Music!

I stället för fredagslåt.... kommer här.... Ett stycke lördagslåt! :)

Shake It!!!!!!!!!


Hunne.. och Halleberg...

Känner Ni ugglan? :)

Bjuder på lite bilder på vår dag upp på Hunneberg och Halleberg i dag. Det är två berg som ligger strax utanför Trollhätan, med utsikt över hela vänern. Det finns massa utsiksplatser och även många strövområden.

I dag var det mycket folk i rörelse där eftersom det var så fint väder.. och viblev alltså några av dem. :)






Det var skönt att komma ut lite i den friska luften. OCH då menar jag verkligen FRISKA luften. För det dår inte att jämföra med luften i stan. Å så tyst det var... om man stannade till och blundade så kunde man fasiken höra en myra släppa en fis. :)

Rofyllt skulle jag vilja kalla det. :)


Puttinuttisnutti...

Dom här söta skorna köpte Classe sist han var i Aberdeen.



Han letade efter några i min storlek, men det fanns tyvärr inga.. haha.. Men han kunde ju inte låta bli att köpa dessa till Alwa ändå!!


Dom är lite för stora nu... men till våren kommer dom passa perfekt till denna lilla donna! ♥



Lördag

God  morgon tänkte jag säga.. men jag får nog ändra mig till god förmiddag tror jag.

Vart tar tiden vägen? När ma vill att klockan ska gå sakta så går den fort... och när man vill att den ska gå sakta... Ja.. då går den fort!?

Hur är detta möjligt? :)

Inte för att vi ska göra något speciellt i dag, men när det är helg och man r ledig så kan väl klockan vara lite shyrre å gå liiiite saktare i alla fall. :)

I går kväll hade vi hemma kväll framför tv:n med vin och räkor. Kollade på Idol och Cirkus Möller... Haha.. jag vet inte om det är jag som har dålig humor, men jag tycker att det är så roligt det programmet. :)
Idol var väl sådär som vanligt måsta jag säga... Men är jag hemma så tar jag ju chansen att titta på det i alla fall. vet itne vem jag tyckte var bäst riktigt, men Reza eller vad hon heter var bra tycker jag. Annars så är det väl Erik, Tove (eller Tova?) Marielle och Reza som är bäst. Men det är ju så olika beroende vilken janger (hur nu det stavas) som valts.

Vi fick ju också vara med om ett frieri i Idol. Pinsamt tycker jag... men gulligt av killen. Men att fria i IDOL.... Njae jag vet inte jag!?! Men alla har vi ju olika intressen, och det passade väl förmodligen dom. Vad jag förstått så kommer dom från Karlskoga.... också!! Herregud... Varför ska alla Karlskogingar göra bort sig i tv för?? :) Är det inte dialekten så är det något annat! :) Men..några måste ju sätta lilla Kga på kartan också!

Men nog om det...

Utanför fönstret börjar solen att lysa lite och det är väl daags att släpa sig in i duchen så att man får något vettigt gjot idag.. Vad nu det skulle vara??

Men ärligt talat....Nu har jag råkat komma åt något kortkomando som jag inte kan få bort. Inte ens när jag trycker på "kursiv" bokstaven i panelen... Gud så Irriterande. Får helt enkelt sluta skrva å hoppas på att det försvinner när jag börjar med ett nytt inlägg nästa gång.

Happy Halloween



Jag kör min lite nedtonade halloween utstyrsel i år igen. Örhängena går ju bara att använda en gång o året, å det är ju vid Halloween... så det har blivit lite av en tradition! :)



Nu ska jag lämna kontoret och gå ner på stan och fika med två kollegor!
Trevlig helg.


Rosa bandet!

Usch...Sitter och tittar på rosa bandet galan och tårarna bara rinner.

Det är så hemskt med denna sjukdom. Om det så är vanlig cancer eller bröst cancer. Man är ju inte världsbäst på att gra dom där "lätta" undersökningarna på sig själv. Vilket ju är superdumt... men  kanske så tror jag att det kan vara så att man är rädd för att man ska hitta en knöl eller något som inte känns rätt. Och om man gör det så är ju det bättre än att man inte upptäcker det alls och det är för sent.

Efter jobbet blev det en rask promenad ut i mörkret... det är ju skönt att Classe är hemma i alla fall. För det är ju inte så kul att gå ut ensam när det är kolsvart ute och inte en kotte i närhete. Nej.. ska det bli promenader på kvällen får det bli i stan alternativt att någon är med. :)

Annars har det vikits tvätt som Classe vart så snäll och tvättat idag. :) Å så har vi gjort mat och bytt sängkläder. Så nu längtar jag lite tills jag får krypa ner i den mjuka sköna sängen.

I morgon är det fredag igen och den här veckan har verkligen gått fort.. men det är ju för at jag var ledig två dagar i början på veckan. Fast jag klagar inte... Det ska bli skönt med en helg där vi inte har något planerat...förutom (eventuellt) middag hos svärföräldrarna.

Jag har själv inte skänkt några pengar till kvällens gala, men har däremot bidragit med pengar på andra sett, genom att köpa flera rosa band i form av både "brosch" och reflex och andra saker där man skänker pengar genom att köpa en viss grej. Men en 100:ing mer eller mindre drabbar ingen fattig, så jag ska nu skicka iväg ett sms och bidra lite ikväll jag med.

Många bäckar små... :)


Mör(bultad) och lagom seg...

Är (nästan) precis hemkommen från en välbehövlig massage och känner nu att jag inte är sådär prick skitnoga med att gå tillbaka till jobbet.

Classe hade fixat lite lunch som vanligt när jag kom hem och nu det är ryggläga i "söffa" som gäller en liten stund innan jag (motvilligt) går tillbaka till kontoret. Tänk att i stället få vila lite och sedan gå ut och ta sig en liten promenad i det (idag) härliga höstvädret. För när jag väl kommer hem ieftermiddag är solen borta för länge sen....speciellt nu när manställt tillbaka klockan också. :( Men men.. får väl ge mig ut lite ändå.

Igår efter jobbet mötte jag upp Gunilla på stan.. eller mötte upp å mötte upp.. Hon kom ju faktiskt upp till jobbbet och mötte upp mig. :)Men hur som helst så gick vi till Olearys och käkade och snackade lite skit. mycket mysigt. Efter det blev det slapp i soffan till Bonde söker fru, och under tiden som Efterlyst gick på tv:n somnade jag in. Skönt...

Trots en hel del sömn i natt, orkade jag inte gå upp när klockan ringde i morses så NU måste bli ändring på detta!! :)

Överdrivet eller modernt??

Ramlade in på VOGUE.com och hittade dessa monster skor.... eller vad man ska kalla det?

För att åkterkomma till rubriken, så kan man ju fråga sig om detta är mode eller bara rätt så jäkla överdrivet, för vem kan gå i såna här skor??



Even the most seasoned among the Vogue fashion team were quite literally staggered by the arrival of these Alexander McQueen mega shoes. Dubbed the "armadillos”, these python numbers dwarf even the most towering stilettos. Measuring an otherworldly 12 inches tall, we couldn’t resist giving them a whirl, but miserably failed to make it further than the Vogue fashion cupboard. How those McQueen models made it down the runway is beyond us. Respect is due.

26 October, 2009


I'm alive

Hej kära vänner....

Nu var det flera dagar sen jag uppdaterat här och det har såklart sina anledningar! 

För det första så var jag ju i Ullared hela fredagen, och efter en dag där, fanns det ingen ork till att blogga. Och på lördagen åkte vi "hemåt" till Karlskoga för att sedan på söndagen överraska mamma som fyllde år med en resa till Helsingfors. Det har lixom gått i ett sen i fredags kan man säga.

Vi åkte från Trollhättan på lördag förmiddag, för att vi skulle hinna med och se musikalen Järnklockan som gått i Dfs nu. Min extra mamma Anna-Lena har varit med i den, å det måste man ju så klart titta på. Den var bra och dom var jätte duktiga. 

Jag kunde ju inte uppdatera bloggen då mamma inte visste att vi befann oss i Kga. :) Visst.. jag kunde ju ha skrivit om annat, men jag kände ingen ork till det just då. På söndagen överraskade vi mamma med att möta upp henne och Olle på buss stationen i Kga för att sedan ta oss till Helsingfors i två dagar. Mamma trodde bara att Olle och hon skulle åka iväg någon stans... men så dök vi upp och det blev en glad överraskning.

Helgn har varit jättetrevlig men tyvärr alldeles för kort... :) Och det känns nästan som att man skulle ha behövt vara ledig i dag med, för att vila upp sig en dag.

Men nu är jag tillbaka och kan börja uppdatera som vanligt igen. :)

Cover av Coldplay´s Viva La Vida

Bra låt med Darin faktiskt... :)


Lunchtajm

Hemma på lunch i vanlig ordning. Alltid lika skänt att komma hem lite..eller skönt att komma från jobbet lite kanske är mer rätt. :)

Men att nästan alltid få nyalagad lunch när man kommer hem är ine helt fel alltså! Idag bjöds det på tacofärs med sallad och pasta. Låter skumt kanske, men det blir ju som en taco pasta salad... Så det var mycket gott. Kunde ha vart lite mer sallad i stället för pasta... Men classe missade att köpa salladshuvud när han handlade så vi fick ta det vi hade.

Snart tillbax till jobbet igen och göra det sista innan helgen då. Skönt med 4 dagars vecka för en gång skull. Fast annars så tycker jag inte att det gör något att jobba fredagar, för då är man ändå så inställd på att det är helg, så dom dagarna går så himla snabbt ändå.

Undra vad man ska ha på sig ikväll då... klänning kanske... Ja.. vi får se vad som hittas i garderoen. Måste til systemet och handla lite vin också i fall Anneli kanske vill komma hit på ett glas innan, å så tänkte jag att tjejerna ska få sig ett glas eller två när dom kommer också. Å så somnar vi nog gott sen... Det kan ju behövas om vi ska upp så tidigt.


Dagen kommer gå fort...

God morgon...eller kanske god förmiddag! :)

Skönt att det är torsdag idag och att helgen nu är väldigt väldigt nära! För mig är det nästan helg from. i dag kan man säga. Kommer ev. att ta ledigt i morgon för i kväll kommer Helena och Ida hit.

De ska sova över här, då de ska vidare till G-kås i Ullared i morgon. Jag har förvarnat resten på kontoret att jag ev. kommer att vara ledig, I FALL jag får för mig att jag vill följa med.... vilket jag (just nu)troligen gör.

Inte för att just åka till Ullared...för det kan kvitta... men jag ser det mer som en utflykt och så ska det bli kul att träffa gamla kompisar och tjöta lite. Kommer ju antagligen att köpa en hel del när man ändå är där, men jag ska försöka att inte köpa en massa skit som det lätt kan bli när allt är så billigt.

Men julklappar till brorsbarnen blir det ju säkert och det är ju perfekt.. då slipper man tänka så mycket på det sen.. och även andra julklappar också kanske för den delen. Så.. lite shopping blir det nog som sagt.

Frågade om Classe ville följa med, men han höll på att sätta i halsen när jag frågade honom, så jag tolkade det som ett NEJ!!! :)

Vi åker tidigt i morgon bitti för att komma dit innan alla busslasser med tokiga hormonstinna kärringar, som ska köra sönder ens fötter, hinner komma dit. :) Och det känns fruktasvärt att behöva gå upp kl 05.00 på en ledig dag.. Men vad gör man inte för sina vänner. Jag får sova i bilen har jag blivit lovad! :)

I kväll ska jag och Anneli till Hotell Swania som fyller 10 år. Vi fick en inbjudan till jobbet (då vi ibland bokar gäster där) och det blir mingel, mat, dryck och underhållning. Ska bli mycket trevligt. Sen får vi väl se hur lång kvällen blir... beror lite på när tjejerna från Kga anländer. Men det blir inte allt för tidigt, då de kanske inte kommer från Kga förens 18.00 tiden...

Det blir en fullspäckad dag!!

Kul kul!!




Dagens motion

Jaha.. Då ska man iväg och dö lite då!!

Spinning och Core står på schemat idag. Var ett tag sen sist i vanlig ordning, men en gång är bättre en ingen gång som jag brukar säga. *ler* 

Skämt å sido... självklart får det ju bli lite rutin på det här nu på höstkanten när det inte finns något annat roligt att göra. :)

Så nu åker träningsklder och spinningdojjorna på för här ska f*n i mig cyklas. :)

Det känns allt lite idag...

I går chockade vi våra kröppar och gick ut på en powerwalk i 45 minuter. Det kändes lite i början, men när vi väl var i gång så gick det bra.

Vi tog en sväng längs kanalen och gick sedan bort till ett villaområde som heter Egana hem, lite roligare att gå där och titta på alla hus, än att gå på någon lerig grusväg någonstans. och vips så hade ju tiden gått. Känner av lite av powerwalken idag, men det är bara gött!!



I kväll ska jag på live konsert med Robbie Williams, fast på storbild. :) Han har en konsert i London ikväll och 15 länder i Europa har köpt in rättigheterna för att visa koserten via storbild. Det ska bli kul.. fast roligare hade ju vart om man hade varit i London såklart. Han är ju så bra. Har varit på dom koserterna när han varit här i Sverige å jag förmodar att detta kommer vara en lika bra show detta... trots att det inte är live "på riktigt". :)



Nu har jag vart hemma på lunch och käkat lite thaimat som vi lagade i går kväll. Jag älskar verkligen thaimat. Skulle kunna äta det jämt faktiskt. :)



Nu ska jag srax gå tillbaka till jobbet å jobba av det sista innan hemgång.

Ciao!!

Partaj

I helgen var det födelsedagsfest för Kippe som fyllde 28 år. Kameran var med, men det blev ändå bara ett fåtal kort. Typ 4 st för att vara exakt, varav ett inte gick att se något på :)

Men här kommer dom som jag tog i alla fall.. Haha, inte mycket att hänga i granen inte...


        
På korten kan man ju tro att det bara var killar på festen..men det var bara det att just dom satt vid datorn och skötte musiken vid detta tillfälle! :)

Festen var trevlig och vi var rätt mycket folk...säkert en 20-25 pers. Det bjöds på hemmagjorda burgare med alla dess tillbehör. Mycket gott. Några valde att under kvällen gå ut, men hälften av oss var kvar hemma å tog en riktig "hemmafest" i stället. :) Festen tog slut i lagom tid runt 02.00... vilket var rätt så skönt i går måste jag säga. Kan ju lätt bli att man stannar ALLDELES för länge på en sån fest annars.

Ja, annars har vi inte gjort så mycket i helgen!!

Svenska Hollywoodfruar i SVERIGE! :)


Haha... så himla bra att jag skrattar på mig!! :)




Sandlådan! :)

Ett ganska långt inlägg, men värt att titta på! Helt otroligt att någon kan rita såhär i sand. :) Tjejen kommer från Ukraina och vann där deras version av "Talang"!



Samma bild...

Ärligt talat... jag har lagt in samma bild med typ två inlägg mellan... :)

Citatet: Minnet är bra men kort... stämmer visst alldeles utmärkt i det här fallet!

Men jaja.. skit samma!!

Höstdag!

Sov till klockan 10.15 idag och det var härligt att få sova ut för en gång skull. :)

Var ute på en liten tur förut och tog en liten liten promenad ut till Kopparklinten. Ett utsiktställe där man ser över hela Trollhättan. Eller ja... inte hela.. men mycket. :)

Nu är det iordnninggörning som står på schemat, för om 45 minuter kommer Johan och Erika hit på en fördrink och kl 19.00 ska vi till Kippe på födelsedagsfest. Det ska bli kul. :)

Så vi får völ höras i morgon helt enkelt. :)



Repris..

Har inte engagerat mig i fredagslåten (direkt) i dag men blev lite inspirerad av IDOL nu på kvällen.

Därför kommer jag bjuda på en låt, som jag vet att jag spelat förut, men som är så bra.

Efter ett tag så tröttnar man ju oftast på låtar (även om dom är väldigt bra), men denna är en låt som jag ÄNNU INTE tröttnar på. Så här kommer dagens fredagslåt! :)



Med tanke på IDOL:s tema idag, så skulle jag väl ha valt en "Michael låt"..men Nej... tar det en annan gång kanske... :)

(Men jag kan ju ändå inte låta bli att avslöja att Rabih var bäst i kväll med sin hyllning till Michae. Hans röst passade så bra till den låten han valde alltså) :)

Soligt??

Såååå GÖTT med helg alltså!!!


Classe och jag provar solglasögon i Danmark! :)


Sleep time...

Guuud vilken tråkig bloggare jag har varit..... och lika tråkig kommer jag att vara nu för här kommer inget långt inlägg inte.

Har haft mycket att göra på jobbet, vart på besök hos en leverantör och druckit glögg,julmust och ätit lite buffé,hunnit ut till Överby å gjort mina naglar, tittat på bonde söker fru och skämts lite *ler* och sist men inte minst pratat med min vän Helena i en timma. Nu nu väntar sängen, för i morgon ska jag i till kontoret i Gbg.

Men vi får väl hoppas på lite mer bloggande snart.. eller vad säger ni??

Natti natti!!

Bio it is!!

Classe har varit en duktig husmor och tvättat idag, när jag varit på jobbet, så i kväll blir det allt bio som jag skrev!!



 Det finns allt MÅNGA fördelar med att ha en sambo till sjöman. Jag lovar... :)





Morr´n morr´n!

I dag var det tisdag igen då. Det där jobbiga dagen i veckan.

Funderar på vad man kan krydda denna dag lite extra med... Så att den blir lite roligare?? Sa till Classe i morse, innan jag gick till jobbet, att vi kanske kunde ta å tvätta i kväll. Men nu inser jag vilken dålig idé det var och kom istället på att vi kanske skulle ta å gå på bio istället!??

Den där med Steig Larsson har vi ju pratat om länge, så ja.. får nog kolla upp om den går fortfarande! :)
Visserligen händer det ju inte något roligt förens i kväll då, men då har man ändå något att se fram mot!!

Yes.. mycket bra idé Mia! :)

Det var nära ögat..

I lördags, strax efter att jag och Classe hade kommit hem från en liten shopingrunda, hörde vi hur syrenerna från brandbilarna var i närheten av där vi bor. Då det ganska snart slutade att låta, tänkte vi inte så mycket på det. Men helt plötsligt upptäcker jag att det blinkar blåljus in i vår lägenhet, och utbrister att: Det är ju för faan här dom är!!

Med hjärtat i halsgropen springer vi till dörren å möts av ett 10-tal brandmän, som är i full fart in till grannen. Tankarna var många i huvet innan man förstod vad som hade hänt och att allt var bra. Phu.. Men det kunde lika gärna gått rktigt illa.

Det som hade hänt var att grannen satt upp en sån "öppen spis/kamin" på väggen. I den är det tre små koppar som man fyller med en slags gel som brinner. Efter att endast ha haft den upp i ca en timma, ger väggen vika å hela kaminen med gel och eld rasar i golvet... gelen sprider sig på golvet å så också elden såklart. Som tur var hade han en kompis i lägenheten och dom fick till slut släckt lågorna och det enda som blev förstört var golvet, väggen och så kaminen då.

Nu har man ju inte tänt en sån om man går ut en längre stund, men det hade ju räckt att han gått ner till tvätttugan.. stått och duschat.. eller vad som helst.. så hade det kunnat sluta värre.

Man får sig allt en tankeställare, trots att det nu givk bra i detta fallet.

Men tänk om man hade kommit hem och sett att hela huset varit övertänt! :(





När brandmännen väl gett sig av efter att ha kollat av allting och "blåst ur" lägenheten med en stor fläkt, så kom polisen... Men eftersom det inte handlade om något brott och att han var hemma när det hände, behövde ingenting rapporteras.  Men vilken eftermiddag!


Danmark - Sverige

Jahopp... då blev det fest hos oss i kväll igen då.

Snart anländer Kippe och Isak.. och efter det dyker nog en hel del andra kompisar upp också. Grannen har också fest i kväll, så jag har en aning om att det kommer bli mycket spring, gap och jubel här i kväll. *ler* Ensam tjej blir jag nog också...Men det gör mig inget.... Har MINST lika kul med killar. :)



Nu håller vi tummarna för Sverige!!

(Å i morgon ska jag berätta något spännande som hände här hos oss idag)

Ryggläge

Har precis ätit makaronen och köttbullar. :) Att så enkel mat kan vara så gott.

Ligger nu i soffan och tittar på SOS Gute och lite senare blir det en liten promenad och ett besök ut till överby. I kväll är det ju Sverige-Danmark och vi får väl se vad som händer. Antingen blir det till att stanna hemma, eller så går vi väl iväg till några kompisar.

I går kväll kom P-O, Crille och Isaak hit. Vi kollade klart på IDOL och satt sen å kollade på lite olika klipp på Youtube.. Å så blev det ju allsång, då både Classe och Crille är duktiga att spela. Till slut bestämde vi oss för att dra ut lite på stan,, och hamnade då på O´learys.


Mysfredag

Nu är vi klara med allt här hemma och lägenheten är i stort sett i tipp topp nu. Vi trivs så bra med den här lägenheten att det kommer bli svårt att lämna över den till ny ägare när nu det är dags. :)

Har precis knäppt en kall öl och lite senare ska vi nog öppna en flaska rött. Och till detta bllir det tacos i kvll! En av mina favorit rätter. En riktig mysfredag kan man säga!

Vad ska Ni göra??

Fredagslåt(ar)

Lite långsökt kanske.. men här kommer förklaringen till dagens fredagslåtar...

Satt och tittade på lite kort i datorn från resan, då jag flög ner till Australien, och mötte upp Classe och "hans" båt. Det var en härlig upplevelse det. Dels för att få vara med om "livet på en jordenrunt" båt och också för de platser vi besökte. Australien, Korea, Singapoore och så Thailnad.

Fredagslåten uppkom i samband med detta, då jag titta på bilderna från Thailand och rättare sagt från Koh Samui. Jag bodde ju där för 11 år sen (herreguuud...är det såååå länge sen) och jag kommer ihåg att jag fick en skiva från (min lillebror tror jag) Sverige skickad till mig. Där var några låtar jag aldrig hört förut, men som visst hade blivit värsta "plågaorna" hemma.

Jag lyssnade på skivan om och om igen i min cd freestyle när jag susade fram i Bangkoks trafik... när jag låg på stranden på Koh Samui... när jag låg vi poolen hemma vid lägenheten.. När jag skulle sova.. Ja.. i stort sett hela tiden.Det var så skönt med lite Svensk musik liksom! :)

Så här kommer inte bara en fredagslåt...utan TRE!! Haha.. och vilka minnen jag får när jag hör dessa låtar alltså...Haha...Det är ju inte världens bästa låtar, men dom betydde mycket för mig när jag var i Thailand...

Jag vet att när jag längtade hem som mest, och då tårarna var nära och jag behövde  upp-peppning.... Då slog på dessa låtar.... å blev så glad!! :)



Hehe... nå´n mer som får några minnen???


Nu är det "hälga"...


Yes.. Fredag idag och helgen är ett faktum! ♥

Hann typ inte blogga ågot igår, då vi drog igång projekt storstädning av garderob och byrå! Jag har ju skrivit detta förut, men då har det inte riktigt blivit av. Men nu är vi i alla fall igång och det ser ut som ett bombnedslag hemma nu. :)

Byrån ute i hallen blev klar igår, men då vi började med den stora garderoben, var vi tvugna att åka ut med bilden till killen som ixar den... Ni vet fönstret! Å på vägen dig kom vi på att vi var tvugna att handla lite. Så det blev ett stopp för att köpa förvaringsboxar och ett stopp för att handla mat. Och när vi kom hem.. ja, då var vi tvugna att laga lite mat, för annrs hade vi väl slagit ihjäl varnanda. Hungern kan tära på humöret. :) Nä, så varligt var det inte, men mat var vi tvugna att ha.

Å ja.. sen blev det typ kvällen å båda kände att det fick räcka för igår. Så imorses när jag kom ner för trappen var det som att gå in en labyrint bland alla grejer. Men det ska det bli ordning på idag. Får bli en inte så sen dag på jobbet idag, och då ska vi nog hinna få in allt i garderoben på en timma eller två. :)


Måste fundera på en fredagslåt tills i dag också...

Ha en bra fredag..så hörs vi snart igen.

Filmer filmer filmer..

Nu var det länge sen jag/vi hyrde film alltså. Och oftast när man ska hyra en film, så går man ju direkt på nyheter!! :) Men när man då som jag/vi inte hyr så ofta, så missar man ju massa bra filmer emellanåt.

 

Så nu tyckter jag att NI kan ge mig lite tips på bra filmer. Thriller, Drama, Skräck, Romatisk komedi, gamla filmer nya filmer.. You name It!!

Behöver lite filmer att mysa med nu när höstmörkret kommer! :)


Just nu..

Då har det vart lunch då! I dag hade jag faktiskt med mig en paj till jobbet..hör och häpna. :) Visserligen en köpt paj, men ändå. :)
Har tröttnat på att gå ut å äta varenda dag + att det är så många olika viljor vart man ska gå. Oftast så löser det sig ju, men det är ju itne så kul å betala 75 spänn för något man kanske tycker är sådär gott. Nej.. det är tur att man har nära hem, så man kan välja hur man vill göra. Å nu kommer ju Classe hem, så nu öppnar väl restaurang Lext kan jag tänka mig. :)

Ja.. nu är det dags igen. Classe kommer hem IDAG! :) Ska åka och hämta honom på landvetter i eftermiddag och det blir som vanligt skönt att få hem honom lite igen.

Nä.. jag hade väl egentlgien inte så mycket att skriva så jag tror jag ger mig för nu!

Ps.. Har jag itne fin ordning på min plats...NOT!!  F*n va stökigt det är..Ds

 


Shopping..

Drog ner på stan en sväng efter jobbet för att försöka hitta mig ett par nya stövlar. Dom andra har gått sönder i sulan, så nu var det dags helt enkelt. Gick inte i några fler affärer och hittade ju såklart lite allt möjligt. :)

Här kommer smakprov på stövlarna och en liten väska. Utöver det blev det... Två klänningar, en "inne"jacka, hårfärg och örhängen.


Nu ska jag sätta mig i soffan och titta klart på den stora resan på SVT1. Sen får vi väl se vad som händer... kanske skulle ta en sväng med dammsugaren också. Inte så roligt, men ett måste emellanåt. :)




We will Rock You!!

Classe.... du vet inte detta....



....Men på Söndag ska vi gå på musikal tillsammans med din mor i Vänersborg. Vi bestämnde detta idag och jag ser verkligen fram mot det. Showen har fått hur bra kritik som helst och Peter är ju så otroligt duktig, så det tvivlar jag inte ett dugg på!

Tror även att du kommer att gilla det! :) Mycket Queen låtar... 

Arena-Fritid har i hård konkurrens lyckats få ett event i "världsklass." Peter Johansson Champions of Rock kommer till Idrottshuset i Vänersborg den 11 oktober 2009.

Musik av det legendariska rockbandet QUEEN.
Gästartister och musiker från "We Will Rock You" London



När jag står brud!?

(Tror att) Jag har hittat min bröllopsklännig!!! Nu vet jag ju iofs inte jag när jag ska gifta mig än, men visst är den vacker!!

I´m gonna look like a princess... :)




Rrrrrriiiiinggg...

Ser mig redan med att gå upp tillsammans med denna underbara väckarklocka!! :)

Endast 70£..ca 800-900 SEK.....Alla Hjärtans Dag snart va Darling??


Sovrummet

Okej, jag lovade ju redan när vi gjorde om sovrummet att visa lite bilder, men då inte riktigt allt blev klart, så väntade jag å glömde bort det. Men nu har ju Helena önskat lite bilder och jag måste ju hålla det jag lovar.

Grejen är bara den att vi fortfarande inte satt upp något på väggarna (märks nog inte på bilderna) men det ska i alla fall upp en stor spegel på en utav väggarna.. ska bara måla den svart först! :) Sen tycker jag inte tycker att bilderna gör sig särskilt rättvisa. Men men.. man blir ju aldrig nöjd. Det ser i alla fall bra ut IRL.

Vad man kan se ändå är ju att det är skillnat på färg på väggarna.. Det är en sak som är säker i alla fall. Och nu är det mycket lugnare och skönare i sovrummet än innan. Förstår itne att vi dragit ut på det så länge... :)



Inte vi som valt denna tapet... bara så Ni vet...

Mycket möster blir det...

Måla måla...

Såhär ser man ut när man är färdig... :)


Nu börjar det i alla fal likna något...


Nya sängbord i ek.


Min 6 stänglade orkidé som blommar fortfarande

Kanelbulle...


Trotsade min lathet och gick till affären trots allt. :)

För Er som tycker det är roligt med kändisar så var även Jessica Andersson där och hadlande lite med sin son. Lite ointressant information kanske, men men... det var det enda "roliga" som hände där i alla fall...

Hur som helst så blev det en kanelbulle till lilla mig eftersom det ju faktiskt är kanelbullens dag i dag. Och till den var jag ju även att tvungen att köpa mjöl såklart!! Bullen åkte in i mikron en liten stund för att få den där riktigt nybakta känslan i munnen.. Å mums så gott det var. :)




Godis godis godis..

Är sjukt sugen på smågodis nu men vet inte om jag orkar ta mig iväg till affären. Kom ju precis hem... :(
Inte heller har jag fått någon kanelbulle i dag heller...

Men förutom detta, har det varit en mycket bra dag. :)


Sköna söndag!

Japp, då var helgens sist dag kommen då.

Lite roligare väder skulle man ju kunna önska sig, men jag tror ändå att det slutat regna ute nu och det är ju bra bara det. Annars har det regnat konstant från i går.

Stack in till Göteborg i fredgas lite impulsartat, och när jag skulle gå från tågstationen iår blev jag blöt som en katt. Och sen dess har det bara fortsatt. Vaknade i morses av att det regnade som aldrig förr... Och OM JAG vaknar till ljudet av regn, då regnar det mycket.

Ska snart ge mig in i duchen och göra mig i ordning för dagens aktiviteter. Har också lovat Helena bilder på sovrummet...så jag får väl försöka fixa det i dag också. :)

Ha en bra söndag..

Pore some sugar...

Yes... Fredagslåten är hittad.

Idag tänkte jag tillägna den till Classe, och den här låten har vi många. många, många minnen till :)


Pinsamt så in i tusan...



Stackars stackars tjej alltså....

I gårdagens program fick man se detta, då Camilla trodde hon tagit hem segern över Carolina.

Illa illa illa!!

Stövlar...

För bara ett par dagar sen gick man i ballerina skor, eller pumps (i alla fall jag)... Men nu är det dags att lägga dom åt sidan å stoppa ner benen i stövlarna i stället. :) Vilket ju är najs.. Måste bara ta och inhandla lite nya för hösten/vintern känner jag.. Kanske ett projekt i helgen! :)

Eller vad säger du Classe.. Du tycker väl att jag behöver lite nya skor ?!!


Dom här har jag idag...


Mörr´n mörr´n!



Wohoo.. Fredag idag. Gött som snus det!

Ja.. nu är ju inte jag någon storsnusare...eller rättare sagt: Jag snusar inte alls. Men man säger ju så av någon konstig anledning. :)

Till skillnad från mänga andra helger, har jag denna helg inget planerat direkt. Förutom en sak... Men det kan jag inte berätta vad det är än. Dom närmsta vet vad som  händer en viss dag i helgen, men Ni andra får tyvärr vänta lite. Men jag lovar att berätta inom kort! :)

Åhåå nej.. nu tappade jag en tomatskiva på min tröja... skit också!!

Höststäd!

Härlig höstdag ute idag. Solen skiner och man kan se på träden att det sommaren nu är slut. Såna här dagar gör det mig inget att det är höst.. men när det måste hålla på å regna och blås.. det är då man blir deppig och på dåligt humör. :)

I dag är det hösstäd hemma på gården. Vi gör inte så mycket, då vi ju ha inhurd personal som städar varje vecka, utan det är väl mest för att kärringarna ska få träffas å skvallra lite. :) (Trots mina 30år anser jag mig inte själv som kärring än på ett tag) Och så är det en anledning till att grilla lite korv å käka fikabröd. Kan ju vara lite mysigt såhär på hösten, men ärligt.. Vi/jag har inget gemensamt med dessa människor. Alla är supertrevliga,gulliga och snälla men man pratar så mycket när man träffas ändå, så det här kan kvitta tycker jag. Men men.. det är bäst att hålla sig väl med grannarna å gå ut å visa sig i alla fall. C-H den lilla filuren har tur som slipper, då han ju är ute på sjön. :)

Snoozade bort en timma i morses. Jag trodde att klockan var 07,30, men när jag väl kollade på klockan var hon 08.30 å jag som tänkte att jag hade all tid i världen ... men det var tvärtom!! Tur att man inte har någon tid att passa så på morgonen, men ändå.. bara vetskapen av att man försovit sig är jobbig tycker jag. Hade ju ändå trott att jag gått upp 06.45.. men uppenbarligen måste hon ha varit 07.45 när jag gick upp! Haha...

Jaja.. hörs väl senare efter städningen då!!