Jag stödjer Rosa bandet på mitt vis!

Satte ihop en liten egen fin kollektion av äkta prinsesskänsla!!

Har räknat ut att en nätt liten summa på 20.000 SEK är det som behövs för att få detta hemskickat!! :)

 


Det är över nu....


En trötter Miapiafia...

Herregud är nog ordet som beskriver denna dag bäst. Vi stog ta mej fan i kö i två jävla timmar. Ja, Ni får ursäkta mina svordommar, men det är ju verkligen helt galet. Som en liten tröst får jag väl ändå saga att det flöt på rätt bra ändå...men ÄRLIGT...inte igen tack!!

Nu ska vi hem till lägenheten för lite vila för att sedan bege oss in till stan för restaurangbesök. har boka ett bord på ett ställe som heter Wärdshusest som visst ska vara himla bra!?

Ska bli skönt att bara få sitta ner  och bli serverad efter en dag som denna!! :)

Gekås....dag två typ!


Laddad för shopping!

My good!!

Vad är det som händer liksom....Sitter nu i bilen på väg från Varberg till Ullared...igen!! Inte nog med att jag var där för ca 2 månader sen....det här är andra gången på två dar!! Jag måste vara SJUK!! Vi var i och för sig itne där förens runt 17:00 tiden i går å dom stängde ju kl 20:00...så det blev ju inte en heldag.

Men jag hann allt att få ihop det mesta av det jag skulle ha. Blev mest baby grejer å det var ju det jag var ute efter. Och eftersom vi itne vet vad det blir, blev det mycket Barbapappa, för det passar ju både tjej och kille. Eller mycket och mycket.. det är ju inte så att jag handlat ihjäl mig, men man behöver mer än vad man tror! :)

Till mig själv fick det bla. bli en mamma baddräkt som jag ska ha till resan... bäst att skydda magen i solen! Och så blev det två mamma tröjor å en mamma munkjacka!

I dag ska vi in å kika lite på julklappar, men nån jätte shopping blir det inte... även om man nu kan handla ihjäl sig. Det finns ju så mycket som man vill ha... Men det går ju liksom inte. :) Får åka hit igen när man köpt hus!!

Jag får passa på att blogga i bilen, så vi bor i en källarvåning. Jättemysig, men täckningen där inne är inte på TÖPP som man säger. :) Det kan funka om man går upp i trappen och sätter sig nära ytterdörren. Haha...

Status på bebis är bra... den är snäll men sparkar mig lite opassande ibland. Tror det är för att den  uppskattar alla saker den fick igår!! :)

Ha en bra lördag på Er nu allihopa, för nu ska vi in å trängas bland alla andra!! Det var förresten det som var så skönt i går när vi kom senare... att det inte var så mycket folk.  Vi hann ju få ner det mesta vi skulle ha i våra vagnar å kan idag ta det lite lugnt!

Gravid vecka 22

Först lite information....
Nu väger bebisen nästan ett halvt kilo, cirka 430 gram, är drygt 27 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.
Innan detta sker, ser huden lite skrynklig ut, men bebisen lägger på sig lite varje dag nu.

Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas stadigt.
Redan nu finns tandämnen i käkarna och det dröjer inte så länge innan bebisen är född och så småningom får sina första tänder.

Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka.
Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.


Svettiga och härliga i Rio 2009

Jag känner av sparkar varenda dag och kanske är det även hicka(r). När jag rör mig är det rätt så lugnt, men direkt när jag sätter eller lägger mig börjar bebis kicka som en galning :) Och det är helt underbart om än något läskigt!

Jag har ju kännt detta ett tag men det är först den senaste veckan eller två som det blivit mer kraftfulla sparkar. Jag har ju också hunnit vant mig lite men det ska bli kul att få se Classes min när han kommer hem och kan lägga händerna på magen och känna hur bebisen rör sig.

Ni som är mammor vet vad jag pratar om men jag tror inte att man kan fatta själva känslan förutom när man är mitt uppe i det!! Det är helt enkelt ren och skär lycka!!! Man kan vara på såååå dåligt humör och så vips... så vänder surheten till total glädje över det lilla livet i magen.

Jag tror jag är kär i min mage!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

HJÄLP!!

Linda Rosing.... HUR ser hon ut???


(bilden är tagen från hennes enga blogg..så nu åker jag väl dit för det också... fast då får man fasen se till att skydda dom om man inte vill ann någon skall använda dom)

Men ärligt talat... vad har människan gjort...Jag ser bara Joker framför mig???


I morgon är det fredag.

Ska om två timmar bege mig in mot Gina Tricot och hämta ut mina kläder som jag la undan härom dagen. 20% rabatt från kl 19.00-21.00 idag. Hurra hurra hurra!!

I morgon bär det av ner mot Varberg, tillsammans med Storebror samt svägerska, över helgen. Dom har fått lånat en lägenhet där och givetvis ska vi ju spendera ett par timmar på Gekås i Ullared. :) I know... det var inte länge sen jag var där, men jag köpte ju faktiskt inte så mycket då och så rekade jag lite barngrejer, som jag nu, när vi vet att allt är bra i magen, tänkte slå slag i saken och köpa. Det är ju en del som ska inhandlas kan man säga. Sen så ska det ju köpas julklappar och vad passar bättre än att inhandla dom redan nu??

 

Pengarna ska rulla....

 

Vi bokade även vår resa idag som går om nästan exakt en månad!! DET SKA BLI SÅ SKÖNT!! Jag ska strax berätta för Er vart det bär av! :)

Men nu ska jag ta mig något att äta!


Ruskväder

Känner mig lite (s)nuvig faktiskt... Känner mig inte sjuk i övrigt, så jag tror inte att det är någon förkylning på gång som tur är. Däremot har jag hört att man kan bli lite snuvig och täppt i näsan när man är gravid, så det är väl "gravisnuva" då kan jag tänka! :)

Kom precis hem och fy farao vilket skitväder det är ute... eller det är ju lite mysigt när man är inne och kan tända ljus å så.. värre är när man måste vara ute i regn och snålblåst.

Men vad gör väl det när det kanske vankas en liten utlandsresa om en månad??? :) Skrev ju för ett tag sen att vi planerade en lite längre resa som skulle blivit till Boracay i Filipinerna... En riktig drömsemester... men efter lite forskning och funderade så kändes inte det som det bästa alternativet nu när jag är gravid. Är dessutom en bit kommen då och det var lite krångligt och dyrt med försäkringar. Sen vill man ju inte riskera något.. det vore ju urdumt.

Därmed inte sagt att man inte kan åka till värmen för det... :) Men i stället för att ha en flygresa på ca 20 timmar...tar denna kanske runt 6-7 timmar. Blir det som vi tänkt kommer det bli en upplevelse... men jag säger inget än... Bokning sker i kväll eller i morgon å då kan jag berätta mer!! :)

Nu är jag hungrig och måste fixa nåt att äta!
Tjo!

Halva tiden har gått...

Ja, kära läsare... Jag har nu passerat halva tiden i min graviditet och är på rätt sida sträcket så att säga. :) Är nu inne i vecka 21 och om 3 dagar är jag i vecka 22 (av 40).

Magen växer och den går numera inte att dölja så att det ser snyggt ut, utan nu är det bara att se glad ut även om man känner sig som lagårdsdörr. Och värre kommer det att bli. Jag var ju ingen pinne direkt när jag upptäckte att jag var gravid vilket innebär att jag än mindre nu känner mig smäck och smidig. Inte hjälpte det mig heller när vår massör på jobbet för någon vecka sen sa: GUUUUD va stor du är!! Och hon sa det inte bara en gång.. utan TRE gånger!!


"Magstatus" idag...(och nej.. det är inte samma tröja som på lördagskortet..dom råkade bara vara randiga båda två)

Jag hade då precis accepterat min lilla bebismage och klädde mig så att man verkligen såg att jag var gravid och inte bara EXTRA tjock...När jag berättade detta för mina kollegor höll dom på att dö...för det tyckte dom verkligen inte. Vem som nu talar sanning vet jag nu inte eftersom dessa ord satt sig i min hjärna.

Men WHAT SO EVER om min bebismage är stor... alla ser väl olika ut eller... på en del syns det mer å på en del syns det mindre... Jag kan dessutom påpeka att jag väger mindre nu efter 21 veckor än jag gjorde när jag skrev in mig på MVC... så SÅ JÄVLA stor kan jag väl inte vara????

Så snälla Ni... om och när Ni träffar någon som är gravid... ge en snäll komplimang.. för det är vad man behöver... sen ska man ju givetvis inte ljuga... men såna där kommentare sätter sina spår kan jag lova och jag tror numera att alla som tittar på mig tycker att jag är en ful fet kossa!! :(

Spontanshopping när den är som bäst!

Skulle in på affären efter jobbet och köpa fil och ketschup!

Olyckligtvis så ligger ju då mataffären jag skulle in på mitt i ett "affärshus" med massa klädaffärer... eller ja.. massa och massa.. men det räckte tydligen till för att jag skull öppna upp min plånbok! Blev ingen jätteshopping, men jag hittade mig en jättefin bh.. ett fin grå långkjol.. och en beige lång kofta som täcker röva såhär på vintern. La iofs undan lite kläder på Gina också som jag ska hämta ut på torsdag, då dom har 20% rabatt på hela sortimentet. Man får ju inte vara dum inte!!


Ett litet smakprov på ett av plaggen jag la undan på Gina...Grrr...



Och här är den beiga koftan jag köpte på Vero Moda! (ser inte så beige ut på bilden.. men det är den i verkigheten)



Värm mig tack!



Jag fryser och skulle vilja lägga mig i ett varmt bad nu... gärna med massa bubblor och lukta gott i. :) Men som enda alternativ får jag väl stega i in i duschen i stället.

Helgen har varit bra som alltid när man är i Kga... dock en aning kort... också som vanligt. Tog tåget hem i morse mot Thn... å denna gången 2:a klass... NEVER AGAIN säger jag... Fast det är klart.. i bland finns det inga alternativ å då får det väl gå då... :(

Men det slår aldrig fel....Alltid är det nån jävla unge som ska tjuta hysteriskt Ja, jag vet.. jag ska också snart ha barn och kommer själv vara ett irritationsobjekt...men nu är jag inte det ännu å har då fortfarande rätten att klaga på andras ungar. Folk pratar så högt i telefon att man undrar om dom VILL att man ska höra hela deras privatliv berättas på 5-10 minuter. Eller dom som sitter och lyssnar i musik så högt att man undrar om dom ens hör något över huvud taget???

Värst i dag var väl ändå konduktörskärringen som bokstavligt talat SKREEK i mitt öra GOD MORGON när vi skulle lämna perrongen i Karlstad. Jag hade precis slumrat till och hade världens skönaste dröm på gång...men NÄ.. då skulle hon se min biljett(igen?)... som jag ju VISADE när jag klev på i Degerfors. KLANT säger jag (tror jag fick lite tinnitus också).. å som sagt... efter det var det ju helt omöjligt att somna om igen...

Nä.. tacka vet jag 1:a klass eller egen transport.. men då ska helst nån annan köra så att jag kan lägga upp fötterna i rutan och slöa. :)

Men jag ska inte helt döma ut 2:a klass för jag måste ju ändå erkänna att det är rätt underhållande ändå! Kanske skulle Sj döpa om det till boskapsvagn i stället. Haha..

Dagens "tycka synd om" var ändå farbrorn som tappat bort sin plats efter att ha varit i bistron och köpt sig en festis... :( Stackarn.. han kana sig fram och tillbaka i vår vagn 4-5 gånger innan vi förstod att han kommit bort sig. Vi disskuterade lite och till slut så frågade tanten som satt brevid mig på andra sidan gången om han tappat bort sig.. och ja.. det han stackarn. Jag tyckte så synd om honom att jag nästan började gråta. (Ja, jag gråter åt allt) Men han kom till slut rätt och det visade sig att han satt i 1:a klass som var vagen före oss. :)

Slutet gott allting gott!!

Morgonprommenad avklarad!


God morgon säger kulan och jag!

Usch å fy vilket tråkigt väder det är nu... I alla fall när man måste vara ute, som jag var nyss på min lilla morgonprommis som aldrig händer annars. Inne är det ju snart myspys med frukost och tända ljus innan jag packar ner mig själv i en resväska å drar till Karlskoga. En liten spontantripp som jag faktiskt hade lagt ner från början!!

Det kommer att bjudas på övernattningskalas hemma hos Amanda som ska ha 10 kompisar där i kväll och inatt. Och Amanda VILLE SÅÅÅÅÅÅ gärna att jag skulle komma och det är ju klart man ställer upp för lilltjejen! Räknar INTE med en lugn kväll med andra ord. Men jag tror det blir jättekul och jättemysig.

När var man på pyamasparty sist liksom???

Ha en myspyslördag nu allihopa, för det tänkte jag ha! ♥

Hummersafari i bilder...


Redo för safari....


Jag passar på att blunda lite då... medans Anneli tittar in i kameran som man ska. :)


Let´s fiska some hummer lixom...


Första hummern som kom upp... Här mäts den så att den är tillräckligt stor att behålla.


Caroline och Markus är nöjda..


Fiska hummer ???? När man kan kort på sig själv... Palle och Maria posar...


Två humrar till... och ena fiskar'n.


Och så var det fika...


Mia, Anneli, Maria, Markus, Ann-Catrine, Caroline och Palle


Ann-Catrine drar upp en hummertina.. och i den fanns det 2st.


En krabba och en hummer som knappt syns...


Såhär fint var det när vi kom tillbaka in.


Å där ser Ni lite av båten vi var ute i.


Lagom rödmosiga och trötta efter en dag på havet.

Det var vad jag hade att bjuda på från dagen!!

Nytt hår!

Blev så glad när jag öppnade brevlådan och mitt nya löshår låg där. Beställde det igår och det kom idag... bra service det. 100% äkta remy hår är det, så jag kan föna, platta färga som jag gör med mitt vanliga hår. Skulle ju kunnat färga mitt ljusa löshår, men man vet aldrig när man blir blond igen, så det var lika bra att beställa ett nytt så jag har båda delar. :)

Korten är av värsta kvalit´e då jag använder datorkameran... måste lämna in min kamera på lagning förstår Ni... men jaja.. det får duga så länge...



Gött att kunna få fläta håret igen... är ju lite svag för just fläta... tycker det är mycket fint och med mitt halvlånga hår bir det tyvärr inte mycket till fläta av. :) Men nu kom ju räddaren i nöden!! HURRA!!

Nu är det slut...

Orkar inte skriva något mer idag för nu är jag trött i bollen. Men jag kan ju ändå nämna att det snöat här i Trollhättan idag. Det låg väl kvar ett par timmar max och tur var ju det för vi har inte bytt till vinterdäck än och inte lär det bli innan Classe kommer hem heller dör den delen.

Var en sväng ute på överby efter jobbet och hittade en mammatröja för 149:-. Som hittat, för det är fan inte billigt att ha en växande mage. :) Och så har jag kollat lite på Robinsson också men blev så frusen att jag gick in å tog en stekhet dusch. :) Lite peeling och brun utan sol på det och jag hoppas vakna upp som en lite fräschare människa i morgon när det vankas helg och allt.

Sov gött då!!! ♥

Sju sjösjuka sjömän!

Prova och säg det ett par gånger!! :)

Närå.. det var faktiskt ingen sjösjuka i går när vi var ute och fiskade upp hummer. Tvärtom... det var en helt fantastisk eftemiddag på havet. Visst.. det var ingen sol och väderleken hade utlovat liten kuling, men det var uppehåll och blåste inte alls särsklit jättemycket.


Fikapaus på Gullholmen

Vi bestämde för en tid sen att det var dags att hitta på något skoj med "vår grupp" på jobbet, så kollegorna och jag stack iväg strax innan lunch igår ut till Handelsman Flink som ligger på Flatön på västkusten! Där väntade en fiskebåt på oss för att ta oss med ut och plocka upp hummertinor. Meningen var ju nu att vi skulle få upp några också då vår middag senare påkvällen var baserad på "dagens" fångst! :)

Och visst fick vi napp... av 9 "tinor" fick vi upp 6 st humrar. Och tydligen är det en väldigt bra fångst... i vanliga fall brukar man...OM MAN HAR TUR.... få upp en hummer i var tedje "tina". Så vi var helnöjda såklart!! Nu hamnade det ju massa annat skräp där i burarna också... bla krabbor, som vi också sedan fick smaka på när vi kom i land.

Dagen/kvällen var jättetrevlig...tyvärr hade jag inte kameran med mig, det hade dock några av mina arbetskamrater... så det kommer väl lite mer  bildbevis senare.

Dag två på veckan!

Jag gissar på att jag kommer somna som en stock i soffan i kväll. Någon som sätter emot?? Nä, jag tror inte det va. Vaknade nämligen kl 02.30 i natt. Pigg som en energisk myra...och det gick ju inte lättare att somna om när man visste att Classe snart skulle lämna mig. :( Efter att Classe åkt kl 04:00 i morse somnade väl jag till nån gång runt 05:00 och vaknade av att Classe ringde från Amsterdam och berättade att han kommit fram.



Jag hade stängt av väckarklockan och försovit mig. Nu kan jag ju komma när jag vill till kontoret, men ändå.. brukar ju försöka vara där senast kl 08:00...INTE vakna kl 08:00... :) Men det var ju tur att han ringde.. annars hade jag säkert sovit fram till 09:00 eller nåt. Och när han ringde frågade han om jag försovit mig (eftersom jag lät något förvirrad).. och utan att jag visste om det körde jag en liten vit lögn och sa att jag tog en förtjänad sovmorgon. Det liksom bara kom sådär av ren försvarsmekanism. Men när jag senare vaknat till liv skickade jag ett sms och tackade honom för att han väckt mig och att jag kört en myra. (myra = att man ljugit..lång historia)

Nu ska jag faktiskt ta och glo lite på tv och så får vi se om jag orkar med och göra så mycket mer idag..

Lets bowl!

Var ju ute på lite kalas i lördag och det var himla trevligt. Tyvärr så vann jag inte bowlingen men kom ändå på andra plats. :) Vi åt god mat och jag drack goda alkoholfria drinkar medans de andra ölade på. Jag blev inte ensam tjej, utan lite senare in på kvällen var det lite fler kompisar som slöt upp...så som sagt... en mycket lyckad kväll.




Efter bowling stack vi till Butlers, där vi blev infixade via VIP kön... tack och lov.. för jag hade aldrig ställt mig i den kön..och speciellt inte för dom minutrarna jag var där inne. det var alldeles för mycket folk och ljud för att jag skulle ha kul... inte likt mig men det kändes inte okej att gå där inne med magen i vädret, så jag bestämd mig för att sticka hem. Classe tvingade in mig i en taxi... trots att vi bor två kvarter från utestället. :) 56kr gick det på å då var 40kr framkörningsavgift. Taxichaffisen tyckte nog att jag var lite knäpp, men det var ju bara för att C-H var rädd om mig. :)

Kung fu fighting!

Sista kvällen med gänget. Och med gänget menas numera jag, Classe och bebis!! I morgon är det nämligen dags för Classe att mönstra på en månad igen. Känns lite trist den här gången faktiskt men det är inget att göra åt och det har ju alltid gått bra de andra gångerna.  Jag är även rätt så säker på att denna omgång kommer gå lika snabbt som vanligt, så det är inget att deppa över. :)



I dag var vi på MVC för att lyssna på bebisens hjärtljud. Det tog ett tag innan hon kunde få in hjärtljuden och när hon väl fick in dom, började bebis leva loppan. Ha ha.. det lät som Karate Kid där inne när den sparkade och viftade. "Tjoff swisch tjoff swisch tjoff" men till slut tajmade det bra och vi fick höra hur det lilla hjärtat bankade för fulla muggar. Annars var det inte så mycket mer än blodtryck och järndepå som kollades.. och även det var helt normalt. Har visst ett väldigt bra järnförråd enl barnmorskan och slipper därmed järntabletter som jag hört kan vara lite jobbiga att äta, då de har en del biverkningar. Vi blev även anmälda till en föräldragrupp i början av januari och det kan nog vara bra att gå iväg på dom 4:a mötena nu när det är första gången för oss.

Nä, nu ska jag passa på att mysa de sista timmarna...♥

Ikea och bowling...



Förmiddagen har spenderats på IKEA Bäckebol med Cles-Henrik och Carl-Johan. (Japp..dom är bröder) Vi hittade ju som Ni vet en hel del presentkort där när vi städade i kryddhyllan. :) Vi hadlade bara det nödvändigaste och körde en rek för kommande framtid. :)

Nu sitter vi i soffan å chillar lite inför kvällen bravader. Vi blir ett gäng som ska iväg och äta och bowla i kväll. Det blir trevligt, men med tanke på hur tidigt vi vaknade i morse, så får vi väl se hur länge Mia orkar vara med. :) Sen verkar det också bara bli killar och jag antar att ölen går före bowlingen, så vi får se som sagt hur länge man orkar med när man själv inte får vara med och kalasa. :) Möjligt är i och för sig att vi möter upp Vera och Mattias efteråt som ska å äta på en annan restaurang och då får jag ju lite tjejsällis i alla fall.

Jaja... vi får väl se hur det slutar... nu ska jag mojja lite till å sen får jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig...kläder är ju inte det lättaste nu för tiden. :)


Godis, frukt eller både och...

Jag nämnde ju i tidigare inlägg att jag numera har en mindra godisaffär i skrivbordslådan på jobbet och jag kan härmed bevisa att det är sant.

Det är inte det att jag skriker efter godis.. och även om jag tidigare var en godisgris (som Classe säger) så har jag väldigt sällan ätit godis på veckorna, utan hållt mig till helgerna. Sen jag blev gravid har jag inte haft nåt sug alls nästan efter godis.. förrens nu. :) Jag kan få ett iltet sötsug efter maten som gör att jag bara måste få i mig nåt sött. Men det räcker oftast med en liten liten bit å så är det bra sen. Jag mölar alltså inte i mig en hel påse.
Men min låda säger mig nåt helt annat och nu mår jag nästan illa av och tänka att jag nå´n dag har ätit upp allt godis i lådan.. :( 

Dessutom har jag köpt godis som jag ALDRIG annars skulle ha köpt! (hör på den då) Brio och salt pesetas... vem fan äter det liksom???

Men för att dämpa mitt dåliga samvete måste jag även visa min fruktsamling som jag faktiskt är väldigt duktig av att äta av på dagarna!!



Så jag tycker nog att frukt och godis i lagom mängd är ok!!


Uppstoppad!

Jag tror helt ärligt inte att jag behöver äta något mer på minst en vecka efter den här dan. Frukosten var väl inte så mycket att skryta med då det enda jag fick i mig var en liten yoghurt och en banan lite senare på fm. Men sen sörrni.. då jäklar. :)

Till lunch blev det ärtsoppa och pannkakor dagen till ära... tog det dock rätt lugnt med ärtsoppan så att jag skulle orka få i mig så många pankisar som möjligt. :)  Och till det serverades sylt, glass och grädde.. men grädden hoppade jag över för den är jag inte så förtjust i till pannkakor. Annars slank allt ner väldigt lätt.

När vi ätit lunch blev vi godissugna å det visar sig nu att jag har en halv godisaffär i min låda på kontoret! Den som spar han har och man vet aldrig när suget sätter i gång.

Men tro inte att det räckte där inte... Nej.. till kvällsmat blev det tacos med sedvanliga tillbehör och nu står min mage åt alla håll och kanter tror jag. Bebis kan inte klaga på dåligt matintag i dag inte.. Ja, kanske inte den bästaste maten, men bebis kan inte vara hungrig i alla fall. Stackaren är säkert proppmätt där inne nu!?

Skulle vi ta och toppa detta lite med några godisar också månne?

Förresten.....Är det nu jag får skylla på att jag äter för två??

Pigg som en lärka!!

Oj oj oj... Var beredda på att rita ett stort kors i taken nu!!

Mia vaknade till liv klockan 05:00...gick upp strax efter 05:30 och var på jobbet strax efter 06:30!! Och att detta (nästan) gick helt smärtfritt händer ju inte dagligen. Alltså.. det var ju inte så att jag slog mig, men jag brukar ju inte direkt hurra när jag kliver ur sängen på mornarna. Det hände inte i morse heller, men jag gick upp utan att gny i alla fall.

Nu väntar jag bara på at tröttheten ska falla in och jag är tillbaka till min rätta jag igen!

God morgon! ♥


I´m in bed!



Då var onsdagen över och så var det snart helg igen. Helt otroligt vad fort det går alltså! Dagen har varit som dom flesta andra dagar faktiskt. Jobb i vanlig ordning...Har iofs haft revisorerna på besök i dagarna tre, så det har ju blivit lite pill med att fiska fram information till dom, annars inget nytt.

Efter jobbet tog jag nya bilen och kände mig lite sådär härligt vuxen (på ett bra sätt) då jag fick öppna bakdörrarna och slänga in min väska i baksätet. Ha ha... Har haft bil i över tio år nu men aldrig haft en bil med fler än två (tre,med bagagelucka) dörrar. Något jag ju iofs själv valt på alla bilar. Men då...för en sekund kände jag ingen åldersnoja över huvud taget utan bara ren och skär lycka över att ha en dörr i bak att öppna....men jag sa...för en sekund... kom ihåg det!

Bilen tog mig ut till Överby där jag gjorde en påfyllning av naglarna samt att jag körde på fransk manikyr denna gången.. var super länge sen jag hade den traditionella franska..och det är ju RIKTIGT fräscht alltså! Ska piffa till dom lite med några stenar framåt helgen också.. men det gör jag själv. Bäste dräng reder sig själv! :)

Nu ska jag fortsätta burra ner mig i täcket å glo på tv tills jag somnar!
God natt!!

Thn-Sthlm-Kga-Thn

Ja, vi hann med en del i helgen som var!!

Åkte (som jag tror jag nämnde) till Stockholm i fredags morse för en liten visit. Vi hade även spanat in en bil som fanns i Täby som vi även var och tittade på. Det är ju tyvärr så att det blir lite snålt om plats när man har en cab, som vi har.. ja. inte i själva bilen.. för där är den ju som vilken volvo som helst, men i bagageluckan är det dessto värre. Och nu när bebis ska komma till världen kräver han/hon en lite större bil. Så hej combi sa vi!!

Och om det blev nå't köp!!??


Självklart... hem åkte vi i denna pärla!! :) (inte den bästa bilden men det får duga)

Inte dåligt vuxet!!

MEN.. vi ska ha kvar våra kära cab också, så där drar vi ifrån några vuxenpåäng på det hela... :) Fast med poäng kommer väl med tiden kan jag tänka mig!

Ja, sen spenderade vi fredagen och lördagen i Sthlm City såklart. På fredagen var vi ute och åt på en jätte mysig restaurang som heter Fem Små Hus och som ligger i gamla stan och på lördagen var det shopping och sightseeing på hög nivå! Jag var dock mest intresserad av shoppingen och fick handlat lite "mamma-kläder". Ingen jätterolig shopping, men alltid något! :)

På lördag eftermiddag kände vi att vi gjort Sthlm.. även om jag än så länge inte har den största kulan på magen så känns det ändå av i ryggen när man går och går och går i två dagar. Så vi bestämnde oss för att ta vägen förbi Karlskoga på hemvägen, där vi stannade över natten för att hälsa på nära och kära.



Stenhårda sänga...


Men det var ändå gött å liga där och glo på tv...


Hej Mia!


Hej bebis! Hej stökigt rum!


Veckans par!


Turist javisst!!


Hötorget där alla sålde svamp! Tyvärr ingen rolig svamp...bara tråksvamp! ;)


Mycket lyckat "jag tar ett kort på oss självakort"


Och sist men inte minst THE PLATTISCH!!


I Karlskgoa hann vi allt med en hel del där med. På lördagkväll när vi kom, blev vi bjudna hem tillmamma och Olle där det bjöds på god mat! Och på söndagen bar det av för mig på Knyttarna (Mulle för de lite mindre). Rasmus bestämde såklart att faster skulle med ut i skogen och ja.. det var ju bara att visa sitt tuffa jag och följa med. SOM TUR VAR... så behövde vi inte leta småkryp på backen denna gången utan vi fick leta grejer i vattnet i stället. Mera min melodi, så jag ägde bland ungarna och plockade upp vateendjur efter vattendjur!! :)


Söta små knyttar


Mira och Rasmus letar förbrilt efter något att fiska upp...


Fikapaus!


Redan från start började ungarna tjöta om fikat.. dagens höjdpunkt tydligen! haha..

Sen måste jag nog ta och avsluta med denna bedårande lilla prinsessa som här mannikängar i en liten rosa fuskpäls väst som såklart faster inhandlade i Stockholm!! :)


Alwa "posar"


Alwa promenerar...


Alwa blir trött som vilken mamma som helst! ♥


Där Ni.. där hade Ni min helg i lite text och massa bilder!

ENJOY!


Katastrof!

Precis.. jag är katastrofdåig på att uppdatera nu för tiden... Antingen så bara ramlar det in inlägg kors och tvärs... eller så kommer det inga alls! Varför är det så för?

Nu väntar jag på att Classebasse ska ringa så att jag får lite mat i magen. Hungrar ju ihjäl snart.. magen är ju inställd på lunch kl 12.00 och det är den nu..så det är bäst att han hör av sig snart!

Snabbt lunchinlägg...mera kanske kommer under kvällen om Ni har tur!

Baby Ticker på blogg.se!!



Hur får jag in denna "baby ticker" i menyn på sidan.. det blir ju aldrig rätt!!
Jag behöver hjälp...nån som kan??
PLEASE!


You are amazing!

Till alla tjejer som känner sig lite ner då och då... Eller som bara behöver peppa sitt EGO lite! :)

Jag mår iofs toppen just nu men denna låt spelas högt på stereon för att peppa mig själv lite när jag just känner mig lite nere..eller bara för att få mig på lite bättre humör, för det finns ju alltid någon där ute som tycker att man är AMAZING!!!! ♥




Off to the capital of Sweden

Yes.. i morgon bär det av till El Stockholmo för en liten mini wekeend. Vi åker tidigt i morgon bitti och om vi stannar till på söndag eller inte har vi inte riktigt bestämt än!

Vi har hittills bara bokat en natt, men det finns ju alltid möjlighet att boka en natt till.. eller så lånar vi lillebror och Kristin:s lägenhet på Kungsholmen. Billigare och bättre läge är svårt att få!! :) Vi kunde ju även sovit där i morgon natt också men nu har vi bestämt att lyxa till det lite med hotell, så så får det bli!


Såhär såg det ut sist jag var i Sthlm i Maj! Nu är det nog mer höstlöv som hägrar! :)

Plötsligt händer det...

Vi har i dag kört en liten röj i några av våra skåp och garderober och fått i hop en jäkla massa skit till våran lycka. Känns så skönt att få röja bort lite skit då å då, även om det känns lite jobbigt just innan man drar igång... Och när vi ändå var i farten så tog vi kryddskåpet över spisen och vad hittar vi väl där...

Jo... där fanns 3 olika presentkort på IKEA för 5500:- och så 1050:- i kontanter... Visste att vi hade nåt presentkort.. men inte så många på så mycket å kontanterna hade jag ingen aning om att vi stoppat dit. Ha ha..

Pengarna stoppas i reskassan å presentkorten får spenderas på antingen nya barstolar till köket... eller grejer till bebis framöver! :)

Kanelisar!

I går var det ju kanelbullens dag å då bakades det kanelbullar för första gången hos Lilja/Lext!!  :) Mycket väl godkännt för att vara första gången måste jag säga... Dock kunde jag ha penslat lite mer ägg på sidorna av bullarna då dom blev något för krispiga just på sidan. :)


Före...



Och efter...




Bara att hugga in!!

Tack tack tack! ♥

Verkligen....



Tack så jätte mycket för alla grattis som vi fått och fortfarande får. Meddelanden här på bloggen och Facebook...mail och telefonsamtal!! Jätte jätte jätte tack!! Och även tack till alla som även kommenterat min nya hårfärg... kan det vara hormonerna tro som fick mig att göra en total makeover!? Haha...

Känns skönt att detta inte längre är en hemlighet då man ju i vissa fall fått köra med små vita lögner eller inte skriva något alls i bloggen. Inte för att jag tänker göra detta till någon mamma-barn blogg, men det kommer säkert komma en del inslag av det, då ju detta är en del av min vardag nu!

Ni undrar säkert hur jag har mått och jag tycker ändå att jag mått relativt bra. Visst... jag var supertrött i början.. hade NOLL aptit å därför förlorat lite i vikt i stället för att gått upp.. men dom kilona är snart tillbaka å mer därtill, så att jag"losat" i vikt är inget att oroa sig för och eftersom magen växer är det inget som märks heller. :) Jag har mått illa stundtals, men inte så att jag behövt gå å kräkas stup i ett. Å ja.. sen lite andra små symptomer som säkert bara en själv märker av!! :) Men som sagt... i det stora hela så har jag nog mått rätt bra ändå!

Men än en gång... stort tack till alla!! ♥


Bebis påväg!

Ja, då var det dags att dela med mig av min lilla hemligehet som jag burit på sen i sommras!! Mina närmsta har naturligtvis vetat om det i ett par veckor, men det är först i dag som jag/vi vågar "gå ut" med det till alla.

Vår älskade lilla krabbat!


Ville ju verkligen vara säker på att det som fanns där inne mådde bra innan jag "publicerade nyheten" på bloggen och på FB... och i dag var vi på ultraljud och fick reda på att allt såg bra ut!

Helt underbart... vilken känsla... så att man kan börja gråta!! Det har redan varit en fantastsk resa, men nu kommer den bara bli bättre och bättre..

Den 10 mars 2011 dimper den ner enligt beräkningarna från idag. ♥

Bebis gör peace tecknet! :)

Om det blir en kille eller tjej vet vi inte... det ville vi inte ta reda på.... Men jag gissar på en kille och Classe gissar på en tjej... och det är ju 50/50 chans så vi får se! ♥ Huvudsaken är att bebis mår bra och att allt går bra!!


Skön dag!

Då var man hemkommen efter en heldag ute på vift och vi har både gjort Trollhättan och Uddevalla. Tv:n vi skulle ha fanns inte här i Thn...så vi fick göra en liten tripp till Udevalla som sagt och där slank vi även in på Ica Maxi och handlade lite också. Huset vi åkte förbi och tittade på var jättefint..så vi får väl ta och boka in oss på visningen... men sen är jag tveksam om hur det slutar.. vi är ju lite kräsna och allt måste kännas tipp topp!! :)

Uppdatering på hur det blev med tv:n kommer... Nu ska jag bara päsa lite i soffan innan jag gör något annat.


Förbannade skitdator!!

Åhåååå...hade precis skrivit ett inlägg som var dags att publicera då datorn bara bestämmer sig att göra en uppdatering utan att spara ett skit.

Nu orkar jag fan inte skriva om inlägget bara för att jag är arg som ett bi just. Så himla irriterande.. och jag vet att Ni är fler som råkat ut för detta.

Men men inget att göra åt.... det är ändå sjukt skönt att det äntligen är Lördag igen.. Sailor är hemma för andra gången, denna omgång, då han ju varit på kurs i Norge i veckan. Ska bli skönt att ha honom hemma några veckor nu! :)

Idag blir det att göra lite av varje... titta på ett hus... (dock ingen visning idag, men läget kan ju kollas in)..ta en liten tur till en outlet som finns här i Trollis... (vet dock inte om det är något att ha för vi har aldrig varit där) och så ska vi även titta på en ny tv till sovrummet... Det är visst ute med tjocktv nu har jag hört!! :)

Nu hände även en till grej... kan inte ladda upp några bilder... JAG GER UPP!!