Lurre

 Lyxigt när Strandgatan 10 bjuder på lunch. :)

 Gott med nylagad mat och så är det alltid skönt att komma hem en liten stund på dagen. Det värsta är väl att man hellre stannat hemma hos C-H än att gå tillbaka till jobbet, men om man tänker på att det bara är för att par timmar så går det ju bra, och  nån måste ju jobba i detta hushåll också. *ler*

I kväll blir det att gå till sjukgymnasten för att kolla foten igen. Får väl försöka att hinna med att göra några övningar innan också. Sen blir det till att gå hem och ladda om, för i kväll är det även spinning.

I veckan är det även dax för lite röj i lägenheten.. tänkte röja lite i byroar och garderober. Det är ett måste, då det annars bara blir att man slänger in ännu mera skit. Det är ju så lätt gjort.. Tröttnar man på nåt å köper nytt, så tänker man alltid att: Jaja.. det kan ju va bra att ha i framtiden.. å så lägger man in det i garderoben.. Eller när man städar å inte riktigt vet vart man ska göra av vissa saker? Vart hamnar dom.. Jo... det kan jag tala om för er.. i garderoben. :) Så en liten röj är vad vi ska hinna med denna veckan. Tror nog at vi åkr å tittar lite på tapeter och färg.. för nu är det även dags att göra något åt sovrummet som jag pratat om så länge... :)

Nä, nu ska jag glo lite på tv innan jag sticker tillbaka till kontoret.

Tjing...

Kändisar...

Just ja.. vi såg ju kändisar i Oslo också... både från Sverige och från Norge. :) Att dom alltid ska dyka upp överallt. *ler*

Å va löjlig man blir... eller ja.. inte så att man springer omkring å fnissar å pekar.. Men ändå.. man måste ändå påpeka: att jag såg en kändis... eller kolla där..  Ja, ni vet säkert vad jag menar.

I alla fall så satt Karl Dyall i trappen vid centralstationen nr vi kom ut där. :)


Har faktiskt et kort på mig å Karl Dyall som är taget i Kga för många år sen när han körde A chorus line! :)

Å när vi hade varit ute till Kon-tiki museet och kungnes ställe, så kom dessa killar gåendes. Inga man skulle känna igen (som svensk) om man inte som jag har dvd:n eller har sett och lyssnat på dom en del. Ni vet som jaghar tjatat om dessa Norska killar som sjunger som gudar. :) Haha.. vilket sammanträddande va!! Helt plötsigt kom dom gåendes där. Lite roligt var det faktiskt.


Gitarkameratene...som dom kallar sig...

Home...

.....sweet home säger man ju oftast. Men just nu känner jag att jag hellre hade legat på hotellrummet och tittat ut över Oslo.

Så här är det varje gång vi varit iväg någonstans. Det känns liksom så tyst och tomt när man kommer hem igen. :( Inte för att vi inte trivs här i Trollhättan, för då skulle vi inte bo här, men vi är nog, både jag och Classe, som man kallar det: storstadsmänniskor. Älskar liksom själva pulsen i storstäder och njuter av att bara smälta in i mängden och kunna sätta sig på ett mysikgt uteställe å bara titta på folk.

Osla har varit helt underbart härligt och dit åker vi nog tillbaka igen snart tror jag. Köpenhamn ligger oss ju också väldigt varmt om hjärtat när man bara vill hitta på en såndär liten spontan weekend resa, men nu tror jag att Oslo också kommer att vara med å slåss om de helgerna. Det får väl bli varannan gång helt enkelt.

I morgon är det back to reality igen. Jobb, sjukgymnanst och träning.

Booooring...


God Natt!!

Sol ute...

Då sitter man på hotellerummet efter en härligt god frukost. Herregud.. varför måste man typ äta ihjäl sig när man bor på hotell? :) Någon som kan svara på det??

I går gjorde vi stan och Aker brygge. Det blev en bra promenad. Vi gick och gick och gick.. å det känns i fötterna idag kan jag säga.

När vi kom hem gick vi upp till sky baren på 34:e våningen.. Mycket mysigt. Sen träffade vi upp Per-Anders och Emma på Onkel Donald's vid Karl Johan. Vi åt jättegod mat och det var länge sen jag skrattade så mycket. Vi hade jätte trevligt. Vi fick dock gå därifrån efter ett tag, då det spelade så hög musik att det inte gick höra vad man tänkte. Vi var fasen hesa när vi kom ut därifrån efter att ha skrikit till varandra över bordet. :)

Om en timma ska vi checka ut, men vi tänker inte åka hem riktigt än. Ska ut å turista lite till. Ska till Holmenkollen och så åka till Frognerparken å titta på stenskulpturer (nakna människstatyer). Vi ska även till Kon-tiki muse'et och ta en eväng förbi Kungens residens.. (inte slottet) på Bygdöy. (Slottet passerade vi igår när vi var hemma Till P-A och Emma en sväng under dagen.)

Det var ju flera år sen jag var i Oslo så först var man ju lite lost... men när man sen kom till Karl Johan och slottet, så kände man igen sig å massa minnen kom tillbaka. För dom som inte vet, så drillade ju jag i massa år och vi åkte hit varje 17:e maj och var med i kortegen som de har då. Så himla roligt var det. :)

Nej.. nu tycker inte C-H att jag ska blogga mer, så jag får väl ge mig. :)

Ha det

En liten...

77966d133915c022bfa5da81693a0ffe.png

En liten hälsning för att tala om att vi har det gott. Har gått å gått å gått idag, så nu var det skönt att sätta sig lite.


Radisson Plaza Hotel

Bubbelrosé måste man ha när man kommer fram. :)

Ja, då var viäntligen framme då! Trots GPS så körde jag naturligtvis fel... men anledningen var den att jag ALDRIG slog på GPS:en.. :)  Å egentligen körde jag inte fel... för jag kom in till Oslo och centralstationen... där hotellet ligger, men jag skulle ha stannat innan Oslo för att hämta upp Classe.

Men Johan, soj han åkte med, var juste att åka in å lämna honom, så det blev allt bra ändå. Men några svordommar å sura samtal till Lext blev det. Haha..  Man blir ju även lite smått nervöst när man ska igenom vägtullarna samt den riktiga tullen. hade dessutom med mig lite vin och öl... Som man ju faktiskt INTE får ha med sig. Men killarna i tullen log lite åt mig å vinkade förbi mig. *phu*



Nu är vi i alla fall på hotellrummet å njuter av utsikten (på 19:e våningen) samt ett glas rosa bubbel. Badkaret fylls upp.. å ja.. det är här ska bli så gött. Hotell is the shit!!!

Efter att vi gjort oss i ordnig tar vi taxi till C-H:s bror + tjej för lite trevlig middag. Sen få rvi väl se vad kvällen har att erbjuda. Utgång lär det ju bli i alla fall.

 

Ja, såhär har vi det.... härligt måste jag säga... :) Sånt här måste man unna sig lite emellanåt faktiskt. Eller vad säger Ni??

Då var...

7e12130f2a97f9a4be9939297a2cb5f7.png

Då var vi framme. Bästa utsikten i stan. :-)


Fredagslåten...

Dagens fredagslåt får ju såklart gå i det Norska tecknet och här kommer en låt som brukar spelas flitigt på våra fester framåt småtimmarna.

Sommarkänsla är vad det är! :)



E6:an...here I come..


Då bär det snart av till Oslo då! Ska bli så himla mysigt. Och det känns lite extra mysigt när det liksom inte var planerat heller.. utan att det bara blev så! :)

Classes ena lillebror, Per-Anders bor ju där med sin tjej Emma, så det blir säkert att hälsa på dom lite också. Kanske att det skulle bli lite middag där i kväll. Men vi får se hur det blir. Hoppas på badkar eller relaxavdelning. Hade vart helt underbart. Ser mig själv med lite bubbel i handen å massa skum i badkaret. :) Nice nice!!

Har varit ute på lunch precis.. vi käkade på "lilla Thai" som vi kallar det. :) Det heter egentligen Wilai Thai.. men den är den minsta av dom thai restauranger här i Trollhättan så därför har den fått det namnet av oss. Sen att den ligger 10 meter från kontoret gör ju inte heller så mycket. Passade bra idag när jag hade lite brottom! :)

Jaja.. uppdaterar väl kanske lite ikväll omjag hinner... men om inte så blir det ändå lite mobilblogg... så kom tillbaka å kika.

Ha en bra helg!


Trött fot...

Jaha.. här händer det grejer minsann. Det blir en liten weekend tripp till Oslo i alla fall.

Hux flux så hade Classe bokat hotell och då var det ju bara för mig att gilla läget. :)

Väskan är nu packad i sista stund, då jag ska gå å lägga mig nu. Åker direkt från jobbet i morgon, å tänkte väl dra runt 14.00 tiden nån gång. Ska möta Classe efter vägen någonstans, då han åker med en kille som ska vidare åt detta hållet sen.

Haha.. å jag vet redan nu hur det kommer att bli. Mycket svordommar och prata för mig själv i bilen för att jag kört fel!!  VIRRPANNA nummer ett ska ut å köra själv... Visst.. det brukar gå bra, men det är också just min tur att åka vilse. Åker ju fortafarande vilse här i Trollhättan trots att jag bott här i 5 år...Den är inte rolig!! :)

Spinningen idag var jobbig, å jag orkade inte riktigt stå upp till slutet i alla låtar... men nästan... men men.. jag är ju där för att jag ska bli bättre, å bara att jag kommit iväg är stort nog. Foten är riktigt trött nu... bllir skönt att vila lite i helgen...

Eller vad är det jag säger... jag ska ju fasen strosa runt i Oslo i helgen... jaja.. vila får jag göra nån annan dag.

Nej.. Ha det gött så hörs vi!

Nu nu nu...

Just nu sitter jag och väntar på att gå iväg på spinningen som börjar om 20 minuter. Skulle ju sitta här och ladda egentligen. men jag känner mig helt slut och vill helst bara lägga mig ner i soffan. Men det blir nog bra när jag väl är där..och ännu skönare är det ju när jag kommer hem. :)

Har jobbat hela dagen och efter det vart till Classes föräldrar och fixat lite, efter det blev det ett litet besök i stans affärer.. men jag hittade inget roligt. Bara ett par skor på rea som jag nog ska lämna tillbaka kom jag på nu. :) Har även suttit och tittat efter hotell i Oslo, då jag tänkte åka och möta upp Classe där i morgon.

Nej.. nu är det fasen bara 15 minuter kvar... bäst att klä om och sticka å träna... får skriva mer sen...

So long...

Hoppas!

Nu ska jag skrapa TRISS!! :)



Räknar med att bli fett rik faktiskt!!! :)

Min dag

Ja, dagen började ju inte så bra som Ni vet. Som jag laddat för att gå och och simma i morses.

Men tji fick jag. :)

Grejen var den att Älvhögsborgs hemsida låg nere i går..men hade den funkat, hade jag vetat om att basängen skulle vara stängd denna vecka. Men men.. vi får ta och gör om och göra rätt i nästa vecka istället.

Så eftersom det inte blev någon träning i morses, så var jag ju tvungen att aktivera mig lite efter jobbet i stället. Första gången på flera månader faktiskt--.. förutom "powerwalken" som jag kom igång med innan jag bröt foten. :( Men det räknas inte...

Hur som helst, så bestämde jag mig för spinning. Har ju tänkt att det är minst belastning för foten... om man jämför med Step och Aerobic å så... Å vad det gäller belastningen på foten under passet, så gick det faktiskt bra. Jag orkade runt med tramporna och jag kunde även vara med å stå upp hela tiden. :)

MEN....

Statan i gatan va jobbigt det ÄR!!!! Jag hade nästan glömt bort det... *phu* Man förstår ju varför man inte går tillbaka dit efter första gången...Men jag vet ju att det blir bättre, så jag ska försöka att hålla i detta nu. Får gå ut lite försiktigt med baspass och lite kortare pass på 45 minuter... för att sedan öka till 55 min.



Nu är det lite tv tid för min del..  Lyxfällan, Bachelorette och Försunnen på tv4 plus. Det blir en del "zappande" men det är jag van vid. :)

Men nu fick jag se att lyxfällan var en repris på ett avsnitt som jag redan sett.. så nu är det "bara" två kanaler att zappa mellan. :)

Trevlig kväll!

I'm on!! :)



Inte alla som matchar sin tröja efter ett träningspass...men det gör jag. :)



Men gud...

0-10b43cddd60885caef473520557c6d8a.png

 

Men gud så irriterande. Skulle ju va duktig å simma nu på morgonen. Men det tyckte visst inte badet. Öppnar först nästa vecka. Jaha, å gymet hade fått en vattenskada nu på morgonen, så där vågade de inte släppa in några pga halkrisk. Jaja, när jag ändå var här så solade jag en snabbis. Nu blir hem och göra sig i ordning, å sen är det jobb.

God morgon! :-)

 


Espen Lind

Satan i gatan vad regnet slår i backen utanför fönstret... Tur att man inte är ute nu i alla fall... och ingen promenad blev det heller pga av det dåliga vädret. Jag vet.... det finns inga dåliga väder.. bara dåliga kläder.. å ja.. det är ju det jag har. Vet inte vart min aregnkläder är.. eller i alla fall inte regnbyxorna.. å dom har jag väl förmodligen växt ur i alla fall. Så det är bra med den saken. :)

Nej.. jag sitter inne å lyssnar på musik. Fick ju en dvd av Classe för ett tag sen som är himla bra. Å jag tänker bjuda på en låt som i alla fall jag tycker om mer å mer...  Det är ingen dålig pipa han ligger inne med Espen... :) Mäktigt tycker jag! (i vart fall i början)

Efter detta hade jag tänkt att slå igen mina blå för att pröva lyckan å somna å vakan utvilad i morgon bitti. :)



Good Night my friends.....

Skinksallad





En varm skinksallad fick det bli... Snacka om att portionen ser megastor ut.. men jag får skylla på den lilla tallriken..Tänkte att det skulle räcka med en liten.. men nu i efterhand skulle jag kunna tat en stor.. Speciellt jag som är så jädrans klantig av mig.. kommer ligga sallad över hela bordet efter att jag ätit upp! Promise!! :)

Dagen till ära ska jag dricka ett gals mjölk till maten också.. :)



Nä... nu ska jag käka...

I look like a pig...


Efter att ha somnat in i solariet ser man ut såhr när man kommer hem. :)
Grisrosa och gristrött....



Lagom sleten efter en lång dag på jobbet. Eller lång och lång... den blev väl inte så mycket längre än vad den brukar.. men nu är jag i alla fall seg och hungrig. Tänkte att jag skulle ta och göra mig lite mat och sedan försöka mig ut på en promenad. Vet inte hur långt jag orkar gå, men jag ska göra ett försök runt kanalen i alla fall. Phu.. både foten och kondisen måste komma igång nu.

Classe ringde förut och berättade att han kommit fram till Landvetter i alla fall. Så nu är det bara flyget kvar å sne är han framme i Haugesund eller hur det nu stavas?? Är det inte typiskt... när han precis kommit hem ska han iväg igen.. Men så kan det va! Han har även varit hos doktorn idag för att kolla axeln (som hela tiden hoppar ur led) och det blir en operation nr 2. Inte riktigt bestämt när än, men hursomhelst så hoppas vi på att det blir ordning på den.

Jahopp.. nu kurrar magen, så det är bästa att jag kilar upp å kollar vad som finns i kyl och frys. :)

Mat mat mat..


Lite måndagslyx...

Nu har vi precis kommit hem från en liten tur med bilen. Har varit och hälsat på våra kompisar Alex & Charlotte som köpt hus här i Trollhättan. Jättekul å se, å det kommer att bli så mysigt där för dom.

Nu ska jag bara kolla lite på tv, plastikdoktor 90210, på tv400. Tycker att det är lite kul med program där folk ändrar sina utseenden. :) Men sen blir det sängen, så jag orkar upp i morgon.

Classe sticker till Norge i morgon för en säkerhetskurs, och kommer först hem på fredag kväll igen. Trist men ett måste. Jaja.. jag klarar mig.. men det är så tråkigt eftersom han inte ens hunnit varit hemma en vecka än. Men men.. vi får hitta på något kul när han kommer hem i stället. :)

Ja.. vi lagade ju lite mat förut när C-H kom hem å då vi hade lite skaldjur kvar från kusten igår, smällde vi ihop en skaldjurspasta. Mycket gott.. hade inget recept, utan bara tog det vi hade...vitlök, lök, chamoinjoner och paprika. Turkisk yougurth, cilisås, sambal, curry och så salt, peppar och så fullkornspasta. Lätt som en plätt..snabbt och gott!


Hungrig... anyone???


Ordbajseri...

Sitter och väntar på att Classe ska komma hem så att vi kan käka. Han är och hjälper ett par kompiar att flytta så man vet aldrig när han dyker upp.

Ja, varför är inte jag med och flyttar då... Jo.. för dels har jag jobbat, och efter det var jag tvungen att gå till sjukgymnasten och träna min stackars fot... å sist men inte minst, så pallar inte min fot att springa upp å ner i trappor med tunga grejer. Så därför är inte jag med och hjälper till!!

Balansen är i foten har kommit tillbakla nästan helt och hållet och det känns skönt. Men jag har lite kvar gällande styrkan, när man "skuter" i från med foten. Inte så lätt att fatta om man inte vart gipsad själv någon gång. Men tänk er såhär då!

Att ställa sig upp på ett ben å sedan gå upp på tå.. det är ju inte så svårt... Nej.. men har man haft en bruten fot, så är det inte så lätt.. å det är det jag nu ska försöka träna upp igen. Sjukgymnasten sa att det räckte om jag kom tillbaka i nästa vecka och så ska han även kolla om vi kan "avsluta" mig. Det vore ju toppen tycker jag, för då kanske jag kan ta tag i det riktiga träningen så småningom! Har ju min PT som jag måste kontakta.

Alltså.. jag har verkligen inget alls vettigt att skriva här just nu, så jag tror jag lägger ner detta för stundn... å nu ringer telefonen också....

...Det var C-H..han är påväg hem nu...Gött!!

Med världens...

0-2b80d43b465bef430cb1d808be15841d.png

Med världens jävla sämsta mobilkamera vet jag inte om det syns, men detta är livet. Sitter i solen på fördäck och äter räkor, kräftor å min nya favorit krabba. Så har vi det. :-)


Sitter i...

0-4fe0c9fe0c699eb2f224867d25d5a25b.png

Sitter i båten å spelar yatsy. Går sådär för mig! :( Men jag vann i kort spel förut. Har varit på lagergrens å käkat och ska väl lite senare gå ut å kolla läget lite igen. Tyvärr har det stannat av lite här ute med folk, men det är ändå alltid gott å va i båten. Hoppas ni har en bra lördag.


Länge leve... New Kids On The Block..

Dagens fredagslåt får mig fortfarande att få rysningar i hela kroppen å det är nästan så att tårarna kommer tillbaka... Jag skulle förmodligen kunna skriva i evigheter om detta band då jag, när jag lyssnar på dessa låtar, återigen blir den lilla Mia som var som förtrollad när hon lyssnade på dessa killar! Men det har vi inte tid med nu!! :)

Vilka minnen... Herregud... det är inte klokt va kär man kunde vara. JOEY var ju såklart min favorit och jag var ju också helt säker på att vi skulle ses en dag och bli ett par.Bara vi fick träffas så..... Det var ju bara det att jag förmodligen inte var ensam om dessa drömmar!
Jag kan inte riktigt minnas dagen när jag "gjorde slut" med NKOTB, men jag tror att affich efter affich åkte ner lite i taget... Och man liksom började växa upp och inse att det finns mycket mer bra musik än bara just dom snygga och HELT UNDERBARA killarna!!

Haha.. Ja, det är en härlig tid man ser tillbaka på och efter NKOTB har jag faktistk aldrig "fastnat" SÅ mycket för något annat "pojkband". Jag skulle ALDRIG svika mina största IDOLER..... *ler*

Här kommer min favvolåt... Och ujujuj vad kär å galen man var i denna lille pojkvasker som sjöng som en guuuud.

Hoppas Ni får lika härliga minnen som jag....


En liten present till Mia...

Haha.. som jag har "hintat" hit å dit ang mina lipgloss till Classe. :) Har inte förstått vad problemet har varit när han gång efter gång kommer hem med mascara till mig när han varit ute å rest. Jag blir lika glad över det.. det är ju ändå tanken som räknas.. och det är ju inte så lätt för killar att komma ihåg allt det här med smink. Men ändå....  Hur svårt ska det va! :)

Men så kom dagen D....dvs onsdagen (dagen när han kom hem) då han hade slagit till på stort... :) Han ursäktade sig lite då han ju inte visste om det var bra grejer eller inte.. å han hade heller inte kunnat bestämma färg.. Men så fick han syn på ett trepack å tänkte att nu kan det väl inte bli fel. Åhåå nej.. Det blev hur bra som helst!

Småpresenter kan man aldrig få nog av. :) Inte jag i alla fall. 

 

Nämen..

Det blev aldrig något inlägg i går! Jag var påväg flera gånger, men hann lixom aldrig riktigt! :) Dagen gick i ett!

Skulle iväg på en grej på eftermiddagen, så förmiddagen gick åt till att försöka hinna med allt pappersarbete. Och efter lunch åkte jag å Malin in till Udevalla för att gå på invigningen av Deval:s nya lagerlokal. (Det är en leverantör som vi köper atbetskläder av men de har även en butik där man kan köpa vanliga kläder också! Vi blev där ett par timmar då det bjöds på mat och lite underhållning samt lit eolika utställare. Kikade lite på "årets" julklappar och vi får väl se vad det kan bli i år. Är typ julklappsansvarig.. å jag kan säga.. att det är inte lätt att hitta något som ska passa till 300 pers. Men det har gått bra hittils.. Nu blir det svårare.. då man liksom gett bort det mesta. Förra året köpte vi govokort, vilket var mycket uppskattat. Då kan man ju välja vad man själv vill.. Kanske ska fortsätta på det temat i år igen. Jag menar.. dom har ju inte samma articklar i år som förra. :) Då blir alla nöjda och glada. Jaja.. vi får se.. vi kanske inte får några julklappar över huvud taget i år. :) Man vet ju aldig!

Efter det var det dags att skynda till sjukgymnasten... skynda skynda skynda...Gjorde mina övningar och gick sedan hem för att duscha innan mäklaren skulle komma.

Som Ni ju vet kollar vi ju lite på hus, och i samband med detta blev vi tillfrågade om vi ville få lägenheten värderat. Å det är ju alltid bra. :) Hann precis få på mig kläderna när det ringde på dörren. Å ja.. det är bara att konstatera att vi gjorde en bra affär när vi köpte lägenheten kan jag säga. :) Det är ju detta som är så bra med att äga något som stiger i värde, för nu har vi ju i stort sett bott gratis dom här två åren i lägenheten, eftersom man "betalar till sig själv" å inte till någon annan.

Jaja.. efter det stack vi ner till stan å mötte upp Kippe och Isaak på Bishop. Där blev det några öl å lite tjöt. Sen var det dags för i alla fall mig att gå hem, då jag ju skulle up i morse å gå till jobbet. C-H och Kippe var ju lediga, så de kunde ju hålla på längre. :)

Är lite seg idag ..inte pga ölen, för det blev inte många.. men för att det blev lite sent...Men jag kanske vaknat till någon gång i eftermiddag, för om en timme ska jag på massage.. Antingen så somnar jag.. eller så blir det en hemsk upplevelse då jag säkert har massa skit i ryggen då jag ju inte vart iväg på hela sommaren. :)

Jaja.. i eftermiddag drar vi till kusten och båten. Ska bli riktigt skönt. Får väl se om jag hinner blogga nåt mer idag eller om v hörs i morgon igen.. eller kanske rentutav på måndag??

Ha en go helg!

Nära nu!...

49baa2d01ce77ded6c8b9c19fa800c75.png

Nära nu!


Då satt...

Då satt man i bilen påväg till landvetter då. Händerna på ratten å ögonen på vägen. Lovar att köra försiktigt. :-) Passerar nu Lilla Edet för information, å nu måste jag om en långtradare. Så Tja!

 


To The Airport!!


Efter en dusch med lite inpackning fick jag ändå ordning på håret i morses.. :)

Nu är det bara timmar kvar tills jag åker till landvetter och hämtar han med stort H. :) Classe sitter nu på planet påväg från Aberdeen.. å jag tror att han mellanlandar i Köpenhamn innan han hamnar i Sverige. Ska bli gött att få krama litte på han igen. :)

Dagen har annars varit som i stort sett alla andra dagar när man jobbar. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men vi har ju fått tillökning av 3 nya killar på kontoret, och det är alltid roligt med lite "nytt fräscht" folk. Anneli är på semester i Spanien och jag hoppas att hon har det riktigt bra. Även Marcus har semester... om man nu kan ha det när man har en typ nyfödd bebis hemma. :) Annars är vi väl alla åter på kontoret som vanligt igen.

Har inte varit hos sjukgymnasten på över en vecka nu. Det har lixom inte passat med hans tider och mina. Men jag har försökt att träna lite hemma och på jobbet så gott det går. Ska dit i morgon igen i alla fall... å då ska vi öka mina vikter mm. Min sjukgymnast säger att det går så pass bra för mig, så jag tror inte att jag tagit nån skda av att inte tränat på en vecka. Även om foten blir svullen under dagen, så känner jag varje dag att den blir starkare och starkare. det känns riktigt gött... Men jag är lite sur på at svullnaden aldirg vill lägga sig. :( Den har visserligen minskat, men ändå..

Nej.. vetja om man skulle ta å dammsuga lite innan jag sticker. :)

I kväll är jag inte ensam längre.... Wohoo!!

Tjofaderittan!!



Fy fan vad jag älsklar att se mig i spegeln på precis när jag vaknat. Jag är så underbart snygg att jag knappt kan slita mig från spegelbilden. I morses möttes jag även av denna fina frisyr som natten fixat till!

Herregud!!! Hur i helvelte får man se ut eller??? Haha... Hade det vart 80-tal nu känns det som att jag bara kunde stega ut ur dörren å direkt till jobbet. Nu känns det mest som att man skulle kunna gå ut å skrämma små barn på gatan. Häxan surtant... det är jag det.. :)

Jaja.. när Ni ser dom här bilderna (om Ni tittar på dom när Ni vakant) kanske Ni vaknar till i alla fall.. å det är ju något positivt! :)

 



Mycket vackert....

Supernova...

I like!

Allt går lite lättare när man lyssnar på bra musik. :) Datorn inkopplad i högtalarsystemet.. å då kan man dra på hög volym! Gött att det typ är isolerat in till grannen...


Tvätt


Tittut...

Har packat upp resväskan och håller nu på att tvätta... eller.. Allt är tvättat, så jag väntar bara på att det ska torka! :) Har precis fått i mig lite mat och hoppas nu på att min huvudvärk ska släppa. Den är inte så jobbig att jag måste ta en tablett, me den är ändå väldigt irriterande å jag har haft den sen i eftermiddags... Så kanske är det dags att ta en tablett trots allt?

Jaha gott folk. Jag vet inte om Ni förstår hur fort en månad går egentligen... men det gör jag sör'ni... :) I morgon är det nämligen dags för Classes avmönstring och han kommer hem igen. Ärligt talat.. den här månaden har gått så jävla fort. Så fort att jag nästan blir rädd. 

Det var länge sen jag var på landvetter och hämtade honom, då oftast Janne, hans far, brukar göra det. Men nu när det fortfarande är ljust på kvällarna, så kör jag mer än gärna å hämtar darling på flygplatsen. :) Åker strax efter 19.30, då han landar kl 20.50. Ska bli så roligt att se honom igen. :)

Nä..nu blir det lite plock i lägenheten... ska ha en Kille som värderar den på torsdag... å då måste det ju vara tip topp! :)

Vinter i Augusti..


Efter ovädret 090813

..Det hade vi här i Trollhättan i torsdags förra veckan. Vet itne varför jag inte skrev om det då, för jäklar vilket oväder det kom in under dagen. Det är knappt så att man kan tro att det är sant, men här kommer bilder från i torsdags när det hade haglat som värst!

    

Lite fakta om hagel.....


Hagel uppkommer i samband med åska. Åskmolnen befinner sig på så hög höjd att de vattendroppar som finns i molnen ibland fryser till is. När molnen seglar omkring länge med de frysta vattendropparna samlas mer vatten som fryser till, och hagelkornen blir större

Ja, herregud... det är knappt så att man kan tro att det är sant... men såhär såg det ut i vissa områden här i Trollhättan förra torsdagen! :)

Ungarna var glada i alla fall.. det såg ju ut som snö....


Det ska bli skönt att sova...

Precis hemkommen till lägenheten...


Phu... nu är jag trött å ska bara lägga mig ner i soffan och slöa. Klockan ringde kl 05.15 i morses och jag känner nu att att den tidigare ickebefintliga sömnen nu gör sig påmind.

Gött!

Efter jobbet bar det raka vägen av till Överby, där jag var tvungen att fixa till mina naglar. Dom såg för "täskiga" ut helt enkelt, efter ca 4 veckors uppehåll. Plus att jag lyckade slå av en nagel i fredags när jag skulle till Kga å en nagel flög av när jag skulle hjälpa Amanda att kittla pappa. Inte så NAJS.. Men nu är dom fin fina igen. :)

Efter överby blev det en sväng till solariet, sen hem å packa upp iväg med bilen till p-platsenn och nu hemma. Känner mig lite halvrisig faktiskt. Känns som att jag ska få ont i halsen.. Mrn jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu. Kan ju vara för att man är lite seg!?

I'm back...

..In Trollywood.

Satte mig i bilen strax efter kl 06.00 i morses å stack hemåt Trollhättan igen. I stället för att å´ka den vanliga vägen över Åtorp, så skoja jag till det lite för mig själv å åkte övr Björneborg. Den vägen var huuuuur  länge sen som helst jag åkte. Om man nu inte räknar med i lördagas, då vi tog en sväng till Otterbäcken.... och det var då jag kom på att jag skulle prova den vägen hem. Humm.. vilket utlägg om en liten väg lixom. :) 

Jaja.. i alla fall så var det ärtt skönt att slippa den kurviga smala skogsvägen å åka en lite större väg i alla fall. MEN.. som vanligt så ligger der ju alltid några störande bromsklossr i vägen när man är ute och kör bil. Okej.. Lastbilarna kan ju inte råför så mycket att dom är jobbiga.. så är det ju bara.

Men dom jag blir IRRITERADE  på är dom som kör i lägre hastighet än vad som visas, samt att dom VÄGRAR att gå ut å lägga sig i väggren när dom ser att folk vill om .

Idag har jag vart en jobbig jävel å legat i "röva" på flera stycken. Något som jag själv HATAR.... Men här måste även tilläggas att jag inte kör som en dåre, utan kör som normala människor ska göra. :)

Men men.. jag kom fram som vanligt å nu börjar irritaionen att släppa något!

Ha en skön dag!

Det här...

0-44530987792835e410625f1387ba4b19.png

Det här är syskonkärlek! Mys framför sommarkrysset. Nu blir det grillat å ett glas vin.


Här bakas...


Här bakas det chokladbollar för fulla muggar! Mums!


Haha, ikväll...

386357226db30170f9c7dba6bd6c1078.png

Haha, ikväll ska vi grilla grillspett. Vi är 5 personer, men med tanke på antalet pinnar i vattnet, så vet jag inte hur många pers Karin har bjudit. Bror räknade å det var 50 stycken. Nån som är sugen så välkomna. :-)


Fy faaaan....

Ärligt talat!!!

Man blir ju inte mindre spindelrädd när man ser en spindel som liknar en häst. USCH... får rysningar bara jag tänker på det.

I går när vi skulle gå å lägga oss, hörde jag att Amanda ropade.. undrade om jag hörde rätt, för jag trodde hon sov. Men då hade gått på toaletten å satt där och skrek att det var en spindel där inne.

Jag kom först... och höll på att svimma... och sen kom resten av familjen. Den här var tvungen att ses.... Jag säger bara att det var tur att det inte var jag som upptäckte den.. för jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort då!


Fatta att här "sitter" lixom spindeln ner... tänk om han rest på sig å gått iväg... Huaa..


Brorsan fick leka hjälte och ta död på den medans tre tjejer bara stog å skrek....haha..

Det var det VIDRIGASTE jag har sett på länge....

BSB!

Backstreet Boys är tillbaka. :)

En riktig "pojkbandslåt"!  Men jag gille'ört... som man säger i Karlskoga. :) Man blir liksom glad av att lyssna på den och det spritter lite i benen på mig. Känner att denna skulle göra sig bra på ett spinnigpass faktiskt. :)

Ärligt talat... jag vet fan inte vad jag skulle ta mig till utan musik i mitt liv. Synd att man inte fortsatte med det som man höll på med i sin ungdom, sång och dans.... Men men.. som tur är så finns det ju andra som lyckats, och man får väl glädjas och va lite avundsjuka på dom i stället. Jag har säkert NÅT som inte dom har.. Haha...


Budgivning...

Herregud.. budgivning pågår redan på huset.

Jaja... bara att inse att vi INTE skulle ha detta hus. Tänker ju inte gå in å buda utan att Classe har sett det. :) Men mäklaren trodde ändå att det kunde ta ett tag, så vi får väl vänta å se....

Dax för natten...

Har legat i soffan och tittat på hotell i Amsterdam..kanske blir det dit vi åker när Classe kommer hem.

Visningen idag gick bra och vi får väl se hur vi ska gå vidare. Gillar huset och det går att göra riktigt fint. Men jag vill ju såklart att Classe ska få vara med å säga sitt. Visserligen så köpte jag denna lägenheten utan att Classe sett den, men det känns LITE större med hus. *ler*


This is the house...

Ja.. bara tiden kan utvisa... :) Känns som att man inte bara kan köpa första bästa huset.. Men å andra sidan.. varför skulle man inte kunna göra det för?

Det finns väl inget som säger att vi ska bo där i hela livet.. och fastnar man för ett hus så är det väl bara att slå till... Man ska inte va så jävla feg jämt. :) MEN.. det är ju mycket som ska klaffa... å om vi nu går på en visning till, så ska vi se till att ta med en snickare eller någon som vet lite mer och som kanske har lite koll på vad saker och ting kan kosta.

Jaja.. i morgon är en ny dag...
God natt...

Första gången...

.

Nu drar jag på första husvisningen EVER.... ska bli spännande och se vad det är för ett hus egentligen... Nånstans måste man ju börja.. och man kan ju se detta som "utbildningssyfte" för kommande huskollar... :)

Självklart skulle det vara skönt med hus, men vi har ingen brådska.. vi har det bra som vi har det i dag! Och det kommre bli svårt att skiljas från denna lägenheten när vi väl måste sälja den... :(
Den har allt... förutom ett extra rum då, som skulle va gött å ha ibland... *ler*

Nytt försök

Okej.. då har jag inhadlat ett par andra vaser... och när jag hittade dessa kom jag ju på ännu fler affärer där dom ju kan ha fina vaser... men jag börjar med dom här å dom var ändå rätt okej.. så jag tror att jag behåller dom tills jag hittar något annat... Och om jag hittar några andra vaser, så är det ju alltid bra att ha lite extra vaser i skåpet. För det spelar ju ingen roll när man får blommor.. för just då passar ingen vas.. eller så har man inte tillräckligt många så det räcker. :) I-lands problem eller??

Nå.. vad tycks?? Är det okej eller??

  
Japp...såhär blir det...ett tag framöver i alla fall...

 
En liten detaj

Mjölkkannor

Okej..

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag såg desa söta små "mjölkkannor" (som jag la in bild på igår). Förmodligen tänkta jag inte alls.... utan ville bara ha dom för att dom var så söta, och verkligen HOPPADES att dom skulle passa in någonstan. Men innerst inne så visste jag ju att dom inte skulle passa hemma hos oss. Men likt förbannat skulle jag ha dom!

Nu har jag funderingen på om jag ska spara... för framtida bruk i ev trädgård..(när nu detta kommer att ske), lämna tillbaka dom.. eller kanske plantera något i dom å ställa dom utanför dörren på innergården!?

Men först måste jag ju fortstätta mitt letande idag... ska gå ner till Åhlens och se vad dom kan erbjuda....dom brukar ju ha lite vaser å grejer.. Sen vet jag inte riktigt vart jag ska leta mer..för det känns inte som att det finns några fler affärer i denna stad som har vaser och grejer. Visst.. cervera finns ju men jag vill ine ha en vas för flera hundra, när det gick som det givk med den andra.. Det kan ju faktiskt hända att dom ramlar ner igen.

I värsta fall får jag väl ta en koll på IKEA nån dag....

Jadu.. Classe... nu kan du sova gott va! Hahaha....

Kvällis...

Är hungrig nu å ska äta lite varma mackor och en hemmagjord pizzasallad... Snabbt och enkelt.


Fullkornsbröd,sambal, senap. purjolök å så lite riven ost på det...

Nytt

Eftersom jag känt mig lite deppig i dag stack jag iväg och shoppade lite efter jobbet. :) Behövde nya "vaser" till hallen, då en av de som stod där innan drog i backen i helgen... Å det såg inget bra ut med bara en blomma där. Sen så är det ju så att vi inte har några gardiner i hallen, utan krimskramset som står där ska liksom skydda insynen lite.

Var runt på lite olika stället och hittade inte det jag egentligen ville ha.. Men så hittade jag ett par söta krukor med lite lantlig stil...inte direkt vår stil, men dom var söta så jag tänkte att jag tar hem å provar i alla fall.

Men nu måste Ni vara ärliga och säga om jag ska behålla eller lämna tillbaka....Här kommer före och efter bild...

FÖRE


EFTER



Försök att inte se den fula röda bilen som står utanför...den stör bilden... :)

Humm.. jag vet inte jag..ser det inte lite konstigt ut... kanske får byta ut dom sk. blommorna i krukorna?? Men dom är ju somsagt väldigt bra mot insyn... Ja, jag gillar nog det första bäst, men den vasen fanns inte kvar då jag köpt den för flera år sen. :( Men man måste ju föryna sig ibland också. Men frågan är ju då om jag ska ha kvar dessa söta "kannor" eller leta vidare efter något mer modernare??

Vad tycker du?

Lunch

Då har halva dagen gått och det är skönt.Gick hem på lunchen idag, då jag inte hade nån lust att gå ut å äta.Jag går gärna ut å äter lunch i bland, men det blir allt tjötigt efter ett tag. Å när jag har så himla nära känns det lite onödigt att gå u å äta varje dag. Å så är det faktiskt skönt att komma hem lite under dagen.


Småköttbullar med fullkornssnabbmakaroner.....

Ännu en liten present damp ner i brevlådan från Classe... han hade köpt en musik vd till sig å tyckte att jag också kunde få en.. Så om Ni minns låten jag la ut.. se här ... Här kommer DVD med dessa skönsjungande herrar. :) Tack, den ska jag lyssna på i kväll tänkte jag.. eller så slår jag på den i morgon bitti när jag gör mig i ordning.

 

Lind-Nilsen-Fuentes-Holm

Nää.... nu blir det till att pallra sig tillbaka till kontorsstolen igen.. I eftermiddag ska jag ut på lite ärenden tror jag.. å så ska jag nog sola också. Vi får se på vilket humör jag är på..

Ha en fortsatt bra dag...


Just ja...

Jag har ju faktiskt glömt bort att berätta en sak för Er. Anledningen är att det inte är en så stor grej som vissa kan tro.

Men.. jag ska i alla fall gå på visningen av detta hus i morgon.

http://www.hemnet.se/beskrivning/479058

En hel del att fixa med, därav det låga priset (som kanske även lockar flera andra.. men man vet aldrig i dessa tider)... Det som är bra äv väl att det är ett hus som går att flytta in i och renovera efter hand!

Jaja.. jag ska bara kolla på det å så får vi väl se om det är värt att titta på en gång till när Classe kommer hem!?


Inte på humör!

Jag vet inte vad det är, men idag känns allt bara skit! Ni vet sådär så att man liksom inte riktigt kan sätta fingret på vad det är som är problemet! 

En röst i huvet säger att jag ska skärpa till mig, samtidigt som en annan säger en massa saker som gör att jag inte kan vara sådär glad som jag ju vill vara. Hatar verkligen dom här dagarna.. Hoppas att det blir bättre under dagen och att det bara är för att jg vakna på fel sida eler nåt?!

Å så är det det här med bloggen... Vad ska jag göra med den. Är trött på "den icke existerande" designen, ser ju för fan ut som en 8-åring gjort den! Jag har längre inte heller något intresant att skriva om känns det som, och vissa dagar orkar man ju knappt uppdatera alls.

 Ska man kanske lägga ner bloggandet helt å hållet..eller ska jag kanske sätta lösenord på den, så att jag verklgien kan skriva av mig och dela med mig av mina innersta hemliga   mörka tankar... *ler* Nä.. där överdrev jag väl lite kanske... (Ser man på!.. jag kan allt skoja till det ltie fast att jag egentligen är sur som en citron just nu!)

Nä.. det här blev ju bara ordbajs alltihopa..Bäst jag slutar och hoppas på en bättre fortsättning på dagen...

Tror förrestren att jag ska dra iväg ett mail till Gunilla (min arbetskamrat som sitter alldeles för långt ifrån mig). Hon brukar alltid få mig på bra humör när jag är lite nere eller har tråkigt! :) Tur att man har såna arbetskamrater som har lika dålig humor som en själv ibland ;) Nä, skämt å sido..Men.. vi förstår varandra vare sig det är allvar, ironi eller bara vanligt fjanteri.. :)


Gunilla försöker ha ihjäl mig med sin backswing, men lyckas inte... :)

Detta kallar jag entré...

Den här rullen cirkulkerar runt lite överallt nu, å jag blir lika glad varje gång jag ser den..å självklart kommer det en liten tår i slutet också! :)

Ja.. det är SÅHÄR man gör entré helt enkelt!!


Åska!!


Det har precis dragit över ett jäkla åskoväder (i alla fall över vår lägenhet) i Trolllhättan. Jag var/är så jävla rädd att jag gick in på toan å satt mig en stund. Där är typ enda stället, där jag kan sitta utan att se, eller höra något utifrån.

Efter ett tag gick jag upp på övervåningen å drog ner persiennerna.... Men va fan hjälper det när man har ett JÄVLA TAKFÖNSTER!!!! Inte ett jävla skit kan jag lova!! (Ursäkta mina svordommar).

Hade helt ärligt talat önskat att detta oväder kommit i går, när mina besökare var här. :( Även om jag sov tillsammans med alla barn, så hade jag känt mig tryggare än vad jag gör nu. För tänk om åskvädret kommer tillbaka i natt... vad gör jag då???? (vill inte ens tänka på tanken).

Nej.. måste avsluta här nu, för jag vet att man ska stänga av tv och dator å DRA UR alla sladdar som sitter i alla uttag... så

...Godd natt å sov gott!! :(

Nu har...

38067a7be620fcc549650c7a1e84374e.png

Nu har vi vart och badat. Det var riktigt skönt fast solen inte var framme. Å jag som knappt badat nåt i år, tyckte det var helt underbart! Plus att det var sötvatten, då slipper man ju maneterna, å det är skönt. Nu ska vi åka och köpa thaimat. Karlskogingarna har längtat efter det. Bara Mats som är töntig å ska ha pizza. :-)


Spända tjejer!...

0-7eb8f6bbf384cc253984a8bc8cedbf27.png

Spända tjejer!


Amanda och...

0885cf9167871cdad7d8f6ff810ef646.png

Amanda och Hannah väntar på första åket!


Vi ska...

6d77c4c22bed693898aae6bc069040be.png

Vi ska nu åka bergbanan!


Å nu...

0-5b6989ead5cca1a52ecc967412172c42.png

Å nu har vi hört lite på madonna också. Tog en sväng förbi ullevi på vägen hem. Skulle egentligen kunnat vart där, men vad är väl madonna mot liseberg? Kunde ha skaffat ståplats, men vet ej om min fot hade orkat det, bland allt folk? På liseberg kunde jag ju i alla fall sitta ner, men nu är foten tjock som en boll typ! :-)


Då säger...

0-271bebcf46d5881796b27b85e3ce246a.png

Då säger vi hejdå till liseberg för den här gången. 10 timmars karusell åkning har satt sina spår. :-) Men vi har haft jätte roligt å barnen är hel nöjda. Nu väntar en timmes körning hem, å jag har en aning om att ett antal av oss kommer att slockna i bilen hem. :-)


Efter många...

-1e5e037090e5b62769ca125fed0af2c.png

Efter många timmar i solen å i köer, är vi värda en kall öl. Skål!


Rasmus å...

0-1c0f72ef397ae1ab0321018f22283225.png

Rasmus å jag åkte hästkarusell.


Nu är...

420e5f759c87340d38166091cdcc9f86.png

Nu är vi på liseberg i värmen. Åkpasset är på plats, så nu kör vi! Uppdaterar under dagen!


God morgon...

Alla är vakna och vi har till och med hunnit få i oss frukost. Det blir lite lätt kaos när man är nio pers i ett kök, men finns det stjärterum finns det hjärterum! :)

Idag väntar nya äventyr!


Linnea, Rasmus, Hanna och Amanda äter lyxfrukost! :)

God natt...

Fullt ös medveslös...i ett par timmar!! Nu är det sängen för dom små.. ♥


Rasmus...Amanda..och Hanna... (bara Linnea som fattas)

Fredagsmys ♥



Lite gotti gott gott måste ju gästerna få när dom kommer... Dom har ju ändå åkt över 20 mil..

Och  inga blir väl gladare än barnen. :)

Blommor!!

Jag slutas visst aldrig att överraskas. :)

I dag när jag satt på jobbet, så ringer det på dörren. En kollega går och öppnar och jag hör att någon frågar efter Maria Lilja.


-Humm.. va nu då.. är det nåt möte jag missat eller glömt avboka.. eller är det nån kontakt som bara vill komma och hälsa på!?!?  Hur som helst så går jag ut i hallen å där möts jag av ett STORT blompaket!!

Tror Ni jag blev paff eller?? Mmmm.. skulle tro det. Med lite skakiga händer öppnade jag blommorna och i fanns en en liten hälsning från Classe, som tyckte att jag var värd lite blommor såhär nu när han är borta, och för att jag haft en jobbig sommar (med foten och gipset).

Är inte det hur gulligt som helst eller... Där sitter han någonstans ute på nordsjön och tänker på min lilla fot och helt plötsligt bara ...HEY.. jag skickar ett blommogram till Mia:s jobb och överraskar lite! :)

Jaja.. Fredagen kunde ju inte börjat bättre i alla fall...


        
Tillsammans med blommorna fanns också en ask med choklad.. :) Lägg märke till det LILLA kortet...Haha.. Men vet Ni va.. det var så snittsigt att det fanns en vas där i som kunde väckla upp... därav storleken... :)

Snart tänkte jag ta helgen.. är helt ensam kvar här på kontoret och varför ska jag sitta här helt själv för.  Det är ju helg nu å då får man väl unna sig att gå hem lite tidigare.. eller?? :) Ja, det tyckr jag allt! Nu ska jag iväg och fixa lite grejer, sen ska jag iväg och färga mina ögonfransar och efter det hem å städa ltie. Sen kommer Gunilla (min arbetskamrat) som ska låna våran bil i morgon. Hennes man:s bror gifter sig i morgon och då är det klart att man ställer upp! Kul att det ska bli så fint väder också, så att dom kan cabba ner. Annars är det ju ingen idé! :)

Och så väntas ju storbesök i kväll också!! :) Härligt!

Ja ja.. vi hörs säkert en gång till idag.
Hej hopp 

OCH framförallt... 

Tack älskling för blommorna. ♥

   


Fredagslåten...

Här kommer ännu en låt som jag mår bra av att höra.. *ler*


Tjuckisfot...

Sådär ja! Då har man varit och tränat foten för andra gången denna veckan. Började i tisdags, då jag träffade sjukgymnasten för första gången. Han var imponerad av min rörlighet efter bara en vecka i frihet utan gips. :) Han sa att detta kommer gå mycket bra, å det känns ju skönt. För nu vill jag bara komma igång å kunna röra på fläsket igen. Jag förstår ju att det kommer ta ett bra tag, även om det kanske går lite fortare då jag har så pass bra rörlighet redan...Kan ju inte direkt dra igång med step och aerobic. Men jag frågade i dag om det är ok att simma.. å det är det, så det ska jg börja med igen på mornarna.. å sen tänkte jag dra igågn lite lugnt med spinningen igen.. Å så får vi väl se hur det går under hösten.

Nu blir det lite kvällsmat.. och lite slapp i soffan... Sen blir det till att städa lite då Karlskogas elit kommer hit. *ler* Bror och familj kommer hit tillsammans med deras kompisar och deras barn. Så det blir fullt upp här i helgen.. 4 ungar.. herregud...Hur ska detta gå för mig?? Kommer vara helt död på söndag antar jag.. men det är det allt värt. Ska bli kul å träffa dom igen.

Jaja.. tjing tjong sålänge...

Tröstpris...

Jag har kommit på att jag även skall dela ut ett tröstpris, eftersom en utav Er var väldigt nära innan ledtråden kom! :)
 
 
Å det var ju min fina vän Helena! :) Hon gissade på persika å det är ju nästan rätt,
då ju persikan och nektarinen är kusiner med varandra. Du får också priset för roligaste gissningen på en grapefrukt... Ha ha.. Det tar nog VÄÄÄÄLDIGT lång tid innan den runntar och blir SÅ liten!! Hihi...



Tröstpris kommer till dig med posten också! :)

Och vinnaren är...

Vi har en vinnare... Och det är ingen mindre än denna tjej!!

Stort GRATTIS JENNY...  till vinsten av min första (och kanske enda) (sjuka) tävling! *ler*

Har ju utlovat en liten present och den kommer med posten!

Men vad var nu svaret då... Jo den äckliga lilla ärtan som var kvar på fruktfaten när jag kom tillbaka var nämligen en ... NEKTARIN!!!

 Hihi.....

Åhåå.... Jag...

61a2a9e3bea6884c6e4200a68bda9308.png

Åhåå.... Jag vill bara somna om igen, orkar inte gå upp. Längtar redan tills jag får gå å lägga mig igen. Buhu... Men men bara å bita i det sura äpplet å gå upp, så god morgon på er!


Nattie nattie...

Med denna låten säger jag god natt... :)

 Sov Gott allihopa!!



Kram

Nu blir det lite kvällsmat!!


Kvällen bjudr på mumsig tacosallad.  Ska bli så gott. Älskar tacos i alla former.. Absolut en av mina favoriter.. :) Blandade även i lite sambal oelek i färsen och det gjorde verkligen pricken över i:et! :)


MUMSISCH!! :)

08.00

God morgon!


Vem skulle inte vilja ha Johnny som mottspelare...


Ja, då var det jobb i dag  med då. Känner mig rätt så pigg ändå, men för en timma sen var jag zombie kan jag lova. As usual var jag ju tvungen att snooza lite också.. Närmre bestämt 50 minuter. Att jag aldrig ska fatta att jag SKA gå upp när klockan ringer. Eller att jag åt mindstonde kan snooza EN gång bara. Annat blir det när C-H kommer hem. Urk... Då måste jag ta mig upp för att inte väcka honom påstår han. Jaha.. å där ska han ligga å gotta sig då rå tror han. Livet är allt bra fuskigt ibland. :)

I dag har jag inga planer faktiskt. Var på bio igår. Public enemies!! RIktigt bra biofilm faktiskt... jag gillar ju inte action direkt sådär jättemycket, men denna hade lite av allt.. även om det är en action. Skratt, komedi å spänning. :) Sen gör det ju faktiskt inte så mycket att Johnny Depp har huvudrollen. Det här jag ska skriva nukan ju låta jävligt löjligt.. men jag kan inte råför det! :) Många gånger när jag sett en bra film så drömmer jag mig bort och undrar hur det skulle vara om man själv var en känd filmstjärna och leva det livet. Jag hade gärna bytt en månad eller två. Bara för att få känna på hur det skulle vara att va Hollywood skådis. *ler*

Fatta vilket liv dom lever... inte alltid så glamoröst kanske.. men fan va häftigt! Jaja..även om Ni sitter och fnissar nu, så tror jag säkert Ni drömt om detta nån gång också!! Eller hur! :)

Nä.. nu väntar jobbet!
Tjingeling!

Trollhättan..

Nä, men nu får det väl ändå vara nog!!!

Först detta... sen detta...å nu detta!! :(

Och nu såg jag även i tidningen att det varit misshandel i stan också... Mitt i stan(där fan alla kan se)... Ett gäng på flera personer som gått på EN stackars liten person! TUFFT va!?

Vilket jävla samhälle man lever i!!

Jag hoppas i vart fall att min familj och  mina vänner aldrig behöver uppleva något sånt här... Och jag själv vill heller inte vara med om det. Och speciellt hemskt tycker jag det är när barn är inblandade. :(

USCH!!

Tävling!

Ha ha.. efter nästan 6 veckor borta från jobbet, kommer jag tillbaka till denna lilla frukt som legat på mitt fruktfat sen i midsommras...

Hade själv lite svårt att komma på vad det var för en frukt, men tror att jag har det... frågan är om Ni kan gissa vad det är?? *ler* Lovar att den som kommer på det ska få en liten present... :)


Nu ska den i alla fall slängas...eller ska jag kanske provsmaka???

Jag är...

0-11476ec68cc896be2221e74cd049f5b0.png

Jag är och handlar med Mattias, å det tackar vi för. Hade nämligen aldrig fått med mig det här hem annars.


Mobilblogg! Riskokaren...

0-67210d9904348a23bf21fdc6985511e0.png

Mobilblogg! Riskokaren är en av mina bästa vänner i köket. :-P


It´s over.....

.....min första arbetsdag!!


Haha... egentligen har jag en rätt liten näsa.. men kolla in potatisen på denna bild... haha

Även om jag ser lite lite skeptisk ut.. eller kanske lite full i fan rättare sagt... så har jag i alla fall klarat av den första arbetsdagen på 5 veckor. Och det gick ju prick skitbra. :) Inte många på kotoret, så det var lugnt å skönt. Sen tog det ju  sin lilla tid att plöja igenom alla mail som kommit... närmre 350 st... phu...Å  då har det varit semester...men mycket skit var det. :)

Min lunch..

Har precis haft lunch å detta var det som hamnade i magen i dag. Kan ju inte säga att jag blev proppmätt direkt, men jag hade ingen lust att gå ut och äta...orkade inte ta mig hem och göra något.. och detta var vad jag hade kvar från frukost, så det fick det bli! :)


Glupsk... ?? jag... ?? Nej!! ;)

Tvåfärgad!

Då jag ska upp tidigt i morgon för första gången på typ 5 veckor, så skulle jag egentligen redan behövt ligga i sängen nu...men i stället ligger jag här i soffan och tar kort på mina fötter!!

Ja, man är ju inte speciellt brun övre lag efter denna sommar, men jag hann ändå att få lite färg när det var som finast... Dock inte på mitt jävla gipsben som syns på bilden. :) (Foten ser helt normal ut på denna bild... men det är bara för att jag legat still ett tag nu.. Ni ska se hur den ser ut när jag vart uppe å gått lite... den är tjock som en boll.. ska ta ett kort så Ni får se.. ser inte klokt ut helt ärligt... Men vad ska man göra. Nu måste jag komma på ett sätt att sola i kapp högerbenet bara...


*Urk*...Hemska ben...men rätt roliga ändå...

Okej, då...

5515c394206d991d06e5f7fee4b5e227.png

Kolla varifrån!

Okej, då ska vi se om det här funkar då? Att mobilblogga! Har ju oftast datorn med mig, men ibland kanske man har lite tid över å vill blogga snabbt å smidigt, å då är ju detta ett bra alternativ. :-) Jävlit jobbigt bara att skriva längre inlägg, eftersom man skriver som i ett sms.


Mat

Ja, det märks redan att man är ensam igen. Så tråkigt att laga mat och så svårt att komma på vad man ska göra. Nu hjälpte det ju inte riktigt till heller att det typ inte fanns nåt i kyl och frys...men men.. till slut blev det denna kulinariska upplevelse. Kycklingbitar med fullkornspasta. :)


Lite nytt till garderoben...

Lite av gårdagens shopping på vår kustentur... :) Det gick visst bra att göra av med pengar när det var sol ute också... Skyllde ju på vädret i förrgår.. Men nu vet jag sanningen... Man inte skylla på något!! *ler*


Cardigan, kjol och flip flops... :)

Söndagsgott!!

Okej.. jag borde egentligen ta å laga lite lunch nu, men så hittade jag detta i skåpet. :)


Men mer än detta blir det inte... (inte nu i alla fall... :) )

En liten present...


Jag vet vad det är här i....

Fick ju en liten present av mamma och Olle som jag inte öppnat...förens nu när de skulle åka. Ha ha... Men dom hann i alla fall få se den på vägen innan dom gick ut genom dörren.

Nu är dom påväg hemåt och här lär det bli lungt å tyst i dag. Ska nog inte göra ett endaste skit faktiskt. Har haft besök sen i förra vecan och även hunnit varit å hälsat på i Kga också. Så nu ska jag bara vila inför morgondagen då jag ju tänkt att börja jobba igen. Sjukskrivningen sträcker sig till nästa vecka, men nu känner jag att jag vill komma igång igen. :)

Jahopp.. såhär blev det! :)


(Klicka för större bild)

Inga överlevande??

Att leva med en sjöman är inte alltid en dans på rosor....

Den här nyheten har ju pågått i några dagar nu och jag blir lika orolig varje gång jag hör att: en båt gått på grund..eller förlist på ett ställe som lika gärna kunde vara Classes båt. Nu är ju de på "andra" sidan Norge, men vid såna väderförhållanden som Classe berättade om att det skulle bli på Nordsjön den dagen, och man hör en sån här nyhet...Då är det inte kul..speciellt heller inte om man inte hört något ifrån honom. :(

Man hade ju förhoppningar om att de skulle hitta besättningen, men nu har dom avblåst letandet och har tappat tron på att hitta några överlevande.  Att en båt kan sjunka så fort!!?? Det vill man inte ens tänka på för det är så otäckt, och jag kan ju bara relatera till deras familjer. Det måste vara fruktansvärt. Man har ju hela tiden hoppet om att de ska hitta besättning (och även passagerare i andra fall). Men att hela tiden få besked om hittade vrakdelar, tomma livbåtar.. flytvästar.... ja, jag vet inte hur man skulle reagera på de nyheterna!!! Bara så hemskt!! :(

Det enda man kan trösta sig med.. om det ens är någon tröst, är väl att dom omkom då de gjorde det de gillade mest. För så är det ju med sjämän...dom brinner för deras yrken! :)

Jaja.. alla tankar går till alla inblandade i alla fall. :(