Gott!!

Sitter med en cider i handen.... NICE!! Har varit på båtmässan å är fullproppade med ny informatin om DYRA båtar. Classe åker även dit på måndag igen för att kolla in dom lite nogrannare! :)

Det blir ingen ny båt i år...men förmodligen nästa år...!! :)

Nu är det hög musik å glada miner som gäller!!

Ha en bra LÖRDAG kväll!!

KRAM

Ärligt talat...

.... Ingen träning idag heller.

Pumpen börjar om 10 minuter så egentligen hinner jag, men nu ser jag att det bara är 9 minuter kvar å snart bara 8:a. Så innan jag har hunnit klä om å springa dit så har den hunnit börja. Shit vilka bra ursäkter jag har haft för att slippa träna i veckan . Ett enda litet pass har det blivit. Inte mycket att hänga i julgranen inte...

MEN!!!

Nästa vecka är det jag som kör STENHÅRT! Skitvecka!! :(

Puss

Bajsunge!

Skulle ju ha bloggat lite i går kväll tänkte jag, men råkade visst somna under tiden som lyxfällan visades på tv:n. :)  Jag bara kände hur ögonen inte orkade vara uppe längre, men jag försökte ändå att ha ett öga öppet för att inte somna och för att försöka lura Classe om att jag var vaken. VARFÖR gör man alltid så. Är det nåt fel med att vara trött eller.. Ha ha.. Hur som helst så somnade jag tillslut ändå och missade slutet på lyxfällan.. det roligtaste.. slutet alltså.. Å grejen var att jag såg en artikel i aftonbladet om dom två i går, å sket i å läsa den bara för att jag skulle kolla på avsnittet i går kväll! TJI fick jag kan man säga... men men.. Världen går väl inte under för det kanske!?

Inte blev det någon träning i går heller. Suget har tyvärr inte funnits där den här veckan.. men i eftermiddag ska jag iväg på ett pump pass i alla fall tänkte jag. Det har liksom varit massa andra grejer som vi varit tvugna att fixa.. och visst.. det är väl egentligen bara undanflykter, men nu har det varit en skitvecka å det är bara att sätta fart i nästa vecka igen.

Kameran ligger hemma i köket idag, så några bilder blir det inte här på förmiddagen.. Men det är ju inte så att det haglar av bilder annars heller så.. :)

Äntligen är det fredag igen. Ska bli härligt med helg igen. I  kväll ska vi bara ta det lugnt å käka räkor. Mums... I morgon går färden mot Götlaborg... då det är båtmässa.  Vi tar tåget dit och efter mässan ska vi gå ut å äta och så blir det till att sluta upp med lite folk här hemma sen.

Nu ska jag ringa till Peugeot assistans å säga upp vår försäkring där.. det var ju ett tag sen vi sålde bilen.. men vi har inte tänk på det förens vi hittade en räkning som vi betalt.

Ha en bra fredag allihopa!

Uppdate:
Inte fick man några pengar tillbaka från det jävla skitföretaget.... Inte mycket pengar å bråka om, men nu blev jag på dåligt humör för det! Snorunge som var kaxig å inte borde sittai kundtjänst var det jag pratade med oxå. Åhååååååå!! Skitunge... skaffa dig ett annat jobb nästa gång där du slipper att ha kontakt med människor.

5 saker jag inte kan leva utan..

Min blogg är FABULOUS!!




Jag har fått utmärkelsen "Yor Blogg Is Fabulous" av MiaMariah. Tack så jätte mycket!!


Alla som får denna fina utmärkelse ska skriva ner 5 saker som man inte kan klara sig utan.... Och här kommer mina....


♥  Vi börjar väl med något så självklart och kanske lite tråkigt svar som: Claes-Henrik, My big LOVE!

♥  Å så fortsätter vi i samma anda å säger: Familjen

♥ Godis och mat kan väl ingen leva utan...eller?? :)

♥ Och vad skulle jag göra utan färgen ROSA??

♥ Sen skulle jag heller inte kunna leva utan skratt, vänner,musik, paket och överraskningar... ojojoj.. nu blev det kanske lite mer än 5 saker.. men dom ligger ju unde en å samma punkt, så det räknas inte... :)

Ja mina kära vänner.. Här är några saker som gör min vardag värd att leva i alla fall!! Nu ska Ni få berätta Era:

Jag ger nu denna utmärkelse vidare till förljande FABOLUSA :) människor:


Kecka: såklart.. min kära barndomskompis

Jenny: Keckas lillasyster tillika barndomskompis och som snart ska ha barn! Så kul!!

Emma: Lillebrollans härliga tjej, som har tråkigt i vardagen nu när hon inget har något att plugga! Ha ha...

Elin: En "kändis" från Karlskoga, vars blogg jag varje dag måste gå in och läsa... :)

Karin: Oxå en tjej från Karlskoga vars blogg jag precis börjat att läsa. Kul med folk man känner igen juh! :)

Ann-Sofie: En tredje Karlskoging som  har en mycket fin blogg. Även den rolig att läsa då man "känner igen från Kga-tiden" :)

You Go Girl's!!



 


Let's (not) Dance!

NOT!!!

Vad är det som händer egentligen.. Först en hjärtinfarkt och nu detta.... Det verkar ju vara livsfarligt att vara med i Let's Dance!. Inte ska dom ersätta någon heller säger dom... Men undrar jag om dom inte tar tillbaka Blondinbella eftersom hon var den som senast fick lämna???



Eller vem vet... Kanske kommer det en till Wahlgren. Varför int ePernilla....Jag menar.... Dom syns ju så lite i tv:n och i andra tillställningar, så det hade väl passat bra. Eller vad säger Ni!?!? Ha ha...

Ja ja.. vi får väl se vad som händer här näst....

Kusinens födelsedag!

I dag är det onsdag den 28 januari, och min kusin Ulrika fyller år i dag. Så grattis,grattis,grattis till henne. Måste komma ihåg att ringa sen bara. Nu är lite för tidigt tror jag. Även om lille Walter kanske vaknar tidigt, så vet man aldrig. Jag ringer i förmiddag.

Annars blir det en rätt så lugn onsdag tror jag. Inget planerat direkt. Det blir väl lite träning efter jobbet idag kan jag tänka mig.. vad det blir exakt har jag inte bestämt än. Det får helt enkelt bli en liten överraskning för kröppen när den väl kommer dit. :) Egentligen skulle jag ha "vilodag" i dag och vi skulle behöva handa.. men bilen står ute hos Johansson (en bilverkstad) så det blir det nog inte nå´t av. Om vi inte kan hämta den idag då såklart. ...

Men nu är det jobb jobb jobb...


Det här är det bästa...(just nu)


  • Färdigtränad (aerobic i dag)
  • Nyduschad
  • Mysyxor på
  • Datorn i knät
  • Tv:n på
  • Mat i magen
  • Top Model sedare
  • Å kanske en film om dom blå orkar vara vakna?

Här sitter jag och trallar...

.....på denna braiga låt!!



Tvätt!


Ännu en dag är kommen på denna veckan!

Klockan ringde alldeles för tidigt i morses också... som vanligt. Det värsta är ju att jag itne kan göra så mycket åt det om jag vill komma hem i bra tid på dagarna. :) Men det tar mig alltså över en timma att vakna till liv. Man brukar ju vakna till efter duschen... men inte jag. Nä.. då ska det viras in i en stor handduk, slås på tv:n å krypa under filten för att titta lite på The Voice på 5:an.. Å där skulle jag lätt kunna somna om igen, fast jag typ varit vaken i 15-20 minuter! Så nu har jag i alla fall gått från att lägga mig i soffa, till att bara sitta där en liten stund innan jag fortsätter med mitt "iordninggörande". Skönt att kunna sega lite på mornarna. Fast helst av allt önskar jag att man bara behövde gå upp å typ dra på sig kläder å sen gå till jobbet. Då hade det typ tagit mig en kvart kanske bara. Det hade vart gött det!

Fick i uppgift att lägga i en tvätt i morses också... vilket väl inte är så mycket begärt, då ju Classe sen sköter resten under förmiddagen då jag är på jobbet. MEN.. det är ju ännu ett störigt tröttande moment... när man väl tror att man är färdig å ska gå iväg till jobbet.. så måste man ner i tvättstugan med en tvätt. I HATE IT. Men jag gör det ju såklart ändå. :) Alltså.. det är hur smidigt som helst så jag vet egentligen inte vad jag gnäller om. Alltså.. nu vet ju inte alla hur det ser ut hos oss, men för att jag skall komma ut från vår innegård, måste jag ändå gå igenom huset där tvättstugan är i, så what is the problem lixom!!

Jaja... nu är det gjort å Classe får ta hand om resten stackarn. Ha ha... men jag brukar säga att jag får ju alltid tvätta själv när han är hemma... (ävenom det nu bara är mina grejer). :)



Ja, nu ligger där tvätten å blir ren! :)




Träning måndag!

Har ingen lust....men i kväll blir det spinning.

Varför ska det vara så svårt att komma igång igen efter helgen... :(  Jag har absolut inget att skylla på heller så träning är ett faktum!

Nu ska jag i alla fall gå å sola.. nå´t gött denna dagen ändå....

Ingenting..

Det har varit dåligt med inlägg i helgen måste jag säga. Skit tråkigt.. Jag vet.. det är ju jäte tråkigt när man gå in på en blogg och man tänker att man ska hita något nytt att läsa.. å så finns där inget. Jag vet hur det .. Ha ha.. men ändå har jag utsatt min läsare för PRECIS samma sak. Fy mig!

Nä, skämt å sido... men jag har lixom inte haft nåt direkt att skriva om. Helgen har dessutom varit en riktig slapparhelg och då inkluderar det att "ej skriva i bloggen"  :)

Jag tänkte skriva ett litet inlägg i fredags, efter att jag tittat på Carola i en timma där hon firade 25 år som artist. Å ja... jag avslöjade ju för ett tag sen att hon är min idol, så jag satt klistrad. Visst.. jag kan väl också tycka att hon i bland säger lite knasiga saker.. men vem gör inte det? Henes röst å hennes artisteri gör att man glömmer bort dom där pinsmma uttalen. :) Hon är enligt mig den bästa kvinnliga artisten och hon kommer alltid att vara min idol.

Vi..eller ja.. rättare sagt Classe kanske... har satt i hop tv-bänken i helgen. Det var inte bara en del kan jag lova å det tod oss typ halva lördagen att få i hop den. Den är inte riktigt klar än, då vi inte satt dig ljusdioderna.. men när dom väl är ditsatta kommer det bli sklitsnyggt! Bilder kommer.

En hel härlig arbetsvecka väntar oss nu allihopa... Gött va!?!? :)

Fredag kväll är här!

Japp, nu har Classe kommit hem, jag har hunnit träna, vi har burit in alla hundra tusen delar till vår nya tv-bänk och nu ska här slappas. :)

Tittade lite i instruktionsboken för tv:n... jag tror ärligt talat att vi aldrig kommer få i hop den. Haha.. känns som att man skulle behöva vara injengör för att kunna fixa det här. Men nä.. vi ska allt klara det. Har man satt ihop nåt från IKEA innan, så ska man väl klara detta.

Nu blir det Let´s dance,thaimat å vin. Vad som händer efter detta får vi se. Förmodligen ingenting då vi båda är rätt så trötta! Men man vet aldrig med oss. :)

Men då vet Ni!

Hej!

Förresten.. Kitty har en cool outfit ikväll... gillar ju sjömanstema som Ni kanske förstår... *ler*

Dagens Lunch



Gårdagens middag, fick bli dagens lunch!
(Classe.. kolla in vilken dryck som står blrevid tallriken! :))

30-års kris

Kanske ska man pierca sig, nu när man bli gammal, för att vara mer ungdomlig???




Detta känns väl som en bra "size"..Eller??

Fruktstund på kontoret!



Mums!


Ny tv-bänk??

Kanske att Classe kommer hem med den här tv- bänken idag!?!? Han gick nämligen in i en affär i går som hade konkurs utförsäljning. Han hittade då denna tv-bänk som kostat 6800:-

Nu var det halva priset och vi slår nog till på den idag om den finns kvar! Wohooo... äntligen en ny snygg tv-bänk. Höj å sänkbar är den oxå..

Perfekt!!

Vad tycks???


Wieee...

Wohooo.. iag är det fredag!! Laddade inför helgen???


Generation fett!

Ursäkta??? Men varför vill man bli världens fetaste kvinna???

Jag vet då inte... Men det vet väl förhoppningsvis Donna som i programet väger 285kg. För att bli världens fetaste måste hon upp till 450kg... eller måste å måste... det är hennes mål.

Hennes man älskar detta å puschar på henne hela tiden. Det är ju också helt sjukt. Två barn har hon också... Har hon tänkt på det.

Jaja.. jag ska inte sitta här å tjata, men jag förstår ingenting. Här försöker man gå ner i vikt.. å ja.. hon vill helt enkelt typ äta ihjäl sig!! Jag har  ABSOLUT inget emot stora människor.... men detta är väldigt konstigt tycker jag!


Donna Simpson, (ser nästan "smal" ut här om man gämför med hur hon ser ut i dokumentären)

Yihaa!!

Då var man mätt och belåten. Slängde ihop en kycklingsallad i kväll efter träningen och som vanligt så smakade det väldigt gott.

Idag blev det Step Up. Höjde ett snäpp på brädan denna gången så i morgon har jag säkert lite träningsvärk. Körde på lägsta förra gången å då tyckte jag det blev lite lätt.. men nu blev det faktiskt lite tyngre.. men samtidigt så märker man ju då om man gör några framsteg. I morgon är det dags för ett pump pass igen. Det får bli en skön avslutning på denna veckan.  Å sen kommer ju Classe hem i morgon kväll igen.

som vanligt är helgen inte planerad, så jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på. Vi var inne på ett tag att jag skulle ta tåget ner till Kalmar i morgon å så skulle vi åka hem på lördagen igen.  Men vi kom fram till att vi åker dit nån annan gång igen. Classe trodde att jag skulle gilla Kalmar å det är mycket möjligt, så nu måste jag ju åka dit.

Jaja.. har ju inte så mycket att skriva om i dag som jag nämde tidigare.. men här kom en liten update i alla fall!

Kram

Nada!

I morgon är det fredag... Skönt! Ännu en arbetsvecka som är över. Inte för att jag inte tycker om mitt jobb, men det är alltid skönt med helg då man får vara lite ledig. Classe har ju varit i Kalmar hela veckan också och jag har sovit lite sissodär denna vecka. Vet inte riktigt vad det är, men jag har känt mig lite sådär småorolig när jag gått å lagt mig. Tror det har att göra med min arbetskamrat som är lika dan. De har precis köpt hus och hennes kille jobbar i Norge på veckorna.. Å i och med detta sitter vi på jobbet å skrämmer upp varandra! Löjligt va! :) Så hur det ska gå nu när Classe åker ut en månad igen vet jag inte!!

Det är väl bara att hoppas på att det bara blir ljusare och ljusare ute på kvällarna.. å det blir det ju så småning om. Vet inte vad det är med mörkret alltså, men det gör i alla fall allt mycket läskigare! Tycker jag! Hade önskat att jag inte var så mörkrädd, men vad ska man göra åt saken. Det bara är så. Vad kan hända lixom.. Jo.. ett monster kan ju komma fram under sängen....

Ha ha.. Men det har väl alla upplevt någon gång.. Ni vet när man ska lägga sig i sängen och man typ bara hoppar upp på madrassen för att ingen skall få tag i ens fötter.... Hua.. får rysningar i hela kroppen när jag tänker på det. Samma sak när jag ska gå upp för trappen... Jag måste hela tiden kolla så att ingen är bakom mig som kan få tag på mig.

Jag kan skratta åt detta nu, men sen i kväll är jag lika "sjåpig" igen. Visst är det värre vissa dagar å andra tänkter jag nästan inte alls på det... Men som det verkar nu har jag kommit in i nån slagt "räddperiod" igen. Men jag sover ju rätt okej på nätterna ändå, så jag ska inte klaga.. för har jag väl somnat så brukar jag sova igenom hela natten. Plus att jag ju har lampor tända i lägenheten å så även tv:n på i sovrummet. Elräkningen tickar... Ha ha.

Nä, jag hade inget alls vettigt att skriva här idag! Ibland har man sånna dagar å idag är visst en sån dag.

Hej!!


Lite senare....

Det mesta är färdigstädat. Bara dammsugning här nere som är kvar. Anledningen till att det är kvar är för att jag har en förmåga att börja "göööörstäda" på något ställe.. å idag blev det köket. Så nu är det kliniskt rent. Körde även en grundlig städning på toan... å det tog sin lilla tid med dom två "projekten". Men jag tar dammsugningen i morgon i stället... För nu kollar jag på tv.

Nämligen semestersvenskar... Dom är ju i Thailand och jag får en liten "hemlängtan", av nå't konstigt sett, varje gång jag ser det stället på tv:n. :) Bodde där  ju bara ett år.. inte ens det riktigt... och inte var det en dans på rosor för 11 år sen heler för den delen....men det är ändå nå't visst med det landet för mig.. å säkert för många andra också!

Jaja.. detta gör mig i alla fall ännu mer säker på att jag kommer att "flytta" dit en period i mitt liv. Classe är ju också på,så det gäller bara att våga ta steget!! När?? Ja, det får vi se. :)

Först ska vi till Rio... å då kanske vi vill flytta dit istället! Ha ha...



Städa städa...

Sitter i soffan och tittar på Life on Ryan på MTV. Egentligen så ska jag ju städa, men helt plötsligt har jag ingen lust. Så nu bloggar jag lite istället. Tyvärr har jag inget roligt att skriva om, utan jag bara fördriver tiden så att jag slipper städa. Tror viss att städningen går av sig själv. Att om jag sitter här en stund till kanske någon har dammsugit upp råttorna på golvet å plockat undan det som skall plockas undan!!  Tyvärr verkar det inte hända! :)

Det är inte skitmycket att göra, så jag får helt enkelt dra på nån bra musik å så sätta i gång. Ju förr dessto bättre. Börjar jsg nu så är jag ju snart klar å kan då göra vad jag vill.

Skulle behöva gå en sväng till affären också... men det får vi ta en funderare på när jag har städat klart. :)


Det är inte klokt...

...Man blir bara räddare och räddare...Usch!!

Läste detta precis på www.aftonbladet.se

Det dumma är ju att dom skriver om det i dagstidningarna..... Eftersom att då får ju förmodligen fler reda på det än innan!! Visst.. det gör väl en annan lite mer uppmärksam kanske.. men mest gynnar det "the bad guys"

Nu kommer det väl vallfärdas efter denna drog och det är ju perfekt för tjuvar och våldtäcksmän!

Usch säger jag bara!!!

Önskar mig...

...även en sån här kamera... Har hört att den ska vara bra! :)





Nikon D60

Huua...

Bli inte rädda nu.. Det är bara jag som försöker hålla min hy i ungdomligt skick! Kände att det var allt för länge sen jag gjorde en ansiktsmask, så jag tog tag i det igår. Körde en peeling å sen mask. Å ujujuj vad len å mjuk jag var i fejjan efter det. Inte kan man tro att jag snart är 30 inte!!! Nä nä nä....




Träning Tisdag

Woho.... I dag har jag varit på Aerobic. Det var inte i går tyvärr..... för SHIT va roligt det var. Jag älskar ju egentligen å dansa å detta passet passade mig perfekt. Fart och fläkt och hög musik med bra låtar. Jag hade kunnat hålla på lite till kändes det som i slutet.. men jag var ändå helt slut. Så skönt!  Så detta pass får det bli på tisdagarna framöver. Tyvärr är detta enda dagen som dom kör aerobic.. förutom söndagar då dom kör 20/20/20 (Step, pump o aerobic) Så det är lite synd.. men men..... det är inget att göra åt. Gillar ju step oxå å det är går jag på på torsdagar.

I kväll blir det soffan å tv:n. I morgon är jag ledig från träning, så då blir det lite städning här hemma. Damsugning å torkning av golv. Trist... men med lite bra musik i högtalarna så brukar det allt gå bra.

Tittade lite på Obama förut... Herre gud va folk säger jag bara. Man skulle inte vara speciellt kaxig om man stod där själv å pratade. :)

Nu ska jag kolla om det är något på tv:n... annars så slår jag nog på filmen som jag somnade till i söndags. :) Fool's Gold!! Matthew McConaughhey är ju aldrig fel att titta lite på!! 

Eller vad säger Ni tjejer???


Skön gubbstrutt!!!

Ha ha.. det här låter som våran kompis morfar!  Nu är det inte det, men efter dom historierna jag hört, skulle det lika gärna kunnat varit han! Ha ha.. Så himla sköna gubbar!!

Läst ur Karlskoga Tidningen...

95-åring utan körkort åkte för sakta

En 95-årig sydhallänning har åtalats för att ha kört bil utan

körkort. Det gör han då och då.

Den dagen han blev stoppad hade han kört till och från

kyrkan. Han har inte insett att han blivit av med sitt körkort

sedan tidigare och nu säger han att han kör så ofta

han behöver, nästan dagligen, skriver Laholms Tidning.

När han stoppades i september var det för att han hade

kört både vingligt och misstänkt långsamt vid Skummeslövsstrand.

Där höll han 36 kilometer i timmen på både

70-väg och 50-väg, och långa köer hade bildats bakom honom.

Men mannen påpekade för polisen att han har kört

utan anmärkning i 50 år, att han kan se skyltarna och att

han kör försiktigt. Därför ser han det inte som omöjligt

att han kommer att köra bil även i fortsättningen. TT


Mia önskar sig...


...Dolce & Gabbana, Prime Time Crystal Silver Dial



......bara så Ni vet!!  ♥



.....men den här funkar också!! :)







DKNY NY 4367


♥♥♥♥



Tio sanningar om mig själv...

Jahopp.. då har man blivi utmanad av Elin att berätta 10 sanningar om sig själv!  

So here we go....

10 sanningar om mig då alltså...

1
Är egentligen en liten latmask
2 Har Carola som idol
3 Är livrädd för spindlar
Tycker om godis och chips alldeles för mycket
5 Är envis.. både på gott å ont
6 Är mörkrädd och tror på spöken
7 Kan väl ibland köra en liten oskyldig vit lögn..men vem gör inte det??(Classe vet) Ha ha..
8 Fåfäng
9 Vill/kommer att fytta till Thailand innan detta livet är slut
10 Älskar "High Shool" filmer.. å musikaler.

Ja.. det var tio sanningar om mig det.. först tänkte jag att dett blir ju svårt.. men jag hade kunnat fortsätta... Men allt vill man ju inte avslöja...

Men nu är det upp till Er... Jag utmanar:

Kecka
Jenny Lernman
Anders Ström
Jayleene
Emma Johansson

Nu får vi se om det kommer fram några nya roliga sanningar...

Vilken jäkla skitstart...

Åhåå vilken morgon.

Har precis haft en såndär morgon som man helst är utan. Ingenting har gått som det skulle... även om det började bra med att jag för en gång skull kom upp då klockan ringde.

Men sen gick det bara utför... Håret blev en katastrof.. å jag höll på med det alldelse för länge.. å redan där förstod jag att denna dagen kommer att vara helt förstörd. Det fortsate med kläderna... det fanns ju fan inte ett klädesplagg som passade idag heller. Min garderob är katastrof.

Det slutade i alla fall med uppsatt hår å diadem.. vilket jag passar sådär i, men det skiter jag i nu. Å ja.. kläderna blev några gamla trasor som låg i garderoben och som såg okej ut. Men jag skulle verklgien behöva göra en renovering i garderoben å köpa en massa nytt. Ska bara gå ner ett par kilon först.

Det är sånna här dagar som ska göra en peppad på att träna.. å just nu känns det som at jag skulle kunna köra ett boxing pass i flera timmar, men oftast så blir man bara deppig å inte vill göra något. Men just nu är min största motivation Brasilien. Inte långt kvar,bara 2 månader, men då har man i alla fall kommit i gång!

När jag tittar ut genom fönstret så ser jag att två stora jättedojjor har gått fram å tillbaka till våran dörr. Jag förmodar att det är tidningsmannen. Men när jag sen kommer ut och tittar i brevlådan, finns där ingenting. VEM?? Har gått fram å tillbaka till våran dörr??? Har det vart nå'n där å försökt ta sig in eller?? Nej.. det kan det väl inte vara.. för vem skulle kunna komma in på vår innegård? Men visst ser det mystiskt ut!!? Å just det.. påväg till jobbet höll jag på att halka omkull 4 gånger pga detta slaskväder som vi har här. Det snöar på natten å töar på morgonen... :(

                                                     

Dom "små" fotspåren är mina egna... men kolla in JÄTTE fötterna... Vem är det som vill mig något.. Det ringer på nätterna å nu detta...

Classe kom hem!!!! :)

Måndagens träning över.

Ja, då har man varit duktig i dag också. Med tanke på att vi nu går in på vecka nummer tv å med träning så har jag inte riktigt ännu kommit in i det där "goet" Ni vet, när man tycker att det är gött och gå å träna. Känner mig trött efter jobbet och vill egentligen bara slänga mig i soffan. Det som räddar mig är att jag absolut inte har något att skylla på, då vi bor 3 minuter från där vi tränar. Och när jag väl är påväg dit så känns det rätt skönt.

I dag blev den en ny kompination. Först 30 minuters intensiv spinning och efter det 40 minuters pump. Pumpen kändes lite tung eftersom jag ju fortfarande har träningsvärk efter fredagens pass. Men nu hoppas jag att jag tränat/stretchat bort den lite. :)

Nu blir det havregrynsgröt och så ska jag kolla på idrottsgalan i brist på annat.


Färgångest...




Vilken färg ska man välja då??




Slask!

Det har snöat i natt.....




.....men när jag skulle gå till jobbet i morses så såg det redan ut såhär. Jag var dyblöt om fötterna när jag kom till jobbet. Å det värsta av allt är väl att dett nu kommer att frysas på å det kommer bli riktig jädra isgata här i Trollhättan.  :(

För övrigt så åkte Classe i från mig idag igen.. :)  Fast bara för några dagar denna gången. Han ska ner till Kalmar för att gå en DP kurs. (Dynamic Position betyder för Er som är intreserade) Med den kursen i bagaget så finns det större utbud på jobb att söka. Så vi får väl se här framöver om han byter båt eller inte!?!? Egentligen så skulle han behövt denna kurs där han jobbar idag, men dom tyckte väl ändå att han hade bra erfarenhet å fick jobbet ändå. :) Men han är ju sugen på att byta, å då är det lika bra att gå kursen.

Så nu kommer jag att vara ensam denna vecka.. Men det kommer väl att rulla på som vanligt ändå. Det blir jobb å så ska jag försöka träna lite trots min träningsvärk. :) Annars är inget annat planerat.

Vi hörs!

*Gäsp*

Vi var och hyrde två filmer innan vi kom hem. Nu har vi tittat klart på den ena.. å med detta innebär även att sovning nummer ett är avklarad.

Jag fattar inte att jag inte kan hålla min ögon öppna under en film, utan att jag alltid ska missa typ allt från mitten till slutet..?? Nu måste jag kolla på denna filmen en gång till bara för det.

Tur att vi hyrde två filmer.. för då får man ha dom i en vecka. Å det behövs verkligen för mig efersom jag tydligen ska somna hela tiden. :)

Nu ska vi göra lax och potatis. Gott!!

God morgon!

Ligger i sängen och har precis slagit upp mina blå. Skänt att få ligga kvar å dra sig lite för en gång skull. Tv:n är på, så här skulle jag kunna ligga hela förmiddagen. :) Men vi ska väl snart gå upp och göra frukost, för att sedan göra oss i ordning och hitta på något i dag. Jag hade på förslag att vi skulle åka till Uddevalla å gå ut å gå där längst havet, men både jag och Classe har riktig jäkla träningsvärk, så jag vet inte... Men en liten promenad skadar ju inte.

Annars så blir det nog till att åka å kolla färg till sovrummet. Har ju tjatat om det ett tag nu. Ha ha.. vet bara inte vad vi ska ha för nå't! Förslag???

Jag hittade en gammal bild här på datorn där Ni kan se tapeten i sovrummet. Inte så jättebra, men Ni kan ju se lite i alla fall. Vill oxå bara tala om att vi inte valt denna tapet... Inget fel på det så, men man har inte en sån tapet i ett sovrum. Hade vart okej som fontvägg kanske... men den är tapetserad i hela rummet. Svårt att hitta någor som passar till en sån rörig tapet tycker jag.



Nä, nu får det till å bli att gå upp, så vi får nåt gjort i dag. Ha en bra dag allihopa!

Jag har typ dött...



Ärligt talat. Jag har typ dött i mina armar känns det som. Det där med att känna sig som spagetti hade vart fint nu.. för jag känner mig fan som överkokt spagetti. *ler* Ujujuj... jag kommer ha sån träningsvärk i morgon så det finns inte. Har försökt att stretcha så mycket jag kunnat, men det kommer ändå att kännas. Benen är rätt skakiga oxå, men inte som mina otränade armar...:) men ja ja.. nu är det i alla fall gjort och jag kan känna mig lite duktig.

Classe är iväg på innebandy. Kom å tänka på hans fina tånaglar.. ha ha.. undrar om det är nå'n som får se på dom. Tsss... Hur som helst så tänkte jag hoppa in i duschen nu å sen börja med maten. Vet inte riktigt vad det blir, men det blir egna klyftisar i ugn i alla fall. Tror det blir lövbiff till och så en god sallt. Detta kommer att sköljas ned med ett fint bag in box vin. :)

Grabbarna på innebandyn var sugna på lite utgång i kväll, så vi får väl se om vi får främmande här i kväll eller om vi går iväg någonstans?? Eller så kanske vi bara stannar hemma. Vet inte riktgit vilket sug jag har än. Är ju rätt seg i kroppen, så soffan skulle passa perfekt i kväll känner jag.

Nä.. nu får jag försöka resa på mig å börja greja lite...

Vad gör Ni i kväll??

Samtalet mitt i natten!

Jo, såhär var det!

När Classe gick upp så vaknade ju såklart jag. Vilket inte gjorde så mycket, då ju jag har rätt så lätt att somna om igen. Å grejen var den att jag kvällen innan sa att : Åhåå va gött det ska bli när du går upp för en gång skull före mig och jag får ligga kvar. :) Tror Ni man hatar att gå upp på morgonen när man göttar sig åt att andra måste gå upp tidigare.. Ha ha.. Men det är det bästa jag vet att vakna tidigt å så få somna om igen...

Jaja.. jag vaknade till lite där i alla fall å var precis påväg att somna in då hemtelefonen ringer. Jag blev inte så rädd just då, eftersom jag trodde att det säkert var Carl-Johan som skulle höra om Classe var påväg. Men så fick jag se att numret inte stämde. Men jag svarade ändå...

Jag hörde att det inte var någon jag kände igen + att personen i telefonen änna andades lite tungt. Jag frågade vem det var och fick till svar att det var Eklund. Jag tänker direkt på vad han hette som mördade Engla. Och insåg att han ju också heter Eklund. På en sekund hann jag tänka att det alltså kunde vara hann.. å  att han hade rymt.. eller ringde han från fängelset soch skulle hota mig??!?!  Jag vet.. det låter ju helt sjukt, å varför skulle han ringa hem till oss?? Men alltså.... Tänk Er själva.. Kl var 04.00 på morgonen.. Classe var inte hemma.. det var mörkt i hela lägenheten och jag är mörkrädd och det är min mardröm när det ringer sådär på natten. Klart att tankarna börjar rulla i huvve på en.

Jaha fortsätter jag.. och då säger gubben.. Ja, dom kallar mig det i alla fall. Jag bara what?? Vad är detta är för nå't egentligen... Jag säger att han måste ha ringt fel, men då svarar han bara:- Jasså?? 
Tänk Er nu att han oxå andas väldigt tungt och att jag nu börjar bli rätt så nervös. Står det någon utanför oss som har sett att Classe åkt?? Är det nån som ska göra inbrott.... ja. tankarna for runt å jag bara väntade på att jag skulle höra ett kras från undervåningen. Men jag försökte ändå samla tankarna då jag efter stund tänkte att han lät lite berusad. För vem ringer sådär tidigt på morgonen??

Jag frågar vad han vill för nå't och får till svar att det är inte mycket han vill här i livet längre. Ärligt talat.. va blir det... nu är det nån som ska ta livet av sig tänker jag. Herregud.
Jag fortsätter och säger att han måste ha ringt fel... Jasså säger du det säger han då.. Ja, vilket nummer skulle du ringa.. och bla bla bla.. Efter ett tag kommer det kommer det fram att han skulle till sin son. Men tro inte att han hade avsikten att lägga på för det. Nä.. jag fick säga att nu lägger jag på och att han fick prova igen.

Sen när jag lagt på var ju jag så uppe i varv att jag minsann inte kunde somna om. Fick ringa till Classe å berätta vad som hänt.. men han kunde ju inte komma hem , då han var påväg till landvetter.  Men han försökte ju i alla fall lugna mig å sa att det bara var någon som ringt fel. Men jag blev inte lugnare för det.. jag var tvungen att kolla upp vem det var, å tog mod till mig å gick ner å slog på datorn för att söka på hitta.se Jag fick upp namn å gata och fick se att det var en i Trollhättan. Kom ju på att han babbalde upp vilket nummer han skulle rngt egentligen.. men det kom ju inte jag i håg.. Tänkte annars kollat upp om det stämde det där med att han skulle ringa sin son...

Hur som helst.. Jag gick upp igen.. men tände först alla lampor på nedervåningen.. :) Tände i köket och i sovrummet och slog på tv:n. För Ni vet att när man blivit lite skrämd sådr så hör man ju hur många konstiga ljud som helst. Framåt 06.00 somnade jag in å vaknade sen av att Classe rinde mig vid 07.40. Då var han snart hemma igen.
Väl hemma så kollade han upp numret som jag ju då hade sagt till honom när jag ringde..  Och slutet gott allting gott.. Det gick till en kille med samma efternamn, så han hade ju bara ringt fel.Men då tyckte jag i stället synd om honom. Han mådde förmodligen inte så bra å behövde väl kanske bara någon att prata med... å jag var helt otrevlig och bara la på. Men jag var ju rädd!!

Ja ja.. jag hoppas att han fick tag på sin son till slut och att allt löste sig...

Ja.. såhär i efterhand så var det ju inte så farligt.. men då ju jag är mörkrädd och lätt hetsar upp mig själv så kanske ni kan förstå att jag var lite rädd i går morses..??? :)

Antikrundan





Herregud, det är ju så man skäms när man hör vilken jävla dialekt man förmodligen haft en gång i tiden. Visserligen så är det värre att höra äldre prata, för dom har så himla bred karlskoga dialekt. Tror inte riktigt att vi "yngre" låter riktigt lika dant!? men nu vet jag i alla fall att jag itne pratar så.. det har jag fått höra. :) Sen om det är bättre att ha den dialekten jag har idag... det vet jag inte.. men det måste ändå vara bättre!!

Tredje träningspasset avklarat denna vecka då. Känner mig ganska nöjd faktiskt.. å veckan är ju heller inte slut. I dag blev det step up och vi får se hur det känns i morgon när man ska kliva upp ur sängen. Det brukar ju vara det värsta. :)  I morgon tänkte jag gå på pump efter jobbet, perfekt att avsluta dagen med. Men jag säger som Elin.. det får bli lätta vikter.. för jag vet vilken jävla träningsvärk man får ändå!

Annars har vi inte planerat nå't i helgen... Blir kanske lite utgång med kompisarna någon utav dagarna.. men inget är bestämt än. Rätt skönt att inte ha något planerat faktiskt.

Har ju förresten glömt att berätta om mitt nattliga samtal i natt, det ringde nämligen en gubbe hit.. men jag berättar mer om det i morgon. Men usch sägre jag bara.. det är otrevligt när det ringer sådär mitt i natten... eller ja.. natt å natt.. Kl. var typ 04.00 men ändå.. det är ju kolsvart ute då, och Classe hade åkt hemifrån för att köra Carl-Johan till landvetter.... Det blev inte mycket sömn efter det kan jag lova!!!

Nä, nu blir det lite tv tittande å sen är det kvällen.

Ha det!

Träning

Var nere på stan en sväng vid lunch och sprang då igenom Åhlens. Och bara för att dom hade hängt ut en massa träningskläder så var ju jag bara tvungen att öpa mig nåt där. :) Impulsköp är dom bästa köpen.

Det fick bli en tränings tröja, med tillhörande sport-bh. 400:- fattigare.. men vad gör det.. det kunde ha blivit mycket dyrare om jag köpt nåt annat märke på Intersport tex. Så man kan säga att jag sparat pengar till och med. För jag behövde faktiskt detta.. Alltid behövligt med lite najs träningskläder.




I kväll blir det Step Up kl 17.30.. Kanske får tröjan hänga på då.. Vi får se.. :)

Mexikansk afton

Hello!

Nu börjar veckan äntligen gå mot sitt slut igen.. :) Det ärj u så skönt när det är helg.. och speciellt nu när Classe här hemma. Vad vi ska göra i helgen har vi inte bestämt än, men vi har ju bestämt (tror jag) att vi ska göra om i sovrummet, så vi får väl se om vi kan komma iväg till målarboden åtminstonde å se ut nån tapet eller nå'n slags färg att kleta på väggarna.

Gick hem vid 16.00 tiden i går, och stack då nästan direkt ut till Överby (ett stort köpcetra område) och fixade mina naglar. Men först var jag ju tvungen att kolla in om jag skulle ta med mig ett nagelack jag hade hemma. Då jag redan hade nagelack på mina fingrar, fick Classes tår agera modeller för nagelacket. :) Mycket fint tycker jag.. Haha. Mindre snyggt tycker Classe.... Nu blev det fransk manikyr i stället,,då jag inte haft det på flera månader, men visst blev han fin?



När jag var klar drog vi ut på turne och letade efter lampor. Att det ska vara så svårt att bestämma oss. Nu kände vi i och för sig att det kvittade egentligen, då vi  bara var så himla sugna på att byta ut oss lite. Men det finns ju oändligt massa "fötter" och oändligt mycket fler lampskärmar! :) Lampan som jag la in igår fanns, men Classe gilla inte den lika mycket som jag gjorde å så var den rätt så dyr oxå... Å vi skulle ju ha två. Så jag fick snällt försöka glömma den fina lampan. Efter ett par affärer så tog vi i alla fall tillslut dom här.. å dom funkar bra!



När vi var klara där ute på Överby så hämtade vi Calle, eftersom han lovat att laga mexikansk tacos till oss. Han och Classe tog hand om matlagningen medans jag tittade på semestersvenskar eller vad det hette på 4:an. Lite roligt att titta på faktiskt tycker jag. Maten blev jättegod och nu har man ännu ett alternativ till våran "vanliga" tacos som vi alltid lagar. Så himla annorlunda är det iods inte, men man använder biff som man steker i en speciell sås.. sen lägger man på ost på bröden som man smälter i ugn eller mico. Efter det läggs köttet på, lök, avocado, salsa, jalapeno å sist men inte minst klämmer man ur saften ur en limeklyfta över allt. SUPERGOTT!!





Köksmästarna.....


....och här är resultatet


Myspys

Sen var kvällen över och alla var mätta och belåtna. Nu  är Calle påväg till Australien, och jag hade gärna bytt med honom.. eller åtmindstonde följt med ett par månader. :)

Det hade inte vart helt fel i detta tråkväder....

Mittwoche

Japp... Onsdag i dag och så även "lill Lördag" kallad. 

Nån brakfest blir det inte i kväll, men däremot lite festligt, när Carl Johan, (Classes lillebror) skall bjuda på äkta Mexikansk tacos. Han har ju varit i Mexico och pluggat ekonomi ett halvår, och har nu varit hema en vecka, för att (redan) i morgon sticka till Australien å fortsätta där ett halvår.

Jag har aldrig sett Carl-Johan framför spisen.. men däremot i kökets kylskåp.. (där man för övrigt, kan hitta hela brödrarskaran) Ha ha... Han har dessutom aldrig provat å laga denna rätt. Så jag vet inte om man ska vara lugn eller behöva oroa sig inför kvällens meny! :) Men jag älskar ju tacos.. så jag kommer säkert mumsa å vara glad.
Nu äter ju visst inte Mexikanare tacos som vi äter med köttfärs... utan med riktigt kött... Men vad kan gå fel...??

Det blir alltså ingen träning i dag.. det får helt enkelt bli våran vilodag idag, men i morgon så kör vi igen. Skulle ju ha gått upp i morses å simmat hade jag tänkt, men Nej.. det gick bara inte. Jag får börja med det i nästa vecka.. Haha..

Vi skulle oxå behöva kolla på nya lampor till vardagsrummet... får väl se om vi kan komma iväg en sväng efter jobbet. Skulle i samma veva då kanske ta å hoppa in på nagelstället å fixa mina naglar. Julen är ju slut nu å mina röda naglar känns lika tråkiga som tomtarna som måste packas ned. (I DAG)

Halva dagen är snart över å jag ska gå hem till Classe på lunchen.. Nice!



Två sånna här skulle vara snyggt i vårat fönster!



This Is Love




För Er som inte läst min "gamla" blogg och för Er som gillar romantik!

Detta är kärlek! :)

och...

Detta kallar jag överraskning. :)

(För att kanske förstå de båda överraskningarna.. kanske man ska läsa några inlägg i min gamla blogg för att förstå varför jag blev så glad!)

Gott för håret!


Här kommer ett litet tips (i väntan på önskelista antar jag) på vad Ni kan köpa till mig när jag fyller... Behöver serum till håret. Alla mina favoriter håller på att ta slut.





Loreal, KMS & Matrix är märkena för Er som inte kan se det.... :)

Jag ger upp..

Åhååå... det här var värre än jag trodde. Jag får helt enkelt be någon om hjälp. Det här kommer att gå mig på nerverna å jag kommer sitta fastklistrad framför datorn hela kvällarna.. :) Bloggen blir ju bara fulare å fulare ju mer jag håller på. Skit säger jag bara!!!

Nu börjar det hända grejer...

Ja, nu börjar jag att hitta lite småtips om hur man ska göra och det är ju riktigt kul. Men faktiskt lite klurigt. Å det kommer nog ta ett bra tag innan jag hittat hur sidan skall se ut..

Har varit iväg på Boxing nu med Classe å det var ju såklart jobbigt. Jag fick håll redan under uppvärmningen å den jävlades med att vara kvar under nästan hela passet. Inte roligt.. men jag körde på ändå. gött å få slå av sig lite. Perfekt efter en jobbig dag på jobbet... Nu har jag inte haft någon speciellt jobbig dag idag, men det är ändå skönt att få avreagera sig lite.

Annars på jobbet idag så har vi vart på ett av kontoren på Saab och grattat en kollega, Hasse, som fyller 60 år på torsdag. Anledningen till att vi grattade honom idag var för att han ska ha ledigt å åka bort på sin födelsedag till hemlig ort. :) Så det blev blommor, paket och så tårta såklart. Jag var ju tvungen att ta en liten bit när alla andra gjorde det, men det var oxå en väldigt liten en. Är ju inte heller så jätte förtjust i tårta, speciellt inte med massa grädde å bös.

Classe har varit hemma i Lext huset å röjt l ite grejjer å kom hem med ett gammalt Nintendo 8 bitars... Så nu siter han med det å jag hör Duck tails i bakgrunden.. ha ha. Härliga minnen... spelet kommer från 1986... 22 år sen. då var man inte världsgammal inte... Phu.. Kärringåldern närmar sig med stormsteg...

Nä, nu ska jag kolla vidare lite å se vad jag kan göra med bloggen.

Ha det!

Livet från den rosa sidan...

Ja eller hur... Snyggt att sidan (i skrivande stund)  är svart å grön just nu då! Ha ha..



Velar ju om vilken blogg jag ska använda mig av, och just nu så lutar det åt denna, då  bloggspace.se återigen krånglar och har slarvat bort mitt senaste inlägg som jag skrev. Å det är inte det att det lägger sig i arkivet eller nåt.. Nä.. det försvinner direkt när dom har problem med sin sida. Trött på det nu!

Men som sagt... jag får väl a lite tålamod och läsa mig fram till hur jag ska göra.



Krångligt att lägga in bilder verkar det som oxå.. :) ( var tvungen att göra en test) Ska den va stor eller liten..å hur får man den så att det anpassar sig till texten!?!? Nu fick jag till nå't, men annrars så verkar det som att man bara kan lägga dom i toppen, i mitten eller efter sitt inlägg...

Gud, vad jag tjötar om dessa problem på bloggen... Men jag behöver hjälp å tips.

Nu vet jag...

,,, varför jag valde en annan blogg. Just för att det var så himla svårt att designa "sin egna" blogg. Herregud... detta kommer ju att ta en evighet att fixa till. Får nog sätta mig ner i lugn och ro å läsa hur man ska göra... Åhåå vad jobbigt. Nå'n som har några tips??

Känner att detta kanske blir ett större projekt än jag väntat, så jag kanske ska behålla den gamla bloggen i stället?? Men den känns så tråkig, å jag vill ha en liten nystart!

Jaja.. vi får väl se hur det blir.... Får väl blogga lite på två ställen innan jag vet hur jag ska göra. :)

Första inlägget...

Okej.. Efter ett drygt år återkommer jag till den blogg där jag en gång faktiskt startade. Anledningen till att jag böt vet jag inte riktigt, men nu är jag trött på den bloggen och att den aldrig funkar. Tråkig design och tråkiga moduler. Känns lite ovant och det kommer väl ta ett tag innan jag får iordning nån slags design på sidan. Men Ni får väl ha tålamod med att den kommer se lite tråkig ut ett tag.

Trodde att jag skulle kunna få tillbaka min gamla sida, men jag fick skapa ett nytt konto men som är väldigt likt mitt andra, så de som följt mig på www.miapiafia.bloggspace.se kommer lätt att hitta till denna sida då den heter www.miapiafias.blogg.se  Den andra hette exakt som min nuvarnade, utan s.... Öhöö... var det någon som fattade detta eller!?!? Ja ja.. skit samma. Nu är jag här i alla fall å det är denna blogg som Ni ska hålla koll på hedan efter.

Okej.. jag ska sluta babbla å se om jag kan få nå'n liten ordning på sidan.

Välkommen till min nya blogg!