozade endast två gånger... (fast med två klockor blir det 4) Det är ingenting i jämförelse vad det brukar bli. Så kanske hjälpte det lite. Jag provade faktiskt rosenrot för ett tag sen.. och jag tyckte nog att jag kände mig lite piggare under den perioden, så jag kanske ska göra ett försök till.Men jag vet itne.. man kanske bara inbillar sig??

Tisgad i dag då.. den tråkigaste dagen av dom alla på hela veckan tycker jag.. tätt följt av söndag! Tänkte att jag skulle dra iväg på spinning idag efter jobbet. Kommer förmodligen att dö... eftersom det nu säkert är två månader sen sist. :( Vill ju bara komma i gång igen.. Det fina vädret gör det ju inte mer spännande att gå in i ett svettigt gym, men man kan ju kombinera! :)

Förresten... Ni kommer väl ihåg att vi blev av med Classes väska å min beautybox när vi åkte till Rio!? Classe åkte ju till Aberdeen i lördags för att mönstra på båten. Ha ha.. vad tror Ni fattades när han kom fram. VÄSKAN!!! Kan man ha mer otur eller?? Två gånger i rad inom en månad! Typiskt. Som tur är så liggger båten fortfarande kar i hamnen, då de ska ha inspektion idag.. Men roligt om de hade åkt ut på en gång... då hade han knappt haft några kläder med sig. Fast. han hade väl klarat sig så det ju finns tvättmaskin ombord, men ändå! Så nu börjar samma procedur igen om ersättning.

Nä, nu är det jobb som hägrar i 8 timmmar...


Paus


Man får passa på att blogga lite i reklamen.


Sitter och tittar på färjan och man kan ju inte annat än å skratta. Underhållning på hög nivå!!

Jag har faktiskt inte något vettigt att skriva om alls idag. Har jobbat som vanligt och stämt av med kollegorna hur helgen har varit. Efter jobbet drog jag iväg och fixade mina naglar. Det var verkligen på tiden. Tog en fin pärlemor färg på naglarna och satte även dit några stenar. Lite vår snyggt sådär! :)

Sen handlade jag lite oxå! En kjol... som jag inte riktigt vet om jag ska behålla eller ej.. men dom stängde, så jag tänkte att jag tar hem den å provar å så får vi se. Å så blev det Ica Maxi innan hemfärd.  Har nu  lagat till en härlig salld som ska avnjutas till lunchen i morgon och till kvällsmat fick det bli två knäcke mackor med tunn skivad kyckling på. Det var smaskens, men kanske inte världens roligaste! Men det är ju så jävla tråkigt att laga mat när Classe är borta.

Gårdagen var lugn som jag skrev igår å på kvällen blev det ju filmkväll och massa godis. Blev bjuden på mat oxå... sicken lyx!! :) Kommer ihåg namnet på en film.. The Girl In The Park.. en drama. Helt  ok faktiskt. Det andra var en triller.. kommer inte ihåg namnet.. men bra var den. I morgon blir det dax för den tredje filmen ... en riktig skräckis... Hua... Vet int eom jag vågar kolla på den, men jag ska göra ett försök. Å i värsta fall så får jag väl sova kvar hos Vera o Mattias.. eller dom hos mig!! Ha ha...

Nä.. nu blir det färjan igen...  Diggar Håkan.. han är roligt om än lite borta!! :)

Sköna söndag

Sitter här och kollar runt lite på internet samtidigt som jag tittar på Robinsson. Jag vet inte.. men jag får liksom ingen riktig koll på deltagarna. Tycker inte att det är lika bra som det har varit tidigare år. Men men.. det är ju alltid kul att titta på.

Nu har det gått ett dygn sen Classe åkte och nu känns det bra igen. :) Skönt.

Var ute med Vera och Mattias i går. Först var vi och käkade pizza å tog några öl å efter det gick vi Stålverket. Mycket trevligt, men runt ett tiden kände vi att John Blund hälsade på, så då gick vi hem. Skönt i dag måste jag säga. Är pigg å kry och ska gå ut på en liten promenad sen.. Inte lika bra väder idag tyvärr, för det är ju gött med sol. Men vi får se.. den kanske kommer fram snart.

I kväll bli det mys med film hos nämnda ovan. Någon som har nbågot tips på en bra film??

Ha en skön söndag!

Skitbåt!!!!

Usch... nu är det bara en timma kvar tills Classe åker och jag är så himla ledesn.

Jag vet inte vad det är denna gången, men det känns rent ut sagt förjävligt!! Har sån ångest i kroppen och jag bara känner hur ensam jag kommer bli. Jag vet att det kommer gå över, men nu känns det piss.

Känslan av hur tyst det kommer bli i lägenheten skrämmer mig redan nu. Jag vill INTE!!!

Vill ha min familj och mina vänner här nu känner jag..Men det är 20 mil dit. Och innan man kommit dit så har ju det värsta gått över ändå.

Tårarna tar liksom aldrig slut och jag känner mig så himla dum och töntig. Varför ska jag sitta här och böla för. Det blir ju inte bättre för det!! Och stackars Classe... han måste ju känna som att det är hans fel... men det är det inte....

Det är den där jävla skitbåtens fel! :)

Nu fick vi precis reda på också (via sms från rederiet) att dom kommer få bo på hotell i natt. Visst är det bara att dra ut på lidandet, men just nu känns det som att det hade vart skönt om han stannade hemma ett dygn till!!


Men men... det är inget att göra... det går nog över snart...(hoppas jag) :(

Party!!

Nu är det sista utgången.... eftersom Classe åker.

I morgon åker han kl 13.40 från landvetter, mellanlandar i Köpenhamn, för att sedan nå slutdestination Aberdeen!! Tråkigt men sant!!

Har precis pratat med pappa som har varit på högfjällshotellet...bra drag med Wallmans Show. Fick höra på en ballad med Elton Jhon via mobilhögtalaren... mycket bra. Men förmodligen bättre live!!

Nu måst vi dra...(säger Classe)!!

Men......Vad gör Ni då??

Sol = Lycka


Åhåå vad det är härligt att solen äntligen kommit fram. Har haft en sådär härlig fredagskänsla hela da´n idag. Började förmiddagen med massage.. sen till Oscar, vår kompis, och tittade på hans kontor. Har lovat länge att åka dit och titta hur han har det. Mycket trevligt å tack för titten Oscar.. kommer gärna förbi igen innan du flyttar! :)

Efter det blev det lunch med Gunilla på jobbet. För er som inte vet, så sitter inte vi på samma ställe, så av den anledningen försöker vi då och då att planera en lunch tillsammans. Alltid lika trevligt och mysigt att träffa dig vännen! :)

Eftermiddagen på kontoret blev rätt lugn också då vi inte var så många kvar.Gjorde ett litet ryck i pappershögen och sen blev det en sista eftermiddagsfika för att sedan ta helgen.

Har nu suttit ute på gården i brassestolen och läst bok i solen. Hur skönt var inte det då.. Tyvärr färsvann den nu bakom huset för en lliten stund sen. Kan ju gå ner till kanalen, men då Classe och svärfar håller på med tavlan vi köpte i Rio, så blev jag nyfiken och gick in.

Nu blir det en kall öl och så får vi väl se vad som händer. Classe åker ju i morgon, så det får väl bli en myskväll hemma, med lite god mat å lite vin! :)

Ha en bra fredagkväll!

Härliga fredag!

Dagen kan inte börja bättre.... Nu ska jag på massage!!


Engångsgrill..

I går när jag kom hem efter jobbet bestämde jag och Classe oss för att gå ut i det fina vädret och grilla lite. Klockan vär rätt mycket, och visste ju att chansen fanns att solen skulle hinna försvinna innan maten blev klar. Men vi gjorde ändå ett försök.. å man kan ju grilla ute och sen åka hem å äta. :)

Classe gjorde i ordning några grillspett medans jag fixade en sallad.  Hämta några filtar å så ner med allt i väskan och dra!

Vi åkte ut till ett ställe, längs kanalen, där vi tänkte att : hit kommer ju inga... Vi fick igång grillen och väntade på att det skulle bli en bra glöd. Solen sken å det var hur härligt som helst... En liten stund.. för ganska så snabbt så förvann solen bakom träden och det blev lite kyligare... Men vi gav inte upp. På med spetten bara... vi kan ju ialla fall grilla dom här, och lite frisk luft har väl ingen dött av!?



Det händer inte så mycket på grillen... samt att stället vi trodde vi skulle vara ensamma på visade sig vara ett "skate hak"! :) Först kom två killar å började skata bakom oss i nån jävla stenramp som dom byggt upp å sen kommer en stor jävla van med ännu fler folk.  Vi kunde int ehålla oss utan började gapskratta. Efter det bestämde vi oss för att åka hem å grilla klart spetten hemma.

 


Men.. vi gjorde ändå ett gott försök å mysigt var det öven om det inte riktigt blev som vi tänkt oss från början.

Varför så knottrig Posh??



Kan man frysa i ansiktet? :)

Påsen...

Strax innan lunchen ringde jag till Classes mobil!

Mia: Hej, vart är du?

C-H: Hemma!

Mia: Okej.. då har du gjort lunch till mig då?

C-H: Ja! Men jag vet de fan va det blev. Det bev inge bra!

Mia: Nähä.. vad blev det då?

C-H: Det får du se när du kommer hem...men det blev för jävla starkt.

Mia: Jaha.. och vems fel är det då?

C-H: Påsen:s!!!

Mia: Påsens?? Vilken jävla påse??

C-H: Det får du se när du kommer hem....

Okej... det kan inte va så att det var halva burken sambal som gjorde att det blev lite "hot"?? :)

Copacabana Palace


Här var vi för bara 1½ vecka sen... :(



Läste i Aftonbladet att kronprinsessan Viktoria checkat in på mångmiljonstadens lyxigaste hotell med utsikt över Copacabanas långa stränder. Hon är alltså i Rio nu.

Hotellet hon bor på heter Copacabana Palace och är somsagt Rios lyxigaste hotell. Vi var ju naturligtvis tvugna att gå förbi det hotellet när vi var i Rio och ändå "bodde" i närheten. Vi hade ju hört att alla känsdisar som kommer dit checkar in där. :) Classe gick sedan in för att kolla vad ett rum skulle kosta.... om vi bara för skoj skulle skulle bo där en natt... Men då det billigaste rummet kostade 4000:- kronor så bestämde vi oss för att det var ltie onödigt!

Undra vad Viktorias rum kostar... inte 4000:- i alla fall.. eftersom det var det billigaste.. å det lär ju inte hon ha i alla fall! Sen är ju frågan ... Vem finansierar hennes hotellvistelse i Rio då??

Du & jag kanske...???

Lunch i solen


Åhåå vad härligt det är ute i dag. Tog en promenad bort till Classes föräldrar på lunchen då Classe skulle dit en sväng. Ingen jätte promenad, men det var ändå härligt att komma ut. Satte oss en stund ut på trappen och där värmde solen ordentligt! Sen tog vi en sväng genom stan och eftersom det är första onsdagen i månaden, så var det ju den sedvanliga marknaden i allén. Man fick såna riktiga vårkänslor i kroppen och  det var massa folk som gick runt och log.

Härligt!!

Påväg till jobbet...

I morses när jag gick till jobbet var det helt underbart väder.. och så här såg det ut...



Hade vart härligt att ta en lång morgon promenad i stället för att gå in å sätta sig på kontoret!